|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (206. nadaljevanje)
25.3.2005 18:55:03   
Pia73
Pozdravljene! :rozica::rozica::rozica:

Da nas spet prestavim malo na vrh. Kako ste kaj drage moje na ta veliki petek? Upam, da ste že pobarvale jajčka.

Jaz sem tako tako. Sem se sicer odpočila, ker sem bila prej dva dni tako utrujena, da je bilo kar hudo. Sem imela danes in včeraj dopust v sredo pa sem bila tudi samo par ur v službi. Tamali je začel nekaj kihati, kašljati in smrkati, pa sem ga preventivno vzela iz vrtca, da ne bi zbolel, saj je bil danes povabljen na roj. dan pa še velikonočni prazniki so in bi bilo škoda, da bi mogel biti zaradi bolezni ves čas doma. Tako pa smo bili dva dni lepo doma, se cartali in pili čajčke in med in upam, da ne bo kaj hujšega. Kaže v redu.

Je pa malo mene strah, ker danes :duda: tako malo čutim. Saj sem ga, samo res malo,.... Kaj pa vem kaj je zdaj to. Skoz nekaj, ....

Jutri pa nesemo k žegnju, potem pa sledijo obiski, obiski, obiski in polne mize dobrot! Se že veselim!!!

Punce, ki ste v času O, dajte čim več :sloncek::sloncek::sloncek: Ostalim pa želim, da zagledate :modri::modri::modri: in :roza::roza::roza:

Lp Pia73 in :duda: 23t
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.3.2005 19:01:31   
emaa
Pozdravljene punce,

kako sem vesela,, da je vikend, pr nas v firmi je usekala epidemija viroz in drugih obolenj. Zbolela moja šefica, torej sem mela komercialo čez, nato zbolela tajnica, imela njeno delo čez, še dobr da je šele dons zbolel programer, bi mogla še to delat.

drugač sem dobro, malo samevam, je šel moj :love: v karanteno, jutri igra za reprezentanco rugby tekmo proti Španiji, tko, da ga dobim nazaj jutri ponoči. Sem mu že povedala, da sem jaz na vrsti za njegovo pozornost, ker je bil cel teden zmatran, jaz pa žalostna.
Držte se punce, Ema, ki bo kmalu :nosecka:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2005 19:01:40   
Anonimen
Pia ciao!!!
Mislim,da včasih tudi detece v trebuščku malo več spančka,morda pa ker si ti tako utrujena tudi on čuti utrujenost :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:
Upam da se sineku ne bij kaj več skuhalo:hudicek:a ne bo že konec teh viroz:hudicek:
Pri nas ne bo obiskov,gremo mi na obisk ima svakinja roj. dan.Živcira me,da moram kar za dva dni vkup pomislit kaj kuhat:grrr:že za sproti ni lahko.
Ti se pa le čuvaj,da se ne boš preveč naprezala pri strežbi gostov upam,da ti bodo pomagali.
Lepe praznične dneve preživite.

Lp neva:rozica:

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2005 19:04:46   
Pia73
Hvala neva6 :rozica::rozica::rozica: Sicer pa ne bom gostila obiskov ampak smo mi povabljeni na toliko koncev, da ne vem če bomo vse sfolgali,.... :bravo::bravo::bravo: Zato pa pravim, da škoda, da bi bil sine bolan!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2005 19:06:10   
tinkamiška
pozdravljena Pia:rozica: sem že čakala kdaj bo katera napisala novo nadaljevanje.

Danes sem grozno utrujena dopoldan sva z:love: skakala od davčne pa do zavoda za zdravstveno zavarovanje, ker sva si namreč nehala plačevat pokojninsko zavaroavnje, bova dinarčke raje vlagala v kak sklad, ker se mi zdi, da od pokojnine ne bom imela nič:zmeden:

Potem pa v trgovino, pa vse nakupit, pa potičko pečt, pa jajčka barvat,...uf, zdej bom pa dala vse štiri od sebe:)-

Pia, mogoče pa tvoj:duda: samo malo več spančka, mogoče pa tudi na njega vpliva polna luna:rozica:, jutri bo pa spet ves živahen:)

Danes bi naj dobila Franco pa je še ni, me pa tam spodaj vsake toliko zagrabi tista topa bolečina, kot da bo zdaj, zdaj tu. Danes sem si kupila še vložke in v polni opremi pričakujem njen prihod:grrr:

Tudi jaz se pridružujem Piinim željam in vam želim lepe praznike, pa na se preveč najest:)-

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2005 19:07:26   
tinkamiška
O, pozdravljeni še Ema in Neva:) sem tako dolgo pisala, da sta me prehiteli:)

:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2005 19:07:55   
Anonimen
O Pia to se pa že boljše sliši,...ja ja na obiske to pa je boljše kot pa polno hišo imet:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2005 19:07:59   
Pia73
Tinkamiška upam, da France sploh ne bo,... :miska::miska::miska:

Ja, saj jaz tudi upam, da :duda: danes počiva - tako kot jaz,....

