Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 11:57:57
|
|
|
|
brkn83
|
Balonchy - sem vesela, da nisi se držala obljub od včeraj. Čajček, je danes ravno prav prišel.............namreč me danes ful grlo boli. Katjuša - lepo, da si nas mal prišla pogledat. Te kr pogrešamo tle gor, ko zdej zadnje časa tolk mal čvekaš. Claud - ful lepo si naslikala tele rizbice.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 11:58:16
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny se je zbudila...............jutro!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:03:01
|
|
|
|
claud
|
kok je moj ena žlehtnoba bil je na enem testu za en avto pa mi je majčko prnese...... No poglejte si kaj piše gor..... Je reku široko za široko.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:03:21
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny se je zbudila...............jutro!!!!!! Sunnyka - jutro...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:05:58
|
|
|
|
claud
|
sunny ma še branje od včeraj...čak še kakšno urco da se nam pridruži
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:13:46
|
|
|
|
sunny24
|
Jeeeeeeeeee, sm tuki! Sm biu pridn, sm ustal ob 11:30! Vreme je pa... ! Čakte, sm brala od danes, ne morm tko hitro, k že tko sm pol pozabla! Zdej grem najprej eno kafe skuhat, pol pa pridem v debatni krožek, a prov?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:16:00
|
|
|
|
Balonchy
|
Kar se pa tiče januarčic - niti najmanj se ne sekiram... Sam mal butasto mi je vse skup izpadlo! No, pa hvala za pohvale in podporo!!! Sam počas bi blo pa OK, da bi si res začele urejat seznam GSM-št. Sunny se je ponudila za objavo na "Rodili smo!"... Rabimo pa še eno, ki bo naredila in urejala seznamček rojstev tu na "Čvekanje v pričakovanju" in potem, ko se bomo preselile na "Starši čvekamo"... Katera se javi??? Sunnyka - tebe bi pa prosila, da nam pošlješ tvojo št. prek ZS.... Ko dobite njeno št., ji pa odgovorite in ji pošljite vašo št. nazaj, da si bo naredila en seznamček...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:16:22
|
|
|
|
claud
|
faca No kr u miru pejta kafe spit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:18:28
|
|
|
|
Balonchy
|
claud - kolk računaš na uro za risanje!!! Pa ti si carica... obvladaš 100/h!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:18:29
|
|
|
|
Maksi1
|
Dan, punce. Balonchy - glej, da ostaneš pri nas. Opravljivke, pa naj kar gledajo. Me jim nismo krive, če ne se kot klepetulje niso našle. Me pa najdemo teme za klepet od otročkov, preko peciva, do opremljanja stanovanja. Iz čvekic smo postale prave kolegice.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:20:13
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Dan, punce. Balonchy - glej, da ostaneš pri nas. Opravljivke, pa naj kar gledajo. Me jim nismo krive, če ne se kot klepetulje niso našle. Me pa najdemo teme za klepet od otročkov, preko peciva, do opremljanja stanovanja. Iz čvekic smo postale prave kolegice. Se strinjam!!! In ja - defenitivno ostajam tukaj!!! Saj smo ja trebuščkarce!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:21:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy claud - kolk računaš na uro za risanje!!! Pa ti si carica... obvladaš 100/h!!! Pred pol leta bi bla moja ura poceni, zdj ko gre pa proti koncu tale moj trebuh je pa kr draga Ej pa sj ni taka panika to risat...sam živce pa mal natančnosti rabiš...pa mal domišljije, pa je... Pa sunny, da ti pošlje kakšen link s simpatičnimi slikcami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:23:26
|
|
|
|
kayica24
|
Dobro jutro punce!!! Tudi mene zanima kaj se rabi za novorojenčka? Katjuša ti praviš, da v bolnišnici ne rabi nič za oblečt, sam tisto, ko bo šel domov, ali kako? Jaz nimam pojma Kaj pa pleničke? No zanima pa me še ena stvar...Upam da mi boste lahko pomagale tiste, ki imate doma že kakšnega korenjaka/injo Kaj nujno potrebuješ, pri oblačilih, za novorojenčka, do 1 mesec? Katera oblačila? Ker namreč ponekod berem majčke na preklop, pa bodiji, pa žabice, pa...... Pa niti nevem za vse kako izgleda Prosim vas, če mi lahko katera napiše kolko vsega rabiš, po koliko kosov, pa če lahko še kako slikico prilimate od oblačilc... Hvala, hvala, hvala... Pa še eno vprašanje glede trebuščka...Ne otrdeva mi, je pa včasih, še posebaj če stojim, ko se najem, zvečer, oz.kadarkoli neprestano trd...Vem da to niso otrdevanja, ker me ne prime kot nek "krč", ampak čutim trdoto trebuha, pa kot da mi hoče skozi popek ven prit..počutim se kot balon in kot da me bo razneslo...naj omenim, da ta neprestano trd trebuh ne boli in da nič ne pritiska navzdol...Je pa trd...Tudi ob straneh... Je možno, da se naša postavi v tak položaj in s telesom potiska navzven? Ali ima katera kak drug odgovor? punce mene ste kar zignorirale
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:24:12
