neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Neboglasnica;odpri si mail Saj sem. glugluglu: baje je zakonski rok osem dni, pravijo pa, da bodo prej. Samo je vikend vmes, ne vem kako bo. Ti sporočim. Gre pa za trgovino Elegance. Bodo nesli k čevljarju. IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: populis Sem se pozabila pohvaliti da se naša tamala tako prevrača iz hrbta na trebuh da je joj.Šem al bom letal za njo po stanovanju, od sedaj naprej jo samo puščam še samo v kindebetu pa še to ji bom ležišče en nivo dol spustila. to naš nikol ne bo znal. je očitno predebel, da bi to lahko sploh naredil Se podpišem. populis je zasedla cel RR . Zabava: sem takoj za. Sem te že mislila vprašat o tem, ko sva zadnjič govorile - pa saj se bova zmenile. Mali spal ogromno, sem pospravljala, brala Obraze (v Briljantini igra sodelavka, je na sliki, blond, skodrana, fajn punca)... zdaj grem pa razpored decembrskih obveznosti delat, da bo mož vedel, kdaj mora biti prost, da bo sina vozil za mano, da ga nahranim . Če si bo pa drugače pomagal, pa tudi prav. Mami ne bo samo doma. varstvo: Staš je zaenkrat samo pri nama, izmenjujoče če se da, od obroka do obroka. zaupni podatki: klinc me briga.... Še gsm napišem, če koga kaj zanima, da me bolj natanko vpraša. Imam čisto vest! tims: drgneš...delaš kot zamorc? Se splača, bo Božiček že v novo stanovanje nosil. almera: imata še kaj vročine? Bom šla pa danes prej vodoravno kosti štet, ker imam tak minus, da se ven ne skopljem, pa še dragi čaka na računalnik. Otroci spijo, Staš prvič v spalni vreči. No, drugič, v prvem poskusu jo je pobruhal. Nočka,
|