Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 19:52:50
|
|
|
|
glugluglu
|
aja no vidim lunica, da ni dobil podpisa ,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 19:54:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 19:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
3glu, tolk pa tut mislim, da ni da bi še enkrat zahtevala denar, sem skor zihr. upam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 19:55:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 19:57:17
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, lunica, žal se pri denarju vedno vse začne ali pa vse konča ... posredno zaradi denarja sem že izgubila prijateljico, od takrat si rečem, ma ni vredno ... je tvoj kar prav naredil, veš. Tudi jaz sem prenežna za take stvari, nikoli se nočem kregat, ampak enkrat se moramo postavit zase, ne IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. lažni alarm..slišala sem sosede.. no hotela sem napisat še tole..zdaj ko sva veliko zunaj z vozički, opažam ,kako nekulturni so vozniki/ce..avto so parkirani vsepovprek, prečkati cesto je včasih igra za življenje jezi me to Ma podobno se tudi meni dogaja ... ko hodiva z Aleksandrom na sprehode, morava po ulici mimo enega privatnika, ki imajo sicer nekaj dvorišča, ampak stranke se pa vedno na pločnik parkirajo. In kaj, naj jaz z vozičkom hodim po cesti, ki je kar prometna? Kot da bo kdo ustavil zaradi mene IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. majuska...kaka dobra fotka ..kaj pa naj božiček prinese? Hmmm, ne vem še, to je skrivnost med očkom in Aleksandrom, se mi zdi
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:01:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 20:01:47
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. jaz tudi kao hujšam....in ne kupujem več sladkarij in sladkega in me zadnjič vpraša, kam je izginila cela pakunga milka kakava .. jaz ne vem nič o tem ..najbrž mravlje pa groza, kaj se vama je s Tejo zgodilo in hvalabogu, da je vse ok. Vrjamem, da si bla čist v šoku in nisi mogla niti odreagirat (beri popiz.dit in se zdret na voznika).Joo, jaz bi ga tak nadrla
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:15:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 20:17:23
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 vidm, da si punce večkrat frej vzamete. kolkrat pa daste otročke v varstvo??? jz sm jo zdej dala redko, vedno pa itak samo za uro in pol al pa dve - do hranjenja, pa še vedno tko, da je na sprehodu in pol običajno zaspi.... da nimajo dela. hmmmm... 0x na teden
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:20:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:30:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:31:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:31:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:34:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 20:37:20
|
|
|
|
Inigo
|
hruška tut jst delam tko kašico. včasih še dam miceno vodo, včasih pa ne. dans recimo nism... lunica, vidš, zato pa jst nočm nobenga biznisa s sorodniki, znanci... bolš, da ne poznaš, keš ko se reče in pika! ne srkbi! glavno, da je zdj knjiga nared in bo izdala prav kmalu. sam to je važn...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 20:41:44
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower razmišljate kdaj o tem, da nas mogoče punce, ki nas samo berejo poznajo in "vohunijo" za nami? Meni se je ena taka zadeva že zgodila. Mi je rekel od moževe sestrične mož, da mu je njegov brat rekel, da je na internetu prebral, da sem imela pregled in sem 1 cm odprta. Me je skor infarkt. Včasih mi postane neprijetno ob takih mislih, ker pišemo tukaj zeeelo osebne reči. jaz vem da za mano ena vohuni...moja sestra namreč presneta babnica firbčna, je rekla da je tak vsaj na tekočem kaj se dogaja z nama Lili, tu maš, ker vem, da spet bereš Mene pa nič ne moti, me en drek briga kaj si kdo misli o meni. Nič ne skrivam, lažem tud ne, zato mi dol visi. Sem se včasih ful ozirala na to kaj si kdo misli, zdaj pa nič več.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:46:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 20:52:31
|
|
|
|
Inigo
|
jst sm se že zdavnaj nehala sekirat, ker sem itak največja čudakinja v Velenju... otroka nosim v culah (mislim, halooooo?!), grem tu in tam kam tut sama (pa si ja nora?!)...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:54:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:56:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:58:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 20:58:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 21:03:09
|
|
|
|
dzanika
|
lunica solze mi tečejo. Berem tvoje ljubavne pisme. mojcek kako srčkana je Živa! levinja še dobro da ste jo dobro odnesli! neboglasnica meni je tut zginil ticker pa se mi ne da novega naredit. mirjam - nehala dihat. Ojej. To si pa kar mislim kolk si se mogla ustrašt. Važno je da je ok! lunica za takšen mail se je torej šlo... Js se čist z metuljcek strinjam - ko gre za denar se človek pokaže v drugi luči.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 21:04:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 27.11.2008 21:05:00
|
|
|
|
Netta
|
evo sem se napila...vroče čokolade sem šla pomoje že vsaj 5x pogledat v posteljco, če je vse ok...zaenkrat je men je pa tok fajn zdaj ko sm v drugem kraju in še praktično nobenga ne poznam, tak da mi dol visi kaj si misljo o men... ko grem domov pa tud, kar naj me opravljajo, saj sem itak 100km stran doma mi je pa ful zanimivo, ker tu gor imate praktično vse kakšne nosilke...ampak ko grem z ano ven v SW ali štorlji, pa nikoli ne srečam nikolgar ki bi imel otroka tak, vsi v vozičku...tak da vsi za mano gledajo...pa tud ciganka sem že bla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?