Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:41:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ojla da se mal javim... sem od 7h zjutraj pospravljala hišo, vse preoprala, pomila, mah se sveti kot novo.. no ob treh smo šli malo ven na sprehod, zdej se pa spet grejemo notri... Jaz bi bila kot povožena palačinka po takem podvigu. Kje je bil pa Nejc? edina mala je prava frajerka, naš se s sintičem igra pri sestrični, sam tolk tolče gor, da ga bo sklumpu. Je pa tud pr nas faza metanja stvari po tleh, pa kaj čmo. no naš Nejc je danes prvič malo dlje sedel brez opore, kake 2 minute.. saj bo počasi osvojil novo panogo Naša je verjetno tud še nekaj časa ne bo, ji gre stanje bolj od "nog" naty joj Žanko pa res vse faše.. Enga poljubčka zanj, pa tud zate en Tiana sem včeri namazala z riboderminom, pa zjutaj ni več mel, bom videla še potem ko ga skopam. valentina maš pa res super razgled.. Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti ****: danes sem bila v "tvoji Vrhniški slaščičarni" in sem zmazala eno višnjevo pito
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:42:31
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 valentina maš pa res super razgled.. Ja, kr lepo je... morm najt kakšno fotko, ko v "dolini" ni megle...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:43:14
|
|
|
|
Estrella*
|
VALENTINA: Kaj si pa avtar zamenjala???Dopoldan si imela še drugega????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:46:40
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: Kaj si pa avtar zamenjala???Dopoldan si imela še drugega???? Še sama ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:48:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: Kaj si pa avtar zamenjala???Dopoldan si imela še drugega???? Še sama ne vem Slab izgovor. A ste bli kaj v dolini???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:49:13
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem po dveh dneh le prišla mal dlje do računalnika. sej 2x mi je že ratalo, ma je lih zalaufal, se je "vklopil alarm". no, včeraj smo bli v portorožu, je mama tekmovala v veslanju, aneja pa navivala s tatkotom, zvečer pa še na abrahama. je bla maša frača full pridna, sam ko se je začela muzika, jo je pa motlo, ko je tip tulil v mikrofon (je bil premajhen prostor). še nekaj časa je zdržala, pol pa smo midve zapustile prizorišče, tatkota pa pustile na žuru. danes je bla pa čisto izven ritma. smo bili še enkrat na torti (ajoj moja djeta). edinaos, tvoja bo pa prava glasbenica. valentina, pozimi mora biti pri vas pa full lepo. lep razgled.ž tisto o uspavanju in dretju...no, jaz tudi nimam srca da bi jo pustila se dret. sem vedno ob njej če stoka in jamra, če je pa res hudo jo pa tudi dvignem ali jo dam na joško. dvomim da bi bla zaradi tega razvajena. razvajanje se začne pomoje po enem letu ali še kasneje, ko se otrok zaveda sebe.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:49:27
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: Kaj si pa avtar zamenjala???Dopoldan si imela še drugega???? Še sama ne vem Slab izgovor. A ste bli kaj v dolini??? NE... je bla do dveh megla... sem rajš v hribih sonček uživala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:53:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti jaz ti dam predlog kako rešiti težavo. če je mamica mirna, zadovoljna, potem je tudi otrok - tako pravijo. in ker ti že nekaj časa nisi , boš verjetno kmalu eksplodirala, pol pa še ubogi otrok zaradi tega ne je. torej nauk zgodbe - pejdi v poslo v družbi.... pa brez zamere, mal heca mora bit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:54:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti ALja ga pa spet sračka z hranjenjem? Anja je sedaj pojedla veeeelik krožnik krompirja z korenčkom Kdaj boš jutri v Logatcu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:54:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil valentina, pozimi mora biti pri vas pa full lepo. lep razgled.ž tisto o uspavanju in dretju...no, jaz tudi nimam srca da bi jo pustila se dret. sem vedno ob njej če stoka in jamra, če je pa res hudo jo pa tudi dvignem ali jo dam na joško. dvomim da bi bla zaradi tega razvajena. razvajanje se začne pomoje po enem letu ali še kasneje, ko se otrok zaveda sebe. Ja pozim je noroooo... sam problem je tist dan, ko sneži, k je klanc in je zaj ebana cesta... sm mela zjutri zmer strah it na šiht ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:57:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti jaz ti dam predlog kako rešiti težavo. če je mamica mirna, zadovoljna, potem je tudi otrok - tako pravijo. in ker ti že nekaj časa nisi , boš verjetno kmalu eksplodirala, pol pa še ubogi otrok zaradi tega ne je. torej nauk zgodbe - pejdi v poslo v družbi.... pa brez zamere, mal heca mora bit. Včeraj sem prsla v spalnico in je gospod tako vlekel dreto, da me je vse minilo No ravno ne bi, bi pa odspala eno kitico. Za slončkanje bo še čas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti jaz ti dam predlog kako rešiti težavo. če je mamica mirna, zadovoljna, potem je tudi otrok - tako pravijo. in ker ti že nekaj časa nisi , boš verjetno kmalu eksplodirala, pol pa še ubogi otrok zaradi tega ne je. torej nauk zgodbe - pejdi v poslo v družbi.... pa brez zamere, mal heca mora bit. mogoče pa je naša Estrella ''nabita pištola''
