Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 9:56:53
|
|
|
|
afnica mala
|
lovely- ko vas berem mi je dalo mislit- Neli je po 10 dneh uživanja Bio gaie začela slabše jesti. Skenslala sem že ad3, pa sem ugotovila, da to ni problem, bom poskusila še z Bio gaio, ampak ne za dolgo, ker mora jemati zaradi antibiotika, da ne dobi glivičnega vnetja Neli pa do sedaj še ni štrajkala ponoči- moram potrkat- ona bi spala od 18h-19h pa do 7h. In ko ob 18h zaspi, mi je hudo potem zbuditi jo okoli 19h za kopanje in futr, še ko jo položim na previjalno in prižgem luč, kar spi. No, potem se razživi in po hrani takoj zaspi. Moramo ji pa kupit večjo banjo in tisti nastavk, ki ga ima talcy. No, miška se po pol urce zbuja.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 10:22:04
|
|
|
|
evelin
|
Dobro jutro čveke, evo kavico js sem jo že spila. Dans je spet za nami ena prespana noč, zaspala je ob 22 se zbudila ob 4 in nato spet spala do 8, zdej pa zopet spi. Včeraj sma se z prvič skupaj kopale v bani, mala je tk uživala da joj . Aja pa včeraj smo kakali po 8 dneh , ga je blo za celga kopača . Dans popoldan gremo pa k sestri, ker z možem praznujeta rojstni dan. Nč grem zdej mal pospravlat , Lep dan vam želim Js sem tut na netlogu-lilyevelin
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 11:22:03
|
|
|
|
laknerš
|
mdb ali imaš slikico oz. kaj imaš na slikici ker sta dve. mene najdete pod špela lakner na netlogu un na facebooku
< Sporočilo je popravil laknerš -- 17.1.2009 11:23:46 >
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 11:42:41
|
|
|
|
timnala
|
Heja! Ravno sem na www.bibaleze.si prebrala, da so na facebooku prepovedane slike dojecih mater. In temu navkljub so se zbrale mamice (menda jih je ze 80.000 v skupini, ki zatrjujejo, da dojenje ni opolzko). Svasta!!! Hitr slike z dojenjem gor Aja, mene najdete pa pod Darija Marovt
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 12:57:41
|
|
|
|
Lovely
|
Čaw bejbe, kako smo danes? Jaz sem imela prijetno dopoldne z možekom, sva dala Inyo v varstvo in sva šla naokoli. Afnica mala, ja meni so te Bio Gaia malo sumljive. Pa mi jih je priporočila pediatrinja ko je imela Inya krče, ampak smo ji takrat ko je bilo najhujše dajali Babynos. Zdaj sem ji pa začela dajat zato, ker je napihnjena - prdi ful. Pa bom po moje nehala če ugotovim da je to to. Ker mi ni nujno. Sem prebrala, da eni dajo 1 žličko probiotičnega jogurta za boljšo črevesno floro, morda bom to, ne vem. Za facebook pa sem za, da si preko ZS izmenjamo podatke. Če pa katera mene že ima me lahko naprej posreduje preko Suggest friends... Lep dan vam želim.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 13:08:15
|
|
|
|
lena35
|
halo, tudi jaz sem na facebooku tk da smo tudi tam lahk prjatlce pošljite mi zs
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 14:11:32
|
|
|
|
Dream
|
Ojla! Jaz sem tudi na Facebooku, tko da prosim za ZS Dva dni sem bila popolnoma sama z Maticem in se sploh nisem utegnila javit, tako da se vam sedaj malce oglašam. O, stunfek se nam je javila - sem že mislila, da je pozabila na nas! Vam še kasneje kaj napišem, ker imam kosilo gotovo.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 15:09:31
|
|
|
|
janja 27
|
ojla jaz sem tud na facebooku sem vam poslala zs mi gremo tud danes spet pohajat na RD oz. kr cel vikend kriza bo torte vrh glave lovely joj ne mi rečt da jo moraš nosit in gunclat k jo hraniš..ne jo tko navadit ..naša soseda punčko staro 8 mesecev še vedno tko nosi naokoli kadar pije sok al čaj oz. mleko.....pa ma že 9 kg...ti bodo roke dol padle....kaj pa če bi jo mal povzdignila....tko da ne bi bila čist v lunci ampak glavico mal višje...sej niti ne vem kaj naj ti svetujem da narediš je kr kriza tole če ti drugače noče jest... metka je pa danes spila prvič 100 ml čaja po flaši..končno je tud tam cucelj zagrabla sicer smo se kregale ene 10 minut...ma bo bo počasi.... zjutrja sem bila v dm in tam pustila 90 e ..mater grejo ti e k bi mignil....sem pa kupal zadnjič plenice iz hoferja (sedaj sem na 4 in je superca ) 80 plenic je 13 e in je full ugodno in do full dobre saj meni
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 16:06:17
|
|
|
|
corti
|
Oj! No evo pa smo tud mi prišli domov iz Shopinga. Pa k nam domov smo nesli k bratu Hanninega belega pajacka k imajo jutri krst! No jaz pa sem v Mulleru kupovalahrano danes zanjo...sm tudi ta pustila 70 €. Jaz j morm kupiti za cel mesec...ker drugače se skor "stepemo "tam za ta Aptamil AR! ma dones mi je pojedla že do sedaj toliko kot zdaj v dveh dneh skupaj...zgleda da je bila res samo toliko utrujena...ker mi danes tud spi skoraj celi čas Tiste ki na Facebooku sem vam poslala ZS...katere pa sem vedela pa sem vas že dodala tam! Zdaj pa grem nekaj pojest in se še kasneje malo beremo :)
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 16:21:09
|
|
|
|
Pšemek
|
