Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 18:50:00
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Hribi so fajn, midva sva tudi dosti hodila pred Lanom. Lansko poletje pa je bilo tudi precej kolesarsko, sva bila tudi na maratonu iz Arje vasi v Logarsko 65 km in sem bila 7. med ženskami Komaj čakam pomlad da nabavimo nahrbtnik in sedež za kolo potem pa spet šibamo naokoli bravo ryssa!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 18:50:09
|
|
|
|
Ryssa
|
tinka tvoj ima že 66 cm pri 2 mesecih ali je tipkarski škrat?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 18:53:26
|
|
|
|
bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz In še vprašanje: Katera čokolada vam je ljubša? Gorenjka ali Milka? Horenjka Milka, vse razen tista s celimi lešniki, se kar bojim, da bom ob kak zob! Hudo velik nas je kandidatk za srečanje!!! Super!!! IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Čisto zares pa sta obe za pojest, čeprav pravijo, da je v Müllerju Milka ful boljša?? Milka je Milka, sam da je IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Erin, počasi boš mogla nadaljevanje teme odpret. Če bomo tako nadaljevale, že danes Eno vprašanje še - Če so vaši dojenčki budni, a se vedno ukvarjate z njimi ali jih tudi pustite da se zamotijo sami? Pa še eno vprašanje - a je katera na Facebooku? Ja pomoje smo teh sto strani naklofale v enem tednu. Kaj bo še čez zimo? Za Facebook mam vabilo, sam se še nisem prijavila. Za kaj pa gre tam? naty, To mi je ratal sproti pokomentirat. Se je Teja zbudila, pa se potem še oglasim. Ko sem potrdila, se ni nič zgodilo in potem vidim, da mi je objavilo na stari temi. Ja, logično!!! Pa za nas čveke in 2. del!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 19:27:09
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa tinka tvoj ima že 66 cm pri 2 mesecih ali je tipkarski škrat? ima ja, ko se je rodil, je imel 56, 1. mesec je imel 57 (se mi zdi, da ga ni glih ok zmerla), zdej sem ga pa sama merla. velik je, kg mu pa nekot ne grejo glih gor.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 19:30:09
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Za Facebook mam vabilo, sam se še nisem prijavila. Za kaj pa gre tam? u glavnem gre za iskanje in čvekanje prijateljev, slikce maš gor, mal si dopisuješ, če pa hočeš in maš čas, pa še vse sorte. js sem kr neki prjatlov "srečala", ki jih že ful dolgo nisem vidla.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 19:57:32
|
|
|
|
tatly
|
tinka-logarka dolina
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 20:09:35
|
|
|
|
matejchi
|
Prejšnji četrtek, ko je Žiga imel vnetje ušesa.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 20:50:17
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jaz pa sem ravnokar iz šopinga v Celju. Sem našla en lušten zimski kombinezonček za Roka. In ne, tokrat ni iz H&M, da ne bodo potem vsi avgustovčki enaki okrog hodili. Pa še eno prav nič poceni kremco sem si v L'Occitane zase privoščila. kje si kupla kombinezon gajka? V Oviesse. Hvala, da si mi predlagala to trgovino! Imajo polno lepih cunj za . Sva z Rokom šla pofirbcat tja in na koncu še kombinezonček našla, pa še zraven eno pižamo in copatke. Pa sva prej en dokaj všečen kombinezonček že v Pingotu našla, pa se nisem mogla takoj odločit, ker mi ni bila cena čisto nič všeč, pa še dobro, da sem oklevala. Sva našla lepšega, pa povrhu še precej cenejšega. .
< Sporočilo je popravil gajka -- 5.11.2008 20:54:56 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:04:23
|
|
|
|
Ryssa
|
tinka je pa velik tvoj fantič pa luštn tudi matejchi lepa sta tvoja dva gajka jaz sem pa v oviesse kupila bundico za Lana. Nikjer nisem našla kolkrtolk bundice, da bi bila debela in ne v temnih barvah, edino v oviesse, pa še poceni ca 23 evrov mislim da je bila. No, zdej pa grem, Lan že spi od nekaj čez osem, jaz si grem pa črpat pol pa spat. Bom sproti še pogledala Male vragce na kanalu a. Lepo noč!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:31:16
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Morem rečt, da ste res velike čvekice, komaj vam sledim. Moja najljubša čokolada je tudi tako kot od Sayuri noisette ali pa hoferjeva noisette. Stolček, ki ga imajo v Tušu, mislim unga Peg Peregota imama midva z namen kupit ta mesec. GH jaz nameravam začet uvajat Janu drug mesec, to se pravi po dopolnjenem 4. mesecu. Začet pa mislim z mlečnimi kašicami in zelenjavo ter sadjem. Morem pa pohvalit vse slike od naših avgustovčkov do slik od hribolazenja. V glavem vsi ste luštni! Pa punce ne se kregat, no. Jaz na srečanje ne morem prit, ker moj dela, jaz pa nimam izpita. Obljubim, da enkrat pa bom prišla. bambi držim pesti za jutrišnji izpit. Tudi jaz vam dam nekaj slik na ogled od našega sončka: Takole naš Jan zaspi čez dan na sedežni Gremo na sprehod nasmešek
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 5.11.2008 21:32:00 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:32:25
|
|
|
|
naty13
|
Čer. Gajka Nejc ima posteljo, ampak ni zanimiva za čez dan, takoj ven zleze in dol pricaplja. Ko je pa čist konc, pa zaspi, kjer je. Tudi za mizo. Saj sem ga prestavila na sedežno, pa je lepo spančkal. Res ste se našle same ljubiteljice hribov. Aradej Želim ti čimveč spanja ponoči. naj se vam vse čimprej uredi. Lucija je pa res fejst punca.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:32:32
|
|
|
|
aradej
|
matejchi kaj ti si na netlogu?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:34:06
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
aradej tudi jaz sem na netlogu.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:40:19
|
|
|
|
aradej
|
kako te pa najdem
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:41:29
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Erin ne vem katere si se hotela rešit, da si napisala da gremo na ***Avgustovke '08 - 2.del*** . Upsiiiiiii Did I wrote that? Se pardoniram...hehe
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:43:06
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Pod katja501985
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:45:35
|
|
|
|
Erin
|
***~~~~~~~~~~~°°o°°~~~~~~~~~~~*** SREČANJE AVGUSTOVK in : petek 7.11.ob 11 h v Mercator- Šiška ° lokalček zraven Lumpijeve igralnice ~~~~~~~~~~ - Erin & Tilen
