|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.1.2009 19:32:43   
sonček33
Se*  - lepa izbira. Svit je tudi meni zelo lepo ime, mojemu dragemu pa ne.

spps - naš bo Lovro, v ožjemu krogu so še Voranc, Lenart ...a mislim, da bo kar prvo zamaglo, ker nama je že od nekdaj všeč.

Za punco pa Jerca ...pa neža mi je lepo, aje to že moja nečakinja

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
7.1.2009 19:33:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se*  - lepa izbira. Svit je tudi meni zelo lepo ime, mojemu dragemu pa ne.

spps - naš bo Lovro, v ožjemu krogu so še Voranc, Lenart ...a mislim, da bo kar prvo zamaglo, ker nama je že od nekdaj všeč.

Za punco pa Jerca ...pa neža mi je lepo, aje to že moja nečakinja
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
7.1.2009 19:34:16   
Serendipity
spps - eh nee, je mama prišla malo dol na obisk, pa sve malo poklepetale. Je prišla še enkrat slikico pogledat (BTW sem jo dala v album user posted image ).

Midva sva povedala družini (moji, kere so vedeli da sva v postopku, njegovi tega nekek na bi razumeli user posted image ) pa trem prijateljicam, ostali pa izvedo po nuhali oz na moj RD v sredini februarja.
Kdaj pa ste ve povedale?

Neposredna povezava do sporočila: 4603
7.1.2009 19:36:23   
Serendipity
spps - user posted image user posted image Tam nekje 18. - 19. avgust. Mi G ni nič povedala, le da smo 8 teden in da je plodek dovolj velik za ta čas. Glede na ZM je 18., glede po IVF izračunu pa 19.

Svit se mojemu tudi ne vidi (še - se že navaja) user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4604
7.1.2009 19:36:40   
sonček33
Se* a si ribica?
Jza moram rečt, da sem svojo zgodbo o umetni delila z veliko ljudmi... kaj pa vem, ni mi bilo težko govorit o tem...bilj me je živciralo, da so skoz spraševali kadj bo...ko enkrat poveš kakšna je stvar se potem umirijo... tako da z nama so kar od začetka trepetali in odštevali tistih 14 dni

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4605
7.1.2009 19:36:57   
spps
midva  sma se hitro izdala,ker smo takrat zidali,pa me je moj skoz stran teral,tak,da je blo večkotočitno,da se nekaj dogaja user posted image user posted image user posted image
jaz sem tud včeraj slikico dobila,sam ne vem ,kaj je na sliki user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 7.1.2009 19:39:49 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4606
7.1.2009 19:43:26   
Serendipity
Moj ima samo še mamo, pa brata in svakinjo. Mama je bolj ''za časom'' in sva se odločila, da je ne bova obremenjevala s tem (no, se je moj odločil, ker imava tihi dogovor - kar se tiče njegove strani družine odloča on, moje pa jaz. Seeveda upošteva mnjenje drugega.) Svakinja je drugače srce, ampak je full zvezdava, pa rada ''opravlja'' in življenje na vasi lahko to kar hitro spremeni v en val dezinformacij in megainformacija, pa nama ni za to...
sunshine
- vodnar sem (no, sem ujela še zadnji vlak user posted image )
spps  - ti kar pokaži slikco, se bomo malo pametovale user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
7.1.2009 19:45:36   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image
OK, jaz sem navajena le na ''fižolčke'' a je to ritka? user posted image Ali pa hrbet. Grem še malo analizirat!

Neposredna povezava do sporočila: 4608
7.1.2009 19:48:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image  user posted image  user posted image
OK, jaz sem navajena le na ''fižolčke'' a je to ritka? user posted image Ali pa hrbet. Grem še malo analizirat!

user posted image user posted image user posted image nimam blage veze user posted image user posted image user posted image jaz sam vem,da je obrnjen na glavo ,kot je treba user posted image
jaz nisem vprašala,ker je bil moj zraven,pa sem mislila,da je zasledil,kaj je g POKAZAL IN SPRINTAL user posted image user posted image
pa je bil čist v transu,ker je G potrdil user posted image  user posted image user posted image user posted image deci....

