|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
19.11.2008 21:54:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

ja vijola in zeleno steno samo. Ni še nič opremljeno. Aja, pa tudi barve na slki niso realne. Ker sat njuni barvi res taki ŽIVI, kričeči user posted image

ni nikjer sobic user posted image ...katere slike pa so...po številki? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
19.11.2008 21:56:09   
Paštetka
zadnji dve sliki sta.

Kaj bi rada. Kopalnica je zakon! user posted image . Boljš, da ne veš koliko so stale ploščice user posted image . Mojo biti lepeuser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 252
19.11.2008 21:56:48   
petarda
Zanimivo...če grem samo pod tvoje albume vidim samo album zvezdica...da pa vidim novega, moram pa preko ZS-jev noteruser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 253
19.11.2008 21:58:28   
petarda

zadnji dve sliki sta.

Kaj bi rada. Kopalnica je zakon! user posted image . Boljš, da ne veš koliko so stale ploščice user posted image . Mojo biti lepeuser posted image

Saj sem vedela, da te bom raz user posted image ila user posted image user posted image user posted image user posted image ..... bi blo bolš, če bi bla tiho, ne? user posted image

Pravzaprav sem hotla slišat kako povabilo, da pridem še v živo stvar preverit user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
19.11.2008 22:01:14   
Paštetka
ja, ja ti kar pridi pogledat. user posted image user posted image . Že 3 leta obljubljaš izlet user posted image  
Nič me nisi razkurila, ker če se meni ne bi videle, jih ne bi imela. Za tvoj okus me pa boli k... user posted image  Itak vem, da ga nimaš. user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 255
19.11.2008 22:02:19   
Paštetka
Ej, zdaj pa moram iti spat user posted image . Lako noč, bi rekel maxekuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
19.11.2008 22:03:48   
petarda
Za tvoj okus me pa boli k... Itak vem, da ga nimaš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
19.11.2008 22:05:44   
petarda
Nič me nisi razkurila, ker če se meni ne bi videle, jih ne bi imela.

Po moje jih maš samo zato, ker ti je prodajalec rekel, da so te najbolj in user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa itak, da če so drage...pol morajo itak bit lepe! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni pa povedal, da so na zalogi že od leta 79 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 258
19.11.2008 22:06:22   
petarda

Ej, zdaj pa moram iti spat user posted image . Lako noč, bi rekel maxekuser posted image

idi, idi...saj že dve minuti zamujaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
19.11.2008 22:12:27   
petarda
No, pa grem tudi jaz, ko ni nobene več tukaj... Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 260
20.11.2008 7:19:41   
amy26
dobro jutro

ste me pa spravile v smeh s svojimi izjavamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

časa nimam glih edino moram komentirati slike od paštetke
Maša se je nenormalno spremenila oz. jaz nisem videla njenih slik že dolgo, zelo luškana punčka dojenček je pa verjetno od sestre, kok je mičken user posted image  no vseeno trenutno ne bi imela še tretjega otrokauser posted image  je too much dela z njimiuser posted image  dala si mi navdih da dam tudi jaz kaj slik od otrok na steno, na steni nimamo nobenih slik, nič.
kopalnica bo zelo lepa, ploščice so mi pa tudi všeč.

Nina tvoje stene so tudiuser posted image  zelo dobro si pofarbala, a si kaj razmišljala da bi odprla popoldanski s.p., lahko sem tvoja prva strankauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 261
20.11.2008 8:04:10   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 262
20.11.2008 8:14:28   
NinaŠ
Dobro jutro!

Paštetka ful ste fletni user posted image , M user posted image  pa tudi jaz sploh ne bi več spoznala, prava princeska je postala user posted image . Voljo pospravljati in brisati packarijo imaš pa še vedno user posted image . Ploščice v kopalnici so definitivno vredne svoje cene user posted image , uh zdaj sem še jaz dobila kup idej - samo če omenim mojemu user posted image  bom pa res samohranilka ostala user posted image . Samo user posted image  kje so pa otroške sobice user posted image   jih ne najdem v tvojem albumu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 263
20.11.2008 8:15:51   
NinaŠ
a si kaj razmišljala da bi odprla popoldanski s.p., lahko sem tvoja prva stranka

druga user posted image , se je že moj fotr naročil pred tabo user posted image  - samo oba odpadeta, ker imam še doma ogromno dela - zdaj bo treba pa belo barvo vzeti v roke user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 264
20.11.2008 8:54:13   
kvaka
Dobro jutro 

jaz sem že pri drugi user posted image

Nina jaz bi se tudi naročila za malanje, ti bom pa asistirala poleg, tako da bo hitreje gotovo user posted image  Bi pa se najprej lotile dnevno sobo, potem stopnišče - sploh ne bom omenjala kakšna je stena, ko se mala dva namesto za ograjo raje oprijemata steneuser posted image , mogoče je bolje da počakam, da še L zraste ... 

