|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
21.11.2008 11:57:57   
brkn83
Balonchy - sem vesela, da nisi se držala obljub od včeraj. Čajček, je danes ravno prav prišel.............namreč me danes ful grlo boli.

Katjuša - lepo, da si nas mal prišla pogledat. Te kr pogrešamo tle gor, ko zdej zadnje časa tolk mal čvekaš.

Claud - ful lepo si naslikala tele rizbice.user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
21.11.2008 11:58:16   
Čebel@
sunny se je zbudila...............jutro!!!!!!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
21.11.2008 12:03:01   
claud
user posted image user posted image user posted image kok je moj ena žlehtnobauser posted image user posted image user posted image
bil je na enem testu za en avto pa mi je majčko prnese...... No poglejte si kaj piše gor.....
user posted image

Je reku široko za široko.....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
21.11.2008 12:03:21   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny se je zbudila...............jutro!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunnyka - jutro... user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
21.11.2008 12:05:58   
claud
sunny ma še branje od včeraj...čak še kakšno urco da se nam pridružiuser posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
21.11.2008 12:13:46   
sunny24
Jeeeeeeeeee, sm tuki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sm biu pridn, sm ustal ob 11:30!user posted image   Vreme je pa...user posted image !

Čakte, sm brala od danes, ne morm tko hitro, k že tko sm pol pozabla! Zdej grem najprej eno kafe skuhat, pol pa pridem v debatni krožek, a prov?user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
21.11.2008 12:16:00   
Balonchy
Kar se pa tiče januarčic - niti najmanj se ne sekiram... Sam mal butasto mi je vse skup izpadlo! user posted image  user posted image

No, pa hvala za pohvale in podporo!!! user posted image user posted image user posted image

Sam počas bi blo pa OK, da bi si res začele urejat seznam GSM-št.
Sunny se je ponudila za objavo na "Rodili smo!"... Rabimo pa še eno, ki bo naredila in urejala seznamček rojstev tu na "Čvekanje v pričakovanju" in potem, ko se bomo preselile na "Starši čvekamo"...
Katera se javi???

Sunnyka - tebe bi pa prosila, da nam pošlješ tvojo št. prek ZS....
Ko dobite njeno št., ji pa odgovorite in ji pošljite vašo št. nazaj, da si bo naredila en seznamček...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
21.11.2008 12:16:22   
claud
user posted image user posted image user posted image user posted image facauser posted image user posted image user posted image No kr u miru pejta kafe spituser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
21.11.2008 12:18:28   
Balonchy
claud - kolk računaš na uro za risanje!!!
Pa ti si carica... obvladaš 100/h!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
21.11.2008 12:18:29   
Maksi1
Dan, punce.

Balonchy - glej, da ostaneš pri nas.

Opravljivke, pa naj kar gledajo. Me jim nismo krive, če ne se kot klepetulje niso našle. Me pa najdemo teme za klepet od otročkov, preko peciva, do opremljanja stanovanja. Iz čvekic smo postale prave kolegice.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
21.11.2008 12:20:13   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dan, punce.

Opravljivke, pa naj kar gledajo. Me jim nismo krive, če ne se kot klepetulje niso našle. Me pa najdemo teme za klepet od otročkov, preko peciva, do opremljanja stanovanja. Iz čvekic smo postale prave kolegice.

Se strinjam!!! user posted image  user posted image  user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

In ja - defenitivno ostajam tukaj!!! Saj smo ja trebuščkarce!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
21.11.2008 12:21:32   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

claud - kolk računaš na uro za risanje!!!
Pa ti si carica... obvladaš 100/h!!! user posted image user posted image user posted image

Pred pol leta bi bla moja ura poceni, zdj ko gre pa proti koncu tale moj trebuh je pa kr dragauser posted image user posted image user posted image

Ej pa sj ni taka panika to risat...sam živce pa mal natančnosti rabiš...pa mal domišljije, pa je...
Pa sunny, da ti pošlje kakšen link s simpatičnimi slikcamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
21.11.2008 12:23:26   
kayica24
Dobro jutro punce!!!

Tudi mene zanima kaj se rabi za novorojenčka? Katjuša ti praviš, da v bolnišnici ne rabi nič za oblečt, sam tisto, ko bo šel domov, ali kako? Jaz nimam pojma Kaj pa pleničke?

No zanima pa me še ena stvar...Upam da mi boste lahko pomagale tiste, ki imate doma že kakšnega korenjaka/injo

Kaj nujno potrebuješ, pri oblačilih, za novorojenčka, do 1 mesec? Katera oblačila?
Ker namreč ponekod berem majčke na preklop, pa bodiji, pa žabice, pa...... Pa niti nevem za vse kako izgleda
Prosim vas, če mi lahko katera napiše kolko vsega rabiš, po koliko kosov, pa če lahko še kako slikico prilimate od oblačilc...

Hvala, hvala, hvala...

