|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
20.11.2008 11:41:44   
claud
No ko si že začela s hrano ( no jst temu rečem hranauser posted image user posted image user posted image ).... požrla sm žže 1 vrečko unih m&m bombonovuser posted image user posted image

Mislm v lidlu majo en ponaredek teh bonbonov, ampak so isti in kar cenejši.....
Zdj bi rabla tuki enga k bi me mal bremzu...pa ga ni tko da bom kr nadaljevalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
20.11.2008 11:41:59   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: claud

akvalina- če maš pa hudo željo pa mi komot udarmo eno hudo debato, da se ven ne vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej nimam pojma kaj ste se včeraj pogovarjale ker se mi ni dal toooolk velik brat, kaj ste ble včeraj čist naspidirane?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
20.11.2008 11:43:58   
claud
akvalina- sj ne sam učeri , sj smo vsak dan....to je pomoje posledica tega da je kmal tema, pol smo pa vse zmešane s tem tempomuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
20.11.2008 11:44:06   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nastavki za bradavice...se tlele začnem smejat na ves glas, pa ravno sodelavc pride notri, pa me pogleda, pa se brez besed obrne...upam, da ne misli, da sem se njemu smejala...user posted image user posted image user posted image ..al pa če...

no jaz sem pa danes lenoritis fasala in se mi ne da nč za službo delat, sem sam sprotne zadevščne nardila...zdaj pa tipkam za diplomo, pa mal vas berem...ma danes se mi ne da, ker je že tamu petek in je treba na izi a ne? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogi sodelavc, dej mu povej no da ni on nč krivuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
20.11.2008 11:44:48   
Čebel@
petra....kar na izi ja........še 16 delovnih dni a ne
claud........sem jaz tud misnila da mi ne bo treba kupovat več hlač ampak so mi tiste ki jih zdele nosim(so nosečniške)me začele čez buši full tiščat.......bom šla pogledat če kej najdem
akvalina......a ti bi pa kar o hrani  govorila-ne vem če je to glih pametno ker se vse nazaj držimo da nebi preveč jedle

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
20.11.2008 11:45:36   
claud
Ja da ne bo prej 112 poklicu da te kam odpeljejo.....ker je pač vidu da se kr neki u prazno režiš...user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.11.2008 11:47:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

shuka- ja naš žan ma točno 1 meteruser posted image user posted image user posted image , psihologinja pa je rekla da razmišlja za 4 letnega.user posted image user posted image user posted image

A je mali na čem hibridnem ko tako lepo odrašča?user posted image user posted image Po kom je?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.11.2008 11:47:44   
claud
majchy- če kje najdeš kaj ugodnega se pa priporočam da sporočiš.....user posted image no, sam morjo met številke 38 al pa 40.....
sj sm rekla da sm jst kar je blo dobrga najdla sam še 36 pa 42user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.11.2008 11:50:44   
Čebel@

majchy- če kje najdeš kaj ugodnega se pa priporočam da sporočiš.....user posted image no, sam morjo met številke 38 al pa 40.....
sj sm rekla da sm jst kar je blo dobrga najdla sam še 36 pa 42user posted image

veš da ti bom sporočilauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.11.2008 11:51:18   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

shuka- ja naš žan ma točno 1 meteruser posted image user posted image user posted image , psihologinja pa je rekla da razmišlja za 4 letnega.user posted image user posted image user posted image

A je mali na čem hibridnem ko tako lepo odrašča?user posted image user posted image Po kom je?

user posted image user posted image user posted image je čist po fotruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.11.2008 11:51:30   
claud
akvalina- sj tko kot jst vidm so večinoma otroc čedalje bolj brihtni pa ful hitro dojemljivi....tko jst pr nečaku opažam, pa pol kdaj kj tazga reče pa pojma nimaš od kje jim take ideje in to razmišljanjeuser posted image

Zadnjič moj brat gleda neke avte in tko gleda ferarija, pa tamau pride zraven pa reče....oči, veš, tole pa sploh ni tko švohuser posted image user posted image user posted image predn sm dojela kaj je sploh reku je tud minil pol smo pa crklaval od smeha...

pa zdj je bil ravno 7 let star....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.11.2008 11:53:00   
akvalina
user posted image

a ne kako je očka vidt utujen ,kaj bi šele blo če bi mogu on rojevatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.11.2008 11:55:33   
claud
majchy a greš dons u shoppingŽ?

pismo men se zdi da sm šla v boke ful narazn....zdj te nosečniške k mam so res dobre (iz HM-a) in so 38 številka, pa majo visok pas......zdj pa ne vem al majo druge tok čudne številke al kaj, ampak jst 38 ne spravim čez boke....
Ne vem al je odvisno od modela...al pa men kosti že tok narazen vleče....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.11.2008 11:55:41   
akvalina
claud- midva z žanom se dons že oblečeva in obujeva da greva v vrtec, žan pa me prime za roko in reče: mami, sej še ne morva it, k nimaš očal!user posted image  ponavadi dam zmer gor očala dons pa nisem k me mal oči bolijo!

