|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
6.12.2008 21:14:46   
Ajvy
Claud...Zwer....super za takšnega MIklavža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
6.12.2008 21:17:04   
sunny24
Sem naročila voziče in morm še čakat, da pride. Čez enih 10 dni bo...upam no. Pa lep miklavž je pršu k vam! Vrtiljak bomo pa tudi mi nabavli, sm lih danes enga lepega vidla v BC...user posted image  Bomo pokoristli bone od vozička...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
6.12.2008 21:21:50   
Ajvy
Sunny...jst res mislim, da tebi ne bo težko zapravit teh bonov user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
6.12.2008 21:22:46   
claud
Ajvy- kako kj Tarja? Je že zdrava?

Sunny- Vrtiljak sm jst tud v BC gledala-ful luštkan, luštne melidije...od medvedka Pu-ja in njegovih prijateljevuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
6.12.2008 21:23:11   
zwer
lepa darilca nam je prinesel MIklavž ni kej .... samo da bo še vse z našimi otročički OK pa smo na konju.

Claud očitno sva na istem ... po cele dneve naokoli in skakanje pa živciranje - sej ni čudn da mam pol povišan cukr in si ga zdej moram merit ... drugače smo pa super.

Love Zwer

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
6.12.2008 21:23:49   
sunny24
Ajvy, maš prov. user posted image  Ma kaj, če mi jih že dajo, jih bom pa še pokoristla. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
6.12.2008 21:27:17   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy- kako kj Tarja? Je že zdrava?

hvala...zaenkrat v redu..trkam na les.....

Pa ti...si v redu??

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
6.12.2008 21:27:32   
zwer
itak da je treba izkoristit kar se dobi .... pa še zdej bojo razne akcije ker je BOžič pred vrati ... tko da ti kr Sunny

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
6.12.2008 21:27:57   
claud
zwer- a cukr mašuser posted image a tok da rabiš inzulin al kako?

Sunny- sj če ne boš zmogla bonov zapravit pa povej pa ti bom jst pomagalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
6.12.2008 21:28:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ajvy, maš prov. user posted image  Ma kaj, če mi jih že dajo, jih bom pa še pokoristla. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jah...sigurno ne boš šla nazaj...se zahvalila in rekla ,da jih ne rabišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
6.12.2008 21:30:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zwer

Claud očitno sva na istem ... po cele dneve naokoli in skakanje pa živciranje - sej ni čudn da mam pol povišan cukr in si ga zdej moram merit ... drugače smo pa super.

nehaj se sekirat....lepo počivčkat.....ne rabiš ga zdej sračkat s temle sladkorjem.....  ( a sem bla hudauser posted image )

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
6.12.2008 21:32:08   
claud
Ajvy- pol pa super da je mala v redu...in da se lohk vsaj mal spočijete....malenkostuser posted image

Jaz sem super....cel dan neki akcija...tko da sm na konc dneva kr koma, ampak dnevi pa kr bežijo ko zmešaniuser posted image sj še mal pa bo treba kr it...jst še nism tok prpravljena...bo treba mal bremzatuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
6.12.2008 21:33:12   
zwer
zaenkrat še ni tko hudo da bi inzulin rabla ... pač mam to moteno toleranco za glukozo in si moram zdej cca. 8x na dan cukr merit in poli naslednji teden odnest na polikliniko, da vidmo kaj bo ... pa diete se držat ... večinoma pa vse zarad stresa in neredne prehrane.

ampak sm optimistična da bo še vse OK

Love Zwer

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
6.12.2008 21:33:14   
sunny24
claud, 120 evrov bo hitro šlo...user posted image  Če bo pa res kriza, te pa pokličem na pomoč, a prov?user posted image

zwer, a tako štalo maš s cukrom? Ma sej bo februar hmali tle in bo tudi ta nadloga šla pa pa!user posted image user posted image user posted image

ajvy, tega pa ne bom nardila, ne! user posted image   Jih bom prov lepo ponucala!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
6.12.2008 21:34:10   
brkn83
čao.

se nekaj časa ne javim, pa ste že načvekale 2 strani. No sej sem jih prebrala, ampak pokomentirala pa nič ne bom.

Sem vse polikala, pa sem najprej mislila, da bom sam najnujnejše. Zdej sem se pa lepo stuširala pa obrila, mal mi je pa moj pomagu. Pa z mlekom sem se lepo namazala, tk da sem zdej popolnoma prenovljena.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
6.12.2008 21:35:26   
zwer
ja jst mam še srečo s tem ...enim ugotovijo to e na začetku nosečnosti in so poli res boge  ... ampak bomo ... smo da bo z detetom vse OK,  drugo me niti ne zanima ...

drugače se pa tut jst prijavljam za zapravljanje user posted image user posted image user posted image

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
6.12.2008 21:36:55   
Ajvy
Zwer....user posted image user posted image user posted image  držim pestke za cukr.....

Claud...ja res, lahko daš v nižjo predstavo, da nauš šla prehitr rodit user posted image user posted image

Brkn.....ti si pa čist frišna zdej user posted image user posted image user posted image
Super pridna glede likanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
6.12.2008 21:36:58   
zwer
čao brkn ... ker vidim da si v akciji, bi prišla jutri še k meni likat user posted image user posted image user posted image

Love Zwer

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
6.12.2008 21:38:11   
claud
zwer-mah sj bo...sam da ti ni treba z inzulinom se ukvarjat pa je ok...

sunny- jst nism pa še nč u BC kupla tko da tud kartice še nimam tko da tud bonov ne dobim.....user posted image tko da se res priporočamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
6.12.2008 21:40:36   
claud
Ajvy-ti mogoče mal bl veš ker si že mamicauser posted image ...a je res da se zdj naj ne bi smela kopat?! men je dons ena rekla (ko sm izrazla željo da bi šla mal v banjo poležavat), da se jst ne bi smela.....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
6.12.2008 21:40:36   
zwer
hvala vsem za lepe želje ...

aja kako pa gre tole z boni v BC ... moji so mi naročil kartico in kupl ene zadeve ... pa ne vem kako zdej to gre

Love Zwer

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
6.12.2008 21:43:33   
sunny24
claud, sej ni važno, če maš kartico al ne, tle v NG je akcija, da za vsakih 50 evrov dobiš bon za 10 evrov... Drugače sm pa jst kartico nardila, ko sem une nalepke nabavla. Sej pa nevem, kolko moreš zapravit...Ma pomojem ti jo kar avtomatsko nardijo, če je nimaš.

brkn, ti si se pa prov lepo popedenala! Meni bo moj dragi jutri pomagu nardit frizuro, k jst ne vidim več nič...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
6.12.2008 21:45:47   
Ajvy
Claud...zakaj pa ne???
Ne razumem..zakaj ne.....sej ti nima kaj bit...v lastni domači banji....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
6.12.2008 21:48:16   
Ajvy
punce......lepo je bilo dokler je trajal-----grem proti pojstelji....mam čist trd trebuh....magnezij sme spila....zdej mi samo še ležanje preostane....

bodite v cvetju......nič se sekirat....vse bo...slej ko prej....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
6.12.2008 21:48:31   
sunny24
claud, veš kaj je s kopanjem v bani...Da si ne natočiš pretople vode, k se pol telo pregreje in ni lih najbol fajn. To moreš edino pazit! Mislim, da naj ne bi bla voda več kot 28 stopinj.

Kolko je pa bil uni vrtiljak k si ga gledala? JSt sm pozabla ceno pogledat...Ku sm smotana!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?