Anonimen
|
Jaz sem že čisto obupana. :(Sem bila prejšnji teden z Nejcem nonstop sama in sem čisto shirana. :(Ponoči se vstanem okoli treh, da ga nahranim (ne dojim), potem spet ob šestih, ga nahranim in previjem in greva spet nazaj v posteljo še do devetih. Potem pa tako dalje cel dan na 3 ure, vendar čez dan ne spi več kot mogoče kako uro vse skupaj. Veliko tudi joče, da ga moram nositi po sobi, ne smem niti sedeti z njim, ker takoj začne jokat, prav ve, kdaj sem se usedla. Tako so ga seveda razvadili vsi obiski,ki ga veselo nosijo cele dneve. :grrr:Ponavadi zaspi za 20 minut ob desetih dopoldan. V tem času se hitro oblečem, umijem, pripravim mu hrano za 4 obroke vnaprej, potem si naredim en sendvič in k vam pokukam, pa je že buden. In to je vse, kar sem zase naredila v celem dnevu. Potem pa se moram nonstop z njim ukvarjati, ga nositi, tolažiti. Vmes greva za 3 ure na dvorišče ali sprehod, da malo spi. Pa še to, če voziček ustavim, se kar hitro prebudi. Vem, da bi v tem času lahko naredila kaj po hiši, a moram dve nadstropji višje v svoje stanovanje, ker živimo v zgornjem delu hiše. Mogoče BabyPhone ne bi bil slaba ideja, a ne vem, če bo šlo, ker spi samo, če ga vozim. Sem ga tudi že vozila po stanovanju z vozičkom, pa ni bilo dolgo, ko mu že to ni več pasalo. :zmeden2:Ob sedmih ga skopam, nahranim in najkasneje ob pol desetih gre spat. Takrat pa tudi jaz že skoraj tja padem. Nekaj še pojem, ker od jutranjega sendviča nisem več nič jedla in potem se umijem in grem okoli pol enajstih spat k njemu. Kdaj pa bi naj prala, likala, kuhala, ...? Kako ve to zmorete oz. kako si razporedite opravila, da vam uspeva? Mojega :love: ni cel teden doma, ker je na terenu in se vrne šele v petek popoldan, da me malo razbremeni čez vikend. Moja mama sicer živi v spodnjem delu hiše, a je tudi cel dan v službi, tako da nimam prav nobene pomoči. Pomagajte, da se bolje organiziram.
|