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:59:12
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole Anja špila Kakšna fletna punčica. Naš falotek bi že zabrisal na tla tale sintič. Zdej vse kar pride pod roke zmeče na tla in gleda kako pada in kako se fino sliši, ko ropota. Pa fino je mamico gledat ko pobira igrače. hvala hvala, sam moja tudi vse meče s stolčka, zato je pa mami bolj pametna in je sintiča kar s salotejpom prpopala na mizico A res, hahahahahaaaaa, full hudo res.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:59:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti ALja ga pa spet sračka z hranjenjem? Anja je sedaj pojedla veeeelik krožnik krompirja z korenčkom Kdaj boš jutri v Logatcu? sračka ravno ne, samo ne poje veliko. Kosilo je dokaj normalno pojedla cca 120g riža z bučkam in korenjem. Mlek se ji spet upira. Ju3 ja ob 18h, ko oddam Andraža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:00:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti jaz ti dam predlog kako rešiti težavo. če je mamica mirna, zadovoljna, potem je tudi otrok - tako pravijo. in ker ti že nekaj časa nisi , boš verjetno kmalu eksplodirala, pol pa še ubogi otrok zaradi tega ne je. torej nauk zgodbe - pejdi v poslo v družbi.... pa brez zamere, mal heca mora bit. mogoče pa je naša Estrella ''nabita pištola'' edina mi pa družbo dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:01:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: sesil valentina, pozimi mora biti pri vas pa full lepo. lep razgled.ž tisto o uspavanju in dretju...no, jaz tudi nimam srca da bi jo pustila se dret. sem vedno ob njej če stoka in jamra, če je pa res hudo jo pa tudi dvignem ali jo dam na joško. dvomim da bi bla zaradi tega razvajena. razvajanje se začne pomoje po enem letu ali še kasneje, ko se otrok zaveda sebe. Ja pozim je noroooo... sam problem je tist dan, ko sneži, k je klanc in je zaj ebana cesta... sm mela zjutri zmer strah it na šiht ... Pri nas je isti problem ko zapade sneg, sam telefon v roko in " danes me ne bo na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:01:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
No, da izkoristim telih nekaj minutk, ko ati kopa malega. Ta velka pa je šla prenočit k babici. Obiski so za nami, smo se imeli res fletno, fajn smo se načvekali, pa še otroci so bli pridni. Zdej grem pa še kej prebrat če mi bo zneslo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti ALja ga pa spet sračka z hranjenjem? Anja je sedaj pojedla veeeelik krožnik krompirja z korenčkom Kdaj boš jutri v Logatcu? sračka ravno ne, samo ne poje veliko. Kosilo je dokaj normalno pojedla cca 120g riža z bučkam in korenjem. Mlek se ji spet upira. Ju3 ja ob 18h, ko oddam Andraža Srčno upam, da bo Primož takrat že doma, da bove lahko šle same na kofi, ker rabim mal pauze od njega in njegove hčerke Sekret danes spet me je spravil na obrate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:03:48
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Pri nas je vsak dan slabše. Mala mi danes še bolj kašlja, sesamo nos, slabe volje je že od srede. Sploh se ne zna več smejat. Je bolj malo in zgleda, kot da jo nekaj v ustih boli. Grlo ali zobki? Zdaj pa sumim na grlo, ker na momente prav hripava postane. Vročine nima, ampak jo jutri peljem k P pa naj jo nekako pozdravi, ker tole mi je too much. babji jo je morala cepit. Zdaj pa se telo brani proti cepivu in je zmanjkalo za prehlad. Mi je kar zmanjkalo besed. za vse dosežke, saj same veste katere. Glavobol imam do Avstralije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:04:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ojla da se mal javim... sem od 7h zjutraj pospravljala hišo, vse preoprala, pomila, mah se sveti kot novo.. no ob treh smo šli malo ven na sprehod, zdej se pa spet grejemo notri... Tale miška te je pa čist znervirala Pridna si bila. edina mala je prava frajerka, naš se s sintičem igra pri sestrični, sam tolk tolče gor, da ga bo sklumpu. Je pa tud pr nas faza metanja stvari po tleh, pa kaj čmo. Naš tud tolče po njem kot nor. No zaenkrat je še cel. Bomo videli kako dolgo. no naš Nejc je danes prvič malo dlje sedel brez opore, kake 2 minute.. Bravo Nejči. Zdej tud naš že sedi, mu rata kar ene 10 minut, potem se pa zmatra. Je blo isto kot pri vas, puzat, skakat JA, sedet pa no way. naty joj Žanko pa res vse faše.. Enga poljubčka zanj, pa tud zate en Tiana sem včeri namazala z riboderminom, pa zjutaj ni več mel, bom videla še potem ko ga skopam. Super. valentina maš pa res super razgled..