< Sporočilo je popravil spps -- 7.1.2009 19:49:38 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4609
7.1.2009 19:52:26   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A veš, kaj sem se jaz naučila v teh dneh ''akcije''. NE bodo si zapomnili, ker so čist v transu. user posted image Ko sva imel akrvnega in nama je tam povedala datum za UZ, sem dregnila mojega in mu rekla, daj zapomni si. Pa je rekel, sem si že. In ko je bilo treba it na UZ noben ure ni vedel in sva prišla tja uro prerano. user posted image

Danes je bil zraven pri UZ-ju. Je pa stal tam, kak meter stran od mene kot zgubljen in gledal v monitor pa se cel čas ni mogel ganit, ko je pa dobil slikco pa je ni izpustil iz rok pod nobenim pogojem user posted image user posted image . Sem mu rekla - ti kar mej slikico, jaz man nekaj boljšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
7.1.2009 19:54:50   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A veš, kaj sem se jaz naučila v teh dneh ''akcije''. NE bodo si zapomnili, ker so čist v transu. user posted image Ko sva imel akrvnega in nama je tam povedala datum za UZ, sem dregnila mojega in mu rekla, daj zapomni si. Pa je rekel, sem si že. In ko je bilo treba it na UZ noben ure ni vedel in sva prišla tja uro prerano. user posted image

Danes je bil zraven pri UZ-ju. Je pa stal tam, kak meter stran od mene kot zgubljen in gledal v monitor pa se cel čas ni mogel ganit, ko je pa dobil slikco pa je ni izpustil iz rok pod nobenim pogojem user posted image user posted image . Sem mu rekla - ti kar mej slikico, jaz man nekaj boljšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image so res smešni in posrečeni.
sem mojmu včeraj rekla,da so fantki bolj občutljivi ,kot pa punčke...pa je rekel,pa kaj? da ga bo že on zrihtal user posted image user posted image user posted image sem se kr vgriznila v jezik user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4611
7.1.2009 19:55:07   
Serendipity
A veste, da mi kar srček poskoči, ko se spomnim na našo oktavijo? RES res sem vesela! In oktavija - nič se bat. Po teh bojih bo zdaj tale nosečnost blažena in pikica bo pika postala in nato še večja pika, pa fižolček in nato prelep otročiček, ki te bo razveseljeval!

Neposredna povezava do sporočila: 4612
7.1.2009 19:55:52   
spps

A veste, da mi kar srček poskoči, ko se spomnim na našo oktavijo? RES res sem vesela! In oktavija - nič se bat. Po teh bojih bo zdaj tale nosečnost blažena in pikica bo pika postala in nato še večja pika, pa fižolček in nato prelep otročiček, ki te bo razveseljeval!
user posted image user posted image user posted image lepo napisano in  še moj podpisuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4613
7.1.2009 19:56:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spps
sem mojmu včeraj rekla,da so fantki bolj občutljivi ,kot pa punčke...pa je rekel,pa kaj? da ga bo že on zrihtal user posted image user posted image user posted image sem se kr vgriznila v jezik user posted image user posted image user posted image

Ja, ja. Tile naši junaki so močni... V jeziku ponavadi user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo zraven pri porodu?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
7.1.2009 20:01:36   
spps

Ja, ja. Tile naši junaki so močni... V jeziku ponavadi user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo zraven pri porodu?

user posted image user posted image user posted image mislim,da ne,bo pa menda blizu user posted image user posted image user posted image

prvič ni bil,pa tud slika ni bila preveč vzpodbudna,ko smo prispeli pred P user posted image user posted image tak presrann še v življenju ni bil,pa smo sam avto ustavli user posted image user posted image user posted image
zdaj nekaj pravi,da bo zraven,sam ne vem ....v glavnem bo nekje v bližini user posted image user posted image user posted image
ker prvič sem ga domov poslala,ker sem mislila,da bo porod trajal 5-6ur,moj je pa glih domov prišel iz P  in kavo spil,ko sem ga že klicala,da sem rodila...
bil pa je totalno zmeden in se mi je začel po telefonu jokat_ćešKAJ je narobe,da ga že kličem user posted image user posted image user posted image sem mu glih komaj dopovedla,da je vse ok in,da sem že gotova user posted image user posted image user posted image on se je jokal,jaz pa režala