Pozdravljene punce! Mi smo ravnokar prišli z izleta. Smo mal pobegnili iz te sive Lj. in se naužili sončka in svežega zraka na obali. Je bila tamala ful pridna, je spala po poti tja, cel čas, ko smo bili na sprehodu, pa še 90% poti nazaj. Zdej me je samo strah tega, kako bo ponoči spala. Jo bom probala čim bolj zdaj popoldne zanimirat, da bo čim manj spančkala. No, me že kliče...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 19:08:33
|
|
|
|
*talcy*
|
oj punce .... mi smo prišli z obale ... smo videli prvič morje joj kako je blo čudno k je vodica čofotala ... jaz bi kar dol ustala ful obžujeva z možem morje in vodo ..... in kod zgleda gre tud naš škrat po najinih stopinjah saj ko ga kopamo je veselje .... no na izletu je bil fulll priden in je skoraj vse prespal pa nemorte verjet kolko mamic pa tatkotov je bilo z vozičkami nemorš verjet .... no uglavnem blo je super ... zdaj grem pa mal na facebook pokukat .... jaz sem se komaj včeraj prijavila gor
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 19:25:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 19:31:52
|
|
|
|
*talcy*
|
PUNCE KAKO NA FACEBOOK POSLAT VABILO DA SE MI PRIDRUŽITE? MEN NE DELA PIŠE DA JE NAPAKA
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 19:39:57
|
|
|
|
vianne
|
Evo sem se tudi jaz prijavila na facebook ... sem prvič sedaj izvedela zanj . Kakšne podatke si to posredujete, da vam pošljem na ZS. Pa ve mi tudi pošljite ... bi se tudi jaz tam družila z vami a lahko aaaa
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 19:42:27
|
|
|
|
vianne
|
No glede Bio Gaie in D3 kapljic. Meni je tudi vse bolj sumljivo. D3 ne dajem že cel teden in je Tibor drugačen fant ... zopet dobrovoljček, potrpežjiv, lepše se hrani, manj joka ... skratka moj stari dobri Tibor. Med kapljicami pa je bil kažin ....
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 19:43:31
|
|
|
|
vianne
|
Sedaj grem pa na FB malo čekirat
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 20:46:49
|
|
|
|
tanja29
|
Oj oj. Tudi jaz sem na FB. Najdete me pod imenom Tanja Pergar Pozdravček
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 21:04:22
|
|
|
|
Lovely
|
Joj kok sem jezna k mam 6 ZSjev in vem, da so v zvezi s FB pa ne morem odpret, mi napiše Error. GRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! Ma ja, vem, čist bed mi je k nam Inya tkole nagaja pri hranjenju. Povečerjala je normalno, v lunci, sem celo sedela... Sploh ne vem kaj jo piči. In sem nekaj časa vztrajna in nočem vstat ampak pol ko vsa rdeča rata pa ne morem več... Pa vem, da mora pojest glede na to, da smo s težo itak v zaostanku pa mi sploh ni vseeno, da bi pustila da ne poje... Bom probala tko ko začne jokat odložim hrano jo ponosim in potem sped sedi in flaško v usta. In če bo spet, ponovim vajo. Nimam kaj drugega Danes je bila pa tok dobre volje, kot že dolgo ne. Smo brez D3 in brez Bio Gaie še zmer. Hm.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 21:13:22
|
|
|
|
Lovely
|
Aja, pa glede hranjenja: vem, da je lačna, ker na koncu mi poje normalno, tudi 150 ml...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 21:45:44
|
|
|
|
laknerš
|
ja takole pa zgleda ko pošlješ celo hordo žens na facebook je pol na forumu mal pusto
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 21:49:40
|
|
|
|
mbd0411
|
Iiiiiiiiiii ,sej smo še tu. No malo tu,malo tam. Pa,saj si ti tudi tam.Te vidim
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 21:53:19
|
|
|
|
Dream
|
Jaz sem tudi tu, sam trenutno sem malo na pavzi med likanjem plenic...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 22:02:18
|
|
|
|
mbd0411
|
Mene pa še čakajo.Bom kar jutri.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 22:38:32
|
|
|
|
Dream
|
Js si pa nekak skušam organizirat, da imam nedelje čim bolj proste dela, kolikor se le da. Pa danes je ati poskusil sladkosti uspavanja Matica in sem lahko likala. Pri nas je namreč tako, da ko postane zaspan, noče bit na rokah, ko je v postelji, mu nekaj časa paše, potem začne sitnarit. In se sedaj nekak potolaži z dudo, ki pa je ravno ne mara preveč in jo ves čas ven pljuva. Seveda mi je prej rekel , da ne bi blo slabo mal cianokola namazat na dudo, da je ne bo skoz ven pljuval Ja, sem rekla: a zdej vidiš, kako lep poklic je poklic mama?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 17.1.2009 23:05:41
|
|
|
|
janja 27
|
je res zatipje tule sam da nas ne bo sedaj poln facebook no mi smo iz RD od svakinje kako smo se imeli ne i nit kometirala je mela 30 let naredila žurko v garaži v kateri je bilo 10 stopinj vsi so zmrzovali jaz pa sem se kr z metko preselila v njeno dnevno sobo in za mano so počasi skoraj vsi pripeketali gor ker jim je bilo mraz...verjetno bo pihala k sam sam kaj pa dela kao piknik sredi januarja..jaz pa tud z otrokom ne mislim tam zrzovat...sej sem htela domov pa so mi teđili da ne ..pol pa sem se v dnevno pobrala lovely upam da rešiš zadevco s hranjenjem saj probaj ji dat sede jest k drugače boš ti revica talcy in pšemek za uspešen izlet na morje oz. iz megle v naravo nč grem še kake slike gor dat na FB
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?