|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
25.3.2005 10:28:19   
Dari

Ojla drage moje!
Najprej eno vprašanje: ali ste ve zamenjale spodnje perilo, al uporabljate istega?

In Joni, tud mene včasih napade nepopisna sitnoba in jokavost, in takrat :love: ne ve kaj naj nardi, ker mi nič ni prav :zmeden:.
Sicer mam tud jaz celo gužvo s svojim časom - dopoldne sem v službi (učiteljica), popoldne pa gospodinjstvo pa to, pa diplomirat moram do julija :grrr:, pol pa še stanovanje urejamo in mamo skoz ene delavce pri hiši, in moram poskrbet še zanje. Ah, še tri mesece pa bo bolje :bravo:

Tale dež mi pa gre malo na živce :grrr: Ko bi bil vsaj sonček.

Papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
25.3.2005 10:36:20   
malika
perilo jaz uporabljam isto, edino modrc sem morala menjat za eno št. večjega.

kaj se solz tiče, pa sem pomoje na prvem mestu. Včeraj so lili potoki, ker je dragi šel na Jahorino na smučanje-no tokrat vsaj vem zakaj sem jokala. Ponavadi sem žalostna, zamorjena in tečna popolnoma brez razloga. Ne vem, baje to delajo punčke, ker mi prvič ni bilo čisto nič :)-:zmeden: .

Pa saj bo :rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
25.3.2005 10:49:56   
Anonimen
:)- :)- Dari, tolk enih obveznosti in ti bi imela še malega kužkota :)- :)- hecam se

Perilo sem zamenjala kmal na začetku...sem si v Leklerku kupila navadne gatke za 700 sit 4 kos (jaz jim pravim Češke), ker enostavno nisem mogla več nosit tangic :((
Tko, da me ne veseli preveč, ko bom mogla oblečt kakšne bele hlače...bom mal potrpela v tangah :zmeden:
Ne vem, tolk zlo fejst me moti tist štrikec :ups:

Modrčka pa itak ne nosim več...

A ne kolk je še julij daleč?

Sej ta vikend bo itak hitro minil...bomo mal jajčka farbale, pa bo :)-
Aja :ups: kako naj pripravim hren :ups: a ga kar naribam, al moram kej še zraven umešat :zmeden: ne vem, prvič bom to delala :bravo:

T.

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
25.3.2005 10:54:36   
malika
Tinka k naribanemu hrenu lahko daš narezano jajčko, premešaš in malo posoliš :bravo::bravo::bravo: , jaz imam to najraje

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
25.3.2005 10:55:38   
Anonimen
Ne, Dari, ti kar celo nosečnost nosi iste gatke! :)-:)-:)-

Hecam se, saj vem kaj si hotla ampak če še enkrat prebereš prvi stavek... :zmeden2: :)-:)-

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
25.3.2005 10:56:54   
malika
:)-:)-:)-

:bravo: Alja :bravo:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
25.3.2005 11:00:18   
Dari

Ja ja Alja, veš kaj sem hotla, čeprav sem res malo čudno zapisala.
Mi pa k hrenu dodamo fino naribano jabolko - ni tko močno pa men je fulll dobro. Mogoče še malo kisa, da je bolj kislo.
A potico boste pekle? Men bo kar mami dala ene par kosov - se samo za naju z možekom ne splača pečt.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
25.3.2005 11:05:00   
Anonimen
Dari, potico :zmeden:
Sej jo tud v Leklerku prodajajo a ne :)-

A se bomo julijke kej dobila, ko bo sonček, da mal počvekamo ob sokcu ?

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
25.3.2005 11:46:04   
CIPRESA
No jaz sem pa ravno sedajle spekla potico in naribala hren. Pri nas naribanega postavimo malo ven na zrak da potem ni tako močen pa potem notri nalijem malo kisa pa olje in posolim in je SUPER.
Danes sem mislila še nabrat regrat za jutri pa mislim da ne bo šlo, ker je tudi pri nas dež.
Mal grem sedajle počit da ne bi bilo kaj narobe (saj veste zaradi nizko ležeče posteljice) ker je rekla naj malo več počivam.

