Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 12:50:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
hvala vam za te odgovore in nasvete glede vozička. je kar zahteven nakup tale zadeva. bo treba še malo sedet zraven in študirat ni poceni tale špas res ne... pa še izbire je ful in pol res ne veš, kaj bi blo najbolje vzet - da bo ok in ne bo predrago in da ne bomo ravno čez pol leta še enega kupovali, ker se bomo zaj he he he tasa_m - zanima me še, kak to da vama je rekla prodajalka, da si ne predstavlja otroka v kombinezonu notri. nisem čist razumela. kaj se ji zdi tale skate premali - da bi bil otrok preveč utesnjen notri? ali kako je bilo to mišljeno? kaj za buzz sta pa potem tudi kupila košaro, ali bosta imela samo ta osnovni del? grem jaz še malo naštudirat te vozičke pol pa nekaj kuhat...
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 12:54:06
|
|
|
|
Dali*
|
Uf, vozički...jah maš kr kej študirat....heh... Dobr naštudiri za kam ga boš potebovala, ali ima amortizerje, napihljiva kolesa (ne priporočam za makedam)...opravljene varnostne teste, vrtljiva kolesa, kako je s košaro... Dobr, da si me spomnila, ker moreva it drug teden naročit, da ga dobiva konec januarja. Septembra se mi je zdelo še tko daleč, ker sem rekla decembra ga naročim...sedaj je pa december že tu. Noro hitro beži ta čas.
< Sporočilo je popravil Dali* -- 27.11.2008 12:55:42 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 12:55:43
|
|
|
|
čebeica maja
|
Dali- hvala, jaz bom jutri tud to skuhala, sm bom kr brstičnega dala ker ga moram porabit, bo mal drugač. Najja- to pa je bla punca in pol, tud jaz sem imela to težo, do enga leta sem bla bajska debelajska, pol pa trlica. Ja drugi je še težji pavjo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 12:57:07
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Dali- hvala, jaz bom jutri tud to skuhala, sm bom kr brstičnega dala ker ga moram porabit, bo mal drugač. Ja...bo glih tko super. Sam jaz imam še nekaj ohrovta v vrtu, pa bom najprej tega ponucala, brstičnega sem si že spravila za ozimnico v skrinjo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 13:02:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tasa_m - zanima me še, kak to da vama je rekla prodajalka, da si ne predstavlja otroka v kombinezonu notri. nisem čist razumela. kaj se ji zdi tale skate premali - da bi bil otrok preveč utesnjen notri? ali kako je bilo to mišljeno? kaj za buzz sta pa potem tudi kupila košaro, ali bosta imela samo ta osnovni del? grem jaz še malo naštudirat te vozičke pol pa nekaj kuhat... MalaČebelica, rekla nama je zato ker je ta voziček kr ozek v sedišču. In da jo je strah, da bi bil res preveč utesnjen ja.. Midva sva tega Buzza kupla v kompletu z košaro pa še na njihovo kartico zvestobe sva dobila 60€ nagrade, ker sva se odločila za Quinnya kao nagada od proizvajalca vozička.. Sva pa ga kupila v Turbo Limač-u. Sva pa zraven dobila še proti komarjem, prosti vetru, za dež in še zimsko vrečo.. Jaz sem glih takrat pazla tamalo od sestrične in sem jo dala v voziček da sem vidla če je tud tako ozek in če je mala utesnjena noter pri 16 mes. Pa se mi ni zdela, tak da sva ga pol kupila.. pa mi res ni žal, ker nama je obema full všeč. Sicer pa bomo več lahko povedli marca 09 če še je vedno tak ok.. je pa res da ima napihljiva velika kolesa, razen spredaj se ne dajo napihnit..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.11.2008 13:03:45 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 13:09:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica brezplačni paket - jaz sem se tudi naročila na ta paket. pa sem poslala še svakinji link, ker je ravno pred kratkim rodila v Mb. rekla je, da ve za to, da je paket tudi dobila. da pa je čakala na njega ene tri mesece. klicali so jo (ne vem sicer od kod) pa je morala par vprašanj odgovorit, pol pa ga je dobila. notri so pa neke flaške pa ena revija, čaj za doječe mamice, neke dudice ipd. ni ravno ne vem kaj, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe ja, baje je kr dolga doba. Saj jaz imam še 3 mesece časa,..tak da.. Samo da dobiš nekaj,..če ne druga mi je lepa gesta to. Zakaj pa ne, če je možnost?? Jaz se nisem nič obotavljala z naročilom,sem takoj dala vse podatke.. Sicer moraš plačat poštnino, ki znaša nekje 5-6€ ampak če tak pogledaš če sama flaška je dobrih 5€, pa še mogoče kakšna dudica pa čaj za dojenje. Verjetno na zgubi nisi.. Sicer pa bomo videli a ne? Zdaj pa grem jaz tud jest..imam še zelje od včeraj.. se še slišimo.. Punce, pozdravljene, o kakšnem paketu to govorite ter kje so naročiš na njega? Kdo ga podarja?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 13:24:37
