Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 13:16:31
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Ste pa pridne, vas komej dohajam. Mi je ratalo malce stanovanje v red spravit, še kopalnica pa wc mi ostaneta. Kosilo se tud že kuha. Me pa tudi likalnik vabi, zaenkrat neuspešno . Vesnozaver ja jaz imam namen pečt. Si delam spisek piškotov in peciv, ki jih imam plan narest. Tako, da drug teden začnem in bo do božiča skoz dišalo. Sem pa že čist v božičnem vzdušju, dons sva s kolegico rdeče zvezdice začeli delat - to pa zato, ker mam plan vsa božična darila zavit v bel krep papir okrog pa rdeče zvezdice za dekoracijo. Darila imam skoraj vsa že kupljena, tako da bo do Božiča kar pestro.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 13:36:17
|
|
|
|
akvalina
|
jaz ne morem več v ekran gledat grem mal . se tipkamo zvečer ko bo naš žan zaspal , pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 13:53:38
|
|
|
|
Urša08
|
No k sem pa jaz za škatlo, pa nikjer nobene ni Očitno vse počivate
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 13:57:38
|
|
|
|
Vesnozaver
|
mene je tudi sfalilo malo, sem zadremala...zgaga me pece ko hudic
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 13:57:58
|
|
|
|
Katjusa
|
evo sem nardila zdle 3 koledarje zdej še mam pa sam ene slikice za pripravit.... tak da sem spet nazaj za računalnikom..... jst se tud rada z lego igram, tak da ko gremo k teti na obisk ma tiste fajne tamele pa jih vedno da Florjanu in pol gradima pa sestavljama.... Florjanu za zdej teh tamalih še nismo kupli se z velikimi igra sam že razmišlja božiček o njih zdej sem mu kupla za miklavža en nahrbtnik (vsak dan reče da gre v šolo not sem mu kupla pa eno tako leseno orodje da bo lahko kej popravljal zdej si iz lego nardi kladivo (ne vem kak si je to pogruntal) in pol povsod zabija:) tle not je pa še nekaj vijakov tak da bo lahko še šravfal možeku sem pa kupla termo dokolenke (ker ga rado v noge zebe) in od niveje tuš gel in deodorant, zase pa nič nimam ideje bom kako čokoladico dala na mizo da ne bo florjan reku če nisem bla pridna da nisem nič dobla .... tak mal bolj skrombo bo letos je pa....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 13:59:10
|
|
|
|
Katjusa
|
mene pa dons na obroke tak trebuh boli že ponoči sem se težko naštimala zdej me pa spet..... prav neprijetno je pa čist trd k beton....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:02:57
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za miklavža. Pr nam mamo pa tako navado, da je miklavž kaka malenkost in samo za otroke (npr. kaka knjigica, sladkarija, sadje,...), božiček nosi pa večja darila in to za vse. Sem pa prej pokukala med tvoje slikice in mate res lepe slike s Florjanom. Ste kar pridni s slikanjem Jaz slikam že veliko sam potem traja, da pripravim za razvijanje. Se morm ta vikend mal v red spravit, pa pripravt slikice.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:04:17
|
|
|
|
Ajvy
|
oj...oddala sva papirje za neprofitno stanovanje...zdaj pa upajmo na najboljše..... Birdy...super za poležavanje me veseli ,da se ti je uspelo vsaj malo spočiti.... Glede oblekic ....sej to je ...če ni barva je pa letni čas Pikica...upam, da si se uspešno naspala Sunny...ker hudi smeški Čestitke za tako lepo vstajanje Balonchy...kaj tebi trebušček že dol vleče ???A se na kaj pripravljaš??? Kolumbo...super za pregled witto....full super za pregled Zdej pa res počivat...če se ti že vse mehča Urša...super za pregled . ..jst sem tudi tako računala , da bi imela na začetku januarja že vse pripravljeno....da me slučajno kaj ne dohiti petrap...maš pa kar že lepo kolekcijo oblačilc mala*...kar pridno se uči...pa veliko za ponedeljkov izpit majchy...ima pa nov avatar za tvojo HAno...... Glede učka....vzami tiste blazinice iz vate....lepo počmoči v fiziološko in si čimvečrat na dan obriši učko iz zunanjega dela proti notranjemu.... Vesnozaver.....super za nakup.....midva sva tudi zadnjič vzela pleničke .....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:09:03
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy upam da dobita neprofitno stanovanje. Kdaj bosta pa kej izvedela? Vsekakor držimo pesti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:11:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za miklavža. Pr nam mamo pa tako navado, da je miklavž kaka malenkost in samo za otroke (npr. kaka knjigica, sladkarija, sadje,...), božiček nosi pa večja darila in to za vse. Sem pa prej pokukala med tvoje slikice in mate res lepe slike s Florjanom. Ste kar pridni s slikanjem Jaz slikam že veliko sam potem traja, da pripravim za razvijanje. Se morm ta vikend mal v red spravit, pa pripravt slikice. Mi smo vedno imel sam miklavža zdej zadnja leta k sma z mojim skupaj pa imamo tud Božička pač mi2 ga imama in pol tud kej staršem kupima pa seveda Florjanu.... Hvala za pohvale, ja res kr precej slikamo ma zato pa imamo aparate sem pa tud lena pol za razvijat dat ima pa Florjan že tri nabite albume tak da filamo že četrtega s tem da razvijat dajem sam določene fotografije sam se vseeno tok tega nabere ponavad k dam razvijat je vedno v šusu čez 200 fotografij zdej jih bo ziher ene 400
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:11:47
|
|
|
|
kayica24
|
Punce, ste ve tudi taaak utrujene???Zaspane??? Al je vreme tak čudno... Paa taki pritisk mam v glavi..Čeprav je moj pritisk 95/56