Spodnje perilo pa imam še čisto istega kot prej le modrc sem si kupila nov brez spodnje kosti, ker pravijo da ni pametno nosit take zaradi tega ker lahko priščipneš nekaj nevem že kaj uglavnem zaradi mleka kasneje za dojit.

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
25.3.2005 12:00:34   
Romcka
halo pupe:)
tole o gatah je pa dobra fora...:) tko sem jaz opazila, sa sem noseca - ker mi naenkrat ni vec pasalo tangice nosit:(
zaj pa je to edino kar lahko nase dam - saj veste - so mickene in pod busijem:)
Modrckom pa sem samo podlogo ven dala in spet pasejo ko uliti:)
Jaz tudi komaj cakam, da pridem danes domov in zacnem kuhat in pospravljat..me ze cist tole pucanje mece:zmeden:
Uzivajte in zelim vam leeeepeeee praznike - pa ne prevec jest--> just kidding:)
9nebesa
R

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
25.3.2005 12:23:57   
Anonimen
Rosa če hočeš smeškote se moraš registrirat, pa se ti potem vedno pri pisanju pojavijo, pa samo klikneš na tistega, ki ga hočeš uporabit.
Pa če si registrirana si lahko še opis in sliko dodaš in albume narediš. Ne vem, po mojem zdaj ne vidiš naših slik, ker nisi registrirana?!:zmeden2:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
25.3.2005 12:27:32   
Grascakinja
Oj še jaz!

Rosa, če hočes smeškote, se moraš pa na RR registrirat! Join our club! :bravo:

Jaz še nosim tangice, češke gatke mi ne sedejo :(, pa par novih boksarc sem nabavila.
Modrc sem zamenjala že v prvem trimesečju, je 1 cifra več gor :bravo:, ampak je še vedno podložen in s kostjo, ker drugačnih enostavno ne morem nosit.

Ejjjjj, pri nas je potico spekla tašča, mami jo pa kupi v TUŠu. Oboji sta v redu, samo meni ne pašeta, me po njih zgaga peče.:zmeden:
Peče me tudi hren. Ne zgaga, ampak v ustih. Mimoza. :zmeden:
Šunka mi ne diši lih najbolj.:zmeden:
Edin jajček al pa dva bom pa pojedla. Jih pa še z večjim veseljem packam s čebulo in travcami.
Jaz sem verjetno najbolj nevelikonočni človek na tem forumu.... :zmeden: ampak se pa nimam pol kej bat za kile, da ne bo spet kaka panika pri moji osovraženi G :grrr::grrr::grrr:, o kateri sem včeri tako prijazno pisala...

Tinka74, super ideja, moramo se nujno kdaj dobit julijke vse skupaj :kava::kava::kava:, da naredimo mal slabega vremena in primerjamo trebuške!!!! Jaaaa!!! :bravo::bravo::bravo:

Lepo božajte svoje brcačke in brcače!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa čestitke za materinski dan, sej zdej smo pa (skor) že mame!!!!! :rozica::rozica::rozica::torta::darilo:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
25.3.2005 12:37:48   
ZVEZDICA 22
Ojla ropotuljice!

samo da vam povem, da mene pa danes tako brca ko še nikol.Se mi zdi da bo ven skočil:):)

Julijk nas je pa res cel kup, madonca!Pa res lepo, da se skoraj vsak dan malo pomenimo.Res ne bi bila slaba ideja, da se mogoče kdaj dobimo in popijemo kako :kava:
če bo katera TO ORGANIZIRALA, da ne boste pozabile name!

pridne bodite in ne preveč čvekat, že tako je slabo vreme:):)

N

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
25.3.2005 12:38:43   
rosa
Hja, res zgleda čist drugače :). Zdaj vidim vse slikice, ki jih dodate pred sporočilo.Alja, a to je slika tvojega otročka. Super, res!

Hvala za podatek.:bravo:
Tud forum zgleda zdaj dost bolj pestro.
Sem že večkrat mislila vprašat, pa mi je blo malo nerodno :ups:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
25.3.2005 12:40:20   
Anonimen
No, zdaj pa še enkrat dobrodošla. :rozica:
Ja, to je moja princeska. :love:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
25.3.2005 12:56:29   
CIPRESA
Ja punce ne me narobe razumet zaradi kosti v modrcu, to si nisem jaz zmislila to sem nekje slišala kar pa nevem ali je res ali ne ker se prvič noseča - NEBI VEDLA.
Me pa res manj tišči, če imam navadnega bombažnega.

