|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
12.12.2008 14:35:16   
bamby
blaža, ali imaš v mislih kakšne posebne barve za piškotke??? Moja sestra je ene v tubah kupila, ki so pravzaprav univerzalne, saj z njimi lahko npr. tudi smetano za torto barvaš. Se pa dobi ene 4 tube različnih barv v kompletu.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.12.2008 14:35:22   
blaža
user posted image  nas!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
12.12.2008 14:36:33   
listek1
dan,

midva sva pa ravno pojedla, david se zdele še mal poigra, ati pospravi posodo, mami pa kavč pegla user posted image  Naša noč je bla katastrofa, smo se skoz neki zbujal s kriki, sploh ne veva zakaj. Mogoče mu zobki ven rinejo, pa baje je bla še luna.

ella - gulfaš user posted image user posted image  le glej, da prideš kasneje.
jencili - men prejle ni nič štekal, sem kar bowlala, je blo tok fajn user posted image  user posted image  za Taja, da je tako dobr spančkal. Sta z Davidom mal zamenjala.

Janey - srečno na izpitu, držim pesti.

Lillchy- upam, da je Lukec uspešno prestal operacijo in da bi ga čimmanj bolelo.

Blaža  - ti si pa naša super čvekica user posted image user posted image

blacky - še enkrat hvala za slikce.

bamby - super, da nimata vročine, ko se bo pa madam naspala bo pa z apetitom popapala.

sej sem še ful mislila pokomentirat, pa sem pol pozabla user posted image

Gorenjke - kok nas je potem 19?

Februarka - uspešen shoping user posted image user posted image

Kje pa je Bajsa dones?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.12.2008 14:36:51   
blaža
ma ne take Bamby, ne tiste z abarvat kreme, take namesto leda, temu se tako reče. S temi barvami rišeš gor po piškotih, naprimer obrobiš medenjake!user posted image

če ne to mi sami doma delamo, z sladkorjem v prahu, ma zdej so pogruntali še v tubici

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.12.2008 14:37:37   
blaža
O, listek pozdravljena!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.12.2008 14:38:58   
blaža
no zdej šibam dat gor pašto, ko moj prihaja. Danes bojo špageti s pestotom.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.12.2008 14:46:08   
bamby
listek, kako pa kaj tvoje zdravje??

blaža, pol morajo biti pa res ene druge barve. Še nisem slišala zanje.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
12.12.2008 14:47:04   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

no zdej šibam dat gor pašto, ko moj prihaja. Danes bojo špageti s pestotom.user posted image

jaz sem pa to predvčerajšnjim jedla. A pesto omako sama delaš?

dej mi kuharce povejte, a je katera že delala kej iz marcipana in ga barvala. Da recmo potem zvaljaš in daš to plato na torto namesto unga kaj je že (sej veš bamby tist k je tvoja sestra dala na torto).

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.12.2008 14:55:04   
listek1
bamby - včeri je bil zame kar naporen dan, in posledica tega danes je, da me spet bolj boli, pa trebuh mam spet bolj napihnjen. Sej bo, dones sem samo ležečki user posted image  sam, da ne bo treba v bolnico, pa bo

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.12.2008 14:59:42   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan,

midva sva pa ravno pojedla, david se zdele še mal poigra, ati pospravi posodo, mami pa kavč pegla user posted image  Naša noč je bla katastrofa, smo se skoz neki zbujal s kriki, sploh ne veva zakaj. Mogoče mu zobki ven rinejo, pa baje je bla še luna.

ella - gulfaš user posted image user posted image  le glej, da prideš kasneje.
jencili - men prejle ni nič štekal, sem kar bowlala, je blo tok fajn user posted image  user posted image  za Taja, da je tako dobr spančkal. Sta z Davidom mal zamenjala.

Janey - srečno na izpitu, držim pesti.

Lillchy- upam, da je Lukec uspešno prestal operacijo in da bi ga čimmanj bolelo.

Blaža  - ti si pa naša super čvekica user posted image user posted image

blacky - še enkrat hvala za slikce.

bamby - super, da nimata vročine, ko se bo pa madam naspala bo pa z apetitom popapala.

sej sem še ful mislila pokomentirat, pa sem pol pozabla user posted image

Gorenjke - kok nas je potem 19?

Februarka - uspešen shoping user posted image user posted image

Kje pa je Bajsa dones?

Ma ni za kaj... mi je žal da jih je tako malo... sem se prepozno spomnila da vaju lahko poslikam.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.12.2008 15:00:26   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

bamby - včeri je bil zame kar naporen dan, in posledica tega danes je, da me spet bolj boli, pa trebuh mam spet bolj napihnjen. Sej bo, dones sem samo ležečki user posted image  sam, da ne bo treba v bolnico, pa bo

ja moraš se čuvat... bolnica ni ravno dobra izbira...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.12.2008 15:02:12   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jaz sem pa to predvčerajšnjim jedla. A pesto omako sama delaš?

dej mi kuharce povejte, a je katera že delala kej iz marcipana in ga barvala. Da recmo potem zvaljaš in daš to plato na torto namesto unga kaj je že (sej veš bamby tist k je tvoja sestra dala na torto).

