Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:41:44
|
|
|
|
claud
|
No ko si že začela s hrano ( no jst temu rečem hrana ).... požrla sm žže 1 vrečko unih m&m bombonov Mislm v lidlu majo en ponaredek teh bonbonov, ampak so isti in kar cenejši..... Zdj bi rabla tuki enga k bi me mal bremzu...pa ga ni tko da bom kr nadaljevala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:41:59
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud akvalina- če maš pa hudo željo pa mi komot udarmo eno hudo debato, da se ven ne vidiš ja sej nimam pojma kaj ste se včeraj pogovarjale ker se mi ni dal toooolk velik brat, kaj ste ble včeraj čist naspidirane?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:43:58
|
|
|
|
claud
|
akvalina- sj ne sam učeri , sj smo vsak dan....to je pomoje posledica tega da je kmal tema, pol smo pa vse zmešane s tem tempom
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:44:06
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap nastavki za bradavice...se tlele začnem smejat na ves glas, pa ravno sodelavc pride notri, pa me pogleda, pa se brez besed obrne...upam, da ne misli, da sem se njemu smejala... ..al pa če... no jaz sem pa danes lenoritis fasala in se mi ne da nč za službo delat, sem sam sprotne zadevščne nardila...zdaj pa tipkam za diplomo, pa mal vas berem...ma danes se mi ne da, ker je že tamu petek in je treba na izi a ne? bogi sodelavc, dej mu povej no da ni on nč kriv
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:44:48
|
|
|
|
Čebel@
|
petra....kar na izi ja........še 16 delovnih dni a ne claud........sem jaz tud misnila da mi ne bo treba kupovat več hlač ampak so mi tiste ki jih zdele nosim(so nosečniške)me začele čez buši full tiščat.......bom šla pogledat če kej najdem akvalina......a ti bi pa kar o hrani govorila-ne vem če je to glih pametno ker se vse nazaj držimo da nebi preveč jedle
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:45:36
|
|
|
|
claud
|
Ja da ne bo prej 112 poklicu da te kam odpeljejo.....ker je pač vidu da se kr neki u prazno režiš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:47:11
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina shuka- ja naš žan ma točno 1 meter , psihologinja pa je rekla da razmišlja za 4 letnega. A je mali na čem hibridnem ko tako lepo odrašča? Po kom je?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:47:44
|
|
|
|
claud
|
majchy- če kje najdeš kaj ugodnega se pa priporočam da sporočiš..... no, sam morjo met številke 38 al pa 40..... sj sm rekla da sm jst kar je blo dobrga najdla sam še 36 pa 42
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:50:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- če kje najdeš kaj ugodnega se pa priporočam da sporočiš..... no, sam morjo met številke 38 al pa 40..... sj sm rekla da sm jst kar je blo dobrga najdla sam še 36 pa 42 veš da ti bom sporočila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:51:18
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: akvalina shuka- ja naš žan ma točno 1 meter , psihologinja pa je rekla da razmišlja za 4 letnega. A je mali na čem hibridnem ko tako lepo odrašča? Po kom je? je čist po fotru
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:51:30
|
|
|
|
claud
|
akvalina- sj tko kot jst vidm so večinoma otroc čedalje bolj brihtni pa ful hitro dojemljivi....tko jst pr nečaku opažam, pa pol kdaj kj tazga reče pa pojma nimaš od kje jim take ideje in to razmišljanje Zadnjič moj brat gleda neke avte in tko gleda ferarija, pa tamau pride zraven pa reče....oči, veš, tole pa sploh ni tko švoh predn sm dojela kaj je sploh reku je tud minil pol smo pa crklaval od smeha... pa zdj je bil ravno 7 let star....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:53:00
|
|
|
|
akvalina
|
a ne kako je očka vidt utujen ,kaj bi šele blo če bi mogu on rojevat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:55:33
|
|
|
|
claud
|
majchy a greš dons u shoppingŽ? pismo men se zdi da sm šla v boke ful narazn....zdj te nosečniške k mam so res dobre (iz HM-a) in so 38 številka, pa majo visok pas......zdj pa ne vem al majo druge tok čudne številke al kaj, ampak jst 38 ne spravim čez boke.... Ne vem al je odvisno od modela...al pa men kosti že tok narazen vleče....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:55:41
