Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:54:41
|
|
|
|
spps
|
kje ste zdaj zdaj vse????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:57:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste zdaj zdaj vse???? prav res, kam ste šle vse???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 17:59:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste zdaj zdaj vse???? prav res, kam ste šle vse??? sej ne pomen,če smo na msnju,da ne bomo nič pisale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:00:13
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem prišla nazaj. Sva s tamalo spet pacale s prstnimi barvami in je bila tak klovn, da sem jo kar v bano vrgla. Še lase si je rdeče pobarvala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:01:02
|
|
|
|
helimaša
|
čao punce! končno sm mal do računalnika pršla.... dons sm mela možeka doma pa sva šla mal v Lublano.....sm mogla it v službo po Miklavža za Mašo.....je dobila ful igrač.....kar zanimiv....sm me je pa že razpizdil k sm dobila plačilno listo.....in so mogl neki zašuštrat.....mi lahko šele jutr povejo k bojo nakazal.....kr za znoret.....čist premal.....sm islna da se mi bo kr odpel..... zdej pa moj počiva.....Maša pa je pr men in bere pravljice.....sm pa tok zaspana da če bi en Mašo za eno uro vzel bi sm mrknla..... grem vas še mal prebrat.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:02:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čao punce! končno sm mal do računalnika pršla.... dons sm mela možeka doma pa sva šla mal v Lublano.....sm mogla it v službo po Miklavža za Mašo.....je dobila ful igrač.....kar zanimiv....sm me je pa že razpizdil k sm dobila plačilno listo.....in so mogl neki zašuštrat.....mi lahko šele jutr povejo k bojo nakazal.....kr za znoret.....čist premal.....sm islna da se mi bo kr odpel..... zdej pa moj počiva.....Maša pa je pr men in bere pravljice.....sm pa tok zaspana da če bi en Mašo za eno uro vzel bi sm mrknla..... grem vas še mal prebrat..... k men jo pripelji
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:04:54
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čao punce! končno sm mal do računalnika pršla.... dons sm mela možeka doma pa sva šla mal v Lublano.....sm mogla it v službo po Miklavža za Mašo.....je dobila ful igrač.....kar zanimiv....sm me je pa že razpizdil k sm dobila plačilno listo.....in so mogl neki zašuštrat.....mi lahko šele jutr povejo k bojo nakazal.....kr za znoret.....čist premal.....sm islna da se mi bo kr odpel..... zdej pa moj počiva.....Maša pa je pr men in bere pravljice.....sm pa tok zaspana da če bi en Mašo za eno uro vzel bi sm mrknla..... grem vas še mal prebrat..... k men jo pripelji bo predolg trajal.....ko bom k teb pršla bo ura že osem.....takrat bo šla pa že v mižule.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:06:25
|
|
|
|
helimaša
|
kje maš pa ti svojo princesko.....sej tvoja je itak že orng "baba"......se itak sama s sabo ukvarja.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:07:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem prišla nazaj. Sva s tamalo spet pacale s prstnimi barvami in je bila tak klovn, da sem jo kar v bano vrgla. Še lase si je rdeče pobarvala. lepo,lepo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:08:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kje maš pa ti svojo princesko.....sej tvoja je itak že orng "baba"......se itak sama s sabo ukvarja..... mooja pa je prej,igrce igrala,pol je plesala po obi,zdaj pa gleda risanke-je danes mal žalostna,ker ji je zob izpadel,pa ji je v umivalnik padel-zdaj se pa boji,da ji zobna miška ne bo nič prinesla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:12:40
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kje maš pa ti svojo princesko.....sej tvoja je itak že orng "baba"......se itak sama s sabo ukvarja..... mooja pa je prej,igrce igrala,pol je plesala po obi,zdaj pa gleda risanke-je danes mal žalostna,ker ji je zob izpadel,pa ji je v umivalnik padel-zdaj se pa boji,da ji zobna miška ne bo nič prinesla .....men je tud zadnjič izpadel pa nism nč dobila.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:14:12
|
|
|
|
helimaša
|
kaj pa pol za v petek a vela....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:17:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kje maš pa ti svojo princesko.....sej tvoja je itak že orng "baba"......se itak sama s sabo ukvarja..... mooja pa je prej,igrce igrala,pol je plesala po obi,zdaj pa gleda risanke-je danes mal žalostna,ker ji je zob izpadel,pa ji je v umivalnik padel-zdaj se pa boji,da ji zobna miška ne bo nič prinesla .....men je tud zadnjič izpadel pa nism nč dobila..... tvoj je že verjetn bil preveč zguran
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:19:21
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kje maš pa ti svojo princesko.....sej tvoja je itak že orng "baba"......se itak sama s sabo ukvarja..... mooja pa je prej,igrce igrala,pol je plesala po obi,zdaj pa gleda risanke-je danes mal žalostna,ker ji je zob izpadel,pa ji je v umivalnik padel-zdaj se pa boji,da ji zobna miška ne bo nič prinesla .....men je tud zadnjič izpadel pa nism nč dobila..... tvoj je že verjetn bil preveč zguran bil ja....sej mi je sam polovica odletela.....tko da sm na pol škrba.....to pa nosečnost dela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:19:36
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj pa pol za v petek a vela.... ma veš kje je še petek, hahahaha sej ne vejo kje se jih glava drži (ko da jaz vem)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:23:17
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj pa pol za v petek a vela.... ma veš kje je še petek, hahahaha sej ne vejo kje se jih glava drži (ko da jaz vem) ja sej res.....taprava se oglaša ......k cel dan sm ležiš pa študiraš kaj bi jedla....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:24:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj pa pol za v petek a vela.... ma veš kje je še petek, hahahaha sej ne vejo kje se jih glava drži (ko da jaz vem) ja sej res.....taprava se oglaša ......k cel dan sm ležiš pa študiraš kaj bi jedla.... no, no, tud doštudiram hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:27:08
|
|
|
|
helimaša
|
.....kok sm žleht.....pa sej veš da je hec a ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:28:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša .....kok sm žleht.....pa sej veš da je hec a ne ne, jaz sem resen človek in vse resno vzamem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:35:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj pa pol za v petek a vela.... Kar se mene tiče vela. Ti prideš s tamalo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 18:42:31
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj pa pol za v petek a vela.... Kar se mene tiče vela. Ti prideš s tamalo? ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 19:06:03
|
|
|
|
Pupa7
|
kam pa ste zginle vse???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 19:10:07
|
|
|
|
Najaa
|
Se vam je kdaj zgodilo, da niste mogle nehat jest?? Meni se je zdaj. Kruh z nutelo... če bi bilo vsaj kaj bolj zdravega. Ma, sem se najedla, da še jutri nič ne rabim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 19:11:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša .....kok sm žleht.....pa sej veš da je hec a ne ne, jaz sem resen človek in vse resno vzamem po moje tud-če bio blo tako,bi me že zdavnja skenslala-ovca
< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 19:16:25 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 19:12:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Se vam je kdaj zgodilo, da niste mogle nehat jest?? Meni se je zdaj. Kruh z nutelo... če bi bilo vsaj kaj bolj zdravega. Ma, sem se najedla, da še jutri nič ne rabim. imam take dneve,še dobro,da niso prepogosti...
< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 19:16:00 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?