|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 21:26:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dioptrija po porodu
11.11.2008 21:43:24   
tia12
Svetujem ti, da počakaš. Potem pa še enkrat izmeriš dioptrijo, vsaj ne boš metala denarja za brezveze stran.
Kako pa kaj nosečnost?
Pa lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2008 21:43:33   
pob@linček
Na tvojem mestu bi raje pocakala ker se to kar velikokrat zgodi.Tudi ce se ti prvic ni.Meni se tudi ni nic spremenila.Imam pa -2.LP

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2008 23:06:00   
Jelcy
Meni se je v 4. mesecu poslabsala dioptrija za -0.50. Po porodu sem imela obcutek, da je se slabse...pa se je stanje umirilo, ni se poboljsalo...pred nosecnostjo sem imela -4, zdaj pa imam -4.50...slepa sem tako al takouser posted image

Pocakaj do poroda in se dlje, da se hormoni uravnajo, pol bos videla dejansko sliko, skoda je kupovat nova ocala, dokler se stanje ne umiri.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2008 23:41:33   
Ploha
ko smo glih pri dioptriji, me zanima nekaj drugega, a ni nekaj tudi če imaš zelo visoko dioptrijo, da ni priporočljiv porod, potem naredijo CR,....če katera kaj ve o tem, nekje sem slišala, zdaj me pa zanima če je res, sej lahko da sem mimo usekala pa vseen sm prašala.
Ker sama imam za moje pojme visoko dioptrijo, višjo kot ste jo ve zdaj naštele,...

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2008 7:51:53   
mitziw
Jaz imam precej visoko dioptrijo (-12) in sem šla na pregled po navodilu ginekologinje. Ugotovili so, da navkljub slabemu stanju oči (začetni odstop mrežnice) lahko rodim po naravni poti, po porodu pa se mi dioptrija (prvič v življenju) ni spremenila. Zgleda, da ni pravila o tem, ali porod vpliva na dioptrijo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2008 8:11:47   
dana
niia si isto sprašujem kot ti. Sem pa že zdajle med nosečnostjo opazila, da se mi je vid poslabšal. Ampak bom vseeno počakala do poroda in šla potem čez kake 3 mesece na pregled in po nova očala.

(odgovor članu mitziw)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2008 8:14:47   
bskrle
Oči po porodu niso v  najboljšem stanju, tako svetujejo očala šele po enem letu po porodu, ker prej rezultati niso dokončni. Je pa res zoprno.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2008 8:39:26   
Jelcy
Ma glej slisala sem vse mogoce na to temo. Kot sem ze rekla imam dioprtijo -4,50 na obeh oceh, nosim pa lece. Slisla sem, da jih moras pri porodu dat dol. Ko sem sla rodit, sem babici omenila, da imam lece pa me je samo cudno pogledala. Rodila sem naravno z lacami v oceh in na sreco ni bilo nobenih posledic.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......