|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
5.12.2008 13:16:31   
Urša08
Ojla!

Ste pa pridne, vas komej dohajam. user posted image Mi je ratalo malce stanovanje v red spravit, še kopalnica pa wc mi ostaneta. Kosilo se tud že kuha. Me pa tudi likalnik vabi, zaenkrat neuspešnouser posted image .

Vesnozaver ja jaz imam namen pečt. Si delam spisek piškotov in peciv, ki jih imam plan narest. Tako, da drug teden začnem in bo do božiča skoz dišalo.  Sem pa že čist v božičnem vzdušju, dons sva s kolegico rdeče zvezdice začeli delat - to pa zato, ker mam plan vsa božična darila zavit v bel krep papir okrog pa rdeče zvezdice za dekoracijo.user posted image Darila imam skoraj vsa že kupljena, tako da bo do Božiča kar pestro.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
5.12.2008 13:36:17   
akvalina
jaz ne morem več v ekran gledat grem maluser posted image . se tipkamo zvečer ko bo naš žan zaspaluser posted image , pa pa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
5.12.2008 13:53:38   
Urša08
No k sem pa jaz za škatlo, pa nikjer nobene niuser posted image

Očitno vse počivateuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
5.12.2008 13:57:38   
Vesnozaver
mene je tudi sfalilo malo, sem zadremala...zgaga me pece ko hudicuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
5.12.2008 13:57:58   
Katjusa
evo sem nardila zdle 3 koledarje zdej še mam pa sam ene slikice za pripravit.... tak da sem spet nazaj za računalnikom.....
jst se tud rada z lego igram, tak da ko gremo k teti na obisk ma tiste fajne tamele pa jih vedno da Florjanu in pol gradima pa sestavljama.... Florjanu za zdej teh tamalih še nismo kupli se z velikimi igra sam že razmišlja božiček o njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem mu kupla za miklavža en nahrbtnik (vsak dan reče da gre v šolo not sem mu kupla pa eno tako leseno orodje da bo lahko kej popravljal zdej si iz lego nardi kladivo (ne vem kak si je to pogruntal) in pol povsod zabija:) tle not je pa še nekaj vijakov tak da bo lahko še šravfaluser posted image user posted image user posted image user posted image
možeku sem pa kupla termo dokolenke (ker ga rado v noge zebe) in od niveje tuš gel in deodorant, zase pa nič nimam ideje bom kako čokoladico dala na mizo da ne bo florjan reku če nisem bla pridna da nisem nič doblauser posted image user posted image user posted image .... tak mal bolj skrombo bo letos je pa....

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
5.12.2008 13:59:10   
Katjusa
mene pa dons na obroke tak trebuh boliuser posted image user posted image user posted image že ponoči sem se težko naštimala zdej me pa spet..... prav neprijetno je pa čist trd k beton....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
5.12.2008 14:02:57   
Urša08
Katjuša super za miklavža. Pr nam mamo pa tako navado, da je miklavž kaka malenkost in samo za otroke (npr. kaka knjigica, sladkarija, sadje,...), božiček nosi pa večja darila in to za vse.

Sem pa prej pokukala med tvoje slikice in mate res lepe slike s Florjanom. Ste kar pridni s slikanjemuser posted image Jaz slikam že veliko sam potem traja, da pripravim za razvijanje. Se morm ta vikend mal v red spravit, pa pripravt slikice.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
5.12.2008 14:04:17   
Ajvy
oj...oddala sva papirje za neprofitno stanovanje...zdaj pa upajmo na najboljše.....

Birdy...super za poležavanje user posted image user posted image  me veseli ,da se ti je uspelo vsaj malo spočiti....
Glede oblekic ....sej to je ...če ni barva je pa letni čas user posted image user posted image

Pikica...upam, da si se uspešno naspala user posted image user posted image user posted image

Sunny...ker hudi smeški user posted image user posted image
Čestitke za tako lepo vstajanjeuser posted image

Balonchy...kaj tebi trebušček že dol vleče ???A se na kaj pripravljaš???

