|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jutranji seks
5.11.2008 20:55:41   
tanikaa
Moj je pun energije po jutranjon seksi. user posted image  Celi den me nosi po rokaj. Mimogrede, skoraj sosida sva.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.11.2008 21:05:36   
tweed
nisem vedel, da je ritograd tako blizu user posted image ...
Meni pa rejsen ni do tega, mi je bolj všeč pokosilski seks po petnajsti uri, da lahko potem zabušavam do večera...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.11.2008 21:07:09   
tanikaa
Po kosilu pa ne pride v poštev. Ponavadi mam v želodcu preveč hrane za kakršnokoli aktivnost. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.11.2008 22:21:38   
ronja
saj se mi je ponavadi še vrtelo, ker nisem zajtrkoval. Pa je bil dan v službi zelo zaspan...

Hehe, moj lubi pa pravi, da se mu potem še cel dan smeje v službi, da ga vsi sprašujejo, kaj mu je... Pa za vse mu je ravno - ne sekira se, tudi če kdo kaj sikauser posted image .

Ampak čisto resno: koliko parov z majhnimi otroki lahko prakticira ali jutranji ali pokosilski seks? Oz. kako za vraga vam to rata? Ker bi čisto res rada vedela (oz. bi se rada naučila...)user posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.11.2008 22:44:53   
tweed
Po kosilu nama rata samo v primeru, če gresta obe ven na sprehod z B&D. Pa še takrat se včasih prehitro vrnejo...user posted image

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.11.2008 8:54:35   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ampak čisto resno: koliko parov z majhnimi otroki lahko prakticira ali jutranji ali pokosilski seks? Oz. kako za vraga vam to rata? Ker bi čisto res rada vedela (oz. bi se rada naučila...)user posted image

Sicer sem že v prejšnjem postu napisala. Torej, pri nas jutranji, tudi če bi ga želela uresničiti, odpade. Namesto budilke nas mali zbuja že 6. leto in nič ne kaže da bo kmalu kaj drugače. In običajno se pride pocrkljat k nama v spalnico, tak da bi bil seks misija nemogoče. Podobno imajo (kar se otrok in zbujanja tiče, za seks ne vemuser posted image user posted image , si pa mislim) tudi pri drugih, vsaj kar se naših znancev tiče. Je pa tudi odvisno od otroka, pri nas je akcija od jutra do večera, nekateri pa po prebujanju radi poležijo in si pogledajo risanko.......
Pa še nekaj je, kar prej nisem omenila. Meni bi bilo ful neprijetno seksat v sosednjem prostoru medtem ko tamali bedi ali gleda risanko, se ne bi niti sprostila.........

lp, Mojca

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.11.2008 10:30:09   
Anonimen
Ne prakticirava. Ker me vedno začne kušvat, čeprav mu rečem da ne. Še če ga odrinem, ne šteka ampak on lupčka pa lupčka pa lupčkauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa tam pa tuki, pa povsod in nakonc cela smrdim ko kantauser posted image user posted image user posted image

Sex je ful super, sam če bi me vsaj en procent upošteval.user posted image Tako da zdej sploh nočem več. Itak.

Kako nej mu sploh razložim svoje želje, tko da jih pokapira? Recept prosim! Ker se mi sexa pa nikakor ne morva prit skup. Sam ne mi zdej o pogovoru, ker očitno ne razume slovenskiuser posted image

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
6.11.2008 10:35:40   
muška
Ok in zakaj smrdiš ko kanta?  In zakaj nočeš več? ker pol smrdiš al kako? Oprosti, ampak ne razumem. 
Sem očitno nekam raztresena danes? 

Ma ni bilo sexa to bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.11.2008 10:43:39   
~Biba~
ko je čas in ni drugih obveznosti, paše petelinji zajtrkuser posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.11.2008 10:52:00   
Anonimen
A govorimo o jutranjem sexu, ko se zbudiš, vzameš čigum z nočne omarce, se posexaš in potem naprej (to gre tudi pred službouser posted image )?