Mater vse opazjo, k bi še moj mož tako dobr opazu kaj je na men drgačnega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.11.2008 11:56:34   
claud

user posted image

a ne kako je očka vidt utujen ,kaj bi šele blo če bi mogu on rojevatuser posted image user posted image user posted image

pa je res mal bogi videt....user posted image a ste ponoči rojeval?

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.11.2008 11:58:28   
Maksi1
Dobrer dan, čvekice.

Tancy in Balonchy - hvala lepa za dober zajtrk. Je pasalo.

Bi pa jaz odprla danes eno debato, pa prosim za mal komentarja.

Včeraj sva bila v MŠ in imeli smo predavanje od pediatrinje. Vse lepo in prav, dokler ni odprla ene dileme. Sicer je že takoj povedala, da zadeva še ni znanstveno dokazana, ker so otroci še premajhni, vendar je odprla dvome v mojemu možeku. Zakaj gre. Ta teta je rekla, da je v pampers pleničkah (ni sicer važna znamka) bolj toplo kot v bombažnih pleničkah in da se zato znanstveniki bojijo, da bodo fantki, ki nosijo te pleničke neplodni. Sicer je spet povdarila, da to je lahko res ali pa ni, dokazov pač nimajo. Da pa se ji zdi, da bi starši to zadevo morali poznati in se po tem po lastni presoji odločati. In zdaj mene muči, ker do sedaj sploh nisem razmišljala o drugih plenicah, kot od teh za enkratno uporabo. Nimam sušilca in začetni nakup bombažnih plenic se mi zdi kar velik strošek, da o dodatnem delu (pranju, likanju) niti ne gorovirmo. Ampak otročku tudi ne bi rada škodovala. Kaj menite ve? Ali so to omenjali tudi v drugih MŠ?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.11.2008 11:58:33   
Čebel@

majchy a greš dons u shoppingŽ?

če bom lahko mojga naštimala potem jauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.11.2008 11:58:47   
claud
Ja prou res vse opazjo, so ful skrbni....user posted image user posted image jst sm šla včeraj z njimi v btc- pa sm zraven njega zadi sedela, pa me je tko lepo uprašu če bom lohk  sedela k mam tok velik trebuhuser posted image user posted image user posted image
Neverjetni so...... Ne gre mu u glavo kako je vsakič ko me vidi ta trebuh tok večji....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.11.2008 12:01:25   
Čebel@
maksi........to pa prvič slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko ti povem če bo pri nas v MŠ tud to rekla ko bomo imeli pediatrinjo na obisku.........mislim da ni treba delat panike

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.11.2008 12:01:55   
akvalina

user posted image

pa je res mal bogi videt....user posted image a ste ponoči rojeval?

ob 7:30 sem šla doma na stranišče pa nism vedla a mi je mal voda odtekla al sm lulalauser posted image . kličem v porodnišnico in mi rečejo naj kr pridem k je blo 1teden pred rokom. no jaz sem najprej pojedla zajtrkuser posted image user posted image user posted image potem pa sva šla v ljubljano. sedim v čakalnici ko pa me pokličejo not na pregled pa se mi je v sekundi ulila voda sem mela čist mokre hlače do gležnjevuser posted image user posted image user posted image user posted image . ob 12 klistir, ob 13 moji popadki ker pa jih do 18 nisem imela dovolj(močnih) in sem se premal odpirala so mi našopal še umetneuser posted image user posted image user posted image au kako to boli!!!

šele 21:59 pa je na svet prikukal Žan 3960g, 52cm.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.11.2008 12:02:40   
Ajvy
jutro....

Tanci....hvala za kavico....
KAko si kaj ??KOlk časa še delaš??

Boma...tudi tebi en lep dan user posted image
Hvala za pohvalo user posted image ...stara je 16 mesecev..pa tvoja???Kako ji je pa ime??

