|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutranji seks
5.11.2008 9:35:04   
mojcaziga
Na enem portalu piše:

Začnite dan s seksom 04.11.2008, 20:04 / V.P. Jutranji seks je najboljši seks. Zakaj čakati na večer, če ga lahko doživite čim odprete oči, ko ste še napol v snu in brezskrbni. Ves dan vas bo spremljala prečudovita misel in skrivnostni nasmešek. Če sodite med ženske, ki, čim odprejo oči, odbrzijo v kopalnico, da bi se uredile in naličile, ker bognedaj, da bi vas partner videl v naravni izvedbi, potem vam moramo razkriti kruto resnico: zapravljate najlepši del dneva. Prikrajšate se za vroče trenutke, sijoč obraz, napeta lica, zapeljiv pogled in seksi razmršeno frizuro.Prijetno s koristnim Splošno znana resnica je, da je dobro začeti dan z jutranjo vadbo ter dihalnimi in sprostitvenimi vajami. Vse to in še več lahko na prijeten način opravimo z jutranjim seksom. V pogon spravimo vse mišice, tudi tiste, za katere sploh ne vemo, da obstajajo, v pol ure pa porabimo kar 300 kalorij. Zjutraj, ko so rezerve ogljikovih hidratov v našem organizmu še prazne, je učinek še večji, saj naše telo črpa energijo iz odvečne maščobe.

Najlepši del dneva

Vaš dragi je zjutraj veliko bolj ognjevit, nivo moškega spolnega hormona testosterona v njegovem telesu je v jutranjem času kar 25 odstotkov višji kot običajno. Res bi bilo škoda, da tega silovitega jutranjega "vulkana" ne bi izkoristile. Jutro je najbolj primeren del dneva tudi zato, ker vaši otroci še spijo, v stanovanju je mir, mobilni telefoni so izključeni, glava je prazna, telo spočito. Pa še nekaj, takoj lahko preidete k akciji, brez nepotrebnih uvertur: večerje, pogovora, slačenja. Vaš dragi gol leži poleg vas, pripravljen na vse, kar vam pade na um.

Seks ne troši, temveč daje energijo
Seks je zagotovo najboljše sredstvo proti slabemu razpoloženju in glavobolu. Telo namreč med spolnim aktom proizvaja tako imenovane hormone sreče endorfine. Akcija med rjuhami požene kri po žilah, zaspanost in slabo razpoloženje pa izgineta. Če pa le niste za zgodnjo jutranjo ognjevito akcijo, potem se lenobno pretegnite in pustite svojemu dragemu, da prevzame pobudo. Morda sta oba zaspanca, nič boljšega. Še na pol v snu se prepustita nežnemu ljubljenju in doživela bosta nekaj najbolj intimnega in hkrati nežnega.
Za dober začetek Čaka vas težek delovni dan, zato ste želeli zgodaj vstati, da bi se pripravili na naloge, ki so pred vami. Nikar! Ostanite v postelji pol ure dlje in si privoščite strastno ljubljenje: seks je namreč odlična hrana za vaše možgane. Erotični dražljaji spodbujajo hipofizo in epifizo, možgani pa se temeljito prekrvavijo. Bi bili na delovnem mestu radi bolj ustvarjalni in učinkoviti? Spet je najboljši recept jutranji seks. Po seksi začetku dneva se boste počutili bolj ljubljeni, bolj sproščeni in bolj polni energije.

Se strinjate z napisanim? Ga prakticirate?

Sama se sicer že strinjam z določenimi deli, ampak prakticiram ga pa ne. Zjutraj sicer ne letim takoj v kopalnico, ampak na WC pa že moram. Pa tudi z neumitimi zobmi in jutranjim zadahom verjetno ne bi delovala najbolj sexi. Ko pa končam z lulanjem in umivanjem zob, sem pa že tak al tak čist prebujena, dec se že vstane, tamali pa že tudi paradira okrog po stanovanju, tak da bi lahko razpravljala tudi o jutranjem miru user posted image user posted image user posted image user posted image

no kako je pa pri vas?

lp, Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutranji seks
5.11.2008 9:44:45   
Anonimen
Isto,popolnoma isto.