|
|
|
|
dana
|
Jaz močno upam, da drugi ne bo težji od prvega. Ker potem lahko pristanemo že pri 4,5 kg. Zaenkrat je mali čisto po jusu. Ker pri taprvem sem že na morfologiji poslušala da je pretežak za tisti teden in me je zaradi tega tudi poslala na 3-urni test za sladkor. Rodila sem 4 dni pred rokom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 13:27:16
|
|
|
|
Pupa7
|
hojla pupe, evo mene na drugi flaši kr še vztrajajo, pa to traja 18 ur ena ni fajn ampak za mojga zlatga pa vse!!! In moj lubi mi je prinesel tak lep šopek rožic da mi je blo za moment lažje, zdej sm pa spet sama, ker razen mojga ni nobenga ki bi lahko prišel na obisk... lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 13:36:24
|
|
|
|
buksi
|
Ojla! Ena je spraševala za tisti sirup. Napisala mi ga je G na recept: prorectal. No mislim da deluje, ker sem danes ze šla na wc čist normalno. Na navodilih piše, da se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Glede na to, da mi ga je G predpisala pol gal ohk jemljemo tud nosečnice. No lepo bodte, zdaj pa šiban na MŠ. Pupa vse dobro.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 13:43:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica brezplačni paket - jaz sem se tudi naročila na ta paket. pa sem poslala še svakinji link, ker je ravno pred kratkim rodila v Mb. rekla je, da ve za to, da je paket tudi dobila. da pa je čakala na njega ene tri mesece. klicali so jo (ne vem sicer od kod) pa je morala par vprašanj odgovorit, pol pa ga je dobila. notri so pa neke flaške pa ena revija, čaj za doječe mamice, neke dudice ipd. ni ravno ne vem kaj, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe ja, baje je kr dolga doba. Saj jaz imam še 3 mesece časa,..tak da.. Samo da dobiš nekaj,..če ne druga mi je lepa gesta to. Zakaj pa ne, če je možnost?? Jaz se nisem nič obotavljala z naročilom,sem takoj dala vse podatke.. Sicer moraš plačat poštnino, ki znaša nekje 5-6€ ampak če tak pogledaš če sama flaška je dobrih 5€, pa še mogoče kakšna dudica pa čaj za dojenje. Verjetno na zgubi nisi.. Sicer pa bomo videli a ne? Zdaj pa grem jaz tud jest..imam še zelje od včeraj.. se še slišimo.. Punce, pozdravljene, o kakšnem paketu to govorite ter kje so naročiš na njega? Kdo ga podarja? kokica to nam je tasa_m poslala en link (kako stran nazaj se nahaja), da si lahko naročimo paket, ki je brazplačen. ampak samo če boš rodila v mb ali na ptuju
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 13:46:42
|
|
|
|
Grahec
|
Glede sirupa proti zaprtju. Prorectal je na recept (ni namenjen zgolj nosečnicam) in baje mora biti že kar hudo, da ti ga ginekolog predpiše. Lahko pa kupiš v lekarni ISILAX MAMMA, ki je prav nosečnicam namenjen. Je bolj blagi, na osnovi sliv in kivija in meni je dobrega okusa. Je pa kar drag in ga dokaj hitro zmanjka, ampak meni je zelo, zelo pomagal (ko mi ni pomagal ne donat, ne laneno seme ne suhe slive in ne nič od takih domačih odvajal) od takrat, ko sem ga pila pa potem nisem imela več težav.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 13:48:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica brezplačni paket - jaz sem se tudi naročila na ta paket. pa sem poslala še svakinji link, ker je ravno pred kratkim rodila v Mb. rekla je, da ve za to, da je paket tudi dobila. da pa je čakala na njega ene tri mesece. klicali so jo (ne vem sicer od kod) pa je morala par vprašanj odgovorit, pol pa ga je dobila. notri so pa neke flaške pa ena revija, čaj za doječe mamice, neke dudice ipd. ni ravno ne vem kaj, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe ja, baje je kr dolga doba. Saj jaz imam še 3 mesece časa,..tak da.. Samo da dobiš nekaj,..če ne druga mi je lepa gesta to. Zakaj pa ne, če je možnost?? Jaz se nisem nič obotavljala z naročilom,sem takoj dala vse podatke.. Sicer moraš plačat poštnino, ki znaša nekje 5-6€ ampak če tak pogledaš če sama flaška je dobrih 5€, pa še mogoče kakšna dudica pa čaj za dojenje. Verjetno na zgubi nisi.. Sicer pa bomo videli a ne? Zdaj pa grem jaz tud jest..imam še zelje od včeraj.. se še slišimo.. Punce, pozdravljene, o kakšnem paketu to govorite ter kje so naročiš na njega? Kdo ga podarja? kokica to nam je tasa_m poslala en link (kako stran nazaj se nahaja), da si lahko naročimo paket, ki je brazplačen. ampak samo če boš rodila v mb ali na ptuju Hvala, Malacebelica, sem že našla in že tudi oddala, saj bom tudi jaz rodila v MB.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:03:36
