metuljcek321
|
Morning! Uf, kaksen maraton ste mele. Sem se zdajle ful narezala raznim Murkotom, naj zurki cudakov ipd. Da dol pades! Joj, pa U2, Guns'n'Roses (November Rain je moj naj, naj, naj komad ---- cist dol padem, k ga slisim ... lepi, prelepi spomini na preteklost in dogodke, ki so se dogajali ob tej pesmi ), pa Queeni .... mmmmnnnnnnnjaaaaaaaaaaaaaaaam! The best muska, zakon, res! lunica, izziv, ja, izziv hd & zimska, vajina zdajsnja kilaza je optimalna. Sta sexy mamici in nehita z mislimi na hujsanje. hd, neveljaven test (mislim, da se nisem komentirala) ... ma, ne morem verjet, da se tud to zgodi ... pa ceprav gor pise, da je tud ta opcija. Porocaj, kaj bo pokazalo danes, prav? Bo to prvi plusek morda???? obracanje - nasi je to se vedno najbolj nezanimiva rec na svetu. Ona raje lezi, miga z rokami, nogami in glavo, pa se dviguje, k da se bo vsedla. Levo in desno je ne zanima. Sicer pa vsem za obracanje! vohunjenje - Marija, no, eni majo res prevec cajta! anikabd, a ves, da so tud pri nasi slisal sum na srcku - tko cist mal - je bla vseen cepljena. Pri kardiologu so torej naredili UZ in je blo vse OK? Thank God! Jaz se kar mal bojim, da ne bi blo kajnarobe z mojo pikico. Cau, grem na frustek.