Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.11.2008 16:59:51
jazzz27
Ajsi...ja zame je dejansko isto ali grem V Zagreb (no ne v tistem pomenu) ali pa v Lj. Tako da bom sigurno izkoristila. Drži se danes, stiskam pesti, da bo vse ok!
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.11.2008 18:03:51
Serendipity
Tale Murkič tu na levi mi prebavne motnje povzroča...
Tegale, p anisem mogla pustit le na Borbi 3 - tudi tu nam naj polepša dan (malo, da si okus po Murkiču sperem. BTW sem ga prejšnjič vidla v MB, v Pandi, mi je postregel s kafu...sem jo komaj komaj pogoltnila - je stregel z nasmehom....bljk! )
ps: pravkar sem opazila, da je še zgoraj ''zataknjen''! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Grem WC školjko objemat!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.11.2008 18:04:52 >
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.11.2008 18:23:55
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Tale Murkič tu na levi mi prebavne motnje povzroča...
Tegale, p anisem mogla pustit le na Borbi 3 - tudi tu nam naj polepša dan (malo, da si okus po Murkiču sperem. BTW sem ga prejšnjič vidla v MB, v Pandi, mi je postregel s kafu...sem jo komaj komaj pogoltnila - je stregel z nasmehom....bljk! )
ps: pravkar sem opazila, da je še zgoraj ''zataknjen''! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Grem WC školjko objemat!
No to je stimulacija, ne pa uno na levi strani in nad forumom
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.11.2008 19:04:43
jazzz27
pri luni na zadnji strani
Drgač pa za Ajsiko vem aplavzki pomnijo vse, no...radno sem dobila zeleno lučko.....za detajle pa bo Ajsika sama povedala. Ajsika...čestitam, zelo sem vesela zate!!
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.11.2008 19:12:35
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
pri luni na zadnji strani ha ha ha
Drgač pa za Ajsiko vem aplavzki pomnijo vse, no...radno sem dobila zeleno lučko.....za detajle pa bo Ajsika sama povedala. Ajsika...čestitam, zelo sem vesela zate!!
Ajsi, hitro hitro - priiiidiiiiiiii!
jazzi - kdaj greš ti k atu? Da držim pestke!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.11.2008 19:15:45 >
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.11.2008 19:20:52
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
pri luni na zadnji strani
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.11.2008 19:27:34
jazzz27
Jaz sploh ne vem kakšen je namen reklamo gor met, ker itak nobena sploh ne pomisli, da bi jo šla pogledat. Upam, da tudi RRju ne gre tako slabo, kot Murku!!!