2x ovulacija???? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mujcek -> 2x ovulacija???? (25.3.2005 8:37:15)

mene pa spet nekaj muči...

Ali je možno, da imaš v enem ciklusu s klomifenom 2x O? :zmeden:

Jaz naj bi jo imela pret enim tednom (če sodim po bolečinah); celo noč in še sedaj pa me vsakič, ko se bolj na hitro premaknem-v sp. delu trebuha; potem me nekaj spika, ponoči me je to celo zbudilo. Tudi med sp. odnosom sem imela bolečine.:(

Ali je imela katera podobne težave? :zmeden2:

Mikec -> 2x ovulacija???? (25.3.2005 8:41:17)

Jaz sicer ne jem klomifena sem imela pa podobne obcutke, enkrat ne je spikal en jajcnik, drugic drugi, pa med sp. odnosom me je tud bolelo..:zmeden:

Tako da tudi meni ni nic jasno, odkar malo opazujem pojave ki naj bi bili ob ovulaciji mi je itaq vse cudno:zmeden:

Tako da nisem pametna, ampak za :modri::roza: vse..

Lp

Bety -> 2x ovulacija???? (25.3.2005 8:42:06)

Mene je tudi od Klomifena obupno vse bolelo v času O...verjetno več filiklov...tudi potem me je bolelo, ker sem ostala noseča....en teden pred M rajši ne seksaj....pazi se, ker je maternica zeeeelo občutljiva in sluznica ni takšna, kot pri normalnem ciklusu, zato vsem priporočajo PITJE PROMETRIJUMA!!!!!....

Srečno!!!!

:rozica:

enci -> 2x ovulacija???? (25.3.2005 8:43:14)

mujcek,
mislim, da je to čisto možno. A UZ-ja nimaš predvidenega? Jaz sem ga ravno včeraj imela, pa me je spraševal, če me kaj boli, ker imam na desni strani poleg znaka, da je bila O vidno eno cisto 38 mm. Kaj pa vem, nič nisem posebej čutila, ali sem morda mislila, da gre za O ... Rekel mi je, da je to posledica Klomifena in se sama od sebe ščisti ...
Sam sem vseeno malo :zmeden: Morda ne bi bilo slabo, če bi gin vprašala za UZ.
Lp

mujcek -> 2x ovulacija???? (25.3.2005 13:29:40)

res škoda, da mi O ne spremljajo z UZ :(, potem bi vsaj vedela pri čem sem...

mogoče res sedaj ne bi smela :sloncek:, ampak kako se vzdržati???? :)-

Nyah* -> 2x ovulacija???? (25.3.2005 22:04:15)

Hmmmmmm cudno:zmeden2:, tudi jaz sem imela, vsaj po obcutkih, O pred 4 dnevi, pa me se danes spika na desni strani, pa tudi med :sloncek: me je bolelo, ravno tako na desni.

kaj bi to bilo?

cuma -> 2x ovulacija???? (26.3.2005 7:29:36)

Punce!
Nekaj časa nazaj sem pisala na RR prav zaradi takih občutkov! Sicer nisem nikoli jemala klomifena ampak vseeno:
med ovulacijo me je špikalo (nič čudnega) potem pa čez en teden spet! Pa bolečine med :sloncek: (bolj tiščanje in napetost kot pa neke prave bolečine).
Klicala sem takoj mojo G, se naročila....
ko sem prišla na vrsto mi je :hudicek: že zaostajala, ker sem bila :nosecka:!
Upam, da imate enak "problem" ;)
držim :miska::miska::miska:
da boste :nosecka::nosecka::nosecka:
srečka :nosecka:cuma

Stran: [1]