|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
27.11.2008 15:06:31   
Grahec
Pupa 7, kako si? Upam da že kaj bolje!
A ima katera kako idejo, kaj naj poleg že kuhanega bolj lahkega ričeta še naredim za kosilo. Imam pa za porabit kruh (ze 2 dni star), ali naj kar v pečici pogrejem kruh in nekaj gor fliknem?

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
27.11.2008 15:11:32   
Pupa7
Grahec, sem bolje hvala sicer še zmer na flaši ampak upam, da me snamejo jutr zjutraj in da bom lahko za vikend že doma (čeprov so to le želje, je moj lubi videl program in piše vsaj 5 dni nikamor...user posted image )

na kruh daj mal olivnega olja in česna pa mal parmezana al pa mozzarelle pa v pečico ... dober tek user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
27.11.2008 15:16:52   
Grahec
Ti želim res vse dobro pa hvala za recept, grem zdaj naštimat, sicer bo en drug sirček gor, ker nič od naštetega nimam, pa še kako rezinco svežega paradižnika bom gor dala, ma po moje bo njami user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
27.11.2008 15:17:51   
Piruri
Grahec...jaz star kruh dam v ponvo, čez malo paradižnika in ščepec soli, origano in fetko sira...pol dam na srednjo temperaturo in pokrijem s pokrovom...ko se sir stopi je fertik...take mini picetke, ki so mnjami...

Mi bomo pa danes jedli fižolovo mineštro in puding...

Naja...jaaa...drugi otroci in naprej so težji...pri nas se je moja sestra rodila z 2700 g, brat 3400 g in jaz 4100 g...naša je bila težka 3300 g, čeprav je bila bolj (še zmeraj je) skinny varjanta...drugi, upam, da bo bolj mišelinko...

Vozički...ma kakšne cene???Jaz šparam za quinnya s 4 koleščki...ma, če ga ne dobim v akciji, ga bom pa kar prek spleta-rabljenega kupila...so much cenejši...zaenkrat bomo pa imeli še prvi voziček, ki pa žal ne gre v mojega twingija, zato bo kasneje nakup manjšega skoraj nuja...če bomo želeli na morje user posted image  user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
27.11.2008 15:19:39   
Piruri
Aja pupa...pocajtaj se kmalu...če bi lahko, bi te prišla jaz obiskat...samo, sej veš imam trenutno mojo pupo bolno...bi ji pa pasalao v hribovitem delu Švice, ker ima astmo in ji hribovski zrak ful odgovarja...

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
27.11.2008 16:16:05   
yania
Samo na hitro da se javim, ker grem mojo mami pobarvat- laske...haha, da ne bo pomote..

PUPA zate in tvojega   user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drži se.....

Hvalabogu je moja miška tudi že s pikicami boljše, se pa je zakompliciralo na desnem očesku- imava še en teden 10 krat na dan mazilo in 4x kaplice, pa izpiranja s fiziološko, kar pomeni, da smo prilimani doma, in nič ven, ker bi se prehladila....
Jaz pa ful kašljam, mislim da me ima moj user posted image   že res dovolj, ko ga stiskam.....revček.....ponoči je najhuje...mi je pa moja zdr,rekla, da naj le čajčkam in inhaliram kake kamilice...imam pa gnojno bolj v sapniku,,in ne zgoraj,,...upam da bo čimprej boljše....

Se še slišimo....lepo bodite, in se čuvajte...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
27.11.2008 16:35:02   
MalaČebelica
pupa drži se.
jaz bi te tudi prišla obiskat če bi lahko. sam me je strah da bi me komisija dobila pa ne upam tak daleč.user posted image user posted image user posted image
pa saj bo hitro mimo.... glavno, da je bolje

yania upam da bo kmalu bolje s tvojo malo in s tabo.