Al o takem sexu, da si prej kofe skuhaš, mal zajtrka na hitr poješ, greš na sekret, pol pa še zobe u orto skrtačiš (to gre pač samo čez vikend)? Se tak sex še vedno definira kot jutranji sex?

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
6.11.2008 10:54:55   
ronja
anonimna, daj ene mentol bonbončke na nočno omarico in reci, naj enega poliže, predno te začne lupčkat, pa bo problem rešen. Ker navsezadnje: a ni lepo, da te rad lupčka? Brez pogovora, samo mentol bonbončki bojo po moje čisto dovoljuser posted image . Kaki močni, če ma fejst zadah. Ali pa naj neha kadit, če kadi.

NO, midva nimava nekih problemov z zadahi - ne kadiva, ne pijeva alkota, ne jeva surovega česna... in tako zjutraj požreš slino in se komot lupčkašuser posted image Sem se danes prav spomnila na to temo, ko sta me prišla z malo zbudit - pa me je začel lupčkat - očitno nimam zadaha, hehe, ker takrat niti sline še nisem požrla, pa ga ni nič motilo... Kaj dlje od poljubčka pa nisva prišla, sevedauser posted image . Smo se pa vsi trije cartali, tudi to je nekaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.11.2008 11:34:27   
annya
No mi2 kr pogosto to prakticirama, čeprav še bolj pogosto "nočni "sex, ko ne morema spat user posted image  oz. en ne more, pa začne drugega božat in potem....Zjutraj je pa ponavadi tako, da se lubi vstane nekje 4.50 , spije kavico in nato v službo, no se veliko x zgodi da ga kaj drugega zbudi, ne pa kavica... user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.11.2008 12:17:07   
mojcapr
Ja seveda. user posted image To je najlepši začetek dneva. Imava pol dovolj dobre volje in energije za cel dan. 

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.11.2008 20:15:03   
kalbo
Ne prakticirava. Ker me vedno začne kušvat, čeprav mu rečem da ne. Še če ga odrinem, ne šteka ampak on lupčka pa lupčka pa lupčka Pa tam pa tuki, pa povsod in nakonc cela smrdim ko kanta

Sex je ful super, sam če bi me vsaj en procent upošteval. Tako da zdej sploh nočem več. Itak.

Kako nej mu sploh razložim svoje želje, tko da jih pokapira? Recept prosim! Ker se mi sexa pa nikakor ne morva prit skup. Sam ne mi zdej o pogovoru, ker očitno ne razume slovenski

Kaj bo šele pol k bosta mogla oba protezo noter dat prej, da se ne bosta gravžala en drugmuuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.11.2008 10:01:07   
koala
Ne prakticirava, po x kratnem nočnem vstajanju tiste pol do ene ure kolikor me mali pač pusti spat raje spančkam, ko pa je sončece budno, pa je dragi že v službi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.11.2008 10:11:49   
OliveOyl
[user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tam pa tuki, pa povsod in nakonc cela smrdim ko kantauser posted image user posted image user posted image

Jaz poleg tacga smrduha sploh spala ne bi....user posted image user posted image  hecam se

Men pa prav paše tisti jutranji,kadar sva sama v postelji.Tisti smrad pa le ni tak grozen no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.11.2008 15:01:39   
Branka Teržan

Jaz poleg tacga smrduha sploh spala ne bi....user posted image user posted image  hecam se

Men pa prav paše tisti jutranji,kadar sva sama v postelji.Tisti smrad pa le ni tak grozen no.
[/quote]

ja jst tut paravim da le ni tako hudo. kot sem že rekla če se skaže je tut zadah pozabljen. pa še sploh ni tak slabo zjutraj ko sem čist prerojena mi bol paše ko pa zvečer ko sem čist hinuser posted image .

Moja pikapolonica Julija 2005.
Moja čebelica Sanja 2007

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?