- Zoja Miša& Kaja Lina
- Matejchi & Maruša
- cebrca & Ivan
- naty13 & Jošt
- vilika & Vid
- anita goitan & Zoja
- bella02 & Teja
- Krysia & Rok
- tejkaz & Jaša
- gajka& Rok
- sayuri &Lovro & Zara
- buhtlčk & Gašper
- nevaeva in Alja
***~~~~~~~~~~~°°o°°~~~~~~~~~~~*** *** vsaka prinese v vrednosti cc. 5€ - za nas *** ŠE KATERA?????????????
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:46:22
|
|
|
|
matejchi
|
Jaz na srečanje ne morem prit, ker moj dela, jaz pa nimam izpita. Obljubim, da enkrat pa bom prišla. K_a_t_j_a mogoče bi pa štopala, da te Andrejaboris pobere, ki še zbira pogum da pride..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:48:13
|
|
|
|
bambi14
|
Švinglci napisani in jao meni, če jih ne bom mogla uporabit. Ja ju3 pa rabim veliko pesti . Nič grem še pogledat kaj kje piše in v mižule, mala že ajča. Ju3 imama pregled pri 3 mesecih in dobimo pikeca in se že kr bojim. Boga moja žulika se bo drla, ko da je konec sveta. . Vse ste preživele , torej hajmo v nov dan,....pozitivno. baj baj
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 21:52:06
|
|
|
|
Erin
|
Evo jaz sem bila pri zobarju-ni vrtal kot je rekel nazadnje ko sem bila tam MAm lepe zobe Tamal je dans priden...no da ga ne bom prekmalu hvalila...povem jutri. tatly, naty, K_a_t_j_a,matejchi, aradej (kaka mlada familija) - LEPE SLIKCE! Zej gremo pa počasi spat..jutri je ceplenje pa se moramo pripravt- bolj psihično..me je strah morebitne reakcije ..Pa kako obdržat cepivo za rotavirus v želodčku je treba še naštudirat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 22:10:13
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jaz pa sem ravnokar iz šopinga v Celju. Sem našla en lušten zimski kombinezonček za Roka. In ne, tokrat ni iz H&M, da ne bodo potem vsi avgustovčki enaki okrog hodili. Pa še eno prav nič poceni kremco sem si v L'Occitane zase privoščila. kje si kupla kombinezon gajka? V Oviesse. Hvala, da si mi predlagala to trgovino! Imajo polno lepih cunj za . Sva z Rokom šla pofirbcat tja in na koncu še kombinezonček našla, pa še zraven eno pižamo in copatke. Pa sva prej en dokaj všečen kombinezonček že v Pingotu našla, pa se nisem mogla takoj odločit, ker mi ni bila cena čisto nič všeč, pa še dobro, da sem oklevala. Sva našla lepšega, pa povrhu še precej cenejšega. . super. kolk št. si pa kupla kombinezon? in kolk je zdej velik? IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Švinglci napisani in jao meni, če jih ne bom mogla uporabit. Ja ju3 pa rabim veliko pesti . Nič grem še pogledat kaj kje piše in v mižule, mala že ajča. Ju3 imama pregled pri 3 mesecih in dobimo pikeca in se že kr bojim. Boga moja žulika se bo drla, ko da je konec sveta. . Vse ste preživele , torej hajmo v nov dan,....pozitivno. baj baj fajn zrihti ju3 bambi!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 22:11:22
|
|
|
|
matejchi
|
ZZZZZobar, jaz ga imam naslednji petek.. ah sej bo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 22:14:50
|
|
|
|
tinka14
|
pa še to: od avgusta že mama oba avta na netu, pa ni noben klicu, zdej sva pa v enem tednu oba prodala. no, po enega še ju3 pridejo (upam da si kej ne premislijo), potem pa kupma mal večjega, da bo šol voz normalno v prtlažnik . tk da bova zdej brez avta. js tk kr peš hodim zadnje čase . pa še eno vprašanje: kolk časa jejo vaši ? kej manj kot na začetku? moj je 30 min, včasih tut do 45. in kok veste, da je najeden? ker moj skor vedno zaspi - a to pomeni, da ima dovolj?? lepo nočko vsem.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 22:16:05
|
|
|
|
tinka14
|
matejči, zakaj maš bibaleze prpopan? sem firbčna a??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.11.2008 22:22:44
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
tinka14 tvoj je pa isti ko moj za dojenje. Včasih bi bil gor po eno uro in užival. Ko pa ga dam kupčka podret se pa hitro zbrihta, razen ponoči večinoma zaspi takoj nazaj ali pa ima uro čvekanja in brcanja v kinderpetu.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?