jaz pa še vedno nisem nič bližje odločitvi za voziček user posted image user posted image user posted image vam javim, ko bom kaj več vedela. če pa ima še katera kako idejo, nasvet ali priporočila pa se toplo priporočam user posted image

lepo bodite

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
27.11.2008 16:49:13   
Lolita23
Malačebelica vem kak ti je, jaz sem bila na istem men je bil ful všeč Quiny, pa potem pikolo, pa ta ki sva ga kupila, pa vse sva se o njih pozanimala, na konc pa je mojem bil ta ki sva ga kupila noro všeč, predvsem za to ker ima vse za makedam in sva ga kupila.Boš vidla, da boš kmalu vedela, kateri ti je najbolj v redu in ti ugaja.user posted image user posted image

Pupa7 jaz bi tud prišla malo na obisk, sam se pa v mislih s tabo.Potrpi, vidiš tvoja mali že zdaj mamico zafrkava, kaj šele bo v pubertetiuser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
27.11.2008 16:53:12   
mama_milchy
Ja, pupa, če bi bila bližje bi imela obisk tako pa ampak samo da bo vse v redu, sej za user posted image  boš pa mal potrpela v bolnici; je pa res malo zoprno, ko te nihče ne more obiskat. Kaj pa dohtorji pravijo? Kaj se je dogajalo?

Jooj, drage moje, jaz sem v službi; danes mi je šef reku, da me bojo dali nekam v pisarne decembra, da ne bom preveč utrujena od gostov pa tudi, ker je hotel zaprt in tudi nimam več viška ur, dopusta pa ne bom zdaj koristla, me morajo dat na kakšno drugo delovno mesto za vsaj 6urc dnevno, da naredim mesečno obvezo; bomo vidli kaj bo iz tega nastalo;

kaj ste kej danes počele?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
27.11.2008 17:28:29   
Pupa7
Dober večer,

hvala pupe moje za vse želje in voščila. Nevem več katera je vprašala kaj pravijo zdravniki da od česa bi lahko to bilo, ma ne pravijo nič da pa je to pogosto in imajo tko 1x na teden kak tak primer navadno okrog 26 tedna nosečnosti. Dobro, naš je pohitel že v 23 tednu. In te dame so potem rodile čez rok z umetnimi popadki. Upam da to drži user posted image

sem pa uspela celo za malo več kot pol ure zaspat, predn so spet pršli po urin in mert pritisk pa vročino, saj se mi zdi, da bi doma imela veliko več od počitka kot tukaj, ko se skoz neki dogaja že od 6 zjutraj...

vidim pa da niste ravno zgovorne kot ponavadi, kaj vas je študij o vozičkih resnično tako izmučil?? user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
27.11.2008 17:58:32   
PERSIDA
Pupa7 - še dobro ,da imaš komp v sobi.Probaj malo zaspančkat,ker veš ,da marčevke oživijo ponoči.No ,ko grem jaz v posteljo se obračat pol se tu gor začne fešta.Upam ,da ti bodo vsaj malo krajšale čas.Jaz danes popoldan počivam ,ker sem zjutraj bila pridna .So mi nekaj noge začele zatekat ,pa sem se kar odločila ,da se parkiram na kavč.Še posebej začnem študirat ,ko slišim kakšne probleme imaš.Pa moja kolegica je rodila včeraj 3 tedne prezgodaj so ji naredili carski rez ,ker je imela previsok krvni pritisk.No najprej so ji ga seveda morali zmanjšati.Ker je zg.imela že 170 spodnjega ,pa se ne spomnim.Hvala bogu ,da je z otrokom vse v redu ,pa z njo tudi.Tako ,da držim pesti ,da ti težave minejo in boš lahko šla domov.Da preživiš preostanek nosečnosti v miru ,brez težav in ,da se seveda spočiješ od skrbi.
Vedi ,pa ,da ob takih slučajih smo tudi me v skrbeh ,pa čeprav te ne poznamo.Že od včeraj si kar neprestano tipam trebuh,zame je to vse novo,ker sem prvič noseča.V takem primeru se vedno spomnim na pot ,ki je bila tako dolga ,preden sem sploh zanosila.
Joj oprosti morala bi ti dajat spodbudo ne ,pa da sem tako čutna.Tako ,pa glejva naprej tako,marca bova obe srečni mamici zravih fantkov ,pa morda še kakšne pupe.user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.11.2008 17:58:54   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

