|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
6.12.2008 10:40:08   
tasa_m
Pupa mah naj ti bo ker si pač ti... user posted image  spps je verjetno že na pošti..
Jogurti mi bodo počasi šli mal gor..bom dans si fruchzwerge privoščla user posted image
Ma neko omako bo naredo, pa rabi malo sladke smetane..mu nebm nič oporekala, ker sibo premislil in nebo htel več kuhat..
To pa je naša PUPA7

..to pa je dobila, ker je bila pridna user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
6.12.2008 10:42:09   
tasa_m
pupa a je kaj sladkega še ostalo ali si že vse zmazala?? A nas nisi povabla na party danes? user posted image  
saj kaj dietnega maš ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
6.12.2008 10:49:41   
Pupa7
tasa zate mam4 kile mandarin pa jabolka, orehe in suhe fige pa arašide, dali zate pa čokoladice njamiiii

zdej pa že pridte hehehehe

tasa pa hvala za umetnijo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
6.12.2008 10:53:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

tasa zate mam4 kile mandarin pa jabolka, orehe in suhe fige pa arašide, dali zate pa čokoladice njamiiii

zdej pa že pridte hehehehe
tasa pa hvala za umetnijo user posted image

Nam nekaj povezava do Švice šteka, tak da ne vem če bo danes možno user posted image  Ti samo šparaj čokoladice pa mandarine in vsee kar imaš. Če pa ti bo pa si kamot lahko kaj privoščiš in pomisliš zraven na nas..user posted image  

Hmm, kolko ur te imamo do tebe?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
6.12.2008 10:56:15   
mama_milchy
Ojla,

no, da se še jaz malo oglasim: a čakate poročilo sinošnje akcije user posted image ; no, nič vam ne povem user posted image user posted image user posted image  malo domišljije uporabite pa bo. Aja, spps, kot sem rekla, da se mi je moj dragi samo smejal ob vprašanju, da kaj razmišlja ko je v akciji z user posted image .

Evo, jaz sem snoči nardila eno pecivo; danes zjutraj sem že torto spekla (slike dam pol gor), pa juhica kuha na veliko, jabolčni kompot za pit sem skuhala, sedaj pa kruh lepo vzhaja.

Kaj boste kuhale za kosilo? Jaz bom nardila juho, pečen krompir, bučke v smetanovi omaki in nadevanega user posted image  za desert pa ledena torta; njami, njami.

spps, a si že bla na pošti?

A mislite, da se bo nagradna igra bušijev razveljavla?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
6.12.2008 10:56:52   
Pupa7
tasa če mate težko nogo ste tudi v 4 urah lahko tu, če pa ste pridne pa tam ene 5-6 če ni gužve... tak da neke sile ni da nebi mogle prit user posted image user posted image user posted image

šparala bom dokler bo šlo te pa sama snedla, da ne bo šlo v nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
6.12.2008 10:59:58   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ojla,

no, da se še jaz malo oglasim: a čakate poročilo sinošnje akcije user posted image ; no, nič vam ne povem user posted image user posted image user posted image  malo domišljije uporabite pa bo. Aja, spps, kot sem rekla, da se mi je moj dragi samo smejal ob vprašanju, da kaj razmišlja ko je v akciji z user posted image .

Evo, jaz sem snoči nardila eno pecivo; danes zjutraj sem že torto spekla (slike dam pol gor), pa juhica kuha na veliko, jabolčni kompot za pit sem skuhala, sedaj pa kruh lepo vzhaja.

