sandra123 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** (19.12.2008 10:57:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri cebrca, sandra kakšne ukrepe je treba za vaju uvest????? IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ja, Cebrca, Sandra, Maja T, pa še katera bi se našla, kje ste!? Raport! [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c009.gif[/img] Evo mene na raport[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ZojaMiša, Sayuri, hvala ker sta me pogrešali[sm=smiley1.gif]...kriza pri hiši[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Tako lepo sta 3 dni spali, da ju ne bi mogla prehvaliti[sm=smiley1.gif], od 19.30/20-ih do 5-ih/5.30 zjutraj, zdaj pa že dva dni spet po starem [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif]...Sem jima ob 18-ih dala riževo kašico in ju je tako nasitila, da sta potem spali vso noč.....zdaj pa to ne pali več[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]...po flaški je pa nočeta piti[sm=smiley13.gif]...Aja, Sayuri, pri nas so takšne noči, kot so pri vas spet na sporedu....se zjutraj zbudim in imam obe [sm=duda.gif][sm=duda.gif] v postelji poleg sebe....ker nimam energije, da bi nonstop vstajala in ju nazaj v posteljo šibala[sm=smiley13.gif]....tako, da še predobro vem, kako to zgleda, če je gužva v postelji[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], pa še Tina ima neke čudne sanje že 2 dni, tako, da še ona pride v "ta veliko posteljo"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...no, to pri nas traja že 1 mesec skupaj, samo upam lahko, da se T&T ne bosta navadili spati poleg naju [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a176.gif[/img]..... Erin, pozdravi se[sm=smiley31.gif] Tejkaz, čimmanj ljubosumnostnih izpadov pri Evi, pa upam, da se malo naspiš[sm=smiley1.gif], Evo pa kar daj malo na počitnice, se boš spočila od nenehnega direndaja[sm=smiley1.gif]... Naty [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za lep dopust[sm=smiley1.gif] in WB[sm=smiley1.gif] Gajka, si šla zapravljat včeraj???
|
|
|
|