nena30 -> RE: nosečke iz Izole (4.4.2009 12:12:28)
|
Ja ej! Nas boš ti Belen potegnila iz naftalina!! Kaj ste ble v MŠ. Na prvem predavanju je blo tolk nosečk, da je bla kar gužva. Sem pa mal razočarana, ker sem si to predstavljala malo drugače! Sem mislila da bomo tud kaj praktično obdelovali zadeve pa vse temelji samo na predavanjih!? Žal mi je le za 14. ko naj bi bil porod....,da bi šel še moj zraven pa imava pregled v PO. Joj učer sem bila pri zdravnici v ZD. Hodim h Katji Diraka Rehak. Ma nje še nit ne poznam ker pride v ponedeljek iz porodniške. In jo je nadomeščala dr. Prelc. Kaj je imela že katera čast jo pobliže spoznat? Katastrofa! Mislm tazga primerka pa ne najdeš!!!! Upam, da mi nikoli več ne prekriža pot k jo bom nekam poslala. Samo sem šla bolniško odpret (potrdilo sem mela že od svojega G) pa sem bila not več kot pol ure. Na koncu nisem več vedela al sem pri psihiatru al pri homeopatu al na praksi. Prvo mi je zakomplicirala pod kaj naj mi odpre bolniško paa da ne zna brat kaj je G napisal. Potem je sledila razprava o tem kako imam depresiven poklic...da sama misel na ostarele.... ma bolj k sem ji dopovedovala da men moj poklic ne predstavlja problema pač pa fizičen napor, bolj je svoje tupila. Pa me zaslišuje glede nosečnosti. Češ če se zavedam zakaj sem tako težko zanosila......ok!? Ji razlagam čez kaj vse sem šla, čeprav vse piše v kartonu. Ja, in na koncu ji pojambram, da mam ful probleme s prebavo, da včasih tud po cel teden ne grem kljub prehrani, donatu.....in posledično itak da pride slabost in slabo počutje. Prosim jo da mi napiše recept za neko blago odvajalo, ki je namenjen tudi otrokom in nosečnicam. Ajoj, da vidite ve po tem njen GOVOR!!! Tako! Problem je v meni sami, ker sem zaprta po karakterju in se ne znam pogovarjat s svojim telesom. Naj se bosa dotikam zemlje z vsakim prstom posebaj, naj se zavem vsakega organa posebaj in predvsem naj se pogovarjam z njim. Skratka če bi se tega zavedala tud z zanositvijo nebi imela problemov, da problemov s sračko ne omenjam....Vem da vam že težim ampak kakšen splošen zdravnik je to!!!
|
|
|
|