|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
18.1.2009 15:19:25   
jolly123
Sej mate na naši temi na FB "temo" v katero napišemo svoje nike, pa naj vsaka tam napiše ;) 

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
18.1.2009 15:35:57   
mbd0411
Jaz sem si uspela vse napisat katere ste.No,upam.
A bodo danes 4 zvezdice al ne?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
18.1.2009 15:41:01   
mbd0411
Oj punce 4 zvezdice imamMa,sem čveka

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
18.1.2009 15:52:22   
Dream
Si nalašč tako pisala, samo da imaš 4 zvezdice, kajne? user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
18.1.2009 16:13:03   
jolly123
Koke mate preveč časa :P 

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
18.1.2009 16:39:51   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image     TRETJI MESEC    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

NEJA  od mamice MARISA.

MARK od mamice MARISHA

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
18.1.2009 16:45:38   
janja 27
JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

TEA
od mamice JOLIE

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
18.1.2009 18:17:54   
Pšemek
Hojla punce!
Končno imam malo časa, da se vam oglasim. Smo imeli res pester vikend. Včeraj, kot sem že napisala, smo bili na mooooooorju. Tak lep sonček, toplo, svž zrak, komaj čakam, da gremo spet kam na izlet. Pa švoh kaže, 10 dnevna napoved kaže - dež, plohe, sneg - vsak dan user posted image . Spet bomocele dneve notri user posted image
No, včeraj, ko smo se pripeljali v Lucijo, sem malo še enkrat priklopila, da ne bi bilo joka med sprehodom in ko sva končale, se je tako pokakala, da je pri strani vse skozi priteklo. Se mi to tako redko zgodi! Potem je sledila komedija s previjanjem in preoblačenjem. Sej če bi bilo bolj toplo, bi lepo prtljažnik od avta odprla in jo tam lepo previla, pri 7 stopinjah pa se mi to ni zdelo pametno. In ker je bil avto fino ogret sem jo tam na zadnjem sedežu. To je bilo smeha. No, mala je bolj jokala, ker je bla mami fejst štorasta. Ampak nama je ratalo user posted image .
Ker je večino časa na izletu prespala, je bilo pestro tudi ponoči. Ob 4ih se je zbudila in ni šlo nazaj zaspati. Hvala bogu ni jokcala in mi je ni bilo treba veliko tolažit. Spat pa tudi nisem mogla, ker se je pogovarjala s svojim glasnim aguuuu in eeeej. Mal čez 5 nama je končno uspelo zaspati in sva pol potegnile do 8:30. Danes pa smo tudi imeli novo preizkušnjo. Moj oče je praznoval RD in nas je povabil v gostilno. Pa smo šli. In moram reči da me je mala prav prijetno presenetila, kako pridna je bila. Pa sem mislila da bo mal problem, ker preden smo šli ni hotla veliko jesti. Ko smo se peljali tja je zadremala, tam se je zbudila ampak je bilo toliko novih zvokov in povsem novo okolje, da sploh ni imela časa tečkati ampak je samo okoli gledala. Firbec mali. Ko je mami na mizo dobila svoj zrezek, sem jo z nogo malo gor pa dol porivala (aja, bla je v vozičku)in je zaspala. In spala je vse do trenutka, ko je natakar prinesel račun. Pol sta jo še babica in teta malo popestvali, smo se oblekli in šibali domov. Sva bila z atijem tok vesela, da je vse skupaj uspelo user posted image user posted image user posted image .
Res smo imeli super vikend. Vmes sem uspela še vso perilo oprati in zlikati, stanovanje bomo pa drug vikend pospravljali, al pa čez teden, ker bo tako ali tako dež.
Uh, sem se razpisala. Upam, da ne bo EROR user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
18.1.2009 18:36:11   
afnica mala
Čer!

Pšemek- user posted image  za morski izlet. 

Včeraj je mož delal nekaj po hiši, k nama je prišla prijateljica, ki je v 30. tednu. Boga, ko ima pozimi tak trebušček, me smo dale gor kiklco, pa natikače, pa je blouser posted image

Popoldan sta pa prišla dedi in babi v varstvo, midva sva šla pa na šoping. Sva kupila novo posteljo za naju, pa luč za jedilnico- je že namontiranauser posted image , pa še mal v Baby center. Sem si ogledovala banjice, pa nastavke za v banjo. Naša Neli bo kar dobila novo večjo banjo. Doma imamo trikotno, ki pa je pogreznjena v tla, zato je težko jo kopati, če nisi v banji skupaj z njo. Z njo pa ne smem zaradi bacilov in njenih ledvičk.

