Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:35:16
|
|
|
|
bamby
|
blaža, ali imaš v mislih kakšne posebne barve za piškotke??? Moja sestra je ene v tubah kupila, ki so pravzaprav univerzalne, saj z njimi lahko npr. tudi smetano za torto barvaš. Se pa dobi ene 4 tube različnih barv v kompletu.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:35:22
|
|
|
|
blaža
|
nas!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:36:33
|
|
|
|
listek1
|
dan, midva sva pa ravno pojedla, david se zdele še mal poigra, ati pospravi posodo, mami pa kavč pegla Naša noč je bla katastrofa, smo se skoz neki zbujal s kriki, sploh ne veva zakaj. Mogoče mu zobki ven rinejo, pa baje je bla še luna. ella - gulfaš le glej, da prideš kasneje. jencili - men prejle ni nič štekal, sem kar bowlala, je blo tok fajn za Taja, da je tako dobr spančkal. Sta z Davidom mal zamenjala. Janey - srečno na izpitu, držim pesti. Lillchy- upam, da je Lukec uspešno prestal operacijo in da bi ga čimmanj bolelo. Blaža - ti si pa naša super čvekica blacky - še enkrat hvala za slikce. bamby - super, da nimata vročine, ko se bo pa madam naspala bo pa z apetitom popapala. sej sem še ful mislila pokomentirat, pa sem pol pozabla Gorenjke - kok nas je potem 19? Februarka - uspešen shoping Kje pa je Bajsa dones?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:36:51
|
|
|
|
blaža
|
ma ne take Bamby, ne tiste z abarvat kreme, take namesto leda, temu se tako reče. S temi barvami rišeš gor po piškotih, naprimer obrobiš medenjake! če ne to mi sami doma delamo, z sladkorjem v prahu, ma zdej so pogruntali še v tubici
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:37:37
|
|
|
|
blaža
|
O, listek pozdravljena!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:38:58
|
|
|
|
blaža
|
no zdej šibam dat gor pašto, ko moj prihaja. Danes bojo špageti s pestotom.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:46:08
|
|
|
|
bamby
|
listek, kako pa kaj tvoje zdravje?? blaža, pol morajo biti pa res ene druge barve. Še nisem slišala zanje.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:47:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža no zdej šibam dat gor pašto, ko moj prihaja. Danes bojo špageti s pestotom. jaz sem pa to predvčerajšnjim jedla. A pesto omako sama delaš? dej mi kuharce povejte, a je katera že delala kej iz marcipana in ga barvala. Da recmo potem zvaljaš in daš to plato na torto namesto unga kaj je že (sej veš bamby tist k je tvoja sestra dala na torto).
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:55:04
|
|
|
|
listek1
|
bamby - včeri je bil zame kar naporen dan, in posledica tega danes je, da me spet bolj boli, pa trebuh mam spet bolj napihnjen. Sej bo, dones sem samo ležečki sam, da ne bo treba v bolnico, pa bo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 14:59:42
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan, midva sva pa ravno pojedla, david se zdele še mal poigra, ati pospravi posodo, mami pa kavč pegla Naša noč je bla katastrofa, smo se skoz neki zbujal s kriki, sploh ne veva zakaj. Mogoče mu zobki ven rinejo, pa baje je bla še luna. ella - gulfaš le glej, da prideš kasneje. jencili - men prejle ni nič štekal, sem kar bowlala, je blo tok fajn za Taja, da je tako dobr spančkal. Sta z Davidom mal zamenjala. Janey - srečno na izpitu, držim pesti. Lillchy- upam, da je Lukec uspešno prestal operacijo in da bi ga čimmanj bolelo. Blaža - ti si pa naša super čvekica blacky - še enkrat hvala za slikce. bamby - super, da nimata vročine, ko se bo pa madam naspala bo pa z apetitom popapala. sej sem še ful mislila pokomentirat, pa sem pol pozabla Gorenjke - kok nas je potem 19? Februarka - uspešen shoping Kje pa je Bajsa dones? Ma ni za kaj... mi je žal da jih je tako malo... sem se prepozno spomnila da vaju lahko poslikam.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:00:26
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 bamby - včeri je bil zame kar naporen dan, in posledica tega danes je, da me spet bolj boli, pa trebuh mam spet bolj napihnjen. Sej bo, dones sem samo ležečki sam, da ne bo treba v bolnico, pa bo ja moraš se čuvat... bolnica ni ravno dobra izbira...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:02:12
