Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.5.2009 7:15:36
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.5.2009 16:47:44
|
|
|
|
ada2
|
no tak, mi smo nazaj s potepanja po prekmurju... operiran bo 8. 10. jaz imam pa 2 novi majci in dvojne nove hlače
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.5.2009 17:33:05
|
|
|
|
Teni_
|
Paštetka, žal ne. Jaz sem pa zbolela. Oz. me mantra že 3 tedne pa nisem šla k zdravniku, ker je bilo vmes malo boljše. Sem dobila Ospen 1500. Upam, da se res lahko jemlje v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 7:18:34
|
|
|
|
Teni_
|
Jutri, babnice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 7:28:08
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Teni ... Joj, kak čvekamo zadnje čase .... Paštetka...ne spomnim se nobenega... Bubi vidim, da si poslala album...pogledam kasneje...zdaj grem v mesto k mamici, ker ima danes RD in to OKROGLO!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 9:41:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! petarda, čestitke tvoji mamici Ja, mi je uspelo nekaj slikic v album dat. Se moram čim prej fotoknjige lotit Zdaj ima Tuš akcijo, bom probala pri njih naredit. Čeprav mi ni fajn, ker so programi za izdelavo ful različni in bom spet morala gruntat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 9:50:43
|
|
|
|
*bubi*
|
teni, rabiš kaj od otroške opreme? Jaz bom počasi začela odprodajat Ali pa katera druga (skrita) ?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 9:51:34
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! no, saj vstali smo malo prej , pred dobro uro spomnim se, da je 1x Nuša pogledala v spalnico, pa rekla "adijo, jaz grem v šolo", potem pa sem čez nekaj časa (eno uro kasneje ) slišala andrejev telefon nekje v ozadju in takoj za tem je Adam vprašal: "mama ovca, kaj to slišim?" in je bila ura že 8.30 pa nisem vam povedala, da si je v ponedeljek Adam pridelal eno veliko buško na čelu, ko je skakal po kavču in se zaletel v steno... zdaj je buška dobila tudi izrazito modro-rumeno barvo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 9:52:26
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* teni, rabiš kaj od otroške opreme? Jaz bom počasi začela odprodajat Ali pa katera druga (skrita) ? da ne boš čez par let mogla spet kupovat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 10:00:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* teni, rabiš kaj od otroške opreme? Jaz bom počasi začela odprodajat Ali pa katera druga (skrita) ? da ne boš čez par let mogla spet kupovat mislim, da ne. Glej, tak je.... v kratkem itak ne mislimo imet. Stvari pa se nabere toliko, da nimam kam z njimi. Če za 10 let nekaj poknem v klet, ne bo več uporabno. Bom pa takrat z veseljem novo kupila. Čeprav mi je kar malo hudo - sem se odločila, da tudi mimi posteljico prodam Saj je res, da se v klopco predela, ampak je nimam kam dat. Še nekaj časa nazaj sem petardo prepričevala, kako bom to za vedno obdržala. Zdaj pa tudi ona verjetno ne rabi več. Potem pa še ležalniček, ki mi je bil res super, ampak bubike več ne morem not dat, ker ni varno. Pa čebriček, pa previjalno desko, lupinica bo kmalu premala..... Kar pa se oblačil tiče KAM naj s tem? Sem že razmišljala, da bi za bubiko katero za rokav pocukala, da enostavno ne bi več toliko kupovala. Pa ne, da si ne bi mogla privoščit, preraste mi vse tako hitro, da je res brezveze kupovat. Bubijeve stvari bo nekaj ponosila, ampak vedno manj je unisex.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 10:13:48
|
|
|
|
ada2
|
ja, saj imaš prav, jaz bom zdaj po mihu tudi odprodala kar še bo boljše ohranjeno, nekaj stvari pa podarila... v kakšno klopco se pa tista posteljica predela?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 10:40:55
|
|
|
|
ada2
|
bubi uspela sem pogledat slike... super so, pa še šumenje morja zraven ste uživali, ne? se prav vidi na otroških obrazih, da ste se imeli lepo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 12:03:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 v kakšno klopco se pa tista posteljica predela? posteljnina se da vstran, pa ena stranica in je klopca. Na kolescih ali kot gugalnik. 2 otroka bi lahko na njej sedela.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 12:17:17
|
|
|
|
Teni_
|
Bubi, potrebovala bom, ampak zdaj ne upam nič še nabavljat. Tam, čez kake 3 mesece pa. Treba bo nabavit voziček, stolček za hranjenje in stajico. Ostalo še je.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 14:30:06
|
|
|
|
*bubi*
|
No, od tega pa nimam nič viška Kaj boš delala jutri med drugo in tretjo? Jaz pridem verjetno v R. in bom imela mogoče bubiko zraven. Sem bila danes tudi, ampak danes sem jaz predavala na Ruškovanju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 14:45:08
|
|
|
|
Teni_
|
Takrat nič. Ti se kar oglasi. Imam pa novo tel. Dobiš na zs. Mi2 z Niko pa greva danes pečt kekse na živilsko šolo. Imajo z vrtcem organizirano. Jutri pa ima Teja spoznavno delavnico s svojimi bodočimi učiteljicami in sošolci.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 16:32:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Jutri pa ima Teja spoznavno delavnico s svojimi bodočimi učiteljicami in sošolci. kaj že gre v šolo? OMG
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 18:26:50
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, mine, kaj hočemo. Decembra bo stara 6 let,ampak gre že letos, ker gre komplet skupina, pa sposobna je baje tudi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 21:32:53
|
|
|
|
ada2
|
je katera za čvek?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.5.2009 21:58:31
|
|
|
|
Urša
|
Teja gre že v šolo??? Kako gre hitro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.5.2009 5:28:10
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro. Ja, že gre. Zdaj bom probala eno sliko od včeraj naložit, ko sva z Niko šli na šolo kekse pečt.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.5.2009 7:49:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj zdaj teni, 2 uri se že mučiš Al si zaspala zraven?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.5.2009 7:50:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Urša, Nika gre drugo leto v šolo? Pa Anže od Nine?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.5.2009 8:18:25
|
|
|
|
Teni_
|
Je bolj dolgo trajalo, ker sem še Tejo in Niko vmes v vrtec peljala in se je Nika danes prvič v vrtcu jokala in se stiskala k meni. Evo našega šefa kuhinje: Slika je slabša, ker sem slikala s telefonom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Triki za odvajanje od plenic glede na astr...Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
koronavirusLelly28 RRAli ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?da (
74%)
ne (
26%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!