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2008 9:46:18   
Anonimen
Med tednom glih neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2008 9:46:44   
Tejči
Midva vdarima tu in tam kakega jutranjega-no, či bi bilo po njegovem, pol bi vsako jutro skakala en po drugemuser posted image  Se pa strinjam z napisanim.

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 9:49:16   
Anja24
Ja res, sta že takoj dva moteča faktorja - poln mehur in slab zadahuser posted image  Bolj se lahko prakticira ob vikendih ali prostih dnevih. Med tednom, ko je že tako treba zgodaj vstat...mi pa res ni, da bi še pol ure prej...pa res - a kdo to pogosto prakticira?

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2008 10:01:58   
ronja
Zakaj čakati na večer, če ga lahko doživite čim odprete oči, ko ste še napol v snu in brezskrbni.

Zato ker te zjutraj ne zbudi budilka, ampak otrokuser posted image Sama od sebe se tako že par let nisva zbudila, vedno budilke, zadnje leto tamala,...

Trenutno tako ne smeva ne zjutraj ne zvečer, ampak tudi sicer v zadnjem letu to ni bilo mogoče (tudi predno je bilo prepovedano)...
Sva pa to pogosto počela na faksu - in potem divjala z bicikli na faks in prišla čist mokra tjauser posted image (od bicikliranja, sevedauser posted image )...

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2008 10:05:57   
ronja
pa res - a kdo to pogosto prakticira?

hehe, in "the glory days" vsak dan... Zdaj pa ničuser posted image . Lubi  se dostikrat heca, da komaj čaka, da se bosta punci odselili (mimogrede, ena je še v bušiju, druga ima 16muser posted image - mal bo še čakaluser posted image )...

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2008 10:08:28   
Anonimen
Pač po jutranji kavici in opravilu na wc-ju in kopalnici, pa prav paše!!!

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2008 10:19:05   
Anja24

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To že, samo kako pogosto se to da prakticirat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2008 10:27:07   
Mišni
Meni zjutraj vsa čutila še spijo. Ma ne bi čutila, če bi me tramvaj povozil.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2008 10:28:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Meni zjutraj vsa čutila še spijo. Ma ne bi čutila, če bi me tramvaj povozil.

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2008 10:29:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anja24

To že, samo kako pogosto se to da prakticirat?

Če nimaš otrok vsak vikenduser posted image . Če jih maš....hm pomoje nikoluser posted image

(odgovor članu Anja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2008 10:34:18   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
Če nimaš otrok vsak vikenduser posted image . Če jih maš....hm pomoje nikoluser posted image

Uh, sem za svetom. Midva tud ko sva še bila sama tega nisva prakticirala, pa dokler ne gre tamali iz bajte tud verjetno ne bovauser posted image user posted image .

lp, mOjca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2008 10:38:16   
ronja
Midva planirava otroke, ko bojo dovolj stari, dat kak vikend sem pa tja k babicam/dedkom7tetam... Se bova na vso moč potrudila, da bojo prijazne in lepo vzgojene, da jih bojo vsi radi vzeliuser posted image . Zdaj nima smisla, mala je še mala (16m), pa itak prihaja še ena, tak da nekaj časa še ne bo šlo - ampak saj to je par let max., potem pa pride kdaj kak vikenduser posted image . Vmes morava samo poskrbet, da nama bo čez par let še do petelinjih zajtrkovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2008 10:48:31   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Midva planirava otroke, ko bojo dovolj stari, dat kak vikend sem pa tja k babicam/dedkom7tetam... Se bova na vso moč potrudila, da bojo prijazne in lepo vzgojene, da jih bojo vsi radi vzeliuser posted image . Zdaj nima smisla, mala je še mala (16m), pa itak prihaja še ena, tak da nekaj časa še ne bo šlo - ampak saj to je par let max., potem pa pride kdaj kak vikenduser posted image . Vmes morava samo poskrbet, da nama bo čez par let še do petelinjih zajtrkovuser posted image

