Blacky30
|
Levinja, to pa je grozno doživetje. Res dobro, da si tak odreagirala. Jaz se hb ne srečujem s takimi težavami, ker šetam po poljih, kjer ni žive duše, razen kakšnega psa se lahko bojim. Si karakter, da ne kupuješ več sladkarij. Jaz sem danes šla ful daleč v trgovino samo zaradi keksov. No, pa čas sva še imeli, sva bili malo hitri za vrtec in sem ga pametno izkoristila in si naredila zalogo keksov. Imaš ZS. GR, piše ti na tickerjih, da so ti potekli. Bythemim, kak je tvoj prst? Se je lepo zacelil? Flower, pusti hujšanje. Očitno še ni prave volje, pa saj veš, kak pravijo, na zimo pa se res ne začne hujšat. Pomlad je ta pravi čas za to. Imaš tudi več sadja na razpolago kot zdaj. Glede popravljanja posta - če popraviš takoj, ne napiše, če popraviš malo kasneje, pa napiše. Sončika, za obrat! Mi še tud nismo tam! Bo že... HD, tale Drake pa je res ubogi sonček. Če je taka gužva otrok, ni čuda, da je tak neprespan, pa še plezat ne zna, srček mali bogi. Mojcek, moja očke mane, ko mi hoče povedat, da je zaspana. Jaz si vzamem fraj tu pa tam za nakup hrane, da gremo sami trije brez Teje, ker jo nerada vozim v te velike centre, sicer pa sva šla že parkrat ven na večerjo, v kino, takrat jo imam mama, ki je doma v sp. štuku. Tak da varstvo ob večerih ni problem. Populis, dam Larine današnje mere na seznam? Ja, plis fotke in malo obrazložitev vaj, ki jih morata delati oz. prijemov. Naša namreč dela enako sr...., nazaj se zateguje. Samo nas zdaj P ni niti prav pogledala, ker je bila ena nadomestna, naša, ki pa je nekaj omenjala, da bo spremljala njeno obnašanje, pa je šla rodit. Za Mojcej sem ravno danes napisala netki, da nam ne folga sledit, imajo se fajn v novem stanovanju, so si ga lepo uredili. Za tavelkega je dobila vrtec v bližini novega stanovanja in začne v ponedeljek hodit tja, tak da je malo nervozna okol tega. Ampak samo ona, otroci se itak takoj prilagodijo. Bom ji rekla, naj se kaj oglasi. Ostalim pa bom verjetno res morala special invite zs napisat, babnice, se pustijo prosit. Lunica, grozno, familija, pa tako obnašanje. Mater..... Samo saj veš, ljudje so pokvarjeni, kar se tiče denarja. Dzanika, te ni strah, da bi tvoja starša našla doma tvoje dnevnike in jih veselo brala? Pa se režala zraven? Metuljcek, ja, daj odlomke iz dnevnika. Komaj čakam!!! Glu3, zdaj pa mislim, da si še ena redkih tu gor, ki nima avatarja, pa tak velika čveka. Se ti ne zdi, da bi se spodobilo? Flower, vohunjenje....o jaaa, za dve punci sem 100%, da tukaj vohunita za menoj in prebereta vse o mojem življenju. In obe sta bili moji prijateljici, ena celo med najboljšimi. A ne, U. in A.??? Uživata ob branju? Sta se mi izneverili, obe pa še vedno firbec matra, kak živim. Imam se super duper, da bosta vedeli!!!! Ena je celo šla tak daleč, da je skrila profil, da ne morem videt, kdaj se prijavi, ker bi potem dobila potrditev, da me res hodi brat sem, pa to itak vem, pa zablokirala je svoje zs-je, da ji ga ne morem poslat. Mi dol visi za njiju, res! Sicer pa mi je enkrat ena študentka v službi rekla, hvala za recepte, ko sem tukaj gor objavila album s slikami postopka priprave šamrol. Je vedela vse o meni, me je skoraj kap. Rovar_ka, kaj lili3 je tvoja sestra?????? Me pa jo vabimo, naj čveka z nami, ker smo mislile, da je julijka. Nisi videla, da sem jo včeraj zvečer klicala? Pa ve niste normalneeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Klikam in berem in klikam naslednja stran pa vedno pokaže novo. In zdaj ko sem že petič kliknila, pa se še kar pokaže nova stran, pogledam, katera pa je zadnja in me s strani 105 vrže na 113. Ej, to pa je tumač. Grem spat, ker to bi pa pomenilo, da bom tu do 5h to brala. In uradno razglašam, da sem znova v zaostanku. Nimam prebranih strani do 71 do 113, razen kaj sproti pokomentiram, ko najdem čas preko dneva. Nočko.
|