Danes je pa bolj uživaški dan, zjutraj sem šla v špara nabavit, potem pa kosilo pri nas, no, potem naju je pa možek odpeljal v Medvode, da sem si ogedala pot za telovadbouser posted image . Bova morale kar čez Domžale in Zbilje hodit.
Zdaj pa Neli spančka pri možu v naročju, jaz pa sem si končno umila lase- kokr jih še mamuser posted image user posted image - je včeraj oči, ko sva šla mi2 v nabavo posesal stanovanje- je rekel, da ga je moral,je mislil, da ves teden nismo sesali toliko las je bilo- sesam vsak drugi dan!!!!! Imam tolk goste lase, da mi jih frizerka redči, da ne štrči vse naokrog- zdaj bom kmal rabla dodatke.

Nelina učka je že ful dobro, to da se vam mogoče res pridruživa v četrtek; samo še tehtanje v torek mora biti uspešno.
No, zdaj si grem pa še nohte upedenat. Pa nujno položnice plačat, že ves teden odlašam- se mi kar ne dauser posted image
Kako vam rata zvečer še kaj delat? Jaz sem ob 20h čist sesuta in si rečem, ah pa jutri, pa rajši kakšno knjigo preberem. Corti- ti si včeraj ob polnoči pisala. Pridna.

Nočko

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.1.2009 19:56:49   
PikicaStonoga
afnica mala, super, da se nam boš pridružila na telovadbi ;)

mi mamo pa en problem: že 3x zaporedoma je nisva mogla skopat, ker tuli kot zmešana user posted image , že takoj ko ji namočim stopalca, začne nabirat in če jo spustim še kak centi bolj v vodo, začne ful jokat, pa ne vem, zakaj ...voda sigurno ni ne prevroča, ne premrzla, ker že od začetka uporablja termometer, nč na pamet, in vendo istega ....tko da ne vem, kaj ji je ...potme jo vzamem vn stisnem k sebi, se pomiri, ponovim vajo, tko ene parkrat pa spet histerični jok, tko da pol neham jo zavijem in oblečem, enostavno ni to to, ne uživa, pa tko je blo luštno včasih, zdej pa že 3x štrajk ...kakšna ideja zakaj?

pa še nekaj: TV ...kadar je prižgan, se vedno obrača k TVju, tud če je tečna in jokca, ko se obrne  k TVju in ga gleda, takoj neha jokcat ...kaj vidijo, a so tok fajn te primakojoče slike? Njabrž ni pametno, d aji dovolim ..sem nekje brala, da do 3 leta ni dobr dost TVja kako je s TVjem pri doječkih?

corti in lovely, za

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.1.2009 19:57:13   
PikicaStonoga
corti in lovely za ju3 se mormo še zmenit ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.1.2009 20:25:00   
corti
Oj oj!

Evo mala spi...jst pa mallicamuser posted image user posted image no tolk o hujšanju. Potem pa apospravim in upam da mi danes uspe kaj prej v posteljo kot včeraj. Je pa res da skoraj nikoli ne grem spat pred 11 zvečer.

Afnica mala ja probam bit čim več čez dan z mojim in Hanno in ko pogledam na uro je že šest,takr5at pa je itak že  prepozno da se lotim česarkoli, ker je na vrsti kopanje...itd user posted image

PikicaStonoga...pri nas je bilo isto z kopanjem....pa sva potem z mojim probala da ji dava eno urco pred kopanjem samo 90ml za pojest, da ni lačna, ker potem po kopanju itak dobi svoj obrok. Kmalu pa tud to ni več pomagalo in zdaj smo dobili ritem da se jaz kpam z njo v taveliki banji(no ni tako velika, ker si tudi nog ne morm stegnit),notri postavim še tak sedežek(v obliki medvedka)in ona uživa in sedi kot carica tam notri. Zdaj se ne joka več.Probaj! 

Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.1.2009 21:06:37   
Dream
TV pri nas je isto in se v primeru tečkanja takoj umiri, ko zagleda TV. Sama mu ne dovolim, da gleda TV, prav tako nikomur, ki ga ima na rokah. Še preveč bo moral buljiti v razne ekrane tekom svojega življenja. Pa zakaj bi si kvaril oči, že tako sem jaz napol čorava zaradi dela na računalniku...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
18.1.2009 21:13:40   
Mandek
Ojla!

tako, mi smo preseljeni na novo lokacijo-stanovanje je fletno in srčkano, je pa nujno treba zamižati, ko vidiš blok in nato hodnike blokauser posted image . Najprej sva mislila, da bova umrla, ker sva se tok smilila samemu sebi, zdej pa dajeva notr naše stvari in stanovanje počasi dobiva našo noto.

Zala je imela malo težav s prilagajanjem in je tečkala do 22.ure, ko je zaspala na rokah (po več kot enem mesecu!), ampak se je ponoči spet zbudila samo enkrat in to ob treh, nato pa spala do 8.30. Zadnje čase spimo z enim podojem ponoči, ampak se zavedam, da najhujše šele prideuser posted image in da nismo zdaj garant na tem, da prespimo celo noč. Je pa fino, ko si naspanuser posted image .
Danes je zaspala malo pred osmo, midva vsak za svojim računalnikom, kuhinja še na pol, dnevna ok...in čakamo na pobnedeljekuser posted image .

joj, kaj se nam je začelo dogajat, pa to ni res...zala full tečnari v jajčki in v avtu! Kriza, za znoret.
Danes je bila obupna. Sicer je potem spala 2 uri v njej, ko smo šli v trgovino, ampak, ko je jajčka enkrat pri miru, s ezačne upogibat nazaj in kričatuser posted image . upam, resnično upam, da ne bo vedno tako...

še en mesec in začnemo s počasnim uvajanjem GH. Jaz ne bom čakala do 6.meseca, bomo poskusli, če bo šlo, fino, če pa ne, pa še imamo čas.

Aja, sem na Fb, če bi me kera melauser posted image Pošljite zs;)

lep in miren večer vsem skupaj

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
18.1.2009 21:18:35   
Dream
Tole sem še pozabila napisat: tiste, ki imate že od prej enega otročka, mi prosim malo pomagajte. Čez vikend sem bila malo packasta in Maticu nisem redno čistila dlesni kot običajno po obroku. Danes pred kopanjem pa sem mu jih očistila in sem naletela na eno čudno izboklinico. Ko sem mu uspela usta razpreti, sem videla nekaj podobnega dvojni špički na področju, kjer naj bi zrastel podočnik ali pa 1. kočnik. Bi bilo to sploh možno, glede na to, da običajno zrastejo najprej sekalci? Sploh pa v tem obdobju? Zanimivo je npr. to, da ni nič siten, nima vročine, nima odebeljene dlesni, slini se pa itak že nekaj časa, roke pa prav tako tlači v usta. No, kaj bi to bilo? Naj še počakam kak dan, da ne bom brez veze zganjala panike?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
18.1.2009 21:32:11   
mbd0411
Suzy124!

Tudi naš ima suho kožo,sicer samo po obrazu.Mažem vsak danz otroško kremo.Mislim,da mu olje ne odgovarja.Po obrazu mislim.Najbolje za telo se mi zdi mleko.

Jolly123,res ni fajn,če samo na rokah spi.Mojega sem malo prej res na rokah uspavala,ker se mi je tako zakopal v zizo in tako lepo zaspal,da sem ga kar neki časa občudovala.Potem sem ga odnesla v posteljico in zdaj spi kot top.

Vianne,jaz sem si napisala za vse punce katera je katera kar sproti.
Tudi jaz nisem dolgo na FB,a kar nekako gre.Se tudi lovim.

Dream,sem pisala ja.Pač čveka ni kaj.

Jolly,včasih imam res časa kar dovolj,včasih še pa jest ne utegnem.Tole čvekanje tu,me pa nekako sprošča in imam nekaj zase.

Blanka1 me smo vse na FB je bolje.