Kolumbo...super za pregleduser posted image user posted image

witto....full super za pregled user posted image user posted image user posted image
Zdej pa res počivat...če se ti že vse mehča user posted image user posted image user posted image

Urša...super za pregled .user posted image user posted image user posted image ..jst sem tudi tako računala , da bi imela na začetku januarja že vse pripravljeno....da me slučajno kaj ne dohiti user posted image

petrap...maš pa kar že lepo kolekcijo oblačilcuser posted image user posted image

mala*...kar pridno se uči...pa veliko user posted image user posted image  za ponedeljkov izpit

majchy...ima pa nov avataruser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo HAno......
Glede učka....vzami tiste blazinice iz vate....lepo počmoči v fiziološko in si čimvečrat na dan obriši učko iz zunanjega dela proti notranjemu....

Vesnozaver.....super za nakup.....midva sva tudi zadnjič vzela pleničke .....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
5.12.2008 14:09:03   
Urša08
Ajvy upam da dobita neprofitno stanovanje. Kdaj bosta pa kej izvedela? Vsekakor držimo pestiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
5.12.2008 14:11:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša super za miklavža. Pr nam mamo pa tako navado, da je miklavž kaka malenkost in samo za otroke (npr. kaka knjigica, sladkarija, sadje,...), božiček nosi pa večja darila in to za vse.

Sem pa prej pokukala med tvoje slikice in mate res lepe slike s Florjanom. Ste kar pridni s slikanjemuser posted image Jaz slikam že veliko sam potem traja, da pripravim za razvijanje. Se morm ta vikend mal v red spravit, pa pripravt slikice.user posted image

Mi smo vedno imel sam miklavža zdej zadnja leta k sma z mojim skupaj pa imamo tud Božička pač mi2 ga imama in pol tud kej staršem kupima pa seveda Florjanu....

Hvala za pohvale, ja res kr precej slikamo ma zato pa imamo aparateuser posted image user posted image user posted image sem pa tud lena pol za razvijat dat ima pa Florjan že tri nabite albume tak da filamo že četrtega s tem da razvijat dajem sam določene fotografije sam se vseeno tok tega nabere ponavad k dam razvijat je vedno v šusu čez 200 fotografijuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej jih bo ziher ene 400user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
5.12.2008 14:11:47   
kayica24
Punce, ste ve tudi taaak utrujene???Zaspane???user posted image user posted image user posted image

Al je vreme tak čudno...
Paa taki pritisk mam v glavi..Čeprav je moj pritisk 95/56

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
5.12.2008 14:12:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo HAno......
Glede učka....vzami tiste blazinice iz vate....lepo počmoči v fiziološko in si čimvečrat na dan obriši učko iz zunanjega dela proti notranjemu....

hvala za pikapoke.....zdej se je učka malo umirila....mi je mami svetovala da naj ne pucam z ničemer(no če že morem da naj z fiziološko) ker mi tečejo solze in ne gnoj,solze pa baje že same po sebi čistijo....jaz sem zelo zelena glede tegauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
5.12.2008 14:12:56   
Ajvy
2 .del....mater sta danes čveke....

Katjuša...kaj ga pa ti serješ s tem otrdevanjem trebuha???
A piješ magnesol...bejži počivat

Urša...nimam pojma kako to gre....sva devičnika še v tem user posted image user posted image
do 9. 12. je rok oddaje....pol pa po mojem še pogledajo kaj komu manjka...pa ga obvestijo...pa rok za ponovno oddajo...pol pa izbirni postopek....po mojem ne bo prav kmalu....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
5.12.2008 14:13:13   
Katjusa
Ajvy bomo držal pesti za stanovanje....

