|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
12.12.2008 12:12:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

In vse tiho je bilo......, a na kavč pa ne smem ne?!user posted image

A bo letos božičnica šefla?user posted image

otrok nehvaležen, namesto da bi bila vesela da nisi lačna bi zdaj, sredi finančne krize še božičnico rada user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
12.12.2008 12:12:09   
ella79
janey pomoje v lj ne sneži user posted image želim ti fajn pot in predvsem uspešno na izpitu user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
12.12.2008 12:13:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey pomoje v lj ne sneži user posted image želim ti fajn pot in predvsem uspešno na izpitu user posted image user posted image user posted image user posted image

sem že hotla vem pogledat in rečt ne, ne pada user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
12.12.2008 12:13:04   
dolenjka

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
12.12.2008 12:13:21   
dolenjka
a dej no Ella user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
12.12.2008 12:13:38   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa mogla zdel prav razmislit... user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
12.12.2008 12:14:16   
Janey
dolenjka a ella spet čarauser posted image user posted image ?

ella hvalauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
12.12.2008 12:14:46   
Janey

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa mogla zdel prav razmislit... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kotam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a se ti kaj barvaš?user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
12.12.2008 12:15:19   
jencili

gorenjke, jaz sam morm razočarat... user posted image 19.12. jaz ne morm, k mamo novoletno zabavo user posted image pa je program tok super, da res ne bi rada zamudila user posted image a boste hude, če me ni al pa da se vam kasneje pridružim, če boste kak abonma udarle user posted image

skreganauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
12.12.2008 12:22:43   
jencili
user posted image  kok tale bowling dons šteka - noro.

Sm pa zdej s sodelavko govorila in je rekla, da so včeraj na naši službeni žurki igrali Partyzani in je blo baje noro dobrouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
12.12.2008 12:24:02   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kotam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a se ti kaj barvaš?user posted image user posted image

zdej sem natur, včasih sem bla pa blond user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
12.12.2008 12:24:58   
Janey
jencili jaz sem tut zamudila službeno čago...so šli v postojno in nisem mela varstva za dopoldanuser posted image user posted image lani so sicer imeli dve čagi, eno za celo firmo s podružnicami, kot je bila zdaj ta v postojni in eno samo za maribor...upam da bo letos tut ta druga v mariboru, da malo vidim moje sodelavceuser posted image so take face več al manj vsiuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
12.12.2008 12:25:16   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

gorenjke, jaz sam morm razočarat... user posted image 19.12. jaz ne morm, k mamo novoletno zabavo user posted image pa je program tok super, da res ne bi rada zamudila user posted image a boste hude, če me ni al pa da se vam kasneje pridružim, če boste kak abonma udarle user posted image

kaj pa če jaz obležim, tako kot si ti včeraj user posted image
sej veš, da službene pa skor ne smem zamudit, se jim morm za celo leto nazaj odkupiti

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
12.12.2008 12:29:22   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kaj pa če jaz obležim, tako kot si ti včeraj user posted image
sej veš, da službene pa skor ne smem zamudit, se jim morm za celo leto nazaj odkupiti

ja, bolezen je pa drugouser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
12.12.2008 12:31:42   
Janey
babike jaz grem...stiskajte pestke...

papa

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
12.12.2008 13:24:27   
misar
držim pesti janey user posted image

evo mi spet spimo...upam,da kej dlje kot prej

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
12.12.2008 13:45:33   
pina-1
ana je končno ZDEJ zaspala ( prej je spala 1 minuto). Sempa posesala in obesla cunje. Zdej pa nardim še testo za pizzo in kruh.
grem kavč peglat, dokler kvas vzhajauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
12.12.2008 13:50:50   
bamby
Dan!

Naša madam je danes tudi na srečo brez vročine in tudi nisva šli nič k zdravniku. Naj le tako ostane. No, saj zdaj lepo pridno pančka. Kosila je pa zelo malo pojedla, praktično nič user posted image . Lotila se je sprva lepo jest, pol je pa začela jezik ven stegavat in vse iz ust ven valit user posted image . Po moje je bila že tako zaspana, da ni mogla jest. Sem ji dala makarončke kar lepo na stran, pa bova poizkusili znova, ko se zbudi.

lilči, držim pesti, da je z Lukcem vse vredu in da je operacija uspela. Zdaj je prav gotovo že mimo. Čim uhitiš se nam oglasi in poročaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
12.12.2008 14:06:06   
jencili
Ella, ti se kr lepo mej na žurki, če boš pa pri volji, se nam pa kasneje pridružiuser posted image .
A pa to si zvedla šele dons da maš takrat žurko?user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
12.12.2008 14:09:09   
jencili
Lillchy user posted image user posted image user posted image  za vaju z Lukcem.
Upam, da je vse steklo, kot je treba in da se zdej že lepo cartatauser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
12.12.2008 14:09:28   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

babike jaz grem...stiskajte pestke...

papa

držimo pesti, pa v LJ samo dežuje... snega ni nič... nas bo pa vsak hip odplaknilo... vsaj nas blizu barja

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.12.2008 14:09:48   
blaža
evo kavč je zlikan, blaž naspan, še malo pa prideta še ostala dva člana našega klana.user posted image

Dolenjka lahko karkoli, samo ne pucanje pa v kakšni tovarni, ki tega imam pa povn kufer!user posted image

lahko v kakšni slaščilčarni, tam ko kugle naročuješ vprašaj!user posted image

Za vse ki rade pečete piškote( BambY, Pina in ostale) Baje se v Mercatorju dobi ena barva za risat po piškotih, ma je bela, tako, da ni pol dosti packanja, pa še turkizno imajo, pa še neke pastelne barve. To moram še raziskat, sem pa zasleila na kulinariki.user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.12.2008 14:11:10   
Blacky*
drugače pa dober dan,

niste ravno preveč načvekale.... sem hitro preletela... v glavnem mi smo našopingiral... spet sem preveč evrčkov pustila v Muellerju, pa DMu... groza... sem se odločila da zdaj 1 mesec ne grem

Zdaj šibam na pošto, me čaka en paketek... upam da ni gneče...

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 12.12.2008 14:16:20 >

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
12.12.2008 14:15:08   
jencili
jst mam pa spet časuser posted image . Fanta sta zaspala, mene pa sicer tud mal matra, sam če grem zdej spat za pol ure, bom pol cel dan še zalimana, to pa mi ni glihuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
12.12.2008 14:32:59   
ella79
jencili danes sem zvedla, k me nobeden ni obvestil user posted image očitno so res čist name pozabil user posted image user posted image user posted image
aja, sem pozabla prej... user posted image user posted image user posted image za super noč user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?