Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške 26.3.2005 10:12:56
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
SMO DOBILI PODALJŠANO:bravo:
|
|
|
|
Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške 26.3.2005 11:02:26
|
|
|
|
kepa*
|
tara9, povej mal vec. mi tud hodimo v razvojno. pa je samo to dovolj? kak je pa kaj postopek za podaljsanje? hvala
|
|
|
|
Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške 26.3.2005 12:54:42
|
|
|
|
Bejba
|
Catbalu, mogoče zato, ker hodite šele od 7.meseca. Mi hodimo že od rojstva, ne vem pa točno vsega, samo posredujem informacije, ki sem jih dobila.
|
|
|
|
Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške 26.3.2005 14:34:10
|
|
|
|
lin
|
Jaz bom tudi dala vlogo,saj večini(no ne vsem)ki hodijo v razvojno podaljšjo,bomo probali
|
|
|
|
Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške 26.3.2005 14:46:30
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Mi hodimo na nevrofizioterapijo že od tretjega meseca,ker je Maj hipotonik.Obiskujemo tudi razvojnega nevrologa v Lj.na vsake dva meseca in ga bo spremjal dokler nebo shodil,hodiva pa tudi k ortopedu. Sicer z njim ni kaj hudo narobe vendar bo vrjetno shodil malce kasneje kot njegovi vrstniki sedaj je star 13 mes.in se še nesme postavljati na nogice. LP.:rozica:
|
|
|
|
Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške 26.3.2005 15:41:02
|
|
|
|
catbalu
|
mogoče bejba, da je tud tuki kaka fora sam men so na terapiji rekli da ni tak tko da....mogoče mam pa napačne info. sam tud na soc.niso imeli pojma...tko da to so moje info pa tud prejšnje sporočilo ni blo mišljeno tko:(tak da oprosti če se je tko bralo pa lp cat
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?