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2005 19:09:00   
Pia73
Saj tu pa tam imamo polno hišo - ob kakih roj. dnevih, sicer je pa kar težka na 56. kvadratih,.......

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2005 19:10:13   
Anonimen
Ohoj tinkamiškaaaaaaa!!!!!
Jaz ti tudi želim,da si zastojn vložke kupovala in da jih boš spravila za sabo v porodnišnicoooooo9nebesa

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2005 19:10:57   
Anitka
O pmfhjsdjfhehjifbsdjfhbsjghfjhg :hudicek::grrr::hudicek::grrr: Mater sem jezna kdrhjsfsopdrfkiosgo

Poskušam že drugi dan preko elektronske pošte oddati dohodnino pa ne gre :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Pol naj je pa še človek miren in zbran med prazniki, ko te pa še to zaj...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2005 19:11:13   
VITA74
Živjo :rozica:

Jaz sem pa danes končno dočakala svojo M pa histeroskopiji in ko mine smo spet v akciji :bravo::bravo::bravo:
In potem upam da se hitro vse preselimo nivo višje :)
Za praznike bomo pri babi, ki je že vse njami njami naredila, ker sem jaz v službi :( Tudi jaz se veselim polno dobrot....

Lep pozdravček vsem :metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2005 19:13:01   
Anonimen
Anitka živijo,nisi edina moja hči je že obupala je rekla,da raje po pošti pošlje:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2005 19:13:27   
tinkamiška
:)-:):):)hvala, sej po tihem tut jst upam, da je nebo, sam, sej veste, ko tolkrat dobiš nos, pol kr neupaš preveč upat:zmeden:

bi blo pa faj, ja, da bi vložke zabrisala v en kot pa jih nebi pogledala vsaj celih 9 mescev:)

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2005 19:13:50   
Anonimen
balboma bo bo bo zdej pa bo boš videla...kamluuuu9nebesa

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2005 19:15:08   
Anitka
Uspeloooooooooooooooooo mi je!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Očitno je bilo potrebno izreči nekaj kletvic. :ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2005 19:16:05   
emaa
jaz tud upam, da kej kmal, se mi ne da tašči rečt za vložke, tampone, ko zmanjka, trapasto se mi zdi pa kupovat, če pa iz Tosame, dobim vse zastonj, zaloge pa za pol do enga leta, pr jakosti moje M

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2005 19:16:38   
emaa
Anitka jaz jo bom poskusila oddati jutri preko neta, bomo vidli

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2005 19:17:30   
Anitka
Neva,vsa poanta je bila v tem, da se mi je zgoraj pojavil napis v zvezi z pojavnim oknom in sem si morala prenesti nek programček (Hermesov) in potem je šlo. Sem pa že tudi jaz za vsak slučaj danes kupila obrazec.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.3.2005 19:19:53   
Anonimen
Anitka men je pravkar kapnilo,no spomnila sem se kako je bilo pred 16 leti in devet mesecev nazaj.Bila sem na plaži,pa me je začelo tako spodaj bolet,krči pa v križu,da sem se pobrala kar domov,da mi slučajno ne pride:hudicek:kar tam na plaži.Prsa so me bolele in občutek je bil,da so tripla.Pa ni bilo od tega nič ni je bilo in ni,čez devet mesecev je pa prišla moja Nika:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.3.2005 19:37:45   
VITA74
Neva hvala za lepe želje, upam da res kmalu ker komaj čakam 9nebesa
Meni je tudi uspelo oddat dohodnino :bravo: kar peš :)-
Uživajte

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.3.2005 20:05:41   
Anonimen
O to mora pa moja Katja videt bo še enkrat probala,hvala anitka

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.3.2005 20:42:23   
Anitka
Neva6 ziher je ista napaka pri njej. Če vama še ne bo jasno pa me kar vprašajta. Lahko tudi privat.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?