|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
17.1.2009 9:56:53   
afnica mala
lovely- ko vas berem mi je dalo mislit- Neli je po 10 dneh uživanja Bio gaie začela slabše jesti. Skenslala sem že ad3, pa sem ugotovila, da to ni problem, bom poskusila še z Bio gaio, ampak ne za dolgo, ker mora jemati zaradi antibiotika, da ne dobi glivičnega vnetja

Neli pa do sedaj še ni štrajkala ponoči- moram potrkat- ona bi spala od 18h-19h pa do 7h. In ko ob 18h zaspi, mi je hudo potem zbuditi jo okoli 19h za kopanje in futr, še ko jo položim na previjalno in prižgem luč, kar spi. No, potem se razživi in po hrani takoj zaspi. Moramo ji pa kupit večjo banjo in tisti nastavk, ki ga ima talcy.

No, miška se po pol urce zbuja.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
17.1.2009 10:22:04   
evelin
Dobro jutro čveke, evo kavicouser posted image user posted image user posted image  js sem jo že spila.
Dans je spet za nami ena prespana noč, zaspala je ob 22 se zbudila ob 4 in nato spet spala do 8, zdej pa zopet spi.
Včeraj sma se z user posted image  prvič skupaj kopale v bani, mala je tk uživala da jojuser posted image . Aja pa včeraj smo kakali po 8 dnehuser posted image , ga je blo za celga kopačauser posted image user posted image user posted image . Dans popoldan gremo pa k sestri, ker z možem praznujeta rojstni dan.

Nč grem zdej mal pospravlatuser posted image , Lep dan vam želim

Js sem tut na netlogu-lilyevelin

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
17.1.2009 11:22:03   
laknerš
mdb ali imaš slikico oz. kaj imaš na slikici ker sta dve.

mene najdete pod špela lakner na netlogu un na facebooku

< Sporočilo je popravil laknerš -- 17.1.2009 11:23:46 >

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.1.2009 11:42:41   
timnala
Heja!

Ravno sem na www.bibaleze.si prebrala, da so na facebooku prepovedane slike dojecih mater. In temu navkljub so se zbrale mamice (menda jih je ze 80.000 v skupini, ki zatrjujejo, da dojenje ni opolzko).
Svasta!!! Hitr slike z dojenjem gor user posted image
Aja, mene najdete pa pod Darija Marovt user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.1.2009 12:57:41   
Lovely
Čaw bejbe,

kako smo danes? Jaz sem imela prijetno dopoldne z možekom, sva dala Inyo v varstvo in sva šla naokoli.

Afnica mala, ja meni so te Bio Gaia malo sumljive. Pa mi jih je priporočila pediatrinja ko je imela Inya krče, ampak smo ji takrat ko je bilo najhujše dajali Babynos. Zdaj sem ji pa začela dajat zato, ker je napihnjena - prdi ful. Pa bom po moje nehala če ugotovim da je to to. Ker mi ni nujno. Sem prebrala, da eni dajo 1 žličko probiotičnega jogurta za boljšo črevesno floro, morda bom to, ne vem.

Za facebook pa sem za, da si preko ZS izmenjamo podatke. Če pa katera mene že ima me lahko naprej posreduje preko Suggest friends...

Lep dan vam želim.  

Lovely

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
17.1.2009 13:08:15   
lena35
halo, tudi jaz sem na facebooku tk da smo tudi tam lahk prjatlce pošljite mi zs

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
17.1.2009 14:11:32   
Dream
Ojla!