Blaža to tudi mene zanima...

Ella jaz z marcipanom še nimam izkušenj. Ideja pa ni slaba...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.12.2008 15:07:18   
Stipe air force
Daaaan... user posted image  user posted image  user posted image ... Carica spi ze drugo dnevno furo, prva je bila 2uri 10min... ko je pa budna pa v glavnem je... potem se igra in spet je... user posted image  user posted image  user posted image . Lilci, upam da bo z Lukecom vse ok... user posted image  user posted image  user posted image , drzim pesti...

Pina, a ca radi Pinooooo ? user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.12.2008 15:09:08   
dolenjka
še 20 minut pa bo vikend user posted image  user posted image  user posted image

joj, kako se veselim vikenda, vam pa želim, da boste v moji koži čim kasneje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.12.2008 15:09:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Daaaan... user posted image  user posted image  user posted image ... Carica spi ze drugo dnevno furo, prva je bila 2uri 10min... ko je pa budna pa v glavnem je... potem se igra in spet je... user posted image  user posted image  user posted image . Lilci, upam da bo z Lukecom vse ok... user posted image  user posted image  user posted image , drzim pesti...

Pina, a ca radi Pinooooo ? user posted image

a Stipe, kako user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
12.12.2008 15:12:06   
Stipe air force
Ne boste verjele... v Bruslju je soncnoooo !!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
12.12.2008 15:15:52   
Blacky*

Ne boste verjele... v Bruslju je soncnoooo !!!! user posted image  user posted image  user posted image

dej pošljita mal sonca k nam... pri nas je čist v depri to vreme... oblačno, deževno... GROZA

Neposredna povezava do sporočila: 4717
12.12.2008 15:21:32   
blaža
ella, verjetno misliš marcipan namesto Tičine mase? Lahko pa tudi nardiš glazuro iz sladkorja v prahu, ki marcipan je drag. Če ga že kupuješ, ga imaš v Hoferju najcenejšega in to kar znatna razlika.

Tičina masa je zakon , samo jo prodajajo po 7 kg, pa stane 1kg 9euser posted image  Jaz jo bom kupla, ko bosta imela moja februarčka roj. dan.

Pesto kupujem ponavadi od Barille, tokrat smo probali od Špara in je še full boljši od kot od Barille. Drugače pa ga , ko je sezona delam tudi sama.user posted image  je pa še najboljši.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
12.12.2008 15:26:46   
Stipe air force
S Carico intenzivno posiljava soncek user posted image user posted image user posted image user posted image ... a kaj ko ste tako dalec user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
12.12.2008 15:32:02   
blaža
No za tiste ko imaste radi marcipan, se ga lahko komot barva , letos bom pa jaz naredila iz marcipana lubenice.( take male) Ful lepo za videt. recept moram še naštudirat iz Kulinarične slo, ki v originalu je en drug.

drugače pa ga razvaljaš in oblečeš torto, kot s tičino, samo se lahko zgodi, da se trga, pol lahko dodaš malo sladkorja v prahu, da ne bo pocast, pa da se bo boljše valjal.

stipe, hvala za lepo misel, ma tle je škifo vreme.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4720
12.12.2008 15:35:48   
Stipe air force
Vsekakor pa lepo vreme prinesemo seboj, ko priletimo na Brnik 19ga... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
12.12.2008 15:46:58   
ella79
blaža marcipan sem mislila namesto tičine mase ja user posted image a to kupiš une marcipanove kroglice al kako zgleda ta, k ga potem naprej obdeluješ? tičina masa mi je ful zanič okusa, sam zgleda dobr user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
12.12.2008 15:49:10   
Stipe air force

blaža marcipan sem mislila namesto tičine mase ja user posted image a to kupiš une marcipanove kroglice al kako zgleda ta, k ga potem naprej obdeluješ? tičina masa mi je ful zanič okusa, sam zgleda dobr user posted image  

ella, kako je kej moj pr'jatu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
12.12.2008 16:19:07   
ella79

ella, kako je kej moj pr'jatu user posted image

če imaš slučajno mojga user posted image v mislih, je vredu, hvala, po starem, delovno... user posted image še ene par vzgojnih dobi, pa bo še boljš user posted image user posted image user posted image
kako si se pa ti kej navadu gor?

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4724
12.12.2008 16:23:16   
jencili
Taj je pa spet čist zaliman, pa je pele ob 14.30 vstaluser posted image
Mi je v naročju zaspal, ko sm ga pa preložila v postlco, pa jokuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?