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4615
7.1.2009 20:14:11   
Serendipity
Ha ha ha. Zdaj si me pa nasmejala do solz! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Faca je! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je sicer 100% da bo zraven. Danes nama je G dala neko vabilo o predavanjih za zgodnjo nosečnost. Pa prideva ven in grem na WC, pridem nazaj in mi reče - jaz sem tiste papirje izpolnil in jih oddal. user posted image Mi je bilo kar čudno, pa je obrazložil, da je treba to vse slišat pa sprobat. Eh, to je po moje zato tak, ker je prvič noseč. Ups... ker sem prvič noseča user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
7.1.2009 20:17:51   
spps
user posted image user posted image jaz se režim vedno,ko se ga spomnim kak je bil,zdaj me pa firbec matra,kako bo marcauser posted image  malo še....je včeraj rekel,da si mora pripravit,fotoaparat,pa baterije....
za bebo pa še nimamo nič razen nekaj malega cotk user posted image user posted image user posted image
me zanima,kaj bo on delal s fotoaparatom v porodni-mogoče bo slikal strop user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4617
7.1.2009 20:18:31   
spps

Ha ha ha. Zdaj si me pa nasmejala do solz! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Faca je! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je sicer 100% da bo zraven. Danes nama je G dala neko vabilo o predavanjih za zgodnjo nosečnost. Pa prideva ven in grem na WC, pridem nazaj in mi reče - jaz sem tiste papirje izpolnil in jih oddal. user posted image Mi je bilo kar čudno, pa je obrazložil, da je treba to vse slišat pa sprobat. Eh, to je po moje zato tak, ker je prvič noseč. Ups... ker sem prvič noseča user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image so prijetno zmedeni user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4618
7.1.2009 20:23:07   
Serendipity

user posted image user posted image jaz se režim vedno,ko se ga spomnim kak je bil,zdaj me pa firbec matra,kako bo marcauser posted image  malo še....je včeraj rekel,da si mora pripravit,fotoaparat,pa baterije....
za bebo pa še nimamo nič razen nekaj malega cotk user posted image user posted image user posted image
me zanima,kaj bo on delal s fotoaparatom v porodni-mogoče bo slikal strop user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoče ga ma zate... da boš ti slikala kako pada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
7.1.2009 20:27:56   
Serendipity
Ok pupike, grem jaz zdaj še en test narest, potem pa CSI pogledat and sladko spančkat.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4620
7.1.2009 20:54:38   
spps

Ok pupike, grem jaz zdaj še en test narest, potem pa CSI pogledat and sladko spančkat.

user posted image

DA NE BOŠ PREDOLGO POKONCI user posted image

lepo pančkaj user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4621
8.1.2009 8:06:26   
Anonimen
kok ste ble lušne zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tale tvoj je pa prov pojava Spps... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem se full nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa dobro jutrooooooo

user posted image

Danes pa za vse kakavčič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
8.1.2009 8:37:38   
sonček85
jutro!

spps:to je mali k ima zgoraj na slikici glavico in ritko spodaj.Če takole slikico pogledaš je kda bi sedel lepo v trebuščku, pa čeprav je že z glavico obrnjen dol.pred glavico pa drži rokice

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
8.1.2009 8:42:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jutro!

spps:to je mali k ima zgoraj na slikici glavico in ritko spodaj.Če takole slikico pogledaš je kda bi sedel lepo v trebuščku, pa čeprav je že z glavico obrnjen dol.pred glavico pa drži rokice

Jaz sem tudi to vidla, pa nisem znala opisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
8.1.2009 9:07:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jutro!

Jaz sem tudi to vidla, pa nisem znala opisat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam da znamo razbrat in videt,je pa tako lepuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?