|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
20.11.2008 12:08:40   
Shuka
Ajvy - zato ti pa jaz lahko pošljem sončen pozdravčekuser posted image in ti pošiljam sonček še na tvoj konec. user posted image  

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.11.2008 12:09:26   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Claud....to so dobri bombončki....samo so čist majhni..zato pa jih tolk poješ...da sploh je kaj učinka user posted image

Ja to že res...sam če bi mela 3 vrečke bi pa 3 pojedla.....mah, to te kr obsede....sj zdj jih je pa že res zmanjkal....bo treba po nove zalogeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.11.2008 12:09:41   
Ajvy
Maksi....jst temu ne verjamem..ker sem drugače mnenja da je v bombažnih pleničkah še topleje....ne vem....to je moje mnenje.....
Sicer so pa tudi za always uložke rekli, da povzročajo raka namaterničnem vratu., pa za paradižnik da je kancerogen in da ga v nosečnosti ne smeš jest..da čokolada škoduje organizmu,,,....

ne vem..to je moje mnenje.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.11.2008 12:13:11   
claud
Akvalina- kok so pa kj dobre te od mullerja?  jst se pa to ne upam ker se mi zdijo tko neki krš- ma to je naša logika-ker pač niso tko reklamirani kot pampers..... Pa vem da ma tud lumpi svoje plenice ampak se mi zdijo tko cheep.... ne vem, po čem naj bi se človk sploh odloču...za une pralne sm pa 100% da jih ne bom mela....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.11.2008 12:13:32   
Ajvy
Akvalina...pol pa ni čudno, da je bil izmozgan....kolk si bila šele ti

Claud....veš kako je meni babca razložila umetne: so bolj intenzivni in daljši...pol si pa razlagajuser posted image

Veš kako je s temi bombončki...ko enkrat odpreš vrečko..jo moraš spraznit, ker drugače se lahko pokvarijo user posted image user posted image

Shuka...HVALA za sončka user posted image user posted image user posted image user posted image me že greje

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.11.2008 12:14:12   
akvalina
no jaz grem mal ležat, popoldne ma Žanova prjatlca roj.dan bomo jedl tortouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tipkamo zvečer.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.11.2008 12:15:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Akvalina- kok so pa kj dobre te od mullerja?  jst se pa to ne upam ker se mi zdijo tko neki krš- ma to je naša logika-ker pač niso tko reklamirani kot pampers..... Pa vem da ma tud lumpi svoje plenice ampak se mi zdijo tko cheep.... ne vem, po čem naj bi se človk sploh odloču...za une pralne sm pa 100% da jih ne bom mela....

vem, da nisi mene vprašala...samo bom vseeno povedala....
vedno bolj ugotavljam ,da je resnično res...da so različne ritke in različne pleničke in ni sigurnih kombinacij....tako ti lahko nekdo pove, da so ene pleničke za njega zakon...drug pa jih bo spljuval....
meni Muller-jeve niso nič všeč, ker nam je šlo vse čez in smo morali vse prat-...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.11.2008 12:16:40   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Maksi....jst temu ne verjamem..ker sem drugače mnenja da je v bombažnih pleničkah še topleje....ne vem....to je moje mnenje.....
Sicer so pa tudi za always uložke rekli, da povzročajo raka namaterničnem vratu., pa za paradižnik da je kancerogen in da ga v nosečnosti ne smeš jest..da čokolada škoduje organizmu,,,....

ne vem..to je moje mnenje.....

Tuki se pa strinjam da pr vsem čist preveč kompliciramo, pa je pol zarad tega vse v k....

sestrična se je ful strogo držala kaj naj nosečnica je in česa ne-in to ona res se vse drži...in kaj potem....ko je tamal začel jest hrano normalno so ugotovil da je imel na 3/4 hrane alergijo.....tko da je  blo treba začet kupovat posebno hrano, vse doma pečt...kruh sladic, pač vse no.....
zato pa jst vse delam in jem kot prej....pa je zaenkrat še vse ok.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.11.2008 12:19:46   
claud
ajvy- no sj to mene skrbi pr teh pleničkah... tok kar jst poznam ljudi z malimi otroki majo večinoma vsi pampers pa so zadovoljni..... pa sj probat morš pol pa vidš....

aja pa hvala za tolažbo glede bonbonov-to se je pa res za bat da bi se pokvarluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.11.2008 12:21:05   
claud
Kaj zdj to? vse na rr-ju pa nobena ne čveka......al   še za nazaj vse bereteuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.11.2008 12:21:31   
akvalina

lej bolj je simpl (naravn) bolj je za kožo, sej eni pač nimajo alergij in izpuščajev od pampersk tako kot je rekla ajvy ampak jaz sem sicer zaposlena v drogeriji in ti lahko povem da smo mel enkrat predavanje na to temo, med drugim so nam pokazali kaj naredijo ob tamponi v nožnici in kaj naredijo natracare( eni naravni, naravno beljeni ,brez plastike,...) ob je v 30 sekundah popolnoma začel razpadat, to se prime na stene in nikoli ne gre popolnoma ven, tolk in tolk let uporabe lahko privede do raka na materničnem vratu. Tisti naravni natracare pa so se lepo držal skupaj. SEm bla čist šokirana, sama tamponov ne upotabljam že več kot eno leto! pač sem se tako odločila.

