Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (25.3.2005 21:49:06)

Sem že na Dojenček in otrok napisala, pa bom še sem kopirla, da ne bo katera spregledala.

Marsikatera tega ne ve, zato le preberite. Danes sem govorila s socialno delavko na Metelkovi in mi je rekla, da tiste mamice, ki s svojimi otročički hodijo v razvojno ambulanto, lahko zaprosijo za podaljšanje porodniške in sicer za 3 mesece. Skoraj 100% jo dobijo, le nekaj mesecev pred iztekom porodniške je potrebno dati vlogo, da vse uredijo.
Jaz se še nisem odločila ali bom to izkoristila ali ne. Vam pa v vednost, saj o takih rečeh nikoli ne govorijo na glas. Na žalost.

LP; Bejba

TARA in MAJ -> Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (26.3.2005 10:12:56)

SMO DOBILI PODALJŠANO:bravo:

kepa* -> Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (26.3.2005 11:02:26)

tara9, povej mal vec. mi tud hodimo v razvojno.
pa je samo to dovolj?

kak je pa kaj postopek za podaljsanje?
hvala

Bejba -> Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (26.3.2005 12:54:42)

Catbalu, mogoče zato, ker hodite šele od 7.meseca. Mi hodimo že od rojstva, ne vem pa točno vsega, samo posredujem informacije, ki sem jih dobila.

lin -> Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (26.3.2005 14:34:10)

Jaz bom tudi dala vlogo,saj večini(no ne vsem)ki hodijo v razvojno podaljšjo,bomo probali

TARA in MAJ -> Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (26.3.2005 14:46:30)

Mi hodimo na nevrofizioterapijo že od tretjega meseca,ker je Maj hipotonik.Obiskujemo tudi razvojnega nevrologa v Lj.na vsake dva meseca in ga bo spremjal dokler nebo shodil,hodiva pa tudi k ortopedu.
Sicer z njim ni kaj hudo narobe vendar bo vrjetno shodil malce kasneje kot njegovi vrstniki sedaj je star 13 mes.in se še nesme postavljati na nogice.

LP.:rozica:

catbalu -> Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (26.3.2005 15:41:02)

mogoče bejba, da je tud tuki kaka fora sam men so na terapiji rekli da ni tak tko da....mogoče mam pa napačne info. sam tud na soc.niso imeli pojma...tko da to so moje info pa tud prejšnje sporočilo ni blo mišljeno tko:(tak da oprosti če se je tko bralo pa lp cat

Bejba -> Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške (26.3.2005 20:08:07)

Vse mišljeno pozitivno, catbalu, tako da je vse ok ;).

Stran: [1]