ja punce kaj ste že vse pleničke nabavleuser posted image user posted image user posted image jst pa ne vem katere nej kupim florjanu smo kupli tiste čist tamele pa so ble premale no mal več k pol paketa smo porabli.... tak da še ne vem katere bomo kupli kr one do 3 naprej al kolk souser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
5.12.2008 14:13:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Punce, ste ve tudi taaak utrujene???Zaspane???user posted image user posted image user posted image

Al je vreme tak čudno...

jap...mene čist dol vleče.....sje zato grem pa zdej počivat....user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
5.12.2008 14:14:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Al je vreme tak čudno...

ja jaz zehal že cel dan....bom pa uzela en magnezij ker me tko čudno tišči v bušiju.......vreme je pa itak gnilouser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
5.12.2008 14:15:25   
Katjusa

a morem magnezij vzetuser posted image sem misla da je to normalnouser posted image user posted image user posted image user posted image joj drugič noseča pa ne vem.... no v prvo nisme imela težav  strdim trebuhom je blo sam tu pa tam mal to dons pa ponoči je pa že tok da ne moreš zgrešit.... sej bo minlo si mislim že cel danuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
5.12.2008 14:15:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

hvala za pikapoke.....zdej se je učka malo umirila....mi je mami svetovala da naj ne pucam z ničemer(no če že morem da naj z fiziološko) ker mi tečejo solze in ne gnoj,solze pa baje že same po sebi čistijo....jaz sem zelo zelena glede tegauser posted image

s fiziološko ti nima kaj biti....to so kot tvoj nadomestek solz.....probaj...ti bo pomagalo...
MA pa tvoja mami prav glede solz......
Glede zelenosti....ne sekiraj se....v prvem letu dojenčkovanja se marsikaj naučiš in vse pride sproti......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
5.12.2008 14:16:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tudi mi bomo držali pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
5.12.2008 14:16:45   
Ajvy

ja punce kaj ste že vse pleničke nabavleuser posted image user posted image user posted image jst pa ne vem katere nej kupim florjanu smo kupli tiste čist tamele pa so ble premale no mal več k pol paketa smo porabli.... tak da še ne vem katere bomo kupli kr one do 3 naprej al kolk souser posted image user posted image user posted image user posted image

1- 2-5 kg
2- 3-6 kg
3- 4-7 kg
to so pamperske...in če boš res imela velikega otročka lahko štartaš z enim paketkom 2 pol pa kr na 3....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
5.12.2008 14:17:16   
Katjusa
grem zdej na kosilo k mami na zelje in fižol klobaso sem pa odpovedalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
5.12.2008 14:17:30   
Ajvy

a morem magnezij vzetuser posted image sem misla da je to normalnouser posted image user posted image user posted image user posted image joj drugič noseča pa ne vem.... no v prvo nisme imela težav  strdim trebuhom je blo sam tu pa tam mal to dons pa ponoči je pa že tok da ne moreš zgrešit.... sej bo minlo si mislim že cel danuser posted image

ja, kar spij magnezij...boš vidla kako olajšanje je.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
5.12.2008 14:17:58   
Ajvy

tudi mi bomo držali pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala punce....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
5.12.2008 14:18:08   
Čebel@

s fiziološko ti nima kaj biti....to so kot tvoj nadomestek solz.....probaj...ti bo pomagalo...
MA pa tvoja mami prav glede solz......
Glede zelenosti....ne sekiraj se....v prvem letu dojenčkovanja se marsikaj naučiš in vse pride sproti......
vse so se naučile pa ni user posted image  da se nebi še jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
5.12.2008 14:18:50   
Čebel@

grem zdej na kosilo k mami na zelje in fižol klobaso sem pa odpovedalauser posted image user posted image user posted image user posted image
dober tekuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Morje
Admin

Kdaj si boste privoščili dopust?

junij (14%)

julij (38%)

avgust (22%)

september (11%)

letos ni dopusta (15%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!