Alči
|
Pozdravljena NancyF. Težko ti rečem kaj naredi, imaš pa pravico ne it-seveda. Nekako mi ne gre tale RA v glavo, tudi mene so poslali tja z mojim 4m , ker je P rekla da se malo preveč drži na desno ko pase kravice. Pa sva šla, nič ni jokal, tam je P pokazala kaj morava vadit pa tako. Jaz pa se sprašujem, če je res to potrebno. Konec koncev pred 10, 20 leti niso pošiljali v RA pa previjali so tako da so ga za nogice gor dvignili, pa kupčke so na rami podirali in nečez ramo, pa nobenih vaj niso delali pa tak dalje...Pa če pogledaš danes tok stare otroke pa mladostnike , noben od njih ni motorično zaostal, špotniki so pa noben nima 4oglate glave, ker bi pač večkrat na glavo padel, ker ko je bil ni pasel kravic čisto prav. Zdaj me bo mogoče katera mamica napadla, da tut niso vedeli da je Zemlja okrogla, pa da niso imel zdravil pa tko naprej, ja to je res. Ampak marsikje na , da tako rečem na kmetih , kjer so velike družine danes ali pa nekaj let nazaj, mama je rodila, otroka pa pustila v košari ona pa delala na polju, ali pa ga pustila čuvat večjim otrokom, pa danes vsi hodijo, vozijo kolo itd....Ne vem, tudi jaz nisem navdušena nad tem, ker se mi zdi bolj kot to, da mi plačujemo zdravstvo in da moramo zdaj to izkoristit, važno to, da morajo razni dohtarji opravičit svoj obstoj, da ne ždijo brezveze tam v ambulanti. Marsikdaj je tako-žal. Jaz bom na naslednjem pregledu se malo bolj pogovorila s svojo P, pa jo prosila še 1x za mnenje. Ker 3 moje kolegice, so naredile pravtako-niso hodile, ker se jim je zdelo neumno, in so dale raje možnost da hodijo tiste ki se jim to zdi nujno, pa otroci normalno hodiljo okol. 15 let nazaj je bila tudi neka fama in so imeli skoraj vsi otroci platfus, kao.....pa so kasneje ugotovili da ga niso imeli, ampak so bli to zamaščeni podplati in si tisti ort.čevlji so en drekec pekec pomagal,ker so podplati izgubili maščevje pa je blo potem vse ok. Lep pozdrav vsem.
|