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Dan, punce. Balonchy - glej, da ostaneš pri nas. Opravljivke, pa naj kar gledajo. Me jim nismo krive, če ne se kot klepetulje niso našle. Me pa najdemo teme za klepet od otročkov, preko peciva, do opremljanja stanovanja. Iz čvekic smo postale prave kolegice. Sam res Sploh ne vem kako jim pade na pamet da se z drugimi obremenjujejo....jst mam že sam z nami tok dela da se mi drugam niti gledat ne da... no sj, verjetn so bl more une iz drugih forumov, pa se morjo z nami ukvarjat.... Take je najbolš spregledat pa je....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:26:49
|
|
|
|
claud
|
kayica- to s trebuhom se tud men dogaja...pa pomoje se res tko postavi .... k si pokonc ti itak trebuh naprej štrli pa se otroček pol tko naguzi.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:26:53
|
|
|
|
sunny24
|
Evo me...kafe se kuha. Torej... balonchy, hvala za kafe in čajček. Kar se pa opravljivk tiče...K.J.J. ...A vam je jasna kratica? Meni je prov fajn, da mamo ažurirane seznamčke, pa da nas tako lepo z zajtrkom razveseliš vsak dan, tko, da kar tako naprej! Pa da ne bi slučajno kam pobegnla, ti si naša in te ne damo! claud, full dobro je ratalo! Ti si res umetnik. Pa a to si ti v bistvu sama risala al si od kje "prekopirala"? Nam kar sproti kaži, kako napreduje! oblekce za : ma jst mam že res vse nakupljeno za tja do 3. mesca, k res ne vem, kolko se bo meni dalo hodit po trgovinah na koncu in pol, ko bo naša miss že tuki. za v P: ma jst bom vzela ta osnovno kozmetiko (gel, ščetka, pasta, krtača), pa une mrežaste agte in vložke-sej sm 100% še kaj pozabla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:28:05
|
|
|
|
claud
|
Aja kajica še to...jst mam v albumu ene slikce od cunjic....tud tisto majčko na preklop....to je tista k so medvedki gor, pa štrikci stran štrlijo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:28:32
|
|
|
|
sunny24
|
OK, sm kar poslala, da ne bo spet "we ae sorry"... mojo tel.št. bom pa pole poslala, k zdej se grem naštimat, k grem ven na eno pijačko! Sem lih kar dobila povabilo, tko, da vas malo zapuščam! Se tipkamo pole!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:29:13
|
|
|
|
Urša08
|
Kayica 24 jaz sem ti takoj odgovorila na isti strani
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:31:29
|
|
|
|
claud
|
Sunny- pa to so tisti Mickey-i k sm ti rekla da jih bom mela....iz baby centra.... In sm sam slikco povečala, jo sprintala, pol sm šla v trgovino po tapete, akrilne barve, čopiče, pa indigo papir, pa narisala.... Sj pravim da ni nobene panike to narest....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 12:32:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:32:27
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Pa še eno vprašanje glede trebuščka...Ne otrdeva mi, je pa včasih, še posebaj če stojim, ko se najem, zvečer, oz.kadarkoli neprestano trd...Vem da to niso otrdevanja, ker me ne prime kot nek "krč", ampak čutim trdoto trebuha, pa kot da mi hoče skozi popek ven prit..počutim se kot balon in kot da me bo razneslo...naj omenim, da ta neprestano trd trebuh ne boli in da nič ne pritiska navzdol...Je pa trd...Tudi ob straneh... Je možno, da se naša postavi v tak položaj in s telesom potiska navzven? Ali ima katera kak drug odgovor? Par dni zaporedoma pij magnezijeve šumečke (1-2/dan) pa bo boljš... Če ti še po temu ne bo OK pejt mal k G na obisk... Več k zapodit te ne more... Glede drugih vprašanj - nimam pojma... To ti bodo naše super mamice pomagale... No... Kje se skrivate... Kayica vas rabi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:36:39
|
|
|
|
Balonchy
|
Sam počas bi blo pa OK, da bi si res začele urejat seznam GSM-št. Sunny se je ponudila za objavo na "Rodili smo!"... Rabimo pa še eno, ki bo naredila in urejala seznamček rojstev tu na "Čvekanje v pričakovanju" in potem, ko se bomo preselile na "Starši čvekamo"... Katera se javi??? Sunnyka - tebe bi pa prosila, da nam pošlješ tvojo št. prek ZS.... Ko dobite njeno št., ji pa odgovorite in ji pošljite vašo št. nazaj, da si bo naredila en seznamček...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 12:38:38
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam počas bi blo pa OK, da bi si res začele urejat seznam GSM-št. Sunny se je ponudila za objavo na "Rodili smo!"... Rabimo pa še eno, ki bo naredila in urejala seznamček rojstev tu na "Čvekanje v pričakovanju" in potem, ko se bomo preselile na "Starši čvekamo"... Katera se javi??? Sunnyka - tebe bi pa prosila, da nam pošlješ tvojo št. prek ZS.... Ko dobite njeno št., ji pa odgovorite in ji pošljite vašo št. nazaj, da si bo naredila en seznamček... Jst sm za te stvari totalni antitalent, tko da bi to pa kr prepustila.....Lohk mi date kj za risat, sam tega ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 12:40:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?