|
|
|
|
mihaela01
|
Linda25: Katero barvo Mutsy-4riderja sta izbrala...Sta kupila tudi košaro... Midva sva vzela košaro, športni del in lupinico od maxi cosi... Barvo pa- košara-team white, športni del- lime. Kaj pa vidva??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:13:03
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Linda25: Katero barvo Mutsy-4riderja sta izbrala...Sta kupila tudi košaro... Midva sva vzela košaro, športni del in lupinico od maxi cosi... Barvo pa- košara-team white, športni del- lime. Kaj pa vidva?? Bo držalo, da Mutsy ni vzmeten? Koliko možnih naslonov pa ima športni del? Gume so za napumpat? Na netu je tko slabo opisan, da je bolj kot ne samo za gledat...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:24:57
|
|
|
|
mihaela01
|
Dali: Na spletu je res slabo opisan ( mutsy.com). Športni del se da v čisto ležeč položal in sicer je naslonjalo nastavljivo ... Drugače pa imajo ful variant...lahko imaš napihljive gume ali pa ne...Odvisno kaj hočeš. Tisti voziček, ki nima napihljivih koles ima lažje ogrodje, oni drugi pa ima težje ogrodje itd. Za amorizerje pa ne vem, sem pozabila, ...Res ne vem... Jaz sem si ga šla pogledat v BC v Lj in me je čist navdušil. Sem pa pogledala tudi tvoj voziček in se mi zdi podoben Mutsiju... Vsaj po sliki...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:30:00
|
|
|
|
urška13
|
tasa_m al pa katera druga. kako hitro so pa rezultati tega testa? še isti dan ali čakaš nekaj dni?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:40:22
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 tasa_m al pa katera druga. kako hitro so pa rezultati tega testa? še isti dan ali čakaš nekaj dni? misliš za sladkor. Men je rekla, da že drugi dan. no, jaz sem počakala 1 teden, ko sem nato imela pregled pri G in je nisem prej gnjavila. Mislim pa, da že celo isti dan, če daš takoj zjutraj kri.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:43:40
|
|
|
|
Pupa7
|
ojla, pride kera na obisk, men je tečno se vleče tle not ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:45:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ojla, pride kera na obisk, men je tečno se vleče tle not ... jaz bi ti z veseljem prišla, samo da bi bilo malenkost bližje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:47:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ojla, pride kera na obisk, men je tečno se vleče tle not ... jaz bi ti z veseljem prišla, samo da bi bilo malenkost bližje... hehe tko ene vsaj 600 km bližje ane hvala, delim s tabo mandarince, ko si na obisku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:48:12
|
|
|
|
mamica00
|
POZDRAVLJENE MARČEVKE TUDI JAZ SEM MED VAMI IN IMAM PDP 22.3.2009 KARIN 30.3.2007! ????? 22.3.2009! KOMAJ ČAKAMO DA DOBIMO ŠE ENO ČLANICO/A. NAJ BI BILA DEKLICA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:52:07
|
|
|
|
Pupa7
|
mamica dobrodošla (sej ti bodo zatežile za podatke da te damo na seznamček, še kdaj imaš naslednji pregled kolko si se zredila in kak obseg bušija maš)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:53:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica00 POZDRAVLJENE MARČEVKE TUDI JAZ SEM MED VAMI IN IMAM PDP 22.3.2009 KARIN 30.3.2007! ????? 22.3.2009! KOMAJ ČAKAMO DA DOBIMO ŠE ENO ČLANICO/A. NAJ BI BILA DEKLICA! mamica00 dobrodošla povej kaj več o sebi, da te lahko dodasta Dali* ali pa spps na naš seznamček...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:53:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mamica00 POZDRAVLJENE MARČEVKE TUDI JAZ SEM MED VAMI IN IMAM PDP 22.3.2009 KARIN 30.3.2007! ????? 22.3.2009! KOMAJ ČAKAMO DA DOBIMO ŠE ENO ČLANICO/A. NAJ BI BILA DEKLICA! mamica00 dobrodošla povej kaj več o sebi, da te lahko dodasta Dali* ali pa spps na naš seznamček... heheh tasa sm te prehitela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 27.11.2008 14:57:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mamica00 POZDRAVLJENE MARČEVKE TUDI JAZ SEM MED VAMI IN IMAM PDP 22.3.2009 KARIN 30.3.2007! ????? 22.3.2009! KOMAJ ČAKAMO DA DOBIMO ŠE ENO ČLANICO/A. NAJ BI BILA DEKLICA! mamica00 dobrodošla povej kaj več o sebi, da te lahko dodasta Dali* ali pa spps na naš seznamček... heheh tasa sm te prehitela ja, očitno sva samo midve tu gor na RR, ostale so samo prijavljene
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?