|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
1.12.2008 20:47:59   
Pupa7
hojla pupe moje čvekaste,

madonca ste naklamfale, jaz pa zlata ribica ki po pol minute pozabi kaj je prebrala joooj... zdaj bom komentirala samo tisto kar se spomnim hahahah to bo bore malo hahaha...

pocka živim v Mendrisiu če ti je znano malo naprej od Chiassa, in ene 20 minut do Lugana, mi je pa od vsega Ticina najlepša Ascona in si želim da bi enkrat živeli tam (je pa drago da ti pamet stane...)...

spolnost  - meni hmm kaj naj rečem, ne pade na pamet... ampak mamo svoje razloge in drugih skrbi toliko da je zadnjem mestu...

hmmm kaj se še spomnem aja, Tjaša meni ni tak fajn ime (sem iskrena)...

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
1.12.2008 20:50:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

... no saj mi mamo pa od zacetka decembra kr pestro z RD. Bratranec in njegova hci 5 in 6.12, moj moz 10.12,brat mojega moza 20.12, moj oce in sin bratranca 30.12, moj rd 28.01, mama mojega moza 29.01, brat 05.02,sestra12.02, potem pa pricakovanje nase pikice,...bo pestro hehehehe

Yassy pol pa bo tebi hitro minlo, do rojstva user posted image . Hja, super. user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
1.12.2008 20:50:50   
Yassy
Najaa,
hvala tudi tebi,.... ja pa pazi da ga ne pocrkljas, se pol kr hitro razakrobatirajo, nasa danes cel dan izvaja akrobacije,...se posebaj, ko polozim roko na busija,...noro norouser posted image mi je dol zdravnica rekla, da ma nasa pupa plesne vej not hehehehehe ko sem bla na ultrazvoku jo je vidla se premikat in to ful, kot da plese hehehehe, mogoce pa glede na to da je ocka glazbenikuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
1.12.2008 20:55:08   
Yassy
Pocka,

hvala tudi tebi:) ja sej sem ze razmisljala da knjigo napisem user posted image hehehehhe, sva se prej mela ful probleme s papirji pa na VP, tako da smo ze navajeni, sam so me na VP razkurl sem se pa kr ne Rupla obrnla, pa je slo vse gldako naprej hehehehe

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
1.12.2008 20:55:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
...
čuj,pa ko boš šla k frizerju,da se ne boš prekratko ostrigla ,tk ko sem se jaz v prvi nosečnosti-še zdaj ne vem kaj me je prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image full na kratko sem se ostrigla,ker sem menda mislila,da dve leti ne bom mela čas hodit k frizerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam stalno full kratko pa živo rdečo. Pa moj ni več zainterisiran za rdečo barvo, tak da bom očitno se res samo stigla user posted image .
Bom poiskala, če imam kakšno slikico na kakšnem cd-ju. Ne,vem no men se zdi, da mi kratka frizura full paše. (..Uh, kak smo samovšečni user posted image  ).
He,he na srečo lasje kr hitro zrastejo, tak da spps nisi bila tako dolgo kratkolaska. Verjetno pa ti je itak pasalo user posted image

ekole, sem jo našla.. sicer izpred 2 let ampak nekje taka sem bla stalno user posted image  - mogoče, sem imela za spoznanje še krajšo frizurco  user posted image  (pa še nena tak slabo zgledam, ko pomisli, da sem delala 12 ur user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.12.2008 21:05:37 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
1.12.2008 20:57:01   
Pupa7
dali - težka bo vse naše prpelat v švico (nana in dedo mata malčk preveč let, sestra z malim nadebudnežem več ko 2 uri v avtu ne gre, ker se malemu meša od energije,hahaha) tak da bo težka... pa saj bo, bo pa moj lubi sam kupoval smrekco s telefonom v roki pa mmsi pošiljal meni domov slikce če ke kul kar bo kupil hahahahaha...

