|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
18.11.2008 18:12:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Drage moje marčevke!

Sej bom zelo kratka.. nisem brala nič za nazaj, ker nimam energije... vam samo javljam, da sem še živa ampak sem na bolniški zato za internet nimam kaj preveč časa... služba me je tako uničla, da sem mogla vzet bolniško...
od sobote naprej imam zaradi preutrujenosti probleme s psiho zato sem raje v zatišju...
doma si kuham čajčke in se borim sama s sabo...

čez kakšen dan upam, da bom že boljša...

vas pridem še kaj pozdravit, ko bom prisebna..

Pozdravček

Počivaj, misli pozitivno in ne obupaj! Marčevke smo s tabo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 751
18.11.2008 18:55:49   
trezika
Eno vprašanje za vse vas:
Kaj ima katera izkušnje z Angel Care oziroma kakšno je vaše mnenje o tem? Zdaj gledam malo po netu in ta zadeva sploh ni poceniuser posted image   

jjasna 85 ti se pa nič ne sekiraj... zdaj je najbolj važen tvoj otročiček in njemu se moraš posvetituser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 752
18.11.2008 18:56:56   
spps
alora čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem kaj zamudila?user posted image user posted image user posted image user posted image
jjasna85,čimprej pošlihtaj zadeve,ki te morijo,predvsem pa si odpočijuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 753
18.11.2008 19:26:57   
helimaša
just izdelki so super....jst mam tud ene par izdelkov....morm rečt da je tea tree ful fajn krema....za buškice je super....ko se je Maša udarla sm takoj namazala in sploh se ji ni nič poznalo....jo morm pa spet naročit ker mi jo je zmankal....
felix MŠ je v stari porodnišnici....mislm pa da sva midva hodila tist termin ob osmih zvečer....ker tud midva nisva mogla prej......tko da nč bat....je poskrbljeno

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.11.2008 19:54:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alora čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem kaj zamudila?user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak, da si. user posted image user posted image

Mene je pa dans ful zagrablo tam kot tebe boli. Komaj vstajam. Bolečina iz riti ven pa po nogi dol.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.11.2008 20:23:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Mene je pa dans ful zagrablo tam kot tebe boli. Komaj vstajam. Bolečina iz riti ven pa po nogi dol.user posted image

Smo že tri! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
18.11.2008 20:25:53   
tasa_m
buuuuu, jaz sem tud tu. Ampak samo na hitro sem vas prebrala, pa že letim nazaj na kavč. Mam tak močn glavobol, da joj user posted image
Sem se odločla, da jutri cel dan prelenarim..user posted image pa je kak je.

jjasna85- evo zate en velik user posted image ,odpočij se in vse bo ok. Vedi pa da smo s teboj in mislimo nate..user posted image

zdaj pa grem, me baje masaža čaka.. user posted image   (takoj po Kmetiji user posted image ).

Čao bau marčevke, se tipkamo zjutraj. Mogoče mi celo rata da bom prva, če me ne prehiti helimaša ali pa spps user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.11.2008 20:34:39 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 757
18.11.2008 21:02:26   
lejca
Cer punce...

mal prej sva z mojim rezervirala letalsko karto ,user posted image user posted image user posted image , to pomeni ,da 20.decembra pridem v slovenijo. sama brez mojega mozeka ,tak da mi bo prav prisla kaksnadruzba ,pa  kavica pa seveda tortica.user posted image  Bom pa pr mojih v Celju , pa mogoc kak dan tud v Lj al pa v Portorozu. Sem brez avta tak ,da ( za celje) priporocam center ,da ne bom predalec hodla...hvala...user posted image  Ostanem do 10.januarja, potem se vracam ,ker moram nadaljevat s predavanji.user posted image ma sem ze zdej tak crkjena ,da ne vem kako bo ?! me zanima kak mate kej vreme,da se pripravim...

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 758
18.11.2008 21:04:10   
pondelak
joj joj ve kak ste čvekaste.me med vikendom in danes ni blo na rr pa sem zdaj 2h rabla da sem vse prebrala...vsaj 5x sem se že odločla da nebom vsega brala ker mi ni blo,ampak nisem hotla nič zamudit tak da mi je končno uspelo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.11.2008 21:12:07   
pondelak
otroška soba-za zdaj še ne obstaja tako da je postelja kar v spalnici,ampak spomladi začnema gradit,tak da bo naša user posted image hitro mela svojo sobico...
postelja-že imama pripravljen kinderped,ki je nastavljiv na različne višine in z pomično stranico,tak da se nebo treba sklanjat...
apetit-povem lahko samo to da jem ko user posted image in to kar vse po vrsti...
moški-naš user posted image ni niti slučajno za gospodinjska opravila,v trgovino ga pošlem če je res nujno pa še to jamra...
previjalna-zaradi prostorske stiske bom kupla samo previjalno podlogo in našo pikico previjala kar na postelji v spalnici...
banjica-bom prav tako kupla samo banjico posebej,nevem pa še kak bom prakticirala-bomo še vidli...