Pa še eno vprašanje glede trebuščka...Ne otrdeva mi, je pa včasih, še posebaj če stojim, ko se najem, zvečer, oz.kadarkoli  neprestano trd...Vem da to niso otrdevanja, ker me ne prime kot nek "krč", ampak čutim trdoto trebuha, pa kot da mi hoče skozi popek ven prit..počutim se kot balon in kot da me bo razneslo...naj omenim, da ta neprestano trd trebuh ne boli in da nič ne pritiska navzdol...Je pa trd...Tudi ob straneh...
Je možno, da se naša postavi v tak položaj in s telesom potiska navzven? Ali ima katera kak drug odgovor?

punce mene ste kar zignoriraleuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
21.11.2008 12:24:12   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dan, punce.

Sam resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh ne vem kako jim pade na pamet da se z drugimi obremenjujejo....jst mam že sam z nami tok dela da se mi drugam niti gledat ne da... no sj, verjetn so bl more une iz drugih forumov, pa se morjo  z nami ukvarjat....
Take je najbolš spregledat pa je....user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
21.11.2008 12:26:49   
claud
kayica- to s trebuhom se tud men dogaja...pa pomoje se res tko postavi user posted image ....
k si pokonc ti itak trebuh naprej štrli pa se otroček pol tko naguzi.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
21.11.2008 12:26:53   
sunny24
Evo me...kafe se kuha. Torej...
balonchy, hvala za kafe in čajček. Kar se pa opravljivk tiče...K.J.J. ...A vam je jasna kratica?user posted image   Meni je prov fajn, da mamo ažurirane seznamčke, pa da nas tako lepo z zajtrkom razveseliš vsak dan, tko, da kar tako naprej! user posted image user posted image user posted image  Pa da ne bi slučajno kam pobegnla, ti si naša in te ne damo!user posted image

claud, full dobro je ratalo! Ti si res umetnik. Pa a to si ti v bistvu sama risala al si od kje "prekopirala"? Nam kar sproti kaži, kako napreduje!user posted image user posted image user posted image

oblekce za user posted image : ma jst mam že res vse nakupljeno za tja do 3. mesca, k res ne vem, kolko se bo meni dalo hodit po trgovinah na koncu user posted image  in pol, ko bo naša miss že tuki.

za v P: ma jst bom vzela ta osnovno kozmetiko (gel, ščetka, pasta, krtača), pa une mrežaste agte in vložke-sej sm 100% še kaj pozabla!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
21.11.2008 12:28:05   
claud
Aja kajica še to...jst mam v albumu ene slikce od cunjic....tud tisto majčko na preklop....to je tista k so medvedki gor, pa štrikci stran štrlijo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
21.11.2008 12:28:32   
sunny24
OK, sm kar poslala, da ne bo spet "we ae sorry"...

mojo tel.št. bom pa pole poslala, k zdej se grem naštimat, k grem ven na eno pijačko! Sem lih kar dobila povabilo, tko, da vas malo zapuščam! Se tipkamo pole!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
21.11.2008 12:29:13   
Urša08
Kayica 24 jaz sem ti takoj odgovorilauser posted image na isti strani

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
21.11.2008 12:31:29   
claud
Sunny- pa to so tisti Mickey-i k sm ti rekla da jih bom mela....iz baby centra.... In sm sam slikco povečala, jo sprintala, pol sm šla v trgovino po tapete, akrilne barve, čopiče, pa indigo papir, pa narisala....
Sj pravim da ni nobene panike to narest....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 12:32:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
21.11.2008 12:32:27   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Pa še eno vprašanje glede trebuščka...Ne otrdeva mi, je pa včasih, še posebaj če stojim, ko se najem, zvečer, oz.kadarkoli  neprestano trd...Vem da to niso otrdevanja, ker me ne prime kot nek "krč", ampak čutim trdoto trebuha, pa kot da mi hoče skozi popek ven prit..počutim se kot balon in kot da me bo razneslo...naj omenim, da ta neprestano trd trebuh ne boli in da nič ne pritiska navzdol...Je pa trd...Tudi ob straneh...
Je možno, da se naša postavi v tak položaj in s telesom potiska navzven? Ali ima katera kak drug odgovor?

Par dni zaporedoma pij magnezijeve šumečke (1-2/dan) pa bo boljš... user posted image  Če ti še po temu ne bo OK pejt mal k G na obisk... Več k zapodit te ne more... user posted image

Glede drugih vprašanj - nimam pojma... To ti bodo naše super mamice pomagale... No... Kje se skrivate... Kayica vas rabi... user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.11.2008 12:36:39   
Balonchy

Sunny se je ponudila za objavo na "Rodili smo!"... Rabimo pa še eno, ki bo naredila in urejala seznamček rojstev tu na "Čvekanje v pričakovanju" in potem, ko se bomo preselile na "Starši čvekamo"...
Katera se javi???

Ko dobite njeno št., ji pa odgovorite in ji pošljite vašo št. nazaj, da si bo naredila en seznamček...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.11.2008 12:38:38   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Katera se javi???

Jst sm za te stvari  totalni antitalent, tko da bi to pa kr prepustila.....Lohk mi date kj za risat, sam tega neuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 12:40:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?