vidim pa da niste ravno zgovorne kot ponavadi, kaj vas je študij o vozičkih resnično tako izmučil?? user posted image

očitno bodo še diplomske spisale user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
27.11.2008 18:06:25   
PERSIDA
vozički - imele bi dvojčke ,pa s tem manj skrbi glede vozička ,ker je izbira bistveno manjšauser posted image .Al ,pa kupite voziček za dva enega  otroka rodite marca drugega pa leta 2010 ,pa je problem rešen.user posted image user posted image user posted image .
Malačebelica - ti bi lahko tako razmišljala,ko še nimaš dobenega otroka.Upam,da ne dobim kake buškeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1888
27.11.2008 18:09:23   
mama_milchy
persida,
kakšen voziček pa boš ti kupila? Si že kaj zbrala?
jaz če bi imela dvojčke, bi tega http://www.mami.si/si/duette-sw-scarlett-kolekcija-2009-i7457.shtml, ne vem zakaj ampak mi je tak lep.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
27.11.2008 18:19:53   
PERSIDA
mama_milchy - ja sem se že odločila.Hotela sem ga že prilepit v album ,pa ne gre.Izbrala sem ga v bc in sicer si ga lahko pogledaš na tej strani http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176955.Upam ,da sem pravi naslov prilepla.

Neposredna povezava do sporočila: 1890
27.11.2008 18:24:57   
PERSIDA
mama_milchy - tudi ta od pp je dober edino kar me moti da ne gre da bi bila eden zraven drugega.Saj vem ,da bomo mogli hodit samo po velikih trgovinah.Ta od pp pa gre tud verjetno lažje zložit v prtljažnik.Rajši ko voziček bom menjala avtouser posted image user posted image user posted image .- če verjameš. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.11.2008 18:40:47   
mama_milchy
persida - sem prepisala naslov pa je odprlo stran; luškan je; aja, ti si iskala voziček, da bosta otroka en zraven drugega; kakšen avto pa si boš nabavla pol? a se zloži tako na preklop?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
27.11.2008 18:56:19   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

vozički - imele bi dvojčke ,pa s tem manj skrbi glede vozička ,ker je izbira bistveno manjšauser posted image .Al ,pa kupite voziček za dva enega  otroka rodite marca drugega pa leta 2010 ,pa je problem rešen.user posted image user posted image user posted image .
Malačebelica - ti bi lahko tako razmišljala,ko še nimaš dobenega otroka.Upam,da ne dobim kake buškeuser posted image .

he he. ne boš dobila buške, saj moj tudi podobno razmišlja in me tolaži... pravi da boma pa te še mela kakega otroka pa bo voziček prav prišel - en nakup manj vsaj... v končni fazi pa ga lahko kaki kolegici posodim/prodam/podarim al pa prodam na bolhi recimo.

eh ne bomo se sekirali... to škodi zdravju. bomo raje kar kupili enega pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
27.11.2008 19:03:53   
PERSIDA
mama_milchy - ker moj vozi šleparja se bomo kar z njim vozili user posted image user posted image user posted image .Kako se zloži na minimalko še nisem probala v trgovini mi je samo na kratko razložila.Ampak ne glede na to ga bom naročila.Še ga nimam namreč doma sem ,pa trdno odločena ,da bo ta.Edino kar je ,da v originalu se ne da dobit košarice.Ampak bom se kar za šivalni stroj spravla in jo sama naredila.Grem ,pa ga jutri naročit ,ker je kar nekaj za čakat.

