|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
25.11.2008 11:47:12   
ella79
misar user posted image user posted image user posted image pomoje te bo kmal v kg prehitela user posted image user posted image user posted image

dolenjka a boste spet v B švercal user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.11.2008 11:53:02   
Februarka08
Mmmmmm, dolenjka in ella super kosilouser posted image jest bi tud kdaj kej tazga, pa bi se verjetno moj zmrdovaluser posted image user posted image

Misar user posted image user posted image za tvojo jedko. Ful je pridna ratalauser posted image

Jaz ji pa glih mleko hladim, popije mleko in gre v mižule. Potem pa spet blaga tišinauser posted image jaz pa v miru pripravim za kosilo in se zleknem na kavčuser posted image matr, mi je fletnouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.11.2008 11:53:06   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Ella, sam res se jima lahko to zgodi user posted image

Ja Ella, nujno gre z nami nekaj vinčka, obvezno pa seveda olivno olje user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.11.2008 11:53:42   
dolenjka
Februarka, uživaj dokler lahko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.11.2008 11:54:42   
dolenjka
Naša pa v rokah enga palk amal večjega drži oz ga ima v naročju in ga po riti tepe user posted image  A mislte da se je to od mene naučila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.11.2008 12:02:15   
lillchy123
oj

Luka je pri babici jedel piščančka in krompirček, za ta pravo kosilo mu bom pa naštimala pražen porček in piro.Bom pa tko za naju pripravla goveje zrezke, tko da bom mela rezervo, če bo mulo hotu jest tud meso. Hja, naš fant je meska skoraj vsak dan, ker drugače noče. user posted image  Mamo pa mi tud domače meso, razen aviacije. to kupujemo v štacuni, in ga jemo velikokrat, sem se pa jst nehala sekirat, da bo vse by the book. V končni fazi, sem že razmišljala, da mu bom še čokolino kupila in mu ga sladkala, ker kljub temu, da pridno papa, mamo točno 8 kg. sej je res ful shujšal zdaj, ampak doklernima 10 kg, ne bo z operaijo nič. Je pa res nujno, da je operiran do 15.meseca. Tko da se bomo začel načrtno redit? user posted image
poštar mi je prinesu zavese user posted image  in zdej komi čakam da pride src domov, da jih obesiva. Najkasneje jutri pride štromar poštimat kuhinjo, da lahko pol mi nadaljujemo! Sem si pa včeri zvečer prvič spekla kokice! njami user posted image
zdej mi je pa tast dal domačo govedino in grem naštudirat skrinjo, da jo zaprežemo! no, sej počas pa bo. snegec, kamin, kuhinja...še smrekco postavimo, pa bo res čudežen božič! user posted image
jutri pol jst tud pridem ob 11h, dolenjka, ti pa računaj, da vsaj kosilo pojemo, prav?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.11.2008 12:16:39   
lillchy123
februarka, a ti lohk Luka v šolo dnevnega spanja prpelem? je dons že drugo rundo odpal, in to obakrat 15 min? user posted image men se bo pa kr odpelaluser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.11.2008 12:16:51   
dolenjka
Lillchy, za kosilo ne obljubim, ker je moj javil, da je od ju3 naprej doma, tko da se lahko zgodi, da nju on pripelje in gre naprej po opravkih in naju pol pobere user posted image  Še nič ne ve o tem in bo še pestro verjetno, sam poslovit se je pa treba, a ne user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.11.2008 12:17:18   
ella79
februarka naša je tudi točno ob dvanajstih mrknila in mam upam, da vsaj dve uri mir user posted image user posted image grem pogledat, če je avto v voznem stanju user posted image user posted image baje ga je moj včeraj spucal, sam kok zna on pucat, je pomoje sam sprednja in zadnja šipa user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.11.2008 12:26:26   
ella79
evo me nazaj user posted image user posted image user posted image avto je bil spucan v nulo user posted image sam pa spet noro pada user posted image še dobr, da mamo popoldan plavanje user posted image

eno?? kej ste kupile material za čestitke? pa kaka ideja je tudi dobrodošla user posted image bom pa delale take, da bo gor Zoja