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža no zdej šibam dat gor pašto, ko moj prihaja. Danes bojo špageti s pestotom. jaz sem pa to predvčerajšnjim jedla. A pesto omako sama delaš? dej mi kuharce povejte, a je katera že delala kej iz marcipana in ga barvala. Da recmo potem zvaljaš in daš to plato na torto namesto unga kaj je že (sej veš bamby tist k je tvoja sestra dala na torto). Blaža to tudi mene zanima... Ella jaz z marcipanom še nimam izkušenj. Ideja pa ni slaba...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:07:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaan... ... Carica spi ze drugo dnevno furo, prva je bila 2uri 10min... ko je pa budna pa v glavnem je... potem se igra in spet je... . Lilci, upam da bo z Lukecom vse ok... , drzim pesti... Pina, a ca radi Pinooooo ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:09:08
|
|
|
|
dolenjka
|
še 20 minut pa bo vikend joj, kako se veselim vikenda, vam pa želim, da boste v moji koži čim kasneje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:09:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaan... ... Carica spi ze drugo dnevno furo, prva je bila 2uri 10min... ko je pa budna pa v glavnem je... potem se igra in spet je... . Lilci, upam da bo z Lukecom vse ok... , drzim pesti... Pina, a ca radi Pinooooo ? a Stipe, kako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:12:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ne boste verjele... v Bruslju je soncnoooo !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:15:52
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ne boste verjele... v Bruslju je soncnoooo !!!! dej pošljita mal sonca k nam... pri nas je čist v depri to vreme... oblačno, deževno... GROZA
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:21:32
|
|
|
|
blaža
|
ella, verjetno misliš marcipan namesto Tičine mase? Lahko pa tudi nardiš glazuro iz sladkorja v prahu, ki marcipan je drag. Če ga že kupuješ, ga imaš v Hoferju najcenejšega in to kar znatna razlika. Tičina masa je zakon , samo jo prodajajo po 7 kg, pa stane 1kg 9e Jaz jo bom kupla, ko bosta imela moja februarčka roj. dan. Pesto kupujem ponavadi od Barille, tokrat smo probali od Špara in je še full boljši od kot od Barille. Drugače pa ga , ko je sezona delam tudi sama. je pa še najboljši.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:26:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
S Carico intenzivno posiljava soncek ... a kaj ko ste tako dalec
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:32:02
|
|
|
|
blaža
|
No za tiste ko imaste radi marcipan, se ga lahko komot barva , letos bom pa jaz naredila iz marcipana lubenice.( take male) Ful lepo za videt. recept moram še naštudirat iz Kulinarične slo, ki v originalu je en drug. drugače pa ga razvaljaš in oblečeš torto, kot s tičino, samo se lahko zgodi, da se trga, pol lahko dodaš malo sladkorja v prahu, da ne bo pocast, pa da se bo boljše valjal. stipe, hvala za lepo misel, ma tle je škifo vreme.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:35:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
Vsekakor pa lepo vreme prinesemo seboj, ko priletimo na Brnik 19ga...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:46:58
|
|
|
|
ella79
|
blaža marcipan sem mislila namesto tičine mase ja a to kupiš une marcipanove kroglice al kako zgleda ta, k ga potem naprej obdeluješ? tičina masa mi je ful zanič okusa, sam zgleda dobr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 15:49:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža marcipan sem mislila namesto tičine mase ja a to kupiš une marcipanove kroglice al kako zgleda ta, k ga potem naprej obdeluješ? tičina masa mi je ful zanič okusa, sam zgleda dobr ella, kako je kej moj pr'jatu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 16:19:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža marcipan sem mislila namesto tičine mase ja a to kupiš une marcipanove kroglice al kako zgleda ta, k ga potem naprej obdeluješ? tičina masa mi je ful zanič okusa, sam zgleda dobr ella, kako je kej moj pr'jatu če imaš slučajno mojga v mislih, je vredu, hvala, po starem, delovno... še ene par vzgojnih dobi, pa bo še boljš kako si se pa ti kej navadu gor?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.12.2008 16:23:16
|
|
|
|
jencili
|
Taj je pa spet čist zaliman, pa je pele ob 14.30 vstal Mi je v naročju zaspal, ko sm ga pa preložila v postlco, pa jok
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?