|
|
|
|
akvalina
|
claud- midva z žanom se dons že oblečeva in obujeva da greva v vrtec, žan pa me prime za roko in reče: mami, sej še ne morva it, k nimaš očal! ponavadi dam zmer gor očala dons pa nisem k me mal oči bolijo! Mater vse opazjo, k bi še moj mož tako dobr opazu kaj je na men drgačnega.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:56:34
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina a ne kako je očka vidt utujen ,kaj bi šele blo če bi mogu on rojevat pa je res mal bogi videt.... a ste ponoči rojeval?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:58:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobrer dan, čvekice. Tancy in Balonchy - hvala lepa za dober zajtrk. Je pasalo. Bi pa jaz odprla danes eno debato, pa prosim za mal komentarja. Včeraj sva bila v MŠ in imeli smo predavanje od pediatrinje. Vse lepo in prav, dokler ni odprla ene dileme. Sicer je že takoj povedala, da zadeva še ni znanstveno dokazana, ker so otroci še premajhni, vendar je odprla dvome v mojemu možeku. Zakaj gre. Ta teta je rekla, da je v pampers pleničkah (ni sicer važna znamka) bolj toplo kot v bombažnih pleničkah in da se zato znanstveniki bojijo, da bodo fantki, ki nosijo te pleničke neplodni. Sicer je spet povdarila, da to je lahko res ali pa ni, dokazov pač nimajo. Da pa se ji zdi, da bi starši to zadevo morali poznati in se po tem po lastni presoji odločati. In zdaj mene muči, ker do sedaj sploh nisem razmišljala o drugih plenicah, kot od teh za enkratno uporabo. Nimam sušilca in začetni nakup bombažnih plenic se mi zdi kar velik strošek, da o dodatnem delu (pranju, likanju) niti ne gorovirmo. Ampak otročku tudi ne bi rada škodovala. Kaj menite ve? Ali so to omenjali tudi v drugih MŠ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:58:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy a greš dons u shoppingŽ? če bom lahko mojga naštimala potem ja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 11:58:47
|
|
|
|
claud
|
Ja prou res vse opazjo, so ful skrbni.... jst sm šla včeraj z njimi v btc- pa sm zraven njega zadi sedela, pa me je tko lepo uprašu če bom lohk sedela k mam tok velik trebuh Neverjetni so...... Ne gre mu u glavo kako je vsakič ko me vidi ta trebuh tok večji....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 12:01:25
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi........to pa prvič slišim lahko ti povem če bo pri nas v MŠ tud to rekla ko bomo imeli pediatrinjo na obisku.........mislim da ni treba delat panike
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 12:01:55
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: akvalina a ne kako je očka vidt utujen ,kaj bi šele blo če bi mogu on rojevat pa je res mal bogi videt.... a ste ponoči rojeval? ob 7:30 sem šla doma na stranišče pa nism vedla a mi je mal voda odtekla al sm lulala . kličem v porodnišnico in mi rečejo naj kr pridem k je blo 1teden pred rokom. no jaz sem najprej pojedla zajtrk potem pa sva šla v ljubljano. sedim v čakalnici ko pa me pokličejo not na pregled pa se mi je v sekundi ulila voda sem mela čist mokre hlače do gležnjev . ob 12 klistir, ob 13 moji popadki ker pa jih do 18 nisem imela dovolj(močnih) in sem se premal odpirala so mi našopal še umetne au kako to boli!!! šele 21:59 pa je na svet prikukal Žan 3960g, 52cm.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 12:02:40
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... Tanci....hvala za kavico.... KAko si kaj ??KOlk časa še delaš?? Boma...tudi tebi en lep dan Hvala za pohvalo ...stara je 16 mesecev..pa tvoja???Kako ji je pa ime?? Balonchy..o boh....kolk enih piškotov...pa kaj si ti nor in kje so ----takoj pridem Brkn...lep in uspešen dan.... je pa res čist zabit..po tvojemu okusu , a ne Urša...super za spanje... Kolumbo...upam, da noga neha čimprej bolet..če ne pa poglej v Lidl-u če imajo nadomestno Vesnozaver.....veš kdaj je mene čisto dokončno zadelo, dasem mama: ke me je TArja prvič poklicala mami.....takrat se je pa dokončno vsidralo v moje srce.... mala*...suepr za nakup...glede oblekic si se super zmenla,..pa še vračat ti ne bo treba hvala za pohvalo orto..sploh ne govori o mrazu...zjutraj mi je nos v petih sekundah zmrznu Shuka.....sje bi ti poslala sončen pozdrav..pa ni sončka....ti pa pošiljam en velik pozdrav.... Akvalina....držim pesti za rezultate hi hi to pa je izjava stoletja.... modelka... Vav...kaka železnica.. ..jst sem tudi čisto ubrisana na vlakce...sa k ne delajo več takšnih kot včasih.... petrap....ja..maš prav kr na easy.