Yassy
|
pupa, sej ne da bi se sekirala po nepotrebnem, sam ko vidim kaj se vi tu pogovarjate, kaj so vam vse scekirali, kam vas posiljajo me kr zvije,..ker na zalost jst dol drugega kot to da bo puncka nisem zvedla,...vsakic ko sem prisla na pregled je trajal max.15 min,...kako se pocutim in ultrazvok, to je vse,...malo je cudno da ti do 6 meseca nosecnosti ne da niti krvi na pregled, ko pa sem ji rekla, je to za njo cisto normalno,....povedala sem ji tudi da me v boku non stop boli, tesko zaspim ker je moja desna noga obup,..boli boli, tesko tudi hodim, ker ko stopim na noge me sramne kosti tako bolijo, kot da bi bila polomljena,...ampak za njo je bilo vse ok,..in vse kar sem dobila od zdravil je kalcij in zelezo nic drugega,...imela pa sem na zacetku zelo rizicno nosecnost, no takrat mi je dala neke kapsule, ki naj bi mi pomagale da bi se plod obdrzal v maternici,...no pa je bilo vse ok in v najlepsem redu drugace pa je bil se preden sem zanosila pri meni velik problem,...po nevem koliko letih, ko sem zamenjala G ugotovi, da imam pregrado v maternici,..na kr mi pove da bo potrebno neko zdravljenje in operacija, ker ni izkljucena moznost da zanosim, ampak je malo verjetno, ce pa ze pa bi prislo do spontanega splava. No jst pojem nevem koliko zdravil in antibijotikov in nevem kaj se vse, in ko oditem k mojemu cez 1 mesec ugotovim da sem zanosila, grem k G, ji razlozim situacijo, ona me poslje na vse mozne preiskave, ultrazvoke in mevem kaj se, na kar ugotovijo da pregrade v maternici ni bilo, je pa poskodovan moj jajcnik, zaradi prevec zdravil,..pol se pa vprasaj, komu lahko se zaupas, zato sem celo nosecnost tecna in fu me skoz skrbi,...zato skoz tezim tukaj, da upam da bo vse kul,... no povedala pa mi je tudi da ce bi prislo do splava, je veliko vprasanje ce bi sploh lahko se zanosila,...:S
|