user posted image  jaz pa sličic paštetke ne vidim, kaže mi samo št. sličic, slik pa ni nikjer, samo zvezdo  lahko vidim user posted image

Bubi pa tvojih tudi ne user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 265
20.11.2008 8:56:36   
petarda
Nina jaz bi se tudi naročila za malanje, ti bom pa asistirala poleg, tako da bo hitreje gotovo Bi pa se najprej lotile dnevno sobo, potem stopnišče - sploh ne bom omenjala kakšna je stena, ko se mala dva namesto za ograjo raje oprijemata stene

No...ko bo že na našem koncu se lahko pa še pri meni oglasi user posted image ...bom tudi asistirala zraven, če bo kaj ceneje potem user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
20.11.2008 9:02:39   
kvaka
Drugače pa mene daje že božično-novoletna mrzlica. Sem bla včeraj v merkurju in sem itak mogla nekaj kupit, user posted image  nisem niti pisnila, ker ne da bi postala mati samohranilka, tudi vsi bančni računi bi bili blokirani user posted image  user posted image

No, sem se pa tudi sama lotila ustvarjanja, delam neke ulitke, ki se mi kar naprej nekaj krušijo user posted image . Pa adventni venček počasi izdelujem, ker mi vsakič nekaj zmanjka, al se mi pa kaka druga ideja porodi, tako da če ne za 1. adventno nedeljo za drugo pa bo mogoče že narejen user posted image

Pa ta vikend bomo imeli praznovanje za A in J, tako da bom jutri začela s peko tortic, bosta imela vsak svojo z motivom ninja želve (prilepim sličico). Se pa vsi, ki še ne veste kam v soboto, lahko oglasite pri nas user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 20.11.2008 9:03:49 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
20.11.2008 9:37:30   
ada2
dobro jutro!

jaz bom pa danes očitno preležala... sem včeraj preveč pucalauser posted image user posted image user posted image

da se mi v vrsto postavite za nino, jaz sem ji že pred objavo slik ponujala posel, kar malo nazaj preberiteuser posted image

paštetka lepe slike, ampak sob od M&M pa tudi meni ne prikažeuser posted image se mi pa zdi, da bi bil že čas, da se kaj vidimo, Muser posted image se je res ful spremenila, je ne bi spoznala, če bi jo kje samo videla, Muser posted image pa mi je nekak isti kot na zadnjem srečanju, samo mogoče malo večjiuser posted image . a ulico boste tudi menjali, ali samo blok?

danes pa praznuje od moje prijateljice hčerka - adamova sošolka, pa še naš sosed, ampak on je eno leto pred našimi.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
20.11.2008 9:38:23   
kvaka
Bubi  user posted image  user posted image  user posted image .

Pa tako cart bubika user posted image  in kako si se lepo potrudila z izdelavo fotoknjige user posted image  user posted image  user posted image .

Bi ti še jaz naše slike poslala, da še za nas narediš user posted image . Meni se že pri prvi strani zatakne in potem vse skupaj pustim. Pa moram se mal v roke vzet in začet slikat user posted image . Sploh se ne spomnim več, kdaj nazadnje sem imela fotoaparat v roki ...user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 20.11.2008 9:39:14 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
20.11.2008 10:54:41   
petarda
Tiste, ki ne vidite sobici od M&M...pejte na album, pa se premaknite tam zgoraj na zadnjo stran in potem vidite vse slikice na zadnji strani, kjer se vidita tudi sobici..potem jih pa kliknete za povečavo. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
20.11.2008 10:55:53   
petarda
Sploh se ne spomnim več, kdaj nazadnje sem imela fotoaparat v roki

Nimam teh problemov user posted image ...mam pa z urejanjem in razvijanjem, presnemavanjem...bubi, ne? user posted image ... se nekako tolažim, da bom to delala čez tri tedne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 271
20.11.2008 11:08:03   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Tiste, ki ne vidite sobici od M&M...pejte na album, pa se premaknite tam zgoraj na zadnjo stran in potem vidite vse slikice na zadnji strani, kjer se vidita tudi sobici..potem jih pa kliknete za povečavo. user posted image

Točno tako grem na ikono Moje najljubše slike in mi samo kaže, da je trenutno 60 slikic, da bi pa kakšno videla pa ne morem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 272
20.11.2008 11:15:04   
kvaka
Mogoče pa povabila nisem dobila za ogled slikic user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
20.11.2008 11:29:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Mogoče pa povabila nisem dobila za ogled slikic user posted image

ta pa pride preko ZS...mogoče te je paštetka pozabila obkljukat. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
20.11.2008 11:30:41   
NinaŠ
Hvala petarda, zdaj sem jih pa videla user posted image . Barvo kot jo ima Muser posted image  sem imela v mislih za Anžetovo sobo user posted image  (pa mi žal ni dovolil user posted image ). Paštetka noro dobro stanovanje boste imeli user posted image  - ogromna dnevna s kamnito steno in okni do tal user posted image user posted image  jaz bi tud

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?