Balonchy..o boh....kolk enih piškotov...pa kaj si ti nor user posted image user posted image user posted image user posted image  in kje so ----takoj pridemuser posted image user posted image

Brkn...lep in uspešen dan....user posted image  je pa res čist zabit..po tvojemu okusu , a neuser posted image

Urša...super za spanje...user posted image user posted image

Kolumbo...upam, da noga neha čimprej bolet..če ne pa poglej v Lidl-u če imajo nadomestnouser posted image user posted image

Vesnozaver.....veš kdaj je mene čisto dokončno zadelo, dasem mama: ke me je TArja prvič poklicala mami.....takrat se je pa dokončno vsidralo v moje srce....

mala*...suepr za nakup...glede oblekic si se super zmenla,..pa še vračat ti ne bo trebauser posted image user posted image
hvala za pohvalo user posted image

orto..sploh ne govori o mrazu...zjutraj mi je nos v petih sekundah zmrznu

Shuka.....sje bi ti poslala sončen pozdrav..pa ni sončka....ti pa pošiljam en velik pozdrav....user posted image user posted image

Akvalina....držim pesti za rezultate user posted image user posted image user posted image
hi hi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je izjava stoletja....user posted image user posted image user posted image user posted image modelka...
Vav...kaka železnica..user posted image user posted image user posted image ..jst sem tudi čisto ubrisana na vlakce...sa k ne delajo več takšnih kot včasih....user posted image

petrap....ja..maš prav kr na easy.....user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.11.2008 12:02:46   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobrer dan, čvekice.

Včeraj sva bila v MŠ in imeli smo predavanje od pediatrinje. Vse lepo in prav, dokler ni odprla ene dileme. Sicer je že takoj povedala, da zadeva še ni znanstveno dokazana, ker so otroci še premajhni, vendar je odprla dvome v mojemu možeku. Zakaj gre. Ta teta je rekla, da je v pampers pleničkah (ni sicer važna znamka) bolj toplo kot v bombažnih pleničkah in da se zato znanstveniki bojijo, da bodo fantki, ki nosijo te pleničke neplodni. Sicer je spet povdarila, da to je lahko res ali pa ni, dokazov pač nimajo. Da pa se ji zdi, da bi starši to zadevo morali poznati in se po tem po lastni presoji odločati. In zdaj mene muči, ker do sedaj sploh nisem razmišljala o drugih plenicah, kot od teh za enkratno uporabo. Nimam sušilca in začetni nakup bombažnih plenic se mi zdi kar velik strošek, da o dodatnem delu (pranju, likanju) niti ne gorovirmo. Ampak otročku tudi ne bi rada škodovala. Kaj menite ve? Ali so to omenjali tudi v drugih MŠ?

Pri nas niso to nič omenjal.... Sam ne vem no...men se to zdi mal privlečeno za lase-glede na to da ni dokazov.... je pa res da otroci že sami pokažejo oz. njihova koža pokaže, katere so v redu katere pa ne....

Mi smo nečaka previjal s pamperskami pol pa s huggis, sam ne vem če huggis sploh še obstaja....

mi bomo pomoje začel na pampers pol bomo pa vidli odziv oz. reakcijo.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.11.2008 12:05:21   
claud
akvalina-boga-to je pa trajal.....jst sm tud slišala da umetni vsj še enkrat bolj bolijo kot naravniuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.11.2008 12:06:45   
Ajvy
Claud....to so dobri bombončki....samo so čist majhni..zato pa jih tolk poješ...da sploh je kaj učinka user posted image

Akvalina...iiiiiiiiiii..kaka lepa slikca.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  a te je Žan..kaj ???ja. dobri opazovalci so...nič jim ne uide..tudi tiste stvari, ki bi jim lahkouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.11.2008 12:07:58   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobrer dan, čvekice.

no jaz bi rekla da je to lahko mogoče res ker ko sem uporabljala pamperske sem res opazila da sta pimpl in ritka res precej topla, ko pa sem ga začela povijat v navadne dm, miller,lidl pa tega nisem nikol opazila. mogoče se pa res od vse te plastike pregreva.

jaz tud za sebe kupujem navadne in ne plastičnih vložkov, ker  zaradi plastike  dobim vnetje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image probaj pa boš vidla razliko!!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ime za fantka :)
titi10

Katero ime vam je všeč?

Gašper (29%)

Sebastjan (17%)

Matej (28%)

Marko (16%)

Lovrenc (10%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!