|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
9.12.2008 17:54:41   
spps
kje ste zdaj  zdaj vse????

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
9.12.2008 17:57:18   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

prav res, kam ste šle vse???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
9.12.2008 17:59:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

prav res, kam ste šle vse???

sej ne pomen,če smo na msnju,da ne bomo nič pisale user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
9.12.2008 18:00:13   
Najaa
Jaz sem prišla nazaj. user posted image

Sva s tamalo spet pacale s prstnimi barvami in je bila tak klovn, da sem jo kar v bano vrgla. Še lase si je rdeče pobarvala. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
9.12.2008 18:01:02   
helimaša
čao punce!

končno sm mal do računalnika pršla....
dons sm mela možeka doma pa sva šla mal v Lublano.....sm mogla it v službo po Miklavža za Mašo.....je dobila ful igrač.....kar zanimiv....sm me je pa že razpizdil k sm dobila plačilno listo.....in so mogl neki zašuštrat.....mi lahko šele jutr povejo k bojo nakazal.....kr za znoret.....čist premal.....sm islna da se mi bo kr odpel.....
zdej pa moj počiva.....Maša pa je pr men in bere pravljice.....sm pa tok zaspana da če bi en Mašo za eno uro vzel bi sm mrknla.....
grem vas še mal prebrat.....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
9.12.2008 18:02:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

čao punce!

dons sm mela možeka doma pa sva šla mal v Lublano.....sm mogla it v službo po Miklavža za Mašo.....je dobila ful igrač.....kar zanimiv....sm me je pa že razpizdil k sm dobila plačilno listo.....in so mogl neki zašuštrat.....mi lahko šele jutr povejo k bojo nakazal.....kr za znoret.....čist premal.....sm islna da se mi bo kr odpel.....
zdej pa moj počiva.....Maša pa je pr men in bere pravljice.....sm pa tok zaspana da če bi en Mašo za eno uro vzel bi sm mrknla.....
k men jo pripeljiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
9.12.2008 18:04:54   
helimaša

čao punce!

k men jo pripeljiuser posted image

user posted image user posted image bo predolg trajal.....ko bom k teb pršla bo ura že osem.....takrat bo šla pa že v mižule.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
9.12.2008 18:06:25   
helimaša
kje maš pa ti svojo princesko.....sej tvoja je itak že orng "baba"......se itak sama s sabo ukvarja.....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
9.12.2008 18:07:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem prišla nazaj. user posted image

Sva s tamalo spet pacale s prstnimi barvami in je bila tak klovn, da sem jo kar v bano vrgla. Še lase si je rdeče pobarvala. user posted image
lepo,lepouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
9.12.2008 18:08:56   
spps

kje maš pa ti svojo princesko.....sej tvoja je itak že orng "baba"......se itak sama s sabo ukvarja.....
mooja pa je prej,igrce igrala,pol je plesala po obi,zdaj pa gleda risanke-je danes mal žalostna,ker ji je zob izpadel,pa ji je v umivalnik padel-zdaj se pa boji,da ji zobna miška ne bo nič prineslauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
9.12.2008 18:12:40   
helimaša

mooja pa je prej,igrce igrala,pol je plesala po obi,zdaj pa gleda risanke-je danes mal žalostna,ker ji je zob izpadel,pa ji je v umivalnik padel-zdaj se pa boji,da ji zobna miška ne bo nič prineslauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .....men je tud zadnjič izpadel pa nism nč dobila.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
9.12.2008 18:14:12   
helimaša
kaj pa pol za v petek a vela....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
9.12.2008 18:17:06   
spps

user posted image user posted image user posted image .....men je tud zadnjič izpadel pa nism nč dobila.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoj je že verjetn bil preveč zguranuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
9.12.2008 18:19:21   
helimaša

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoj je že verjetn bil preveč zguranuser posted image user posted image

user posted image user posted image bil ja....sej mi je sam polovica odletela.....tko da sm na pol škrba.....to pa nosečnost dela

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
9.12.2008 18:19:36   
Pupa7

ma veš kje je še petek, hahahaha user posted image user posted image user posted image sej ne vejo kje se jih glava drži (ko da jaz vem) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
9.12.2008 18:23:17   
helimaša

ma veš kje je še petek, hahahaha user posted image user posted image user posted image sej ne vejo kje se jih glava drži (ko da jaz vem) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej res.....taprava se oglašauser posted image ......k cel dan sm ležiš pa študiraš kaj bi jedla....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
9.12.2008 18:24:08   
Pupa7

ja sej res.....taprava se oglašauser posted image ......k cel dan sm ležiš pa študiraš kaj bi jedla....user posted image user posted image user posted image

no, no, tud doštudiram hahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
9.12.2008 18:27:08   
helimaša
user posted image user posted image user posted image .....kok sm žleht.....pa sej veš da je hec a ne

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
9.12.2008 18:28:22   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image .....kok sm žleht.....pa sej veš da je hec a ne

ne, jaz sem resen človek in vse resno vzamem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
9.12.2008 18:35:00   
Najaa

Kar se mene tiče vela.
Ti prideš s tamalo?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
9.12.2008 18:42:31   
helimaša

Kar se mene tiče vela.
Ti prideš s tamalo?

ne

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
9.12.2008 19:06:03   
Pupa7
kam pa ste zginle vse???

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
9.12.2008 19:10:07   
Najaa
Se vam je kdaj zgodilo, da niste mogle nehat jest?? Meni se je zdaj. Kruh z nutelo... če bi bilo vsaj kaj bolj zdravega. user posted image  Ma, sem se najedla, da še jutri nič ne rabim.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
9.12.2008 19:11:19   
spps

ne, jaz sem resen človek in vse resno vzamem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image po moje tud-če bio blo tako,bi me že zdavnja skenslala-ovcauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 19:16:25 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
9.12.2008 19:12:41   
spps

Se vam je kdaj zgodilo, da niste mogle nehat jest?? Meni se je zdaj. Kruh z nutelo... če bi bilo vsaj kaj bolj zdravega. user posted image  Ma, sem se najedla, da še jutri nič ne rabim.
imam take dneve,še dobro,da niso prepogosti...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 19:16:00 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?