Zoja Miša
|
No, najina prejšnja prigoda : Princeski, se je tako zaletelo, da ni mogla zadihati in sem jo obrnila na trebuh in dol, pa je potem nekako špuknila ven in zadihala, me je skoraj kap! Potem pa je jokala ko dež in sem jo komaj pomirila, je malo zadremala, pa vseeno ni mogla dobro spati, ker jo je še vedno nekaj motilo v grlu. Potem je ratala lačna, pa ni mogla normalno jest. Sem bila že cela panična. Pojedla vseeno nekje 50 ml. Potem se je pokakala tako, da je imela cel hrbet usran. Seveda se je drla ko jesihar, sva se šli previt in še vedno jok, pa sem jo še malo silila s hrano, pa ni šlo. Pojedla še komaj 10 ml in potem zaspala. Sedaj spi v ležalniku, ampak zelo nemirno, revčica, jaz pa cela hin! L Upam, da bo potem konkretno jedla, ko se bo malo odpočila. Je bila tole res cela katastrofa! Ampak sedaj je že budna, spala je celih 30 min in se smeji in igra v gugalniku . In punka! Verejtno sem preveč čokolade včeraj pojedla . Važno, da je ne zvija, punka pa kar naj! Gajka, Rok je pa res posrečen! Luškan fant! In gugalnik imamo mi isti, samo da je sivo bež barve! Kaja Lina grozno uživa v njem in tolče igrače. Anita, imate isto igralno podlogo kot mi. Tejkaz, kakšna je to airex blazina? jaz sem mislila penaste kocke, ki se sestavijo kupiti, to ne bi bilo o.k.? Mislim, da je bil nasvet od Naty, že dolgo nazaj! Sandra, Tejkaz za boljše noči! Tejkaz, pire krompir, v peči pečen piščanec (verjetno 2) in solata. Za sladico štrudelj. Carol, knjigo sem že dobila, je ful fajna! Povej mi še prosim, kje v ZD Domžale se gre za slikanje kolkov, če mogoče veš. Hvala. Čevlji za vse firbčne : kupljeni v Transportu, usnjeni. Meni so zakon. Če so moderni, pa nimam pojma in mi je tudi vseeno. V petah vozičkat? Ni šans! In še Kaja Lina na sprehodu