klepetka
|
Čer, no pa da se še jaz oglasim. Berem vas redno, oglašam bolj neredno zadnje čase. JAKOB, LENART IN ANŽE, VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN VAM ŽELIM ursyy, super da sta z Vivi doma .Ostanita zdravi vsi bolančki,- en kup vas je - resnično vam želim, da čimprej ozdravite. Pošiljam vam dobre želje in pa veliko Sicer pa tud mene nekaj matra; namreč boli me grlo in to tako zelo, da komaj požiram. Posledično sem bila danes hočeš nočeš na prisilni dieti, ekr komaj slino spravim po grlu, kaj šele kaj drugega.Tak oda ne vem kaj bo to. Je pa tole stanje spet zelo blagodejno za moje kile Pa Domen ima spet smrkelj. Tale naš otrok ima 10 mesecev na leto smrkelj . Alergije naj bi bile izlključene, tako da mi ni nič jasno. mml, kaj meniš, ali bi bilo smisleno mu dodajati kakšne vitamine? Pa vsi trije nekaj pokašljujejo, tako da ni ni da ni . BO tud to prešlo mml, pa veš da se tud mi vsake tolk ubadamo z istimi težavami kot vi z Maticevim kakanjem ?! .Samo kar je pri nas v tistem času prisotno tud nemirno spanje ponoči oz. vsake tolk kar orng jok, ko kar vidim kako jo napenja. Pa takrat precej prdi in to zelo smrdeče. Traja par dni pa mine .Meni ni čisto nič jasno, ker se to dogaja tud takrat, ko ne je nič novega. Kaj misliš, da če bi bila pri nas alergija na nekaj, ali bi bilo potem možno samo nočno napenjanje vsake tolk po par noči skupaj? Drugače je pa vmes dobra stara Lana Pa za smučarske podvige mala pikica, tud jaz sem opazila nov avatar in je krasen. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Zadnje čase sploh malo ljudi opazi, da sem tukaj. Sploh prejšnji teden sem bila tako žalostna, pa me je samo moj ljubi doma tolažil. Še sreča, da imam njega! pa veš, da sem jaz tud zase to že ugotovila ?!. Velikokrat se je že zgodilo, da sem kaj vprašala, pa so moja vprašanja več ali manj na ignor. Al pa npr. "moj" članek, ki sem ga dala gor, si bila ena izmed redkih, če že ne edina, ki si ga prebrala. Sicer pa kakor kdo želi, kajne Se ne obremnjujem s tem. lusa, super slike . Torte pa tud . Daša se že kaj spušča, glede na to da sta z Lano bolj kot ne pri nepremičninah?Naša gre iz dneva v dan bolje. Sicer samostojno ne naredi še čist nobenga koraka, ob opori gre pa prav spretno dašabina, pošto danes vrgla v nabiralnik koala, kako je lep Aleks v avatarju katte , Žan Luka je pa prav posebej srčkan na sliki Lunca, o ti boga Pina . Upam da bo čimprej ozdravela. Ljubljančanke, v sredo, če bo seveda moje grlo kaj bolje, grem v Ljubljano. Če ima katera voljo in čas, se lahko dobimo na kavici. Če pa ne, pa tud ne bo konec sveta . nana, suepr za službo vse slike so krasne limma, upam da se vam čimprej zrihta varstvo naj bo dovolj za zdaj.. .. pa imam še en kup za komentirat, mapak se mi ne da lahko noč vam želim in pa prijeten nov teden
< Sporočilo je popravil klepetka -- 11.1.2009 23:38:42 >