Pia73 -> ZA NAS (206. nadaljevanje) (25.3.2005 18:55:03)
|
Pozdravljene! :rozica::rozica::rozica: Da nas spet prestavim malo na vrh. Kako ste kaj drage moje na ta veliki petek? Upam, da ste že pobarvale jajčka. Jaz sem tako tako. Sem se sicer odpočila, ker sem bila prej dva dni tako utrujena, da je bilo kar hudo. Sem imela danes in včeraj dopust v sredo pa sem bila tudi samo par ur v službi. Tamali je začel nekaj kihati, kašljati in smrkati, pa sem ga preventivno vzela iz vrtca, da ne bi zbolel, saj je bil danes povabljen na roj. dan pa še velikonočni prazniki so in bi bilo škoda, da bi mogel biti zaradi bolezni ves čas doma. Tako pa smo bili dva dni lepo doma, se cartali in pili čajčke in med in upam, da ne bo kaj hujšega. Kaže v redu. Je pa malo mene strah, ker danes :duda: tako malo čutim. Saj sem ga, samo res malo,.... Kaj pa vem kaj je zdaj to. Skoz nekaj, .... Jutri pa nesemo k žegnju, potem pa sledijo obiski, obiski, obiski in polne mize dobrot! Se že veselim!!! Punce, ki ste v času O, dajte čim več :sloncek::sloncek::sloncek: Ostalim pa želim, da zagledate :modri::modri::modri: in :roza::roza::roza: Lp Pia73 in :duda: 23t
|
|
|
|