Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.11.2008 21:54:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ja vijola in zeleno steno samo. Ni še nič opremljeno. Aja, pa tudi barve na slki niso realne. Ker sat njuni barvi res taki ŽIVI, kričeči ni nikjer sobic ...katere slike pa so...po številki?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.11.2008 21:56:48
|
|
|
|
petarda
|
Zanimivo...če grem samo pod tvoje albume vidim samo album zvezdica...da pa vidim novega, moram pa preko ZS-jev noter
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.11.2008 21:58:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka zadnji dve sliki sta. Kaj bi rada. Kopalnica je zakon! . Boljš, da ne veš koliko so stale ploščice . Mojo biti lepe Saj sem vedela, da te bom raz ila ..... bi blo bolš, če bi bla tiho, ne? Pravzaprav sem hotla slišat kako povabilo, da pridem še v živo stvar preverit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.11.2008 22:01:14
|
|
|
|
Paštetka
|
ja, ja ti kar pridi pogledat. . Že 3 leta obljubljaš izlet Nič me nisi razkurila, ker če se meni ne bi videle, jih ne bi imela. Za tvoj okus me pa boli k... Itak vem, da ga nimaš.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.11.2008 22:03:48
|
|
|
|
petarda
|
Za tvoj okus me pa boli k... Itak vem, da ga nimaš.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.11.2008 22:05:44
|
|
|
|
petarda
|
Nič me nisi razkurila, ker če se meni ne bi videle, jih ne bi imela. Po moje jih maš samo zato, ker ti je prodajalec rekel, da so te najbolj in ... pa itak, da če so drage...pol morajo itak bit lepe! Ni pa povedal, da so na zalogi že od leta 79
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.11.2008 22:06:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ej, zdaj pa moram iti spat . Lako noč, bi rekel maxek idi, idi...saj že dve minuti zamujaš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.11.2008 22:12:27
|
|
|
|
petarda
|
No, pa grem tudi jaz, ko ni nobene več tukaj... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 7:19:41
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro ste me pa spravile v smeh s svojimi izjavami časa nimam glih edino moram komentirati slike od paštetke Maša se je nenormalno spremenila oz. jaz nisem videla njenih slik že dolgo, zelo luškana punčka dojenček je pa verjetno od sestre, kok je mičken no vseeno trenutno ne bi imela še tretjega otroka je too much dela z njimi dala si mi navdih da dam tudi jaz kaj slik od otrok na steno, na steni nimamo nobenih slik, nič. kopalnica bo zelo lepa, ploščice so mi pa tudi všeč. Nina tvoje stene so tudi zelo dobro si pofarbala, a si kaj razmišljala da bi odprla popoldanski s.p., lahko sem tvoja prva stranka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 8:04:10
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 8:14:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Paštetka ful ste fletni , M pa tudi jaz sploh ne bi več spoznala, prava princeska je postala . Voljo pospravljati in brisati packarijo imaš pa še vedno . Ploščice v kopalnici so definitivno vredne svoje cene , uh zdaj sem še jaz dobila kup idej - samo če omenim mojemu bom pa res samohranilka ostala . Samo kje so pa otroške sobice jih ne najdem v tvojem albumu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 8:15:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
a si kaj razmišljala da bi odprla popoldanski s.p., lahko sem tvoja prva stranka druga , se je že moj fotr naročil pred tabo - samo oba odpadeta, ker imam še doma ogromno dela - zdaj bo treba pa belo barvo vzeti v roke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 8:54:13
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro jaz sem že pri drugi Nina jaz bi se tudi naročila za malanje, ti bom pa asistirala poleg, tako da bo hitreje gotovo Bi pa se najprej lotile dnevno sobo, potem stopnišče - sploh ne bom omenjala kakšna je stena, ko se mala dva namesto za ograjo raje oprijemata stene , mogoče je bolje da počakam, da še L zraste ... jaz pa sličic paštetke ne vidim, kaže mi samo št. sličic, slik pa ni nikjer, samo zvezdo lahko vidim Bubi pa tvojih tudi ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 8:56:36
