|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
10.12.2008 19:40:41   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Hutte morhen, dobro jutro... podobno nemščini, še vedno ne vem a sem pravilno napisal user posted image  Bis klais je pa nasvidenje. Vem pa kako se reče pivu in to je najbolj pomembno.... bier user posted image  user posted image  user posted image . Glede pa na to da sem s Carico ves dan sam, lahko povem da mi tudi ona veliko pomaga... ful je pridna, je za dva in vsaj po dnevi dobr spi... user posted image  user posted image  user posted image .

PS: Šefli je že bolje... je sladkarije user posted image   user posted image   user posted image .

Guten morgen hern , wie getch ???user posted image user posted image user posted image
Se smo te razumele .user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
10.12.2008 19:41:14   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elma- danes pa čvekaš user posted image babji user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dones mi se pa nisi nič javila user posted image

ti tudi ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bila razočarana

Nisem mela časa danes sem se najedla baklave , ledene kocke ,pa rogljičov z orehi user posted image Tko da sem skoz imela polna usta user posted image , v petek pa moram jaz zopet neki speč ker v soboto imamo po tekmi fešto za male naše nogometaše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem bila pri mamici danes na kosilu , je  bila sestra na obisku iz Mb, sem komaj zdaj domov prišla user posted image user posted image user posted image user posted image

za viekend imam jaz tudi obiske iz KR napovedane , tako , da bo še ena baklava padla ,...jao jao moja dijetauser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
10.12.2008 19:45:17   
ELMA
Boš na dijeti ko boš začela delat .user posted image
Ker drgač ne gre , jaz skoz moram neki jest , če pa ne jem pa gledam recepte , na kul SLO user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
10.12.2008 19:46:35   
ELMA
Blaža kje si ????
Še mal pa boš prišla do nove user posted image  , kam si zdej izginula user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
10.12.2008 19:49:36   
blaža
<serm naložla slike, bom kako pripopala, da boste vidle kako sem končala venček iz kokic.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
10.12.2008 19:50:59   
nizy
elma imaš zs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
10.12.2008 19:51:28   
nizy
blaža še 97 postov user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
10.12.2008 19:58:12   
ELMA
nizy odgovorila sem ti user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
10.12.2008 19:58:26   
bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Hutte morhen, dobro jutro... podobno nemščini, še vedno ne vem a sem pravilno napisal user posted image  Bis klais je pa nasvidenje. Vem pa kako se reče pivu in to je najbolj pomembno.... bier user posted image  user posted image  user posted image . Glede pa na to da sem s Carico ves dan sam, lahko povem da mi tudi ona veliko pomaga... ful je pridna, je za dva in vsaj po dnevi dobr spi... user posted image  user posted image  user posted image .

PS: Šefli je že bolje... je sladkarije user posted image   user posted image   user posted image .

Guten morgen hern , wie getch ???user posted image user posted image user posted image
Se smo te razumele .user posted image

No, zdaj bi jaz pozdravila Guten Abend in kasneje Gute Nacht user posted image . No, ni pa to flamščina user posted image , samo Stipe verjetno bolje razume nemšk kot tisto popačenko user posted image user posted image user posted image .

Naša je že šla v mižule, pa sem ji zdaj šla že 3x dudo dat user posted image . Iz banje je pa danes začela sama ven lest user posted image . Najbrž je bila že lačna in zaspana. Hja, lačna user posted image user posted image user posted image ? Tisto mleko sem ji v dveh rundah dajala jest. Je rabila malo pavze, da se je v posteljo namestila, potem je pa prosila še za drugi del user posted image .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
10.12.2008 19:59:55   
blaža
ne samo še 96!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
10.12.2008 20:01:39   
Februarka08
Oh, kakšen žalosten večeruser posted image smo bli na roj.dnevu so nas pa klical, da je od mojga mama umrlauser posted image žalostno..... tako je življenje........
Larisa že spi, jo danes tud kopala nisem ker je blo vse na hitro, jaz bom mogla pa tud zdej v sp. štuk ituser posted image groza je to gledat, men je kar slabo, kar tresem seuser posted image

Ne bom vas spravljala v slabo voljo, lep večer se beremo jutri.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
10.12.2008 20:04:23   
ella79
itata user posted image jutri si pa PRIVOŠČI in UŽIVAJ user posted image  user posted image user posted image

nizy user posted image naslednjič bo pa že boljše user posted image

stipe tale s smetano je dobra user posted image user posted image user posted image no, sam da je nisi za kake kremšnite kupoval user posted image

bamby naša od kar je zvečer en teden na flafi tudi najprej pri meni v naročju poje polovico, ostalo pa v postli user posted image potem pa sam dudo v usta, se obrne in že nina user posted image

blaža go go go user posted image user posted image user posted image

LISTEKKKKKK!!!!!!!

februarka moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja spi, jaz grem pa neki pojest user posted image bi danes skoz neki glodala user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
10.12.2008 20:06:24   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Oh, kakšen žalosten večeruser posted image smo bli na roj.dnevu so nas pa klical, da je od mojga mama umrlauser posted image žalostno..... tako je življenje........
Larisa že spi, jo danes tud kopala nisem ker je blo vse na hitro, jaz bom mogla pa tud zdej v sp. štuk ituser posted image groza je to gledat, men je kar slabo, kar tresem seuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moje sožalje   user posted image user posted image user posted image user posted image Žalostno user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
10.12.2008 20:06:31   
blaža
Joj februarka, res mi je žal. Moje sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3889
10.12.2008 20:06:53   
mlavla
drage moje kaj bi ve naredile v mojem primeru ..bi zbudile vašega sončka če bi pančkal že od pol petih..ijst sem čist zmedena..
pa še malice ni nič imela...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
10.12.2008 20:07:54   
mlavla

moje sožalje...

Neposredna povezava do sporočila: 3891
10.12.2008 20:09:24   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

drage moje kaj bi ve naredile v mojem primeru ..bi zbudile vašega sončka če bi pančkal že od pol petih..ijst sem čist zmedena..

Jaz bi svojo sigurno zbudila in jo zbudim tudi če kdaj tko spi , ker ponoči mi dela sranje .user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
10.12.2008 20:09:34   
Stipe air force
Sožalje...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
10.12.2008 20:09:56   
nizy

tudi  moje sožalje ,...

Neposredna povezava do sporočila: 3894
10.12.2008 20:11:12   
ella79
mlavla jaz sem jo vedno zbudila ob 19:30, če je slučajno tok dolg spala user posted image kakšno ste pa imeli včeraj potem noč, k je do polnoči spala user posted image da ti ne bo noč za dan zamenjala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
10.12.2008 20:13:26   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

mlavla , jaz bi jo pustila le kakšno uro in pol spat, več ne. Bi mogla bit še malo budna do večera.

februarka, moje iskreno sožalje user posted image user posted image . Na srečo za vas vseeno ni bila ta smrt nepričakovana, hudo je pa vseeno user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
10.12.2008 20:14:46   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
10.12.2008 20:15:10   
mlavla
ob pol enih je zaspala nazaj..s flašo mleka..zbudila pa se je skoraj ob njeni standardni uri..dvajset minut o 6h..
je pa res neki prehlajena...pa ji zgleda paše več spat..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
10.12.2008 20:15:22   
blaža
evo, bomo prej na naslednji strani!!!!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
10.12.2008 20:19:32   
ella79
blaža user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo user posted image tale venček s kokicami je ful dobra fora user posted image

mlavla sej potem ni panike user posted image jaz bi jo probala zvečer še eno uro pokonc držat, pa potem spat dat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?