|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečke iz Izole
19.12.2008 13:14:15   
nena30
Prva nočna je za mano in je kar hitro minila. Nit se mi ni melo cajt spat- je tud mal kavica pomagala!! Kaj ve pijete kavo? Sama nisem ne vem kakšen kofetar, ampak ko mi zadiši si jo moram privoščit. Saj druga škodljive razvade tako nimam. Sem pa spela samo od 8-11 tako da bo danes ponoči kriza. Ma sem zaspana pa ne morem spat. Vse me moti. in ko začnem počasi tonit v spanec me zbudi mehur.
NIČ PUPE BODITE MI PRIDNE PA VAM BOŽIČEK MOGOČE KAJ PRINESE.

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: nosečke iz Izole
19.12.2008 14:01:40   
BIA79
dober dan...sonček se prav noče pokazat, no vsaj ne dežuje. Včeraj in v sredo sem obležala...imela sem malo vročine in ogromno potrebo po spanju...zdaj ko sem se naspala sem kot nova :)

Nena tudi jaz tu pa tam spijem kakšno kavo...mi je sestra v ZD rekla, da lahko piješ kavo v omejenih količinah :) Jaz kakšne dni brez kave ne preživim, ker imam fulll nizek pritisk in se mi pogosto vrti zjutraj.

Meni bo božiček pojedel živce...letos sem brez idej kaj podarit... nekaj malega, lepega in poceni...hahahaha...je to možno? Ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: nosečke iz Izole
19.12.2008 19:53:13   
nena30
Oooo vidi vidi Bio! No samo da si bolje. Mene tud neki sumljivo praska po grlu- upam da ostane samo pri tem. Nebi rada zbolela za praznike,ker podrem ves sistem v službi, če grem na bolniško. Smo se lepo zmenile kako bo katera delala med prazniki in če kera zmanka mora štukat druga.
Jest sem letos kupila kar čokolatinčke, tako lepo dekorirane v košarici-tolko da je pozornost. Drugače sem pa jez vedno vesela kakih svečk. prev mal mejim na obsedenostuser posted image user posted image in potem jih veselo kurim po stanovanju.
Evo sem že kasna. Še pod tuš in v Lucijo.PAPA

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: nosečke iz Izole
19.12.2008 22:33:58   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: nena30

Oj to si se pa dobro spomnila Amaya. Itak da izkoristiš do konca če se le da. Sej bo verjetno obema fino mal spremembe. Mož doma in ti pred tablo v šoliuser posted image user posted image user posted image !
Nekaj mi ni jasno!  Ko rodiš naj bi imel partner pravico bit doma 15 dni. Meni se zdi da sem nekje to brala. Ker mojmu v službi trdijo da to ne drži, če pa že bo dobu dopust se to odšteje od njegovega rednega. Kakšne informacije imate ve, oz. izkušnje. Vem da je junij še daleč, ma jest imam rada vse črno na belem.



evo o očetovskem dopustu:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html



_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: nosečke iz Izole
21.12.2008 9:53:14   
nena30
Hvala, si bom pogledala!
In kaj je novega? Pri meni le to, da sem zbolela. Glava me boli za znoret,pa grlo. Itak pa da zraven paše še febra. Kaj ve v takem slučaju vzamete kako tableto? jest si ne upam nič. Nestrpno pričakujem ponedeljek, da grem k zdravniku!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: nosečke iz Izole
21.12.2008 21:07:24   
amaya
nobenih tablet vsaj prve tri mesece: SPLOH ASPIRINA NE!... čajček pa med in limona...jaz sem tudi vsa zabasana v glavi...boli me kot da bi imela kamen v njej.

Drugače pa: sem fanj. Danes me je malo bolelo odspodaj. Mislim, tako me je pritiskalo, da sem mislila, da mi bo lula na tla padal. verjetno je posledica user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: nosečke iz Izole
22.12.2008 9:18:38   
nena30
Ja očitno je tak cajt, da paše zraven tud kaka viroza! Ampak zanimivo! Bolj ae paziš , bolj na hinavsko ga fašeš. Jaz sem se ravno preb dnevi hvalila na okoli, kako nisem nikoli bolana.....in evo mene polna virusovuser posted image user posted image user posted image . Ja , bomo do srede mal počival in si pripravljali čajne zvarke. 25. pa veselo na delo. Upam, da bo tako, ker naj bi imela čez praznike nočno in nimam želje kateri drugi sodelavki zadnji moment planov uničit.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: nosečke iz Izole
22.12.2008 10:28:47   
BIA79
Nena meni je sestra da lahko v skrajni sili, spiješ en lekadol...sam jaz bi se držala čaja, meda in limone :) Moja šefica nam je "zabičala" da moramo biti decembra in januarja zdrave, ampak kaj ko tega ni sporočila virusom, ki nas obrožajo...počasi zmanjkujemo v pisarni.