sicer pa vas pridejo navadne plenice ceneje kot pamperske!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
20.11.2008 12:22:27   
Ajvy
Akvalina...lepo ležkaj...in počivčkaj user posted image user posted image

Claud...ma nas okolica naredi take komplikatorje,,,ko je skoz nekaj....se spomnim tega s čokolado...jst med M pojem zares ogromno čokolade...samo če ne...je bolje da se nekam zaprem ker nisem v javnost...tko da takrat ko so začeli razlagat ,da čokolada ni dobra...sem si misnla, boljše da ne spoznajo mene ko mi cukr pade v M.....ker to je šele škodljivouser posted image

ne vem ...vsak po svoje...vsak zase najbolje ve......kolkr ti je namenjen ti itak je,,,pa se ti lahko na glavo postaviš...pa še na trepalnice..če ti paše

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
20.11.2008 12:23:38   
Ajvy

ajvy- no sj to mene skrbi pr teh pleničkah... tok kar jst poznam ljudi z malimi otroki majo večinoma vsi pampers pa so zadovoljni..... pa sj probat morš pol pa vidš....

aja pa hvala za tolažbo glede bonbonov-to se je pa res za bat da bi se pokvarluser posted image user posted image user posted image

nič te ne rabi skrbet...če ne bo šlo...zamenjaš...nič komplicirat...probala si..ni se obneslo...gremo dalje....mirno morje....boš lažje skoz prišla....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.11.2008 12:24:52   
akvalina
da ne bo katera mislila da sem ful proti pamperskam, sploh ne sam men pač niso ble všeč ker se mi je res zdelo da se pregreva ritka in lulčk. Se pa strinjam ajvy da se pr navadnih plenicah lahko zgodi da kej uide vn, pr pamperskah se mi pa to ni nikol zgodil.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.11.2008 12:25:19   
petrap
pleničke - jaz prvič slišim kaj takega, tudi nam niso nič omenjal v MŠ o teh škodlivih stavreh, nam je celo babica rekla, da so definitivno boljše pleničke za enkratno uporabo in da ni nobene panike z njimi...ne vem no...jaz bom vsekakor uporabljala te...glede znamke se pa popolnoma strinjam, da vsem ritkam ne ustrezajo enake...moja sestrična je recimo ful pohvalila te iz mullerja, pa je rekla,da je tamal ful lulal...spet druge so za pampers...jaz bom najprej kupila pamperske..pol bomo pa vidli kaj bo...

hrana - jaz tud popolnoma nč ne kompliciram glede hrane...se pa včasih, ko se mi česa ne da jest in bi raje jedla neki druzga izgovorim, da mi to ne nardi najbolš, da me pol zgaga peče al pa kak podoben izgovor najdem..user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.11.2008 12:26:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

lej bolj je simpl (naravn) bolj je za kožo, sej eni pač nimajo alergij in izpuščajev od pampersk tako kot je rekla ajvy ampak jaz sem sicer zaposlena v drogeriji in ti lahko povem da smo mel enkrat predavanje na to temo, med drugim so nam pokazali kaj naredijo ob tamponi v nožnici in kaj naredijo natracare( eni naravni, naravno beljeni ,brez plastike,...) ob je v 30 sekundah popolnoma začel razpadat, to se prime na stene in nikoli ne gre popolnoma ven, tolk in tolk let uporabe lahko privede do raka na materničnem vratu. Tisti naravni natracare pa so se lepo držal skupaj. SEm bla čist šokirana, sama tamponov ne upotabljam že več kot eno leto! pač sem se tako odločila.

sicer pa vas pridejo navadne plenice ceneje kot pamperske!

ne me narobe razuemt...prosim....prosim....ampak čez deset let..ko bojo na trgu novi tamponi....bodo pa tile natracare popolnoma isto prikazani kot ob....

res je, da so ceneje druge plenice...ampak tolk pranja k sem dala čez...raje kupim te..pa mam mir.....

vsaka naj proba...boste vidle kolk bomo različnih plenic uporabljale...pa vsaka bo zadovoljna..pa njen dojenček tudi user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.11.2008 12:27:01   
akvalina
punce boste sprobale kere so vam všeč in potem tiste uporabljale tako kot prav ajvy, gremo dalje. dons je plenic kokr češ!user posted image user posted image user posted image caw

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.11.2008 12:28:20   
akvalina
ajvyuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.11.2008 12:28:35   
Ajvy
petrap----dobr izgovor....ga moram kdaj uporabit..user posted image user posted image

jst sem spet lačna...no...grem po en sendvič......zadnje čase me prav lakota napada...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.11.2008 12:29:26   
claud
ma ja sj vem, sj načeloma nism glih komplikator, sm za ene stvari kr bl je.bi vetruser posted image včasih ni fajn, ponavad mi pa to hudičevo prav pride....če bi se jst zarad vsega kar mi je blo in mi je v lajfu namenjen sam sekirala skos bi bla zdj že v polju, v prazni sobi s 4imi belimi stenami....user posted image pa si rečem rajš: GO WITH THW FLOW!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.11.2008 12:29:28   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

ajvyuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
20.11.2008 12:30:36   
Pupka
Pleničke bodo najbrž ostale večna dilema...