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
25.11.2008 12:26:33   
lillchy123
sem pozabla povedat
včeri smo meli razvojno, in je res ful napreek. zdej že lepo sedi in se skuša plazit. ampak ma mulo ene svoje ideje kako nej bi to zgledal. trenutno se plazi po hrbtu? user posted image  tko da bo treba ful delat, se zna nardit, da bomo kar mal več na fizio hodil, ampak doktor prav, da se splača zdele mal zobe stisn in se res potrudit. da se zna v kakšnem mesecu celo kobacat, če bo pa zdele napačne vzorce dobu, pol bo pa user posted image  smo pa zdej celo kandidati za uno blazino user posted image  pa mogoče še en valjček dobimo.
sej drugač pa ne plaz in hodi zato, ker oči še kar ni ograje naredu in bi pol mami spet popuser posted image user posted image user posted image  user posted image

misar, da ne bo na naslednjem srečanju tvoja frajla tebe v vozičku pripeljala? user posted image user posted image

blaža, dej mi recept, s čim Blaža "gnojiš" da tako raste user posted image

mesečnica, kako ste? ful veliko mislim na vas user posted image pa engauser posted image  za srečo

Neposredna povezava do sporočila: 2111
25.11.2008 12:27:25   
Janey
dan

mi2 sma mela celo štalo. ker ni najine P sma čakala ko blesava, da je ta P jemala svoje naprej. vsaj dve uri sva bila tamuser posted image jaka ima neko virozo, ki pa bo najbrž hitro mimo. sma dobila nek kao linex za otroke, ne vem točno kak se reče. en rehidrol, pa calpol za po potrebi glede na vročino.
potem pa grema v avto in vidim da sem parkirala na parking z rampo...prej kura slepa je nisem videla in je bla odprta, valda zdaj zaprta...jaka mi je zaspal v sekundi nisem mogla it not rečt, sem čakala in čakala, da sem pol lubeka klicala če mi lahko pošlje telefonsko od ZD in sem poklicala in mi je teta prišla odpret. vsaj pol ure sem tam stalauser posted image

zdaj smo pa že pojedli juhico...jaka že spi. jaz grem pa k njemu, sem ko cota...

misar sej ni čudno da so ti hlače prevelke če mala poje še za tebe zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.11.2008 12:33:38   
lillchy123
janey, user posted image za vaju

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.11.2008 12:38:19   
ella79
lillchy potem se pa res splača zdele mal potruditi, itak je pa Luka tok dojemljiv, da bo slej ko prej vse osvojil user posted image user posted image

janey user posted image user posted image naj viroza čimprej mine

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.11.2008 12:40:33   
putina
evo ..mi tudi spimi .. sva bile prej na lj. gradu, zdej pa že spet ful pada .. pa pol bo treba še 1x ven .. v vrtec .. ah, saj je luštno -- že dolgo ni bilo take snežne idile v Lj.

ella .. kako narediš rezance z rukolo in pinjolami??

dolenjka .. a vi imate šleper naročen za v bruselj al kako??user posted image  .. se spomnim tud nas .. smo ko cigani mel vedno avto naloudan .. se spomnim, da je tam vsa hrana glih .. jabolka so iste barve, iste velikosti in iste oblike, pa tko se lepo svetijo ..user posted image  .. groza .. in še to se spomnim, smo hodili na neko tržnico .. v štacunah pa tud bljak .. kruh si vzameš sam, psi se vozijo v nakupovalnih vozičkih .. v sendvičeriji ti z isto roko kot ti vzame denar naredi še sendvič ...:(( .. močno upam, da je zdej že kaj drugače .. pa bratranc in sestrična tudi redno hodita v nabavo v SLO ... mata avto do fula naložen s samimi domačimi dobrotami .. še moke privlečeta na tone v bruselj, ker samadva pečeta kruh in se bratrančevi ženi gravža tista moka, ki je baje celo z dodanimi vitamini ..

ampak praline imajo pa zakon!! .. mmm grem pogledat če je kej podobnega v omari..

Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.11.2008 12:43:37   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

februarka, a ti lohk Luka v šolo dnevnega spanja prpelem? je dons že drugo rundo odpal, in to obakrat 15 min? user posted image men se bo pa kr odpelaluser posted image

user posted image user posted image ti kar pripelji, samo bo mogel bit do 12h pokoncuser posted image potem bo pa mir kakšne 3 urceuser posted image no, tako je pri nasuser posted image

Ella, super da Zojo tako navajaš za spanjeuser posted image user posted image Ja, mene tud zanima glede čestitk. Jih bom letos 1. sama delalauser posted image bom pa Lariso slikala v božičnem kostumu (pa še ne vem kje ga bom dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image ) in potem slikco napopala gor. Mislim da bo super prišlouser posted image