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 12:02:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Dobrer dan, čvekice. Tancy in Balonchy - hvala lepa za dober zajtrk. Je pasalo. Bi pa jaz odprla danes eno debato, pa prosim za mal komentarja. Včeraj sva bila v MŠ in imeli smo predavanje od pediatrinje. Vse lepo in prav, dokler ni odprla ene dileme. Sicer je že takoj povedala, da zadeva še ni znanstveno dokazana, ker so otroci še premajhni, vendar je odprla dvome v mojemu možeku. Zakaj gre. Ta teta je rekla, da je v pampers pleničkah (ni sicer važna znamka) bolj toplo kot v bombažnih pleničkah in da se zato znanstveniki bojijo, da bodo fantki, ki nosijo te pleničke neplodni. Sicer je spet povdarila, da to je lahko res ali pa ni, dokazov pač nimajo. Da pa se ji zdi, da bi starši to zadevo morali poznati in se po tem po lastni presoji odločati. In zdaj mene muči, ker do sedaj sploh nisem razmišljala o drugih plenicah, kot od teh za enkratno uporabo. Nimam sušilca in začetni nakup bombažnih plenic se mi zdi kar velik strošek, da o dodatnem delu (pranju, likanju) niti ne gorovirmo. Ampak otročku tudi ne bi rada škodovala. Kaj menite ve? Ali so to omenjali tudi v drugih MŠ? Pri nas niso to nič omenjal.... Sam ne vem no...men se to zdi mal privlečeno za lase-glede na to da ni dokazov.... je pa res da otroci že sami pokažejo oz. njihova koža pokaže, katere so v redu katere pa ne.... Mi smo nečaka previjal s pamperskami pol pa s huggis, sam ne vem če huggis sploh še obstaja.... mi bomo pomoje začel na pampers pol bomo pa vidli odziv oz. reakcijo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 12:05:21
|
|
|
|
claud
|
akvalina-boga-to je pa trajal.....jst sm tud slišala da umetni vsj še enkrat bolj bolijo kot naravni
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 12:06:45
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud....to so dobri bombončki....samo so čist majhni..zato pa jih tolk poješ...da sploh je kaj učinka Akvalina...iiiiiiiiiii..kaka lepa slikca. a te je Žan..kaj ???ja. dobri opazovalci so...nič jim ne uide..tudi tiste stvari, ki bi jim lahko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 12:07:58
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Dobrer dan, čvekice. Tancy in Balonchy - hvala lepa za dober zajtrk. Je pasalo. Bi pa jaz odprla danes eno debato, pa prosim za mal komentarja. Včeraj sva bila v MŠ in imeli smo predavanje od pediatrinje. Vse lepo in prav, dokler ni odprla ene dileme. Sicer je že takoj povedala, da zadeva še ni znanstveno dokazana, ker so otroci še premajhni, vendar je odprla dvome v mojemu možeku. Zakaj gre. Ta teta je rekla, da je v pampers pleničkah (ni sicer važna znamka) bolj toplo kot v bombažnih pleničkah in da se zato znanstveniki bojijo, da bodo fantki, ki nosijo te pleničke neplodni. Sicer je spet povdarila, da to je lahko res ali pa ni, dokazov pač nimajo. Da pa se ji zdi, da bi starši to zadevo morali poznati in se po tem po lastni presoji odločati. In zdaj mene muči, ker do sedaj sploh nisem razmišljala o drugih plenicah, kot od teh za enkratno uporabo. Nimam sušilca in začetni nakup bombažnih plenic se mi zdi kar velik strošek, da o dodatnem delu (pranju, likanju) niti ne gorovirmo. Ampak otročku tudi ne bi rada škodovala. Kaj menite ve? Ali so to omenjali tudi v drugih MŠ? no jaz bi rekla da je to lahko mogoče res ker ko sem uporabljala pamperske sem res opazila da sta pimpl in ritka res precej topla, ko pa sem ga začela povijat v navadne dm, miller,lidl pa tega nisem nikol opazila. mogoče se pa res od vse te plastike pregreva. jaz tud za sebe kupujem navadne in ne plastičnih vložkov, ker zaradi plastike dobim vnetje. probaj pa boš vidla razliko!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Ime za fantka :)titi10Katero ime vam je všeč?Gašper (
29%)
Sebastjan (
17%)
Matej (
28%)
Marko (
16%)
Lovrenc (
10%)
Število vseh glasov: 189Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!