|
|
|
|
petarda
|
Nina jaz bi se tudi naročila za malanje, ti bom pa asistirala poleg, tako da bo hitreje gotovo Bi pa se najprej lotile dnevno sobo, potem stopnišče - sploh ne bom omenjala kakšna je stena, ko se mala dva namesto za ograjo raje oprijemata stene No...ko bo že na našem koncu se lahko pa še pri meni oglasi ...bom tudi asistirala zraven, če bo kaj ceneje potem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 9:02:39
|
|
|
|
kvaka
|
Drugače pa mene daje že božično-novoletna mrzlica. Sem bla včeraj v merkurju in sem itak mogla nekaj kupit, nisem niti pisnila, ker ne da bi postala mati samohranilka, tudi vsi bančni računi bi bili blokirani No, sem se pa tudi sama lotila ustvarjanja, delam neke ulitke, ki se mi kar naprej nekaj krušijo . Pa adventni venček počasi izdelujem, ker mi vsakič nekaj zmanjka, al se mi pa kaka druga ideja porodi, tako da če ne za 1. adventno nedeljo za drugo pa bo mogoče že narejen Pa ta vikend bomo imeli praznovanje za A in J, tako da bom jutri začela s peko tortic, bosta imela vsak svojo z motivom ninja želve (prilepim sličico). Se pa vsi, ki še ne veste kam v soboto, lahko oglasite pri nas
< Sporočilo je popravil kvaka -- 20.11.2008 9:03:49 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 9:37:30
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jaz bom pa danes očitno preležala... sem včeraj preveč pucala da se mi v vrsto postavite za nino, jaz sem ji že pred objavo slik ponujala posel, kar malo nazaj preberite paštetka lepe slike, ampak sob od M&M pa tudi meni ne prikaže se mi pa zdi, da bi bil že čas, da se kaj vidimo, M se je res ful spremenila, je ne bi spoznala, če bi jo kje samo videla, M pa mi je nekak isti kot na zadnjem srečanju, samo mogoče malo večji . a ulico boste tudi menjali, ali samo blok? danes pa praznuje od moje prijateljice hčerka - adamova sošolka, pa še naš sosed, ampak on je eno leto pred našimi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 9:38:23
|
|
|
|
kvaka
|
Bubi . Pa tako cart bubika in kako si se lepo potrudila z izdelavo fotoknjige . Bi ti še jaz naše slike poslala, da še za nas narediš . Meni se že pri prvi strani zatakne in potem vse skupaj pustim. Pa moram se mal v roke vzet in začet slikat . Sploh se ne spomnim več, kdaj nazadnje sem imela fotoaparat v roki ...
< Sporočilo je popravil kvaka -- 20.11.2008 9:39:14 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 10:54:41
|
|
|
|
petarda
|
Tiste, ki ne vidite sobici od M&M...pejte na album, pa se premaknite tam zgoraj na zadnjo stran in potem vidite vse slikice na zadnji strani, kjer se vidita tudi sobici..potem jih pa kliknete za povečavo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 10:55:53
|
|
|
|
petarda
|
Sploh se ne spomnim več, kdaj nazadnje sem imela fotoaparat v roki Nimam teh problemov ...mam pa z urejanjem in razvijanjem, presnemavanjem...bubi, ne? ... se nekako tolažim, da bom to delala čez tri tedne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 11:08:03
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tiste, ki ne vidite sobici od M&M...pejte na album, pa se premaknite tam zgoraj na zadnjo stran in potem vidite vse slikice na zadnji strani, kjer se vidita tudi sobici..potem jih pa kliknete za povečavo. Točno tako grem na ikono Moje najljubše slike in mi samo kaže, da je trenutno 60 slikic, da bi pa kakšno videla pa ne morem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 11:15:04
|
|
|
|
kvaka
|
Mogoče pa povabila nisem dobila za ogled slikic
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 11:29:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Mogoče pa povabila nisem dobila za ogled slikic ta pa pride preko ZS...mogoče te je paštetka pozabila obkljukat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.11.2008 11:30:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hvala petarda, zdaj sem jih pa videla . Barvo kot jo ima M sem imela v mislih za Anžetovo sobo (pa mi žal ni dovolil ). Paštetka noro dobro stanovanje boste imeli - ogromna dnevna s kamnito steno in okni do tal jaz bi tud
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?