Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 18:12:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Drage moje marčevke! Sej bom zelo kratka.. nisem brala nič za nazaj, ker nimam energije... vam samo javljam, da sem še živa ampak sem na bolniški zato za internet nimam kaj preveč časa... služba me je tako uničla, da sem mogla vzet bolniško... od sobote naprej imam zaradi preutrujenosti probleme s psiho zato sem raje v zatišju... doma si kuham čajčke in se borim sama s sabo... čez kakšen dan upam, da bom že boljša... vas pridem še kaj pozdravit, ko bom prisebna.. Pozdravček Počivaj, misli pozitivno in ne obupaj! Marčevke smo s tabo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 18:55:49
|
|
|
|
trezika
|
Eno vprašanje za vse vas: Kaj ima katera izkušnje z Angel Care oziroma kakšno je vaše mnenje o tem? Zdaj gledam malo po netu in ta zadeva sploh ni poceni jjasna 85 ti se pa nič ne sekiraj... zdaj je najbolj važen tvoj otročiček in njemu se moraš posvetit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 18:56:56
|
|
|
|
spps
|
alora čveke čvekaste sem kaj zamudila? jjasna85,čimprej pošlihtaj zadeve,ki te morijo,predvsem pa si odpočij
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 19:26:57
|
|
|
|
helimaša
|
just izdelki so super....jst mam tud ene par izdelkov....morm rečt da je tea tree ful fajn krema....za buškice je super....ko se je Maša udarla sm takoj namazala in sploh se ji ni nič poznalo....jo morm pa spet naročit ker mi jo je zmankal.... felix MŠ je v stari porodnišnici....mislm pa da sva midva hodila tist termin ob osmih zvečer....ker tud midva nisva mogla prej......tko da nč bat....je poskrbljeno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 19:54:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alora čveke čvekaste sem kaj zamudila? Itak, da si. Mene je pa dans ful zagrablo tam kot tebe boli. Komaj vstajam. Bolečina iz riti ven pa po nogi dol.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 20:23:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mene je pa dans ful zagrablo tam kot tebe boli. Komaj vstajam. Bolečina iz riti ven pa po nogi dol. Smo že tri!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 20:25:53
|
|
|
|
tasa_m
|
buuuuu, jaz sem tud tu. Ampak samo na hitro sem vas prebrala, pa že letim nazaj na kavč. Mam tak močn glavobol, da joj Sem se odločla, da jutri cel dan prelenarim.. pa je kak je. jjasna85- evo zate en velik ,odpočij se in vse bo ok. Vedi pa da smo s teboj in mislimo nate.. zdaj pa grem, me baje masaža čaka.. (takoj po Kmetiji ). Čao bau marčevke, se tipkamo zjutraj. Mogoče mi celo rata da bom prva, če me ne prehiti helimaša ali pa spps
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.11.2008 20:34:39 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 21:02:26
|
|
|
|
lejca
|
Cer punce... mal prej sva z mojim rezervirala letalsko karto , , to pomeni ,da 20.decembra pridem v slovenijo. sama brez mojega mozeka ,tak da mi bo prav prisla kaksnadruzba ,pa kavica pa seveda tortica. Bom pa pr mojih v Celju , pa mogoc kak dan tud v Lj al pa v Portorozu. Sem brez avta tak ,da ( za celje) priporocam center ,da ne bom predalec hodla...hvala... Ostanem do 10.januarja, potem se vracam ,ker moram nadaljevat s predavanji. ma sem ze zdej tak crkjena ,da ne vem kako bo ?! me zanima kak mate kej vreme,da se pripravim... lp Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 21:04:10
|
|
|
|
pondelak
|
joj joj ve kak ste čvekaste.me med vikendom in danes ni blo na rr pa sem zdaj 2h rabla da sem vse prebrala...vsaj 5x sem se že odločla da nebom vsega brala ker mi ni blo,ampak nisem hotla nič zamudit tak da mi je končno uspelo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 21:12:07
|
|
|
|
pondelak
|
otroška soba-za zdaj še ne obstaja tako da je postelja kar v spalnici,ampak spomladi začnema gradit,tak da bo naša hitro mela svojo sobico... postelja-že imama pripravljen kinderped,ki je nastavljiv na različne višine in z pomično stranico,tak da se nebo treba sklanjat... apetit-povem lahko samo to da jem ko in to kar vse po vrsti... moški-naš ni niti slučajno za gospodinjska opravila,v trgovino ga pošlem če je res nujno pa še to jamra... previjalna-zaradi prostorske stiske bom kupla samo previjalno podlogo in našo pikico previjala kar na postelji v spalnici... banjica-bom prav tako kupla samo banjico posebej,nevem pa še kak bom prakticirala-bomo še vidli... čestitke vsem za opravljene preglede
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 21:18:15
|
|
|
|
pondelak
|