Pa lep velikonočni pozdrav od CIPRESKE.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
25.3.2005 13:01:06   
malika
Glede te kosti v modrcu; kost naj bi pritiskala na mlečne žleze in te naj se ne bi mogle pravilno razvijat in pripravljat, itn nekaj takega.
je pa spet tako. To sem jaz zvedla čisto na koncu prve nosečnosti v bolnici in seveda postala panična, joj zdaj pa ne bom mogla dojit. lari fari, mleka sem imela za 3. Tudi zdaj v drugo nosim navadne modrce s kostjo, mi pač ti bolj pašejo.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
25.3.2005 14:17:14   
pravljica
jaz pa ne prenesem navadnih gatic, ki se mi zarežejo v špeh na riti :)...tangice so zakon!, če ne bi šlo, bi bla raje "spodaj brez" :)-
moderca pa tud brez kosti ne morm nosit, se tako čudno počutim...sem jih tud prvič in sem dojila celi 2 leti...tak da, od tega že ni odvisno kolk maš mleka (po moje)

komaj čakam nedeljo! men pa ful paše tista šunka, pa svež kruh, pa jajčka, pa mamin hren z jajčko in jaboko...njamci!
drugač pa jaz hren kar narejen kupim...je tud dober, potica mi je pa vseen kakšna je, ker je nimam rada...bi raj samo filo pojedla :)

ja ženske, če se v MB kaj dobimo, tudi...se priporočam :bravo:

lepo se imejte na ta lep dan, ki bi lahko bil vsaj brez dežja, če že ne more bit sončen :((

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE
25.3.2005 14:32:31   
valentina.

Jaz nosim take čisto navadne bombažne hlačke, pa se mi zrolajo pod trebuhom :ups:. Za tangice nisem, ker imam preveliko rito :grrr:, tako da, ne vem. A obstajajo kakšne druge?

Lepo se mejte, valentina

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE
25.3.2005 14:55:26   
petraCBU
Modrčke sem si sposodila od "večje" kolegice, za na rit sem si pa 44/46 tangice kupila. Ne morem pomagat, tangice so mi še vedno zakon!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE
25.3.2005 15:07:31   
PBJ
No, jaz ravno zdaj pečem potičko, ker vzhaja imam nekaj časa za pisanje.:zajcek:
Naš fantek v trebuščku sedaj:zaspan:, tako da imam popolni mir:)-... ampak komaj čakam, da se zopet premakne...potem vem, da je OK. Ja, že sedaj so skrbi, kajšele bo, ko bo prišel na svet.;).
Tu v MB tudi dežuje, tako da je kar žalostno ven pogledat..ampak drugi teden bo zaradi tega dežja trava začela pospešeno rasti in komaj čakam, da bo vse zeleno:bravo:....

Lp :rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE
25.3.2005 18:48:30   
Dari

Jaaaaaa, gremo enkrat na :kava:. Se dobimo enkrat nekje v Ljubljani, malo pokofetkamo, pogledamo trebuščke, prinesemo slikce možekov,... Jaaaaa dajmo to nardit :bravo::bravo::bravo: in kmalu!
Pa če še ne bo sončka zaplešemo še en ples za sonce :zmeden2:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJKE
25.3.2005 19:43:03   
petraCBU
Pa bi res lahko :)
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJKE
28.3.2005 15:29:09   
mayci
Ja, imate pa res dobre ideje! Jaz bi se tudi zelo rada pridružila ljubljanskim julijkam pri kofetkanju!:kava: Če se boste kaj zmenile, povejte, ok?
Jaz tudi najraje nosim tangice, jih dam pač malce pod trebuh, pa je! Ravnokar smo prišli iz term Banovci-super!:) Tudi kopalke sem kar moje prejšnje oblekla, pa je prav super izgledalo, čeprav so dvodelne.
Lepe sončne pozdravčke vsem:nosecka:!!
:kuza:
Mayci (23t) in:duda:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?