tasa- madonca kaj je zdej kje je nova frizurca, al si "razočarana" pa se nečeš kazat user posted image

najaa in tija - ma sta cuuuuukkkkkrrrrrččččkkkkaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
1.12.2008 21:03:01   
Yassy
spps,

sem ze napisala ja, pa ni panike bom se enkrat user posted image
Men so bli ze od nekdaj temni moski vsec, no temnejsi ne crnci, pa nimam nic proti njim, da ne bo pomote,...pa sem enkrat malo na neki spletni strani gledala, neaj podobnega kot facebook, in zagledam njegovo sliko,...zaljubila sem se na prvi pogled,...zbrala pogum in mu poslala prvo sporocilo,..kako si ,nice to meet u in podobno,.....in si tud v sanjah nism misla da bi moj dragi men odpisu nazaj, in glej ga zlomka naslednji dan sporocilo na profilu, in tako se je zacelo, potem pogovori na msn-ju , sms-ji, klici in prvi obisk v Egiptu, potem je slo pa kar samo od sebe,...user posted image bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat:S

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
1.12.2008 21:04:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dali - težka bo vse naše prpelat v švico (nana in dedo mata malčk preveč let, sestra z malim nadebudnežem več ko 2 uri v avtu ne gre, ker se malemu meša od energije,hahaha) tak da bo težka... pa saj bo, bo pa moj lubi sam kupoval smrekco s telefonom v roki pa mmsi pošiljal meni domov slikce če ke kul kar bo kupil hahahahaha...
tasa- madonca kaj je zdej kje je nova frizurca, al si "razočarana" pa se nečeš kazat user posted image
najaa in tija - ma sta cuuuuukkkkkrrrrrččččkkkkaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pupa7 ni jeeee user posted image  moj je pozabil poklicat frizera. Pol pa pravijo da smo user posted image  pozabljive. Saj pa moj ni noseč!? Ali pač ? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
1.12.2008 21:06:59   
Yassy
tasa_m
ja, moj si zeli cim manj zamuditi te zadnje dni, tako da upam da ne grejo prehito,....se pa malo bijim prezgodnjega poroda, pa da moj ta cas se nebi uspel prit,...mocno upam da neuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
1.12.2008 21:07:47   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupa7 ni jeeee user posted image  moj je pozabil poklicat frizera. Pol pa pravijo da smo user posted image  pozabljive. Saj pa moj ni noseč!? Ali pač ? user posted image

ja madonca, dej ga mal k seb sprav hahahaha, naj ti spedena frizerja madonca, jaz bom zgleda ostala težka dolgolaska ker še do frizerja ne morem, da bi pa kakega tu poznala da pride na dom pa nevem... user posted image tako da hahahaha jeti bom do poroda hahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
1.12.2008 21:08:31   
spps

spps,

sem ze napisala ja, pa ni panike bom se enkrat user posted image
Men so bli ze od nekdaj temni moski vsec, no temnejsi ne crnci, pa nimam nic proti njim, da ne bo pomote,...pa sem enkrat malo na neki spletni strani gledala, neaj podobnega kot facebook, in zagledam njegovo sliko,...zaljubila sem se na prvi pogled,...zbrala pogum in mu poslala prvo sporocilo,..kako si ,nice to meet u in podobno,.....in si tud v sanjah nism misla da bi moj dragi men odpisu nazaj, in glej ga zlomka naslednji dan sporocilo na profilu, in tako se je zacelo, potem pogovori na msn-ju , sms-ji, klici in prvi obisk v Egiptu, potem je slo pa kar samo od sebe,...user posted image bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat:S
user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kr,drugač pa lahk pošlji na moj mailuser posted image user posted image user posted image  pa ti jo prilepim,če ne bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
1.12.2008 21:08:55   
tasa_m

... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat

veš Yassy zato pa je naša spps mojstrica!  Če kaj neboš vedla al pa ti kaj nebo šlo bo ti takoj pomagala.. Midve sva tudi imeli že uro računalništva,ko sem že čisto obupala in sem hotela user posted image  je rešla moj računalnik pred katastrofo.. user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
1.12.2008 21:08:59   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

punce,če bomo na naš seznam tudi dale imena za naše pikice??
ko smo že pri tem-z mojim user posted image sma se pogovarjala o imenu tjaša-kako se vam zdi?