Kaj boste kuhale za kosilo? Jaz bom nardila juho, pečen krompir, bučke v smetanovi omaki in nadevanega user posted image  za desert pa ledena torta; njami, njami.

mama michy pa ti mi že na vse zgodaj sline cediš, še dobro da mate pšančka k men odkar sem noseča ma prav ne gre, da sm se zadržala, drgač bi ti kr pozvonila hahahahaha

sm pa glede teh nagradnih iger zasledila še eno, ko sm dans fotke gor dala čak kak se ji reče... neki slon hahhaa ma brez heca...

po mojem ne bojo nič razveljavlji... sej veš ... veze in poznanatva, naredli se bodo glupe pa potalali med sabo pa bo...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
6.12.2008 11:02:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ojla,

joj mama_milchy kake lušte pa si mi zdaj nardila...najraje bi kr do tebe prišla pa ti vse pojedla kaj bi blo na razpolago..user posted image Pa ne smem.. user posted image Moj bo tudi naredil piščančje trakce al kaj mi je nekaj govoril z gobicami in malo smetane,za prilogo pa njenu njoke, meni riž, solato pa sem nardila jaz,kar radič in njemu redkvico.. Sladice pa nebo..
aja, za sladico bo frizer user posted image user posted image  hehe

spps...kaj zdaj so ti podaljšali?? Me močno držimo pesti..

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.12.2008 11:06:23   
Pupa7
NOVA NAGRADNA IGRA PUPE MOJE HAHAHAHA Z NASLOVOM

VESELJE S SLONČKOM FALA ! HAHAAHAHAHAHAHA PA KJE JIH POBIRAJO HAHAHAHAHAHAAHAHHAHA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
6.12.2008 11:06:57   
Pupa7

NOVA NAGRADNA IGRA PUPE MOJE HAHAHAHA Z NASLOVOM

VESELJE S SLONČKOM FALA ! HAHAAHAHAHAHAHA PA KJE JIH POBIRAJO HAHAHAHAHAHAAHAHHAHA

HAHAHAHA MOGOČ SO GLAVNA NAGRADA ONE TANGICE S SLONČKOM HAHAHAHAH
ALO BABE KOJ SE PRIJAVIT HAHAHAHAHA

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
6.12.2008 11:08:06   
Pupa7
Tasa a si že šla po smetano? Če ne povej grem jaz, samo če boš pol kafe skuhala hahahah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
6.12.2008 11:08:51   
tasa_m

tasa če mate težko nogo ste tudi v 4 urah lahko tu, če pa ste pridne pa tam ene 5-6 če ni gužve... tak da neke sile ni da nebi mogle prit user posted image user posted image user posted image

šparala bom dokler bo šlo te pa sama snedla, da ne bo šlo v nič user posted image user posted image user posted image

prihajamo.... ker nas je malo več pridemo kar z avtobusom in to šolskim, ker ostali so vsi zasedeni.. user posted image   user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.12.2008 11:09:57   
Yassy
pozdravcek vsem,...evo se mene malo,...sem prisla pogledat kaj se dogaja,..pa vidim da ste ble zlo pridne vcerajuser posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.12.2008 11:10:39   
Pupa7
hahahaha babe letijo jooooooooooooooj gremo plac delat hahahahhaa

pa kaj se zbašete vse v en bus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.12.2008 11:11:10   
tasa_m

Tasa a si že šla po smetano? Če ne povej grem jaz, samo če boš pol kafe skuhala hahahah user posted image user posted image user posted image

ti samo miruj! nikam hodit.
Lahko pa dobiš kafe s smetano... user posted image  ekole izvoli,..smetano pojej, malenkost kave pa mi pusti user posted image user posted image

vidim,da bova sami par strani nabrisale gor user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.12.2008 11:12:06   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

pozdravcek vsem,...evo se mene malo,...sem prisla pogledat kaj se dogaja,..pa vidim da ste ble zlo pridne vcerajuser posted image user posted image

yassy pa mi smo pridne zmeri tud zdaj... včeraj smo reševale uganke nagradnih iger, dan so nam že novo nastavli hahahahaha keri sonček FALA si ne morem zapomnit hahahaha

joj pupe kaj meni špila hahahahaha

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.12.2008 11:13:07   
Pupa7
tasa skor sm ekran polizala hahahahaha

sam bi jo eno takole kafe hahahah z lahkoto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.12.2008 11:13:33   
tasa_m

pa kaj se zbašete vse v en bus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tvojmu reci, da bomo kar v kuhni ble,..pol jo bo verjetno pospravo user posted image
Sicer smo komaj prišle ampak smo se le nekak stišale, samo da te vidimo in malo pocartamo!!

Yassy welcome! Kdaj pa te me nismo pridne? Midve s pupo že pa nimama kaj za delat..zato pa sva tu user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.12.2008 11:16:11   
Yassy
ja sem viddla ja da ste ble zlo pridne uceri user posted image no sej glede podpisov za nagradno igro busijev,..sem pa se jst en ˝manjsi˝ komentar napisala, nisem mogla bit tih,...

ja tegale slona od fale sem pa ze neki cajta nazaj opazla na medoverju tud,....zgleda da si podajajoo nagradne igre,...sej tko kej bl pametnga nimajo za pocet,...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.12.2008 11:16:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tvojmu reci, da bomo kar v kuhni ble,..pol jo bo verjetno pospravo user posted image
Sicer smo komaj prišle ampak smo se le nekak stišale, samo da te vidimo in malo pocartamo!!

Yassy welcome! Kdaj pa te me nismo pridne? Midve s pupo že pa nimama kaj za delat..zato pa sva tu user posted image

hahaha yassy midve sva že vse pospravle pa porihtale pa skuhale, zdaj mava cajt čvekat...user posted image user posted image user posted image

je kuhno baje pospravu, pa sm šla prej na wc pa uč vrgla v dnevno pa vidm da so neki krožniki na mizi hahahaha nevem kaj je mislu da je pospravu, ma naj mu bo.....saj se trudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.12.2008 11:17:41   
Pupa7

ja sem viddla ja da ste ble zlo pridne uceri user posted image no sej glede podpisov za nagradno igro busijev,..sem pa se jst en ˝manjsi˝ komentar napisala, nisem mogla bit tih,...

ja tegale slona od fale sem pa ze neki cajta nazaj opazla na medoverju tud,....zgleda da si podajajoo nagradne igre,...sej tko kej bl pametnga nimajo za pocet,...

čak grem koj gledat hahahaha firbec babji ni kej hahahaha

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.12.2008 11:18:34   
Yassy
ja hvala tasa,...no sej zdej se pa se jaz pridruzujem za neki casa, pol bo blo pa pocas treba it kej v lonc vržt, ker moja sestra se je danes lepo odlocla da bo spalal do 4 zgleda,..pol pa ne preostane druzga k da se jst v kuhni sprehajam s mojim busijem,...sam sem zadnje case tko nerodna k slon v trgovini s porcelanom,...vse po tleh leti,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.12.2008 11:23:54   
Yassy
pupa- trepa jih je sku....t, ce ne znajo neki narest tko k treba, nej se sploh ne spuscajo v to,...drgac je pa ena cist fajn napisala, da so moderatorji morejo bit skoz na tekocem, zato so moderatorji, ce pride sam vsake kvatre mal pogledat,...pol sem lahk tud jst moderator, bi vsaj nagrade potalala tko k treba heheheheuser posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.12.2008 11:24:39   
tasa_m

ja hvala tasa,...no sej zdej se pa se jaz pridruzujem za neki casa, pol bo blo pa pocas treba it kej v lonc vržt, ker moja sestra se je danes lepo odlocla da bo spalal do 4 zgleda,..pol pa ne preostane druzga k da se jst v kuhni sprehajam s mojim busijem,...sam sem zadnje case tko nerodna k slon v trgovini s porcelanom,...vse po tleh leti,...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  pol si boš mogla plastično posodo nabavit..user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.12.2008 11:27:22   
Yassy
tasa to razbijem uno pa zazgem,...nc ne pomaga user posted image user posted image

joj me je strah v pondelk G it,...me kr mal zvija, bo prvi normaln pregled, pa je kr mal trese kaj bo kej povedala upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image drzte pesti pupe, da ne dobim kaksnih cudnih informacij od G

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!