|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
1.12.2008 20:02:02   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

yassy, dokler tvoj dragi ne pride, ti bomo me krajšale čas; sej smo take fajn klepetulje user posted image user posted image user posted image  kako pa si se sploh znašla v egiptu? uh, smo radovedne. Mislim, da se tukaj na RR tudi ena uporabnica iz Egipta, sem večkrat zasledila njene poste ma se ne spomnem njenega nicka.

eldpmy je njen nick

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
1.12.2008 20:03:22   
Dali*
spolnost - joj, jst pa bi itak skoz...zdej pa sploh, ko sem v B in prijetno spočita.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
1.12.2008 20:05:27   
Yassy
helimaša pozdravljena,

no naj te potolazim, da nisi edina z bolecinami v krizu, jaz tud sama ne vem kako naj se obrnem, da bo nehalo bolet, pa kr ne nehauser posted image :Upajmo da te bo sedaj lap top ubogal:)

vidim pa res da si imela kar pester vikend:)
drugace pa, kar se tice oblekic za pupo, ce jih res ne potrebujes vec, bi bilo kaj,vec kot dobrodoslouser posted image

blagor se tebi ko se lahko stiskas, jst bom pa se malo morala pocakat da moj za mano priteceuser posted image

no pa sej bo kmalu.---molimouser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
1.12.2008 20:08:13   
Yassy
spps,

ja hvala lepa za dobrodoslico tudi tebi user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
1.12.2008 20:08:40   
pondelak
mi2 z mojim user posted image sma pa danes posteljnino kupla,tak da petlek že pripravljen čaka na našo user posted image ...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
1.12.2008 20:09:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

spps,

ja hvala lepa za dobrodoslico tudi tebi user posted image
ni blemauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja,še ena uporabnica,ki je na RR in živi v Egiptu je ****,če te zanimauser posted image

maš pa rok na moj RDuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
1.12.2008 20:10:09   
pondelak
yassy-pa tvoj dragi govori slovensko?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
1.12.2008 20:11:19   
spps
mamaM,marca bosta pa s Tijo imele lepe sprehode z vozičkiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
1.12.2008 20:11:29   
pondelak
jej jaz pa sem si prislužla drugo zvezdico...user posted image user posted image bravo za mene!saj jih bo hitro še več!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
1.12.2008 20:13:20   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: spps

mamaM,marca bosta pa s Tijo imele lepe sprehode z vozičkiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si mislila na Najouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
1.12.2008 20:14:21   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

yassy, dokler tvoj dragi ne pride, ti bomo me krajšale čas; sej smo take fajn klepetulje user posted image user posted image user posted image  kako pa si se sploh znašla v egiptu? uh, smo radovedne. Mislim, da se tukaj na RR tudi ena uporabnica iz Egipta, sem večkrat zasledila njene poste ma se ne spomnem njenega nicka.

eldpmy je njen nick

hvala, Dali*, se mi je zdelo da je nekaj takega ampak mi ni kapnilo, nosečniška pozabljivost user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
1.12.2008 20:15:46   
spps
pondelak,upam,da se ti to s krvjo ne bo ponavljalo-men se je tud prej zdelo,da imam vmes kapljice krvi,nisem pa ziher.prejšnji teden mi je žilca med akcijo(beri bruhanjem) počla,danes pa ni kazalo,da bi bila krvavitev iz nosauser posted image

no,ne vem al sem pojedla kaj takega al kaj za user posted image  ,se me bo še zdaj lotlo-me pa trebuh mal boli.

no,jutr grem itak,do mojega G in mu bom mal razložla....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
1.12.2008 20:16:40   
Najaa

user posted image user posted image  Ko ga pa ti pihneš, ga pa oreng! user posted image  Mogoče se nama bo pa mama_milchy in njen sine res pridružila in bomo družno sprehajali podmladek. user posted image user posted image

Yassy, tudi jaz te lepo pozdravljam med marčicami.