PikicaStonoga,ste jo mogoče preshitro kdaj dali v vodo?Ali pa se je mogoče ustrašila,če ji je voda prišla v očke..Nekaj časa jo ne kopat,kar umivaj potem pa pojdi z njo v veliko bano in se skupaj kopajta.Potem pa spet poskusi...Morda je lačna ali pa prepozna ura in se ji ne da kopatuser posted image
TV,mislim da nikakor,zaradi oči.Naš se tudi obrača za tvjem.Tavečji je začel gledati tv pri treh letih ravno te božične risanke,danes pa gleda same tiste čudne na CN.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.1.2009 23:04:16   
*talcy*
OJLA PUNCE no po celemu dnevu mi je uspelo pridet goruser posted image  ....
smo bili pri tašči pa pri mamici in pol vsi skup šli voščit od tete možu tako da se je zavleklo in smo prišli domou ob 21.00 ... šli pa zjutraj ob 10.00 user posted image kriza te prav zmartva ... naš user posted image  pa itak večina spal ... če je hrupno okol njega on samo spi ...

glede TV ... isto je z nami ... lahko se dere do onemoglosti a ko zagleda tv je tišina user posted image  pa mu kar pustiva ... dobro lahko 5minut več itak ne tok da pride mal k sebi .....

grem še na FB čeprav ga ne obvladam ker sem nova gor .... se bomo že privadili

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
19.1.2009 6:29:36   
corti
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image  skuham kavico.
Sem opazila da bi naša mala spala do šestih če bi jo pustila. Tako da od jutri naprej je ne zbujam več...naj spi kolikor ji paše. Jedla pa bo potem okoli 10ih ...ampak bomo že...bo pač takoj ko začnemo z telovadbo...nimaš kaj.user posted image  

Zdaj se moramo počasi naštimat in jo moram zbuditi ob osmih, da probamo še kaj pojesti in nato gremo na UZ. Ma ne vem al naj grem z avtom teh par metrov al naj jo kar v vozičku peljem tjauser posted image Problem je v tem, da sem mojim posodila uno vrečo/pajacka iz H&M..zdaj pa ne vem v kaj naj jo napravim...ker tista vreča je res zakon in še zelo topla.

Mandekuser posted image user posted image user posted image za stanovanje. Vem da imata kar veliko delala...pa da se še orata navaditi, ampak sta na svojem...to pa je tudi veliko!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
19.1.2009 7:45:53   
jolly123
Mandek super za stanovanje user posted image Še malo pa boste čisto domači.

Jaz mam pa ta teden v planu učenje, učenje in še enkrat učenje ker mam čez en teden zadnji izpit. Ja dosti kmalu sem se spomnila spravit za knjige  user posted image
tko da dopoldneve bova preživljala pri babici, da se jaz učim ona pa Tajkota pedena.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
19.1.2009 8:01:49   
stunfek
dream...karkoli je, zagotovo ni nic hudega :) in prav gotovo ni tam zato, ker nisi ocistila dlesni. komu pa ti to cistis dlesni? jaz v zivljenju nisem nikoli nobenemu otroku cistila dlesni..hihihi. prvic slisim za kaj takega user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
19.1.2009 8:06:07   
PikicaStonoga
corti  jaz bi na tvojem mestu šla z vozičkom user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
19.1.2009 8:07:44   
PikicaStonoga
corti kar se pa avta tiče lahko greva z enim ni panikeuser posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2422
19.1.2009 8:42:31   
Dream
Dobro jutro vsem skupaj in hvala za kavico!

Stunfek mi smo imeli v šoli za starše na enem izmed predavanj tudi zobozdravnico, ki namje polagala na srce, naj že kr takoj pričnemo s čiščenjem, ker se na dlesnih prav tako vse nabira in nastajajo bakterije. Tako se otroka že od malega navadi nas to, da je po obroku potrebno očistiti zobke. Dobili smo tudi neka njena "navodila" z nekaj statističnimi podatki n je kar grozljivo. Najbolj pa je poudarila to, da pod nobenim pogojem naj ne dajemo dude najprej v svoja usta in potem v user posted image . Število baterij, ki jih imamo v ustih je kar precej podobno številu bakterij, ki se nahajajo v zadnjiku. Grozljivo!!! Je pa res, da sama s tem nisem začela takoj prvi mesec, ker nekako nisem upala. Stvar je v tem, da tole opravilo ne zahteva ogromno časa - gazico oviješ okrog prsta in nežno povlečeš po spodnjih in zgornjih dlesnih.

Če katera želi to prebrati bom poiskala, skenirala in dala na mail.

< Sporočilo je popravil Dream -- 19.1.2009 8:47:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 2423
19.1.2009 8:50:02   
jolly123
A boste svoje lumpe cepile proti rota virusu? 

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
19.1.2009 8:56:32   
Dream
Mi ga verjetno ne bomo. Me pa preseneča, da nam na sistematskem pregledu tega niti omenili niso. Očitno pri nas sploh ni povpraševanja...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?