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:12:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy majchy...ima pa nov avatar za tvojo HAno...... Glede učka....vzami tiste blazinice iz vate....lepo počmoči v fiziološko in si čimvečrat na dan obriši učko iz zunanjega dela proti notranjemu.... hvala za pikapoke.....zdej se je učka malo umirila....mi je mami svetovala da naj ne pucam z ničemer(no če že morem da naj z fiziološko) ker mi tečejo solze in ne gnoj,solze pa baje že same po sebi čistijo....jaz sem zelo zelena glede tega
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:12:56
|
|
|
|
Ajvy
|
2 .del....mater sta danes čveke.... Katjuša...kaj ga pa ti serješ s tem otrdevanjem trebuha??? A piješ magnesol...bejži počivat Urša...nimam pojma kako to gre....sva devičnika še v tem do 9. 12. je rok oddaje....pol pa po mojem še pogledajo kaj komu manjka...pa ga obvestijo...pa rok za ponovno oddajo...pol pa izbirni postopek....po mojem ne bo prav kmalu....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:13:13
|
|
|
|
Katjusa
|
Ajvy bomo držal pesti za stanovanje.... ja punce kaj ste že vse pleničke nabavle jst pa ne vem katere nej kupim florjanu smo kupli tiste čist tamele pa so ble premale no mal več k pol paketa smo porabli.... tak da še ne vem katere bomo kupli kr one do 3 naprej al kolk so
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:13:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ste ve tudi taaak utrujene???Zaspane??? Al je vreme tak čudno... Paa taki pritisk mam v glavi..Čeprav je moj pritisk 95/56 jap...mene čist dol vleče.....sje zato grem pa zdej počivat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:14:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ste ve tudi taaak utrujene???Zaspane??? Al je vreme tak čudno... Paa taki pritisk mam v glavi..Čeprav je moj pritisk 95/56 ja jaz zehal že cel dan....bom pa uzela en magnezij ker me tko čudno tišči v bušiju.......vreme je pa itak gnilo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:15:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša...kaj ga pa ti serješ s tem otrdevanjem trebuha??? A piješ magnesol...bejži počivat a morem magnezij vzet sem misla da je to normalno joj drugič noseča pa ne vem.... no v prvo nisme imela težav strdim trebuhom je blo sam tu pa tam mal to dons pa ponoči je pa že tok da ne moreš zgrešit.... sej bo minlo si mislim že cel dan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:15:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy majchy...ima pa nov avatar za tvojo HAno...... Glede učka....vzami tiste blazinice iz vate....lepo počmoči v fiziološko in si čimvečrat na dan obriši učko iz zunanjega dela proti notranjemu.... hvala za pikapoke.....zdej se je učka malo umirila....mi je mami svetovala da naj ne pucam z ničemer(no če že morem da naj z fiziološko) ker mi tečejo solze in ne gnoj,solze pa baje že same po sebi čistijo....jaz sem zelo zelena glede tega s fiziološko ti nima kaj biti....to so kot tvoj nadomestek solz.....probaj...ti bo pomagalo... MA pa tvoja mami prav glede solz...... Glede zelenosti....ne sekiraj se....v prvem letu dojenčkovanja se marsikaj naučiš in vse pride sproti......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:16:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy bomo držal pesti za stanovanje.... tudi mi bomo držali pesti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:16:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy bomo držal pesti za stanovanje.... ja punce kaj ste že vse pleničke nabavle jst pa ne vem katere nej kupim florjanu smo kupli tiste čist tamele pa so ble premale no mal več k pol paketa smo porabli.... tak da še ne vem katere bomo kupli kr one do 3 naprej al kolk so 1- 2-5 kg 2- 3-6 kg 3- 4-7 kg to so pamperske...in če boš res imela velikega otročka lahko štartaš z enim paketkom 2 pol pa kr na 3....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:17:16
|
|
|
|
Katjusa
|
grem zdej na kosilo k mami na zelje in fižol klobaso sem pa odpovedala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:17:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša...kaj ga pa ti serješ s tem otrdevanjem trebuha??? A piješ magnesol...bejži počivat a morem magnezij vzet sem misla da je to normalno joj drugič noseča pa ne vem.... no v prvo nisme imela težav strdim trebuhom je blo sam tu pa tam mal to dons pa ponoči je pa že tok da ne moreš zgrešit.... sej bo minlo si mislim že cel dan ja, kar spij magnezij...boš vidla kako olajšanje je.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:17:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy bomo držal pesti za stanovanje.... tudi mi bomo držali pesti hvala punce....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:18:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy majchy...ima pa nov avatar za tvojo HAno...... Glede učka....vzami tiste blazinice iz vate....lepo počmoči v fiziološko in si čimvečrat na dan obriši učko iz zunanjega dela proti notranjemu.... hvala za pikapoke.....zdej se je učka malo umirila....mi je mami svetovala da naj ne pucam z ničemer(no če že morem da naj z fiziološko) ker mi tečejo solze in ne gnoj,solze pa baje že same po sebi čistijo....jaz sem zelo zelena glede tega s fiziološko ti nima kaj biti....to so kot tvoj nadomestek solz.....probaj...ti bo pomagalo... MA pa tvoja mami prav glede solz...... Glede zelenosti....ne sekiraj se....v prvem letu dojenčkovanja se marsikaj naučiš in vse pride sproti...... vse so se naučile pa ni da se nebi še jaz
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:18:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa grem zdej na kosilo k mami na zelje in fižol klobaso sem pa odpovedala dober tek
|
|
|
MorjeAdminKdaj si boste privoščili dopust?junij (
14%)
julij (
38%)
avgust (
22%)
september (
11%)
letos ni dopusta (
15%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!