Grem na kavč. Tija je šla spat, zdaj se moram pa še malo juniorju posvetit in božat trebušček in ga gledat, kako izvaja akrobacije. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
1.12.2008 20:19:00   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si mislila na Najouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamamM,teb sem hotla najprej nekaj napisat pol pa Najiuser posted image user posted image user posted image user posted image  mater sem zblojenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2239
1.12.2008 20:20:41   
Yassy
Pondelak,

hvala za dobrodoslico, pa ja ja egipt , sicer mamo doma probleme( starsi-konkretno oce), mami ga obozuje pa ostala familija tud, no ampak se pocas poskusamo prebijat na zeleno vejo,...nas mami tolazi sej bo sej bouser posted image ,...bols namrec,...upajmo da res,...moj je pa tud cist zalublen v mojo familijo, ma svojo namrec mal cudno, pa je naso mami ze kr za svojo vzel,...user posted image user posted image .

Joj ko sem brala tvoj post pa vidla napisan kri, me je kr stisnilo v trebuhu,upam da je ze vse in da se bo vse ok,....verjetno je bilo samo kot si napisala sama in nic hujsega in da se ne ponovi vec.

pa pocivaj in ne naprezaj se prevecuser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
1.12.2008 20:22:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image  Ko ga pa ti pihneš, ga pa oreng! user posted image  Mogoče se nama bo pa mama_milchy in njen sine res pridružila in bomo družno sprehajali podmladek. user posted image user posted image

se zgodi,da vas vsaj na en način mal spravim v smehuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
1.12.2008 20:23:59   
Yassy
felix7,
hvala tudi tebi za dobrodoslico, ja tudi meni je kr fajn da si malo popestrim dolgcajt user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
1.12.2008 20:25:46   
Yassy
dali hvala , pa hvala za dodatek na seznamuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
1.12.2008 20:32:34   
pocka
Ojla punce, si bom vzela par minutk za vas. Odkar sem v službi mi kronično primanjkuje časa. Taja je tudi že od prejšnje srede doma, najprej je imela vročino par dni, danes pa, ko smo jo hoteli peljat v vrtec, smo izvedeli,da razsaja ena grda viroza v našem vrtcu, bruhajo vsi po vrsti z vzgojiteljico vred, ena pupa je celo pristala na infuziji. Tako,da bo ta teden raje doma,se bomo poskusili izogniti temu user posted image . Še dobro,da imava oba take službe,da lahko malo pokombinirava z urnikom,da jo bo imel vsak en del dneva.

Mi smo že na polno v darilih,zdaj se odločava kaj Taji nabavit in sicer med tisto veliko plišasto lutko od Nodija ali pa tole pupo http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/puncke-in-dojencki/smoby-prijateljica-roxanne/593123032160593129.

Najprej z malo zamude, čestitke Tiji za 2. svečko, na slikicah ste pa itak ful luštkane.

pupa7 - držim pesti,da boš kmalu spet doma,pa da ne boš imela strogega ležanja do konca user posted image . Sem videla,da boš rodila v Luganu,a živiš tudi tam ali kje v bližini? Sem bila enkrat tam in kar ne morem pozabit kako je to lepo mesto.

yassy - dobrodošla med nami, uau,ti imaš pa zanimivo zgodbo user posted image

piruri - tvoji pupi pa želim,da se nehajo te bolezni in začne končno uživati

mama milchy - pikapoke zate,da ne boš zbolelauser posted image

vreme na obali - joj sem videla v živo tole danes in kot bi vedela,sem danes parkirala pred službo, tako,da je bilo vode "samo" do polovice koles (drugače vedno parkiram tam na makedamu,kjer so bili celi avti pod vodo (še me ima nekdo rad tam zgoraj),sem pa skozi hodila gledat na vrata, če bo treba umikat avto. No noge sem pa imela pošteno mokre,ker se do 11 ure voda ni spustila in sem morala nekako priti v avto in iti domov.

