Amelia -> RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** (18.12.2008 21:00:30)
|
Hej punce, eno vprašanje v zvezi z varstvom. Moja punca bo 25. 12. stara 4 meseca in zadnjič sem jo kot že večkrat pustila pri mami v varstvu, še prej jo podojila, previla in na hitro odbrzela po nakupih, čez pol ure me kliče mami, da se je 5 minut po tem ko sem šla začela jokat na ves glas in da se nikakor ne more potolažit. No, si me lahko predstavljate, kako hitro sem odbrzela nazaj iz trgovine. Ko sem prišla ji je že spala v naročju. Se mi je čudno zdelo, da bi imela krče, ker jih nikol nima, in se mi je kar zdelo, da je bila panika ker mene ni bilo. Pri mami sva sicer ene dvakrat na teden, ampak zaenkrat loči samo naju z možem in ostale. No, pol se je zbudila se spet smejala, sem šla v kuhinjo si sendvič narest in čez par minut spet jok, oz. dretje, sem jo vzela v naročje in se je v sekundi pomirila. Kakšne imate ve izkušnje, mislim me prav mal skrbi, a to pomeni, da še nekaj časa je ne bo mogel nobeden pazit?!? Do treh mesecev sploh ni bilo problema, zdaj bom probala, da enkrat mami k meni pride, me prav zanima če bo kaj boljš ko bo znano okolje.
|
|
|
|