linči 312
|
Res je, da ni nič hujšega narobe z mano, tako da ja po vašem "se švercam ". Ampak glede na to, da je moj otrok za tri tedne večji in da me že vse tišči in boli, ko sedim v službi po 8 ur za računalnikom, mislim da ni nič narobe, če sem doma in da občasno grem malo na zrak(nisem mislila delati na črno v gradbeništvu, ali kaj podobnega). IZVIRNO SPOROČILO: zabbica ok dejte že nehat s tem kera se šverca in kera ne. jaz sem sicer ena izmed tistih, ki so absolutno proti švercanju v času nosečnosti, saj le-ta ni bolezensko stanje. ampak še vseeno pa: šverca se po mojem osebnem, skromnem mnenju, ki ga seveda ne želim nikomur vsiljevat, tista, ki je na eni izmed te o bolniški napisala, da ji ni prov nič in da je dohtarju naložila, da jo križ boli, ker v službi veliko sedi. ja taka se šverca. in take nosečnice obsojam. ker je pol, če se ne motim, še zarven dodala, da je zdej lepo doma in lepo pohajkuje okoli. zzabica: ti pa se ne švercaš. otrok je večji (po moje, nisem sicer medicinske stroke, je to lahko razlog za prezgodnji porod), pa tišči in boli te, pa zihr se še kaj najde. in če greš pač na zrak - hvala bogu, sej ne morš bit skoz notr zaprta. lepo bodi doma in se ne obremenjuj s tem, da te nekateri smatrajo za švercarko. doma si, ker so zdravstveni razlogi, pa čeprav se tebi ali pa morda še komu, ne zdijo tolk hudi, kot je na primer krvavitev. lepo nosečnost vsem in predvsem brez nepotrebnih obremenitev
|