...kaj sem še hotela....eh, ne vem, aja redim se kot pujs, ponoči, ko se obračam z boka na bok,se počutim kot nasedel kit, kje je še marec...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 2244
1.12.2008 20:34:11   
Yassy
mama_milchy,

no sej sem rekla fajn, pa sej mi ni treba casa krajsat sam do prihoda mojga dragija, sej se bomo tud pol kej slisale pa tipkale, ne bom kar tako pozabla na vas, pa saj ves da vedno kak nasvet drugih pa malo drugacne izkusnje prav pridejo,...uh kako sem se znasla v Egiptu, nevem kaj naj recem,..sem bla ze prej dostikrat dol, tako da sem situacijo ze poznala, na sreco pa mi nekih posebnh situacij niti ni bilo treba prebrodovat, ker je za to poskrbel moj dragi, na zacetku je bila malo kriza ker od njegovih nihce ne govori dobro anglesko razen on in brat, pa smo malo krilili z rokami potem sem se pa tudi sama kar malo naucila,...oz. malo ze razumem, jaz pa sem jih poucila v anglescini hehehe, pa je slo.
Ni nic narobe ce ste radovedne, clovek mora bit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2245
1.12.2008 20:40:33   
tasa_m
 hei punce.
Z mojo frizurco ni nič..user posted image   je moj mel gužvo v službi pa je pozabil poklicat frizera, pol pa ko je prišel domov, se je napapcal pa user posted image .. no, oba sva zaspala, ampak on je dlje časa user posted image .
Upam, da bo jutri poklical, pa če bo treba mu bom pošiljala vsako urco smse v službo,tak da se me bo naveličal  pa pol poklical Roka-to je frizer.. user posted image  Bom mu jaz že pokazala kaki user posted image  znam bit, ko mam že grozno frizuro.
Glede spolnosti - tudi meni nea neke paše ampak se pol te že nekak zraven spraviva user posted image . Ampak mam pol tak čuden občutek,..pa stalno mojemu rečem- vidiš zdaj pa si user posted image  jo  zbudil. Zdaj pa naj tebe brca user posted image  on pa v smeh, pa začne, mogoče pa ji paše.. Ah moški.. user posted image

Najaa kak sta lepi user posted image .. Ja aprila oz. marca bosta pa obe user posted image  po obali user posted image  

spps - tebe pa te slabosti kr redno jezijo zdaj ne? user posted image  da bo čimprej bolje..
pondelak - za 2 zvezdicouser posted image

Moj gleda kmete tak da jaz hočem ali nočem moram bit na  user posted image  ker jih ne prenesem.. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.12.2008 20:44:18 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
1.12.2008 20:44:12   
Yassy
spps,
ja itak da me zanima, vedno fajn koga najdt k ve kaj prezivlas dol heheheh.
No pa evo ce bo vse po nacrtu bos ti praznovala RD mi pa rojstvo nase pikice hehehe, no saj mi mamo pa od zacetka decembra kr pestro z RD. Bratranec in njegova hci 5 in 6.12, moj moz 10.12,brat mojega moza 20.12, moj oce in sin bratranca 30.12, moj rd 28.01, mama mojega moza 29.01, brat 05.02,sestra12.02, potem pa pricakovanje nase pikice,...bo pestro hehehehe

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
1.12.2008 20:45:58   
spps
tasa jaz sem se glih danes dopoldan kolegici pohvalila,da mi že od srede ni blo treba objemat školjkeuser posted image user posted image user posted image drugi bom rajš tihouser posted image user posted image user posted image user posted image

čuj,pa ko boš šla k frizerju,da se ne boš prekratko ostrigla ,tk ko sem se jaz v prvi nosečnosti-še zdaj ne vem kaj me je prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image full na kratko sem se ostrigla,ker sem menda mislila,da dve leti ne bom mela čas hodit k frizerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
1.12.2008 20:46:15   
Yassy
Pondelak, sem pa tja malo znak kaj skupaj spravit drugace pa ne,...sva na anglescini :)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
1.12.2008 20:47:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

spps,
ja itak da me zanima, vedno fajn koga najdt k ve kaj prezivlas dol heheheh.
No pa evo ce bo vse po nacrtu bos ti praznovala RD mi pa rojstvo nase pikice hehehe, no saj mi mamo pa od zacetka decembra kr pestro z RD. Bratranec in njegova hci 5 in 6.12, moj moz 10.12,brat mojega moza 20.12, moj oce in sin bratranca 30.12, moj rd 28.01, mama mojega moza 29.01, brat 05.02,sestra12.02, potem pa pricakovanje nase pikice,...bo pestro hehehehe
user posted image user posted image user posted image user posted image  dolgčas vam pa res ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image pa še hitro ti bo minalo do konca marcauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem,če si že kje napisala,mene pa zanima kako sta se s tvojim spoznala?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?