Neposredna povezava do sporočila: 1894
27.11.2008 19:24:57   
mama_milchy
aja, pol pa sploh ni problem dokler je šleper v garaži, persida, kakkšno košarico pa misliš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
27.11.2008 19:49:00   
tasa_m
Kaj zaj babnice se dogaja kaj al nič? user posted image
Jaz sem bla malo pridna, sem sčistila predale v kuhinji pol pa me je spet tak vsekalo v križu, da me je moj spet neso kr na kavč.. Sem malo preležala, pa je bolje. Sicer se nea nekaj gibam (razn od rač. do kavča) tak da ne vem kak bi blo če bi malo bla bolj aktivna..
Mi je moj prinesel pecivo od tašče,..mljask kak bo veselo še ta wikend (mislim pri hrani user posted image  ) mi je nardila 2 roladi z skuto prelito z čokolado in 2 kekse...
Persida kam greš naročit voziček? V city-a ali tu na Tržaško?
MalaČebelica - bosta že našla voziček, brez skrbi. Jaz sem ga iskala odkar sem zvedela, da sem user posted image ..
mama_milchy- upam, da ti hitro mine v službi user posted image
yania- super da je tamala že boljša, brez skrbi tudi ti boš hitro ok.. user posted image

Kje pa se skrivata Najaa in spps

Neposredna povezava do sporočila: 1896
27.11.2008 19:55:55   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mi je moj prinesel pecivo od tašče,..mljask kak bo veselo še ta wikend (mislim pri hrani user posted image  ) mi je nardila 2 roladi z skuto prelito z čokolado in 2 kekse...

mama_milchy- upam, da ti hitro mine v službi user posted image

a bi ti tvojo taščo vprašala kako nardi nadev s skuto? Do 22-te delam, upam, da zdržim, no;

pa kje ste marčevke? zunaj je mraz tako da sprehajate se ne;

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.11.2008 20:00:19   
PERSIDA
mama_milchy - to mislim ,ko lahko otroka okrog prenašaš ,pa hkrati ne rabiš otroka ne vem koliko pokrivat.Jaz bom to naredila ko eno spalno vrečo samo glavice bodo zunaj.Striktno bi to uporabljala samo ,da jima bi bilo toplo.Ker v večini dobiš pri vozičku to zraven v tem primeru pa ni zraven ker sta le dva.

tasa_m - grem na tržaško.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.11.2008 20:05:23   
trezika
Čer!
Sn se po kosilu spravla učit, mislim, da sn zdržala kakšne pol ure pol pa me je minlo...sn šla raje ležat in seveda za dobre tri ure zaspalauser posted image  nič mi ni blo jasno ko sn na uro pogledalauser posted image  pol sn se spet spravla učit v upanju, da mi uspe vsaj malo snovi predelat, pa sn dobla obiskuser posted image  spet dober izgovoruser posted image  zdaj pa sn seveda pripravljena, da grem znova v vodoravni položajuser posted image

kar se pa vozičkov tiče...pri naju so najini bližnji rešili problem in nama ga kupili oktobra za rojstni dan...ful lepega, točno takega kot sn si ga želelauser posted image user posted image  sn jim res ful hvaležna, da so naju odrešili tega stroškauser posted image  dans se je pa še matejeva babica ponudla, da nama bo kupila jogi za v posteljicouser posted image user posted image user posted image  midva pa seveda ne oporekavauser posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.11.2008 20:06:50   
tasa_m
mama_milchy ni problema jo bom jutri poklicala pa vpr. Drugače pa zagotovo javim v ned. ko greva na kosilo tja..
seveda, da boš vzdržala, je pa super, da te bodo dali v akšno pisarnico user posted image
Ne vem kaj je zadnje čase tu gor..malo smo se polenle z pisanjem. Na začetku 2.dela smo pisale kot nore, zdaj pa se moremo prav trudit,. da napišemo 4 strani user posted image

no, pa še slikica ruladice...
user posted image   res je ful dobra in ko vidim da imamo to za sladico v nedeljo, se moram kr brzdat, ker bi bila sposobna pojest celo... saj ni čudno da bom počasi debela kot user posted image   user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?