čestitke vsem za opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 760
18.11.2008 21:18:15   
pondelak
nekej vas pa res morem vprašat.do zdaj se mi je že ene 3x zgodil nekakšen "napad"...postane mi ful vroče,noge in roke mam ful težke tak da niti stat nemorem,omotična sem in malo mi je slabo...ko se vležem je po nekaj minutah boljše...mislite da je to zaradi pritiska?sicer mam normalnega pri g pa mam povišanega...
mislite da bi mogla k g ali os zdravniku??

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.11.2008 21:36:45   
pondelak
nič user posted image lepo ajajte...božajte svoje bušije in user posted image ...
se tipkamo jutri user posted image ...
zdaj pa še en user posted image za vse vas in vaše bebike!

lahko noč!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 762
18.11.2008 21:56:35   
Piruri
Hojla...mi smo pa imeli pregled...vse je ok...samo zredila sem se 4 kg v enem mesecu!!!...še dobro, da se je G mudilo in nič pokomentirala...madona...
Aha...imeli bomo user posted image ...tatko je videl mini "triglav" med nogama...pa skratka vse smo videli...naša pupa je kar sijala, ko je gledala bratca...ko pa je G vklopila srček...ufff so se ji učke kar svetile od veselja...in pol se je vnela cela debata glede imena, ker se za fantka ne moremo zmenit...

Dali...torej meni +4, obseg je 91 cm, naslednji pregled 18.12....in seveda ni več paketek, ampak user posted image ...

Jasna85...ma sem te že prav začela pogrešat...pozdravi se in vedi da sta z bebijem bolj pomembna kot služba...
Že en čas pa pogrešam tudi Čebeico Majo...

Lejca...od  kod pa prideš, če lahko vprašam?

Pondelak...mogoče imaš nizek pritisk?

Oh...zdej grem pa še jaz na kavč...jutri pa imam spet polno obveznosti....zato, do nadaljnega pazite nase user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 763
19.11.2008 6:02:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čao bau marčevke, se tipkamo zjutraj. Mogoče mi celo rata da bom prva, če me ne prehiti helimaša ali pa spps user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 764
19.11.2008 7:14:38   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

saj sem vedla. Pa tak sem hitela!!user posted image user posted image user posted image

No, dobro jutro vsem.
Sem pa druga!!user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 765
19.11.2008 7:29:24   
tasa_m

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 766
19.11.2008 7:37:15   
buksi
dobro jutro

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 767
19.11.2008 7:49:04   
trezika
dobro jutro še z moje strani...mi se počasi odpravljamo na pregled..javim kako in kajuser posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 768
19.11.2008 7:49:56   
KOKICA32
Dobro jutro!

Kako ste spale? Jaz kot angelček, še na WC nisem šla niti enkrat! user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 769
19.11.2008 7:50:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dobro jutro še z moje strani...mi se počasi odpravljamo na pregled..javim kako in kajuser posted image
lepo opravi-a morfo imaš danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 770
19.11.2008 7:52:37   
spps

saj sem vedla. Pa tak sem hitela!!user posted image user posted image user posted image

No, dobro jutro vsem.
Sem pa druga!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa imela zdajle aktivno prebujanje-objemala školjko-sem pila kavo in se mi zdi,da mi pomivalc ni dobr spral posodeuser posted image ,pa je šla kava v tri krasneuser posted image user posted image user posted image user posted image
moram mal navodila predelat-se vidi,da nisem navajena "hišne pomočnice"-pride pa pravuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 771
19.11.2008 7:53:01   
KOKICA32

trezika- user posted image za pregled!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 772
19.11.2008 7:53:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Kako ste spale? Jaz kot angelček, še na WC nisem šla niti enkrat! user posted image

spala sem tak tak-ker me križ še vedno boli in za vsako,ko se obrnem se zbudimuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 773
19.11.2008 7:55:35   
spps
drugače,še pa vsem enkrat dobro jutro-danes brez fravštkauser posted image user posted image user posted image -nimam več apetitauser posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 774
19.11.2008 8:14:27   
pocka

Dobro jutro, samo nekaj besed zaenkrat, spala sem ko angelček,ampak samo do 6, pol sem pa morala na WC in nikakor nazaj zaspat.user posted image

Eno vprašanje za vse vas:
Kaj ima katera izkušnje z Angel Care oziroma kakšno je vaše mnenje o tem? Zdaj gledam malo po netu in ta zadeva sploh ni poceniuser posted image   

mi ga imamo,smo ga pa na srečo dobili od bratranca, moram pa povedat,da je ful dobra zadeva...nevem,no, je odločitev vsakega posameznika, ampak jaz mislim,da je vreden tega denarja.

šibam...gremo malo po nakupih...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?