Jaz sem tudi na Facebooku, tko da prosim za ZS user posted image

Dva dni sem bila popolnoma sama z Maticem in se sploh nisem utegnila javit, tako da se vam sedaj malce oglašam. O, stunfek se nam je javila - sem že mislila, da je pozabila na nas! Vam še kasneje kaj napišem, ker imam kosilo gotovo.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
17.1.2009 15:09:31   
janja 27
ojla

jaz sem tud na facebooku user posted image user posted image sem vam poslala zsuser posted image user posted image

mi gremo tud danes spet pohajat na RD oz. kr cel vikenduser posted image user posted image user posted image kriza bo torte vrh glaveuser posted image user posted image user posted image

lovely joj ne mi rečt da jo moraš nosit in gunclat k jo hraniš..ne jo tko navadit ..naša soseda punčko staro 8 mesecev še vedno tko nosi naokoli kadar pije sok al čaj oz. mleko.....pa ma že 9 kg...ti bodo roke dol padle....kaj pa če bi jo mal povzdignila....tko da ne bi bila čist v lunci ampak glavico mal višje...sej niti ne vem kaj naj ti svetujem da narediš user posted image user posted image je kr kriza tole če ti drugače noče jest...

metka je pa danes spila prvič 100 ml čaja po flaši..končno je tud tam cucelj zagrabla sicer smo se kregale ene 10 minut...ma bo bo počasi....
zjutrja sem bila v dm in tam pustila 90 e ..materuser posted image user posted image user posted image grejo ti e k bi mignil....sem pa kupal zadnjič plenice iz hoferja (sedaj sem na 4 in je superca ) 80 plenic je 13 e in je full ugodno in do full dobre saj meniuser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.1.2009 16:06:17   
corti
Oj!

No evo pa smo tud mi prišli domov iz Shopinga. Pa k nam domov smo nesli k bratu Hanninega belega pajacka k imajo jutri krst!
No jaz pa sem v Mulleru kupovalahrano danes zanjo...sm tudi ta pustila 70 €. Jaz j morm kupiti za cel mesec...ker drugače se skor "stepemo "tam za ta Aptamil AR! user posted image user posted image  

ma dones mi je pojedla že do sedaj toliko kot zdaj v dveh dneh skupaj...zgleda da je bila res samo toliko utrujena...ker mi danes tud spi skoraj celi časuser posted image user posted image  

Tiste ki na Facebooku sem vam poslala ZS...katere pa sem vedela pa sem vas že dodala tam!

Zdaj pa grem nekaj pojest in se še kasneje malo beremo :)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.1.2009 16:21:09   
Pšemek
Pozdravljene punce!

Mi smo ravnokar prišli z izleta. Smo mal pobegnili iz te sive Lj. in se naužili sončka in svežega zraka na obali. user posted image  user posted image  user posted image  Je bila tamala ful pridna, je spala po poti tja, cel čas, ko smo bili na sprehodu, pa še 90% poti nazaj. Zdej me je samo strah tega, kako bo ponoči spala. Jo bom probala čim bolj zdaj popoldne zanimirat, da bo čim manj spančkala.
No, me že kliče...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
17.1.2009 19:08:33   
*talcy*
oj punce .... mi smo prišli z obale ... smo videli prvič morje user posted image user posted image user posted image  joj kako je blo čudno k je vodica čofotala user posted image  ... jaz bi kar dol ustala ful obžujeva z možem morje in vodo ..... in kod zgleda gre tud naš škrat po najinih stopinjah saj ko ga kopamo je veselje user posted image  ....
no na izletu je bil fulll priden in je skoraj vse prespal user posted image  
pa nemorte verjet kolko mamic pa tatkotov je bilo z vozičkami  nemorš verjet .... no uglavnem blo je super ...

zdaj grem pa mal na facebook pokukat .... jaz sem se komaj včeraj prijavila goruser posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 19:25:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
17.1.2009 19:31:52   
*talcy*
PUNCE KAKO NA FACEBOOK POSLAT VABILO DA SE MI PRIDRUŽITE? MEN NE DELA PIŠE DA JE NAPAKAuser posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
17.1.2009 19:39:57   
vianne
Evo sem se tudi jaz prijavila na facebook ... sem prvič sedaj izvedela zanj user posted image user posted image . Kakšne podatke si to posredujete, da vam pošljem na ZS. Pa ve mi tudi pošljite ... bi se tudi jaz tam družila z vami user posted image user posted image user posted image user posted image a lahko aaaa

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
17.1.2009 19:42:27   
vianne
No glede Bio Gaie in D3 kapljic. Meni je tudi vse bolj sumljivo. D3 ne dajem že cel teden in je Tibor drugačen fant ... zopet dobrovoljček, potrpežjiv, lepše se hrani, manj joka ... skratka moj stari dobri Tibor. Med kapljicami pa je bil kažin ....

