Pšemek
|
Hojla punce! Končno imam malo časa, da se vam oglasim. Smo imeli res pester vikend. Včeraj, kot sem že napisala, smo bili na mooooooorju. Tak lep sonček, toplo, svž zrak, komaj čakam, da gremo spet kam na izlet. Pa švoh kaže, 10 dnevna napoved kaže - dež, plohe, sneg - vsak dan . Spet bomocele dneve notri No, včeraj, ko smo se pripeljali v Lucijo, sem malo še enkrat priklopila, da ne bi bilo joka med sprehodom in ko sva končale, se je tako pokakala, da je pri strani vse skozi priteklo. Se mi to tako redko zgodi! Potem je sledila komedija s previjanjem in preoblačenjem. Sej če bi bilo bolj toplo, bi lepo prtljažnik od avta odprla in jo tam lepo previla, pri 7 stopinjah pa se mi to ni zdelo pametno. In ker je bil avto fino ogret sem jo tam na zadnjem sedežu. To je bilo smeha. No, mala je bolj jokala, ker je bla mami fejst štorasta. Ampak nama je ratalo . Ker je večino časa na izletu prespala, je bilo pestro tudi ponoči. Ob 4ih se je zbudila in ni šlo nazaj zaspati. Hvala bogu ni jokcala in mi je ni bilo treba veliko tolažit. Spat pa tudi nisem mogla, ker se je pogovarjala s svojim glasnim aguuuu in eeeej. Mal čez 5 nama je končno uspelo zaspati in sva pol potegnile do 8:30. Danes pa smo tudi imeli novo preizkušnjo. Moj oče je praznoval RD in nas je povabil v gostilno. Pa smo šli. In moram reči da me je mala prav prijetno presenetila, kako pridna je bila. Pa sem mislila da bo mal problem, ker preden smo šli ni hotla veliko jesti. Ko smo se peljali tja je zadremala, tam se je zbudila ampak je bilo toliko novih zvokov in povsem novo okolje, da sploh ni imela časa tečkati ampak je samo okoli gledala. Firbec mali. Ko je mami na mizo dobila svoj zrezek, sem jo z nogo malo gor pa dol porivala (aja, bla je v vozičku)in je zaspala. In spala je vse do trenutka, ko je natakar prinesel račun. Pol sta jo še babica in teta malo popestvali, smo se oblekli in šibali domov. Sva bila z atijem tok vesela, da je vse skupaj uspelo . Res smo imeli super vikend. Vmes sem uspela še vso perilo oprati in zlikati, stanovanje bomo pa drug vikend pospravljali, al pa čez teden, ker bo tako ali tako dež. Uh, sem se razpisala. Upam, da ne bo EROR