po moje ne bi bla slaba ideja...tjaša se meni tut dopade...midva sva se pa odločila za marušo...če bo fantek bo pa lovrouser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
1.12.2008 21:09:33   
spps
tasa ,pa ti res ful pašejo kratke frizurceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma jaz takrat sem imela plus 17kg,pa ni izpadlo lih posrečenouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
1.12.2008 21:10:18   
Pupa7

tasa_m
ja, moj si zeli cim manj zamuditi te zadnje dni, tako da upam da ne grejo prehito,....se pa malo bijim prezgodnjega poroda, pa da moj ta cas se nebi uspel prit,...mocno upam da neuser posted image

yassy nič se ne sekiraj, ne boš prezgodaj rodila, sem jaz za vse nas poskrbela in prva dobla popadke hahahaha zdaj se lahko smejim ja... in sem za vse vas v bolnici še zmer, tako da brez skrbi nooooobeeeeenna od nas ne bo rodila takozelo prezgodaj!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
1.12.2008 21:10:32   
spps

... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat

veš Yassy zato pa je naša spps mojstrica!  Če kaj neboš vedla al pa ti kaj nebo šlo bo ti takoj pomagala.. Midve sva tudi imeli že uro računalništva,ko sem že čisto obupala in sem hotela user posted image  je rešla moj računalnik pred katastrofo.. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  ni blema,sam dans se mi ne da vsega pisat al pa....

se bom še odločlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
1.12.2008 21:11:16   
spps

ma daj nehaj nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
1.12.2008 21:11:59   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ko smo že pri tem-z mojim user posted image sma se pogovarjala o imenu tjaša-kako se vam zdi?

po moje ne bi bla slaba ideja...tjaša se meni tut dopade...midva sva se pa odločila za marušo...če bo fantek bo pa lovrouser posted image

trezika meni je tudi blazno všeč ime Maruša user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj veš zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
1.12.2008 21:12:35   
tasa_m

ma daj nehaj nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj če pa je res..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
1.12.2008 21:13:22   
spps
aja,danes se je moja mala spet spomnila na mojega brata in ful začela jokatuser posted image vsake tolk jo prime in jokat,da ga pogreša....
ful mi je težko jo potem gledam in tud mene stisne,ko se spomnim lanskega poletja....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
1.12.2008 21:15:16   
spps

ja kaj če pa je res..user posted image user posted image user posted image
ne bom komentiralauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
1.12.2008 21:15:47   
tasa_m

maruša je tudi meni lepo ime.
Midva pa bova imela Lijo, če pa bi bil fantek pa bi bil Tai ali pa Taj. NIsva bila glih ziher al z -j al z -i. Ampak nebova imela tega problema, ker bo user posted image . Hjoj, upam, da se niso zmotli, pol bo štala nastala v P. user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
1.12.2008 21:17:45   
spps

maruša je tudi meni lepo ime.
Midva pa bova imela Lijo, če pa bi bil fantek pa bi bil Tai ali pa Taj. NIsva bila glih ziher al z -j al z -i. Ampak nebova imela tega problema, ker bo user posted image . Hjoj, upam, da se niso zmotli, pol bo štala nastala v P. user posted image user posted image
pri nas se še pa nismo za ziher menli o imenu-nič posebnega za nas,ko bomo zgleda čakali do zadnjega z vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

men se za user posted image  dopade Alina,za user posted image  pa Marcel...kaj pa bo,bomo videli marcauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
1.12.2008 21:17:57   
tasa_m

aja,danes se je moja mala spet spomnila na mojega brata in ful začela jokatuser posted image vsake tolk jo prime in jokat,da ga pogreša....
ful mi je težko jo potem gledam in tud mene stisne,ko se spomnim lanskega poletja....

kaj je bilo kaj hujšega? Kakšna prometna mogoče? user posted image

saj če ti preveč hudo , ne rabiš odgovorit..

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
1.12.2008 21:24:15   
tasa_m
pri nas se še pa nismo za ziher menli o imenu-nič posebnega za nas,ko bomo zgleda čakali do zadnjega z vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

men se za user posted image  dopade Alina,za user posted image  pa Marcel...kaj pa bo,bomo videli marcauser posted image user posted image user posted image

Alina user posted image  jaz sem mojemu predlagala kaj če bi namesto Lije bila Alina ampak ima njegov sodelavec Alino, tak da .. ne gre ven. Bo kr Lija ostala,..upam.

Aja pa hvala za kompliment glede frizure..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?