nekej vas pa res morem vprašat.do zdaj se mi je že ene 3x zgodil nekakšen "napad"...postane mi ful vroče,noge in roke mam ful težke tak da niti stat nemorem,omotična sem in malo mi je slabo...ko se vležem je po nekaj minutah boljše...mislite da je to zaradi pritiska?sicer mam normalnega pri g pa mam povišanega... mislite da bi mogla k g ali os zdravniku??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 21:36:45
|
|
|
|
pondelak
|
nič lepo ajajte...božajte svoje bušije in ... se tipkamo jutri ... zdaj pa še en za vse vas in vaše bebike! lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 18.11.2008 21:56:35
|
|
|
|
Piruri
|
Hojla...mi smo pa imeli pregled...vse je ok...samo zredila sem se 4 kg v enem mesecu!!!...še dobro, da se je G mudilo in nič pokomentirala...madona... Aha...imeli bomo ...tatko je videl mini "triglav" med nogama...pa skratka vse smo videli...naša pupa je kar sijala, ko je gledala bratca...ko pa je G vklopila srček...ufff so se ji učke kar svetile od veselja...in pol se je vnela cela debata glede imena, ker se za fantka ne moremo zmenit... Dali...torej meni +4, obseg je 91 cm, naslednji pregled 18.12....in seveda ni več paketek, ampak ... Jasna85...ma sem te že prav začela pogrešat...pozdravi se in vedi da sta z bebijem bolj pomembna kot služba... Že en čas pa pogrešam tudi Čebeico Majo... Lejca...od kod pa prideš, če lahko vprašam? Pondelak...mogoče imaš nizek pritisk? Oh...zdej grem pa še jaz na kavč...jutri pa imam spet polno obveznosti....zato, do nadaljnega pazite nase
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 6:02:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čao bau marčevke, se tipkamo zjutraj. Mogoče mi celo rata da bom prva, če me ne prehiti helimaša ali pa spps dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:14:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čao bau marčevke, se tipkamo zjutraj. Mogoče mi celo rata da bom prva, če me ne prehiti helimaša ali pa spps dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooo saj sem vedla. Pa tak sem hitela!! No, dobro jutro vsem. Sem pa druga!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:29:24
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:37:15
|
|
|
|
buksi
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:49:04
|
|
|
|
trezika
|
dobro jutro še z moje strani...mi se počasi odpravljamo na pregled..javim kako in kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:49:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Kako ste spale? Jaz kot angelček, še na WC nisem šla niti enkrat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:50:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dobro jutro še z moje strani...mi se počasi odpravljamo na pregled..javim kako in kaj lepo opravi-a morfo imaš danes?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:52:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čao bau marčevke, se tipkamo zjutraj. Mogoče mi celo rata da bom prva, če me ne prehiti helimaša ali pa spps dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooo saj sem vedla. Pa tak sem hitela!! No, dobro jutro vsem. Sem pa druga!! jaz sem pa imela zdajle aktivno prebujanje-objemala školjko-sem pila kavo in se mi zdi,da mi pomivalc ni dobr spral posode ,pa je šla kava v tri krasne moram mal navodila predelat-se vidi,da nisem navajena "hišne pomočnice"-pride pa prav
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:53:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dobro jutro še z moje strani...mi se počasi odpravljamo na pregled..javim kako in kaj trezika- za pregled!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:53:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Kako ste spale? Jaz kot angelček, še na WC nisem šla niti enkrat! spala sem tak tak-ker me križ še vedno boli in za vsako,ko se obrnem se zbudim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 7:55:35
|
|
|
|
spps
|
drugače,še pa vsem enkrat dobro jutro-danes brez fravštka -nimam več apetita
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 8:14:27
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro, samo nekaj besed zaenkrat, spala sem ko angelček,ampak samo do 6, pol sem pa morala na WC in nikakor nazaj zaspat. IZVIRNO SPOROČILO: trezika Eno vprašanje za vse vas: Kaj ima katera izkušnje z Angel Care oziroma kakšno je vaše mnenje o tem? Zdaj gledam malo po netu in ta zadeva sploh ni poceni mi ga imamo,smo ga pa na srečo dobili od bratranca, moram pa povedat,da je ful dobra zadeva...nevem,no, je odločitev vsakega posameznika, ampak jaz mislim,da je vreden tega denarja. šibam...gremo malo po nakupih...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?