|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2x ovulacija????
25.3.2005 8:37:15   
mujcek
mene pa spet nekaj muči...

Ali je možno, da imaš v enem ciklusu s klomifenom 2x O? :zmeden:

Jaz naj bi jo imela pret enim tednom (če sodim po bolečinah); celo noč in še sedaj pa me vsakič, ko se bolj na hitro premaknem-v sp. delu trebuha; potem me nekaj spika, ponoči me je to celo zbudilo. Tudi med sp. odnosom sem imela bolečine.:(

Ali je imela katera podobne težave? :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   2x ovulacija????
25.3.2005 8:41:17   
Mikec
Jaz sicer ne jem klomifena sem imela pa podobne obcutke, enkrat ne je spikal en jajcnik, drugic drugi, pa med sp. odnosom me je tud bolelo..:zmeden:

Tako da tudi meni ni nic jasno, odkar malo opazujem pojave ki naj bi bili ob ovulaciji mi je itaq vse cudno:zmeden:

Tako da nisem pametna, ampak za :modri::roza: vse..

Lp

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   2x ovulacija????
25.3.2005 8:42:06   
Bety
Mene je tudi od Klomifena obupno vse bolelo v času O...verjetno več filiklov...tudi potem me je bolelo, ker sem ostala noseča....en teden pred M rajši ne seksaj....pazi se, ker je maternica zeeeelo občutljiva in sluznica ni takšna, kot pri normalnem ciklusu, zato vsem priporočajo PITJE PROMETRIJUMA!!!!!....

Srečno!!!!

:rozica:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   2x ovulacija????
25.3.2005 8:43:14   
enci
mujcek,
mislim, da je to čisto možno. A UZ-ja nimaš predvidenega? Jaz sem ga ravno včeraj imela, pa me je spraševal, če me kaj boli, ker imam na desni strani poleg znaka, da je bila O vidno eno cisto 38 mm. Kaj pa vem, nič nisem posebej čutila, ali sem morda mislila, da gre za O ... Rekel mi je, da je to posledica Klomifena in se sama od sebe ščisti ...
Sam sem vseeno malo :zmeden: Morda ne bi bilo slabo, če bi gin vprašala za UZ.
Lp

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   2x ovulacija????
25.3.2005 13:29:40   
mujcek
res škoda, da mi O ne spremljajo z UZ :(, potem bi vsaj vedela pri čem sem...

mogoče res sedaj ne bi smela :sloncek:, ampak kako se vzdržati???? :)-

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   2x ovulacija????
25.3.2005 22:04:15   
Nyah*
Hmmmmmm cudno:zmeden2:, tudi jaz sem imela, vsaj po obcutkih, O pred 4 dnevi, pa me se danes spika na desni strani, pa tudi med :sloncek: me je bolelo, ravno tako na desni.

kaj bi to bilo?

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   2x ovulacija????
26.3.2005 7:29:36   
cuma
Punce!
Nekaj časa nazaj sem pisala na RR prav zaradi takih občutkov! Sicer nisem nikoli jemala klomifena ampak vseeno:
med ovulacijo me je špikalo (nič čudnega) potem pa čez en teden spet! Pa bolečine med :sloncek: (bolj tiščanje in napetost kot pa neke prave bolečine).
Klicala sem takoj mojo G, se naročila....
ko sem prišla na vrsto mi je :hudicek: že zaostajala, ker sem bila :nosecka:!
Upam, da imate enak "problem" ;)
držim :miska::miska::miska:
da boste :nosecka::nosecka::nosecka:
srečka :nosecka:cuma

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?