Kar se pa tiče izjave tiste tete v MŠ pa mislim, da je skrajno neumno, da je sploh to izpostavila... Zgleda da je podala svoje osebno mnenje glede tega... Če bi obstajali trdni dokazi da je temu res tako... Pa kot si napisala jih ni! Edino kar je dokazano je, da so te pleničke za enkratno uporabo veliko večje breme za naravo, ekološko gledano.

Menim, da v karkoli povijemo svoje user posted image jim bo toplo... Nenazadnje je tudi urin precej topla zadeva in toplota se v plenicah zadržuje... V vseh... Mogoče je res da v enih dlje kot v drugih! to da ma pa vsakuser posted image drugačno kožo in da vsaki ritki pač ne paše vsak materijal pa je tudi druga zgodba!

sem brala enkrat nekje da je ena mamica napisala da se je njenemu user posted image prav zaradi teh pleničk za enkratno uporabo ponavljal uroinfekt!  Moj user posted image se je rodil z uroinfektom... Od rojstvasemga povijala samo v pamperske pa se mu uroinfekt ni ponovil niti enkrat!

Ne vem- vsak se na koncu odloči po svoje, kar sam misli da je najbolj prav... Je pa res da še vedno večina ljudi stremi k temu da za dosego cilja porabi čimkrajšo pot!

In spet- Enotnega mnenja ni! In ga ne bo!

Spomnite se samo kaj je bilo sedaj s temi kontracepcijskimi tabletami... me prav zanima koliko žensk ki so prav te tudi uporabljale,se je odločilo da jih zamenja. Koliko žensk čisto zares prebere navodila v škatlici. Med drugim tudi piše, da jih kadilke ne bi smele jemati in tudi ne ženske s prekomerno telesno težo!  Pa je temu res tako? Mislim da se kljub odmevnosti tega primera ni kja dosti spremenilo!

In če bi želeli da pri vsem ravnamo popolnoma prav, naravno in zdravo... Mislim da bi kaj kmalu umrli goli, bosi in najbrž od lakote!

Sem pa enkrat zasledila tudi izsledke znanstvene raziskave, da če bi ljudje živeli v popolni sterilnosti, ne bi živeli nič dlje kot povprečno tudi živimo!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
20.11.2008 12:30:48   
sunny24
Juhu!Sem prebrala za nazaj, zdej pa lahko kej napišem!user posted image

orto, če pridete na naš konc po voziček, pol se peljite do NG in tam mate Qlandijo in je full trgovin notr. A to greste na Gradišče v SLO al v Gradiško v ITA?

akvalina, to sm se smejala...Ja no, zmotit se je človeško, ampak tudi smešno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sam je bil pa tvoj res "malo" zmučen na uni fotki!user posted image

maksi, ma pomojem to s Pamperskami je vse en larifari...Ti lepo nabavi Pamperske v ITA k so boljše kot une, k jih pr nas prodajajo (razen če jih kupuješ v Mullerju), če pa ne bojo odgovarjale vašemu user posted image  boš poskusla kake druge.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
20.11.2008 12:32:24   
Ajvy

ma ja sj vem, sj načeloma nism glih komplikator, sm za ene stvari kr bl je.bi vetruser posted image včasih ni fajn, ponavad mi pa to hudičevo prav pride....če bi se jst zarad vsega kar mi je blo in mi je v lajfu namenjen sam sekirala skos bi bla zdj že v polju, v prazni sobi s 4imi belimi stenami....user posted image pa si rečem rajš: GO WITH THW FLOW!!!!

ah seveda si boš izbrala neko področje kjer boš bolj komplicirala kot drugi .....tko pač je...jst sem striktno na široko povijala, likala plenice ko nora....sterilizirala vse u nulo....ker se mi je to pač zdelo potrebno....druge pa npr. niso...potem pa je prišlo uvajanje goste hrane....pa jst nisem čisto nič komplicirala....druge pa so ful....tako je ...izbereš si eno področje na katerem ne popuščaš...ker se ti zdi pomembno....ostalo pa..tako kot si napisala....go with the flow

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
20.11.2008 12:32:41   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

hrana - jaz tud popolnoma nč ne kompliciram glede hrane...se pa včasih, ko se mi česa ne da jest in bi raje jedla neki druzga izgovorim, da mi to ne nardi najbolš, da me pol zgaga peče al pa kak podoben izgovor najdem..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image TA JE PA DOBRA...KAKO SE JST ŠE NISM KJ TAZGA SPOMNLA....user posted image user posted image user posted image
bom se spomla za drugič pa uporablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!