Midva imava sicer samo enega, ampak tega zahtevnega. Ker imava vso družino daleč proč gre redko na počitnice, pa še to za 3 dni, ker potem pa že močno pogreša svoj sobo. In ta pravič sva se tako veselila, ko sva bila po tolikem času sama, sva delala že par dni prej plane kaj in kako in kam.............. Veš kaj sva počela????? Spala, spala, spala,...........in na seks še pomislila nisva. Ja, pa šla sva ven v miru nekaj pojest, potem pa sva ga že šla iskat. Upam, da bosta vidva bolje izkoristila prosti vikend.

lp, Mojca

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.11.2008 13:41:22   
kalbo
Jutranji seks je glih zarad zadaha, pa zaspanih čutil nekaj čisto posebnega. Drugač pa mene v članku napisano bolj spominja na opoldanski seks ko otroc zaspijo.

Neposredna povezava do sporočila: 16
5.11.2008 13:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jutranji seks je glih zarad zadaha, pa zaspanih čutil nekaj čisto posebnega.

pa ja da. mene še čez dan včasih rukne zadah mojega moža, ne da me zjutraj ne bi. user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.11.2008 14:01:06   
Anonimen

pa ja da. mene še čez dan včasih rukne zadah mojega moža, ne da me zjutraj ne bi. user posted image

Tole pomagauser posted image :
http://www.mercator.si/trgovina/izdelek.asp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.11.2008 14:11:22   
Branka Teržan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se poplnoma strinajam

čeprav pa včasih paše mal za spremembo. če se dober skaže se še zadah mal spregledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja pikapolonica Julija 2005.
Moja čebelica Sanja 2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.11.2008 16:54:53   
uršika***
Midva pa prakticirva tole stvar-vsaj en dan v vikendu. Seveda grem jaz prej na wc, ker sem sedaj v 7 mesecu nosečnosti, da izpraznim mehur, potem pa se grem še malo pocrkljat nazaj v posteljo. Tako je najbolj primren položaj sedaj od strani(midva pravimu temu položaju žlička) in midva ta položaj prakticirava že kar nekaj let- za zjutraj. Tako se izogneš neumitim zobemuser posted image user posted image user posted image , pa še trebuh ni v napoto. Včasih se pa zadovoljiva tudi brez seksa- ročnouser posted image . Tudi to je fino za zjutrajuser posted image

(odgovor članu Branka Teržan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.11.2008 17:10:07   
Anonimen
Midva ga ne prakticirava, ker meni ni. On je vedno za akcijo in s trdim tičem drgne po meni, ampak jaz enostavno ne morem zjutraj. Tudi čutim nič! Sem kot en hlod. Lahko dela z mano kaj hoče, tudi oralno, pa ne bo NIČ, ker res nič ne čutim .

Tako da, kaj se mene tiče je ta teza totalno mimo.

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.11.2008 20:51:46   
tweed
user posted image  čisto po resnici?
Sva poskusila parkrat, pa je vedno bilo enako. Meni ni bilo user posted image . Če je že slučajno bilo uspešno, pa sem imel po tem poln kovček energije za spanje user posted image , saj se mi je ponavadi še vrtelo, ker nisem zajtrkoval. Pa je bil dan v službi zelo zaspan...

Zadnja tri leta pa itak Neli budi vse nas, tako da itak odpade.
LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

Neposredna povezava do sporočila: 22
5.11.2008 20:51:48   
tanikaa
Med tednom vstajam ob pol šestih, torej bi morala, če hotela vključit jutranji seks, vstat vsaj ob petih. user posted image  Niti pod razno.

Vikendi pa so druga pesem. Včasih ja, včasih ne. Kakor kdaj. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.11.2008 20:53:45   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

user posted image  čisto po resnici?
Sva poskusila parkrat, pa je vedno bilo enako. Meni ni bilo user posted image . Če je že slučajno bilo uspešno, pa sem imel po tem poln kovček energije za spanje user posted image , saj se mi je ponavadi še vrtelo, ker nisem zajtrkoval. Pa je bil dan v službi zelo zaspan...

Zadnja tri leta pa itak Neli budi vse nas, tako da itak odpade.
LP

Moški pa praveš ka ti je vgojdo nej za seks? Jao. Nemren vorvate. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.11.2008 20:54:50   
tweed
le vrvli, nejsmo vsi iste... user posted image

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?