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 9.11.2008 19:06:24 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:07:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: sesil valentina, pozimi mora biti pri vas pa full lepo. lep razgled.ž tisto o uspavanju in dretju...no, jaz tudi nimam srca da bi jo pustila se dret. sem vedno ob njej če stoka in jamra, če je pa res hudo jo pa tudi dvignem ali jo dam na joško. dvomim da bi bla zaradi tega razvajena. razvajanje se začne pomoje po enem letu ali še kasneje, ko se otrok zaveda sebe. Ja pozim je noroooo... sam problem je tist dan, ko sneži, k je klanc in je zaj ebana cesta... sm mela zjutri zmer strah it na šiht ... Pri nas je isti problem ko zapade sneg, sam telefon v roko in " danes me ne bo na šiht Tud to mi je fullll znan ... pol pa hit nazaj v toplo ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:08:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Pri nas je vsak dan slabše. Mala mi danes še bolj kašlja, sesamo nos, slabe volje je že od srede. Sploh se ne zna več smejat. Je bolj malo in zgleda, kot da jo nekaj v ustih boli. Grlo ali zobki? Zdaj pa sumim na grlo, ker na momente prav hripava postane. Vročine nima, ampak jo jutri peljem k P pa naj jo nekako pozdravi, ker tole mi je too much. babji jo je morala cepit. Zdaj pa se telo brani proti cepivu in je zmanjkalo za prehlad. Mi je kar zmanjkalo besed. za vse dosežke, saj same veste katere. Glavobol imam do Avstralije. barbaw, pojdi malo počivat, ju3 pa kar do P. Pošilam za Majo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti jaz ti dam predlog kako rešiti težavo. če je mamica mirna, zadovoljna, potem je tudi otrok - tako pravijo. in ker ti že nekaj časa nisi , boš verjetno kmalu eksplodirala, pol pa še ubogi otrok zaradi tega ne je. torej nauk zgodbe - pejdi v poslo v družbi.... pa brez zamere, mal heca mora bit. mogoče pa je naša Estrella ''nabita pištola'' edina mi pa družbo dela nama mora Anitka dati učne ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:09:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti ALja ga pa spet sračka z hranjenjem? Anja je sedaj pojedla veeeelik krožnik krompirja z korenčkom Kdaj boš jutri v Logatcu? sračka ravno ne, samo ne poje veliko. Kosilo je dokaj normalno pojedla cca 120g riža z bučkam in korenjem. Mlek se ji spet upira. Ju3 ja ob 18h, ko oddam Andraža Srčno upam, da bo Primož takrat že doma, da bove lahko šle same na kofi, ker rabim mal pauze od njega in njegove hčerke Sekret danes spet me je spravil na obrate Pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 19:10:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo poje Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari poti jaz ti dam predlog kako rešiti težavo. če je mamica mirna, zadovoljna, potem je tudi otrok - tako pravijo. in ker ti že nekaj časa nisi , boš verjetno kmalu eksplodirala, pol pa še ubogi otrok zaradi tega ne je. torej nauk zgodbe - pejdi v poslo v družbi.... pa brez zamere, mal heca mora bit. mogoče pa je naša Estrella ''nabita pištola'' edina mi pa družbo dela nama mora Anitka dati učne ure Bo treba enkrat mal v Prekmurje zaštartat
|
|
|
TVEvica22Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?manj kot pol ure (
34%)
več kot pol ure (
21%)
več kot eno uro (
25%)
več kot dve uri (
6%)
kolikor sam hoče (
14%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!