Grascakinja -> JULIJKE (25.3.2005 12:27:32)
|
Oj še jaz! Rosa, če hočes smeškote, se moraš pa na RR registrirat! Join our club! :bravo: Jaz še nosim tangice, češke gatke mi ne sedejo :(, pa par novih boksarc sem nabavila. Modrc sem zamenjala že v prvem trimesečju, je 1 cifra več gor :bravo:, ampak je še vedno podložen in s kostjo, ker drugačnih enostavno ne morem nosit. Ejjjjj, pri nas je potico spekla tašča, mami jo pa kupi v TUŠu. Oboji sta v redu, samo meni ne pašeta, me po njih zgaga peče.:zmeden: Peče me tudi hren. Ne zgaga, ampak v ustih. Mimoza. :zmeden: Šunka mi ne diši lih najbolj.:zmeden: Edin jajček al pa dva bom pa pojedla. Jih pa še z večjim veseljem packam s čebulo in travcami. Jaz sem verjetno najbolj nevelikonočni človek na tem forumu.... :zmeden: ampak se pa nimam pol kej bat za kile, da ne bo spet kaka panika pri moji osovraženi G :grrr::grrr::grrr:, o kateri sem včeri tako prijazno pisala... Tinka74, super ideja, moramo se nujno kdaj dobit julijke vse skupaj :kava::kava::kava:, da naredimo mal slabega vremena in primerjamo trebuške!!!! Jaaaa!!! :bravo::bravo::bravo: Lepo božajte svoje brcačke in brcače!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica: Pa čestitke za materinski dan, sej zdej smo pa (skor) že mame!!!!! :rozica::rozica::rozica::torta::darilo:
|
|
|
|