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
17.1.2009 19:43:31   
vianne
Sedaj grem pa na FB malo čekirat

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
17.1.2009 20:46:49   
tanja29
Oj oj.
Tudi jaz sem na FB. Najdete me pod imenom Tanja Pergar
Pozdravček

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
17.1.2009 21:04:22   
Lovely
Joj kok sem jezna k mam 6 ZSjev in vem, da so v zvezi s FB pa ne morem odpret, mi napiše Error. GRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!

Ma ja, vem, čist bed mi je k nam Inya tkole nagaja pri hranjenju. Povečerjala je normalno, v lunci, sem celo sedela... Sploh ne vem kaj jo piči. In sem nekaj časa vztrajna in nočem vstat ampak pol ko vsa rdeča rata pa ne morem več... Pa vem, da mora pojest glede na to, da smo s težo itak v zaostanku pa mi sploh ni vseeno, da bi pustila da ne poje... Bom probala tko ko začne jokat odložim hrano jo ponosim in potem sped sedi in flaško v usta. In če bo spet, ponovim vajo. Nimam kaj drugega user posted image

Danes je bila pa tok dobre volje, kot že dolgo ne. Smo brez D3 in brez Bio Gaie še zmer. Hm.

Lovely

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
17.1.2009 21:13:22   
Lovely
Aja, pa glede hranjenja: vem, da je lačna, ker na koncu mi poje normalno, tudi 150 ml...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
17.1.2009 21:45:44   
laknerš

ja takole pa zgleda ko pošlješ celo hordo žens na facebook user posted image user posted image user posted image je pol na forumu mal pusto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
17.1.2009 21:49:40   
mbd0411
Iiiiiiiiiii ,sej smo še tu.
No malo tu,malo tam.
Pa,saj si ti tudi tam.Te vidimuser posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
17.1.2009 21:53:19   
Dream
Jaz sem tudi tu, sam trenutno sem malo na pavzi med likanjem plenic... user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
17.1.2009 22:02:18   
mbd0411
Mene pa še čakajo.Bom kar jutri.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
17.1.2009 22:38:32   
Dream
Js si pa nekak skušam organizirat, da imam nedelje čim bolj proste dela, kolikor se le da. Pa danes je ati poskusil sladkosti uspavanja Matica in sem lahko likala. Pri nas je namreč tako, da ko postane zaspan, noče bit na rokah, ko je v postelji, mu nekaj časa paše, potem začne sitnarit. In se sedaj nekak potolaži z dudo, ki pa je ravno ne mara preveč in jo ves čas ven pljuva. Seveda mi je prej rekel user posted image , da ne bi blo slabo mal cianokola namazat na dudo, da je ne bo skoz ven pljuval user posted image  Ja, sem rekla: a zdej vidiš, kako lep poklic je poklic mama? user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
17.1.2009 23:05:41   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je res zatipje tule user posted image user posted image user posted image sam da nas ne bo sedaj poln facebookuser posted image user posted image user posted image no mi smo iz RD od svakinje kako smo se imeli ne i nit kometirala user posted image user posted image je mela 30 let naredila žurko v garaži v kateri je bilo 10 stopinj vsi so zmrzovali jaz pa sem se kr z metko preselila v njeno dnevno sobo in za mano so počasi skoraj vsi pripeketali goruser posted image user posted image ker jim je bilo mraz...verjetno bo pihala k sam user posted image user posted image user posted image sam kaj pa dela kao piknik sredi januarja..jaz pa tud z otrokom ne mislim tam zrzovat...sej sem htela domov pa so mi teđili da ne ..pol pa sem se v dnevno pobrala
lovely upam da rešiš zadevco s hranjenjem saj probaj ji dat sede jest k drugače boš ti revica

talcy in pšemek  user posted image user posted image user posted image za uspešen izlet na morje oz. iz megle v naravouser posted image user posted image user posted image
nč grem še kake slike gor dat na FBuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?