Gina -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 14:56:07)
|
Ma ne vem, jaz nikdar o nobenem otroku ne mislim,d a je grd. Res ne. Ne vem, a sem tako naštimana, da so mi vsi lepi, al sem navajena lepe reči iskat na ljudeh. Tudi v šoli se mi noben otrok ne zdi grd. Moj je zmeraj govoril, da so mu vsi novorojenčki grdi. Tudi za najinega je rekel isto, da je grd. Samo to je rekel tako, da se je zraven čutilo, da dejstvo, da ga tako vidi, ne vpliva na njegovo ljubezen do njega (kljub temu sem mu povedala svoje, namreč da je malo slep in fejst trčen, če ga res tako vidi). Pa ga ima res neskončno rad že od takrat, ko sva ga naredila naprej. Drugi primer je ena moja frendica, ki mi je pri prvih dveh porodih v smehu razložila, kolk sta grda. Pri tretjem je nehala, ker ni bilo haska pri meni. Se nisem sekirala, ker ona za otroke nima čist nobenega smisla, je imela težko otroštvo in je posledično ful kritična oseba. Ona je enako rekla za svojega lastnega otroka - da je grd. Ravno tako je že ves čas obsedena od ljubezni do svojega otroka - ne igra vpliva tale kvazi grdota novorojenčka ali majhnega dojenčka. Tako da...eni ljudje so ful kritični do sebe, eni so kritični malo manj, ampak še vedno so, eni smo pa čudaki, pa nam je človeški otroški obraz vedno všeč. Tako pač je na tem svetu. In mnenje vedno pove nekaj zgolj o tistem, ki ga izreče, popolnoma ničesar o dejanskem stanju. To si vtisni v spomin.
|
|
|
|