Janey user posted image user posted image user posted image

Za kosilo mam še čas, ker bo moj dalj delal, tako da grem zdej mal seznam napisat kaj rabimo sabo za mini počitniceuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.11.2008 12:49:09   
ella79
februarka jaz ji bom sam božičkovo kapico gor dala, pa v neki zdečega oblekla, pa bo čist ok user posted image

putina narediš obično omakco smetanco + bučke, na krožnik daš najprej rukolo, čez rezance z omako, ful naribanega parmezana in mal pinjol potreseš pa je njami user posted image user posted image grem kuhat user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2117
25.11.2008 13:12:34   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka jaz ji bom sam božičkovo kapico gor dala, pa v neki zdečega oblekla, pa bo čist ok user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, tv v kuhinji je pa res luksuzuser posted image men je res fletn rataluser posted image
grem nazaj kuhat, ker uživam!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
25.11.2008 13:24:04   
bamby
Naša madam je prej odpala malo več kot pol ure, zato zdaj prav nič ne kaže, da bi imela sploh namen zamižat user posted image . Njeno zelenjavno-mesno mineštro je pojedla, previta je, zdaj se pa s Timoom igrata. Jaz imam pa za kosilo tudi že vse pripravljeno. Pečica se bo sama vžgala, solata je oprana, samo še krompir prikopim za na solato user posted image .

Jaz bi pa tudi čestitke z Anajo-božiček delala. Jih sestra naredila 3 leta nazaj, ko je imela tamala dobre 4 mesece. Sliko je malo postrani prilepila na rdeč trši papir, noter pa na bel-prosojen papir natisnila voščilo in ga na vogalih v notranjosti čestitke nalepla noter, da se je tudi tisti list odpiral kot knjiga. 

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
25.11.2008 13:34:56   
Februarka08
Bamby super čestitkauser posted image user posted image user posted image user posted image ful je lepauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
25.11.2008 13:38:50   
ella79
bamby lepa čestitka, pa čist preprosta user posted image user posted image user posted image user posted image kok je mala fletna user posted image

naša se je že zbudila user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
25.11.2008 13:40:56   
pina-1
dan.

Brr je mraz. Za nami je super noč. Zbudilis os e ob 5:30, pojedli ciciko in spali do 7:30.
Še vedno lovimo urin. MAter, danes se mi je 2x v vrečko posračkala namesto, da bi se polulala.user posted image

Je pa še vedno oreg sitna. Şamo če je pri eni na rokah je mir. Spala je pa le 45min. Če tile zobje niso hudič.

Misar, bravo za malo požeruhinjo. JE kar prijetno pripravljat za jest če otročki jejo, ne.

Ella, tele tvoje testenine morajo bit super. Jih bom enkrat nardila zase. Danes bi prov pasale, sam nimam rukule domauser posted image

Jaz bom tudi delala čestitke, samo bo Mia kej gor narisala. Moram samo še prazne čestitke kupit ali pa material za jih nardit.

Grem ker se ana dere, kot bi jo kdo iz kože dajal.

Aja, še jedilnik:
M : banana+jabolko+pol hippa od marelice
K : prosena kaša z bučko in sirček za okus.

Aja pa glede govejega mesa- jaz ga s paličnim zmiksam, pa ni nitk

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
25.11.2008 13:42:49   
putina
ella hvala za recept .. bom enkrat nardila ko mojga ne bo .. ker če dam kdaj kaj brezmesenga za kosilo, potem še preden sploh poje, že vpije, kdaj bo kosilo user posted image  .. pri mojmu velja: zrezek = kosilo ... jaz pa komot preživim z 20 dag mesa / teden ..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
25.11.2008 14:07:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: putina

ella hvala za recept .. bom enkrat nardila ko mojga ne bo .. ker če dam kdaj kaj brezmesenga za kosilo, potem še preden sploh poje, že vpije, kdaj bo kosilo user posted image  .. pri mojmu velja: zrezek = kosilo ... jaz pa komot preživim z 20 dag mesa / teden ..

isto je pri nasuser posted image
Jaz sem zdej še puding nardila za sladico, no bolj za mojega da me bo spet mal lepo pogledaluser posted image user posted image zdej pa še riž vržem v omako in naj se kuha dalje... Larisa še vedno spi, jaz grem pa res mal kavč speglat... za par minutkuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
25.11.2008 14:12:56   
amaya
Pina: mi še vedno spimo

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poletni dopust
lola85 RR

Ko greste na poletni dopust, kje najraje bivate?

apartma (67%)

hotel (16%)

kamp (17%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!