lillchy123
|
oj Luka je pri babici jedel piščančka in krompirček, za ta pravo kosilo mu bom pa naštimala pražen porček in piro.Bom pa tko za naju pripravla goveje zrezke, tko da bom mela rezervo, če bo mulo hotu jest tud meso. Hja, naš fant je meska skoraj vsak dan, ker drugače noče. Mamo pa mi tud domače meso, razen aviacije. to kupujemo v štacuni, in ga jemo velikokrat, sem se pa jst nehala sekirat, da bo vse by the book. V končni fazi, sem že razmišljala, da mu bom še čokolino kupila in mu ga sladkala, ker kljub temu, da pridno papa, mamo točno 8 kg. sej je res ful shujšal zdaj, ampak doklernima 10 kg, ne bo z operaijo nič. Je pa res nujno, da je operiran do 15.meseca. Tko da se bomo začel načrtno redit? poštar mi je prinesu zavese in zdej komi čakam da pride src domov, da jih obesiva. Najkasneje jutri pride štromar poštimat kuhinjo, da lahko pol mi nadaljujemo! Sem si pa včeri zvečer prvič spekla kokice! njami zdej mi je pa tast dal domačo govedino in grem naštudirat skrinjo, da jo zaprežemo! no, sej počas pa bo. snegec, kamin, kuhinja...še smrekco postavimo, pa bo res čudežen božič! jutri pol jst tud pridem ob 11h, dolenjka, ti pa računaj, da vsaj kosilo pojemo, prav?