Mi se pridno redimo...no vsaj jaz :) Danes smo bili na pregledu, celo moj dragi je šel :) Smo imeli morfologijo. Doktor pravi da je vse ok...je bilo pa smešno videt kako girica sesa svoj prst... Sem vprašala mojega, če je vesel da je prišel na pregled, pa je sam odgovoril, da je prav da je prišel...po mojem je ostal slabo, ko je doktor rekel h kateremu spolu se girica nagiba ...no mi sprejemamo stave še naprej, če ne prej, bo pa maja znano 100% kar bo :)

Supernova...morfologija je pa v bistvu sam ultrazvok...podroben ultrazvok, kjer pogleda stanje organov, posteljice...in tako dalje...

Punce zunaj sije sonček, jaz pa zaprta tu v pisarni...no vsaj pritisk sem imela danes normalen  Čuvajte se in pustite se razvajat!!!!!

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: nosečke iz Izole
22.12.2008 12:47:01   
supernova2002
Bia jaz pa sem bila kako uro za tabo na pregledu za vodo in mi je še povedal rezultat štiri-hormonskega testa----> 1:20.000.
za vodo pa še ne vem kako je. me bodo poklicali.
morfo imam 7.1. šele....uffa.....ne vidim ure! moj dragi me je naročil na 3d ali 4d??? v domžale. ke priden!!!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: nosečke iz Izole
22.12.2008 12:59:53   
BIA79
Supernova kako to da greste vele v domžale? kdo ima tam ambulanto?

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: nosečke iz Izole
22.12.2008 13:00:07   
BIA79
Jaz tudi gledam kam it...

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: nosečke iz Izole
22.12.2008 13:23:47   
BIA79
Grem v Postojno...tako se mi ne bo treba daleč vozit :) vprašanje, če bo imel moj dragi čas it z mano....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: nosečke iz Izole
22.12.2008 16:25:07   
nena30
 Joj Bia upam da vama bo uspelo uskladit z mozem in bosta sla skup. Men je tako lepo če sta v takih posebnih trenutkih prisotna oba. Je pa valda tud odvisno od človeka kako gleda na to.  Moj za enkrat kar prikimava ko debatirava o nosečnosti, pregledih in porodu. Bomo pa videli kako bo ko bo pred dejstvom. Silila ga ne bom v nič, da ne naredim več škode kot koristiuser posted image user posted image user posted image ! Bojo vaši možje pri rojstvu?
Ja sestra ima sinka, ki ne more izgovoriti mojega dolgega imena. In kako me kliče? BIA!! Prav sem se spomnila nate. Faca mali- prec poenostavi zadeve
Na pregledih ste se odrezale super. Prav fino, sem vesela za vaju. Supernova za tisto tvojo vodo bi bil pa že cajt da se poštima. Držim pesti!


(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: nosečke iz Izole
24.12.2008 11:23:46   
BIA79
Nena a ti povem iz kje sem izvlekla ta nick? Banca Italo Albanese...tako je nastala Bia :) sem hotela nekako drugače nick kot ponavadi :)

Jaz sem vesela,da je danes zadnji delovni dan...me kar zmanjkuje zadnje dni...še dobro da v službi sam "sedim" ...sam kaj ko imam koncetracijo kot zlata ribica user posted image  se morem pripravit za naslednji teden, ker je treba spet delat davek...kako gredo ti meseci hitro naokoli!!!!!

Punce upam, da ste bile pridne to leto in da vas jutri pričaka veliko daril pod jelko :) Lepo se imejte, karkoli boste delale (Nena pa ne preveč delat)...vesel božic vam in vašim najbljižjim...


za novo leto pa se še beremo user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: nosečke iz Izole
26.12.2008 19:42:25   
amaya
ojla pupice moje...

Nena: ne sekiraj se za dragega. Moj je bil isti. Pa so bile ob porodu učke zarošene user posted image . On je rekel, da se ne rabi izobraževat in brat in da bo že vidu ko pride. Moraš razumet, da oni ne štekajo tega kot mi. Mi ga čutimo ko brca itd. pa še ti ni vse jasno, ker ko ga dobiš enkrat v roke si čisto zmeden. Vsaj jaz sem bila. sem imela cel scenarij, da kako bom jokala in blablabla...pa sem bla hladna kot špricer in je moj jokal (še v svojem življenju ga nisem vidla solznega).


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: nosečke iz Izole
29.12.2008 12:29:55   
supernova2002
ola šjorceuser posted image !

ben kaku je kej? panca raste? vse dobro?

jaz še ne čutim brc. prow neč! komaj čakam pregled, da vidim kaku je kej s tem bimbotom?! nanka ne znan kej bo? pupa ali fantič?
ben, sam da bo zdrav in vesel.
ta 7.1. se mi zdi takoooooo daleč...uffa...ma kdu če zdržat du tabot?
moja panca je že vidna, kajne Bia?

upam da ste preživele lep božič in da bo leto 2009 še lepše kot letošnje leto!


(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: nosečke iz Izole
29.12.2008 14:48:04   
BIA79
d
Dobro jutro..
spet v službi...in se borim proti času da pravočasno naredim in plačam davek....skratka pestro :)
Ve ste uživale te dni? Nena upam, da nisi preveč delala user posted image

Moj trebušček je. No vsaj jaz ga vidim. Če imam ozko majco ga kdo še opazi, drugače ne gre nihče še za tem. Supernova zadnjič smo se res vidli, ma nisem šla za tem kakšen trebušček imaš...meni ga nosečniške hlače povečajo hahahha

Jaz girico tu pa tam čutim.Včeraj smo se vozili po eni grdi cesti in mene je tiščalo na wc..in kot da to ni bilo dovolj, se je girica odbila od mojega mehurja...ne vem kako mi je uspelo vse skupaj zadržat :) še malo pa bom rabila tena lady :)

aja...včeraj smo se mal po friuliju peljali. Sem si ogledala malo otroške trgovine, ampak samo od zunaj, ker seveda so ob nedeljah trgovine zaprte, ampak mi je uspelo vsaj to videt, da januarja bodo ščistili staro zalogo. Če ima mogoče katega kak voziček v mislih in ga tam imajo, če ima srečo, ga lahko dobi po znižani ceni. Se splača pogledat...Trgovina je pa baby pulman :) Ampak kot sem slišala tudi ostale imajo podoben sistem...

Punce lep dan...grem veselo na delo :)

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: nosečke iz Izole
29.12.2008 15:46:28   
Najaa
Čao punce.

Najprej da povem glede kave - v tej nosečnosti jo obožujem! Prejšnjič mi je fuuul smrdela, tokrat pa mi tako diši, da bi jo pila ves čas. user posted image

Moj trebušček tudi veselo raste in brce so vedno bolj konkretne in boleče tudi. user posted image  user posted image  Pa bom že zdržala, samo da brca.

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: nosečke iz Izole
29.12.2008 16:07:54   
nena30
Kako lepo da je v teh dneh še kdo v službi ne samo jazuser posted image user posted image user posted image ! Pri nas vlada živ kaos. Št. delavcev minimalno in se je zgodilo da sta šle še 2 pupi na bolniško in smo v riti. Po urniku imaam 1. ,2. januar prosto in se samo spretno izmikam šefici da me slučajno ne vpraša, naj pridem delatuser posted image !? Smo že splanirali "požrtijo" vse nabavli za 2 dana... in upam, da zadevo speljemo do konca. Meni se pa trebuh že kar pozna pa imam dopolnjenih komaj 13 mes.. No ma sem se tud že zredila 1,5 kg- sem kar pridna za žretje

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: nosečke iz Izole
31.12.2008 8:29:14   
BIA79
Pa smo prišli...na zadnji dan leta 2008 :)

Preden se utopim v spet v davek ( se mi zdi nekaj malo za plačat) vas lepo pozdravljam in želim, da bo 2009 lepo, zdravo, nasmejano :)

Upam, da se bomo dobili na kakšni user posted image  in če ne prej pa na kakšnem sprehodu ko bodo naše girice "velike" :)


(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: nosečke iz Izole
1.1.2009 21:27:44   
Najaa
Srečno novo leto, drage primorke! user posted image user posted image user posted image

Da se dobimo na kavici, to sem pa tudi jaz za. user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: nosečke iz Izole
4.1.2009 9:12:55   
amaya
Evo mene, da se oglasim preden grem v tlako user posted image Jutri delat po letu in pol lenarjenja user posted image user posted image ...

Meni je tudi panca zrastla, pa ne vem ali je od tega, ker sem noseča al od panetona user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: nosečke iz Izole
5.1.2009 10:40:52   
BIA79
Punce...
Srečno, zdravo, uspešno in nasmejano 2009!!!!

Amaya...preživela prvi delovni dan?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: nosečke iz Izole
6.1.2009 14:30:54   
Najaa
Amaya, kako je v službi?

Mi smo dobro. Mali pikec v trebuhu raste in se lepo razvija. Trebuh raste, torej. user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: nosečke iz Izole
7.1.2009 8:08:40   
BIA79
Amaya..a gre?

Jaz sem spet prehlajena...smo že teden in pol brez gretja doma...juhuuu..no saj bodo popravili, ampak ko nam je rekel koliko znaša predračun,sem se kmalu zjokala user posted image  bo treba šparovček razbit...

No punce lepo se imejte!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?