PERSIDA
|
Pupa7 - še dobro ,da imaš komp v sobi.Probaj malo zaspančkat,ker veš ,da marčevke oživijo ponoči.No ,ko grem jaz v posteljo se obračat pol se tu gor začne fešta.Upam ,da ti bodo vsaj malo krajšale čas.Jaz danes popoldan počivam ,ker sem zjutraj bila pridna .So mi nekaj noge začele zatekat ,pa sem se kar odločila ,da se parkiram na kavč.Še posebej začnem študirat ,ko slišim kakšne probleme imaš.Pa moja kolegica je rodila včeraj 3 tedne prezgodaj so ji naredili carski rez ,ker je imela previsok krvni pritisk.No najprej so ji ga seveda morali zmanjšati.Ker je zg.imela že 170 spodnjega ,pa se ne spomnim.Hvala bogu ,da je z otrokom vse v redu ,pa z njo tudi.Tako ,da držim pesti ,da ti težave minejo in boš lahko šla domov.Da preživiš preostanek nosečnosti v miru ,brez težav in ,da se seveda spočiješ od skrbi. Vedi ,pa ,da ob takih slučajih smo tudi me v skrbeh ,pa čeprav te ne poznamo.Že od včeraj si kar neprestano tipam trebuh,zame je to vse novo,ker sem prvič noseča.V takem primeru se vedno spomnim na pot ,ki je bila tako dolga ,preden sem sploh zanosila. Joj oprosti morala bi ti dajat spodbudo ne ,pa da sem tako čutna.Tako ,pa glejva naprej tako,marca bova obe